Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.467
- Πόντοι
- 12.756
Πως το λεει η Φουρειρα?
Εχω γονεις απο το Μεξικο!!!
Εχω γονεις απο τη Νεα Καληδονια
πρεπει να λες στην Νικαια .......
της Γαλλιας
Πως το λεει η Φουρειρα?
Εχω γονεις απο το Μεξικο!!!
Εχω γονεις απο τη Νεα Καληδονια
Συμφωνώ.....Θεωρω το 1.90 "χαμηλο" για ενα σημειο που δεν με τρελαινει να σου πω την αληθεια.
Εχει πολυ βαση αυτο που λες για την αλλαγη και κυριως σε συνδυασμο με την διακοπη που θεωρητικα μπορει να "δουλεψει" καπως το υλικο και να "δωσει" μια νεα κατευθυνση.
Η ενσταση μου απλα ειναι πως δεν ειναι το "σουπερ ονομα" προπονητης αλλα κυριως ενας "τεχνικος συμβουλος" απο τα σπλαχνα της ομαδας.Ασφαλως ειναι σημαντικο για το θεμα ψυχολογιας των παικτων αλλα η "παρακαταθηκη του " στην Εβιαν δεν ηταν κατι ιδιεταιρο (βολοδερνει αν και δεν ειναι υπευθυνος αυτος αποκλειστικα).
Το κυριοτερο ειναι πως "βρισκει" την αητηττη φετος Κλερμον (εχει 4-5-1) - προερχεται απο νικη εντος βεβαια μονο και πριν ειχε 5 Χ σερι..
ΔΕΝ θα επαιζα σημειο ΠΡΙΝ το ματς...
Γενικα σουποματς ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ειναι για under αλλα 1.50 ποσο δεν αξιζει..
ΑΝ ειναι ψηλα το γκολ/γκολ εχει μεγαλυτερο νοημα για μενα δεδομενης της 3ης χειροτερης αμυνας της κατηγοριας.
Για live ομως ειμαι μαζι σου γιατι θα "κοψουμε" και κινηση πως θα εμφανιστει η Νανσι οπου μπορει να δουμε αλλη ομαδα και θα ψωλαρουμε κιολας
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - GR3638180610F - Flash Ώρα στοιχήματος: 18/10/2013 15:07:20 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Χανγκζού Λόυτσενγκ Μπεϊζίνγκ Γκοουάν v Χανγκζού Λόυτσενγκ
(Τελικό αποτέλεσμα) 18/10/2013 Κανένα 7.50 Ανοικτό
Επειδη τα πηρα εχθες με την Γκοιας .... που εκατσα και το ειδα κιολας το ματς
Μην στεναχωριέσαι.....το μελέτησες, δεν σου έκατσε!!!!:S μολις το φαγανε οι κεραταδες
2.05 στην bet365Οβερ την Καεν ποσο την βρισκετε?
Μην στεναχωριέσαι.....το μελέτησες, δεν σου έκατσε!!!!
Άλλωστε η Χανγκζού είναι γνωστή γκελαδόρησα.....
Σε ποιο πρωτάθλημα παίζει είπαμε?
το έπαιξα στο χ2 τςρα 8,50 δίνει στη bet365!αλλά δύσκολο τώρα είναι τρύπιοι πίσω!θα φάωε και άλλο
Οβερ την Καεν ποσο την βρισκετε?
2.05 στην bet365
Γενικα τα 2.40+ προσφερονται για drawnobet (στην περιπτωση αυτη μιλαω για το 2dnbet της Καεν φυσικα που μου δειχνω λιγο πιο "σταθερη απο τη Λανς ) ομως το 2.05 του οβερ μου ναι πιο ωραιο -και μετα απο διακοπη.
Εχει εκτος 3/3 οβερ (ΚΑΕΝ-ΑΡΛ 2-3,Κ-ΚΛΕΡΜΟΝ 2-2,Κ-ΝΙΜ 1-2) και με δεδομενο το 5-1-4 "κλινω" για εκει
λεςς να μας τρελάνει η ομαδάρα?το έσπρωξα ένα δεκάρικο τώρα στο έντεκα έπεσε!
diavgia
Ανζε + Λανς 35ευρω
Καεν οβερ 30 ευρω
Τρουα 2 draw no bet 40 ευρω
Μην αρχισεις τα 100ρικα να δουμε και "σκαμπανεβασματα" πρωτα
diavgia
Ανζε + Λανς 35ευρω
Καεν οβερ 30 ευρω
Τρουα 2 draw no bet 40 ευρω
Μην αρχισεις τα 100ρικα να δουμε και "σκαμπανεβασματα" πρωτα
τα παντα μπορει να γινουν
Τι να σου πω τυπε , δεν ξερω , μου το σφυριξε το ματς ο αδερφος της Φιλιππινεζας μου ... αν δεν βγει το ματσακι θα την απολυσω ...
Δυσκολο ομως τωρα , εχει μεινει λιγος χρονος :S