alexandros11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
6-2 ανατροπη αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Καλά περίμενε...και μόνο που το γράφεις τρέμεις!λογω υποχρεωσεων δεν μπορεσα να ανεβασω σημερα τις προβλεψεις μου.
μετρια πηγα χωρις χασουρα τουλαχιστον μεχρι τωρα.
μου απομενει να κερδισει η ινετρ για να κλεισω απο χθες δυαδα.
επαιξα ακομη μια δυαδα οβερ την μονακο με την ,αρσειγ και την ιντερ με την μιλαν,
αποδοση δυαδας 4,4 περιπου.
αν ερθυον αυτα ολα καλα για το ΣΚ
Καλά περίμενε...και μόνο που το γράφεις τρέμεις!
Για πρόκριση μιλάς ή για τα πρώτα παιχνίδια?μαγκες μια βοηθεια. πως βλεπετε τα ματσ του ουεφα ολυμπιακου,αστον βιλλα,παρι και σαμπτορια
Είναι νωρίς ακόμα...ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα κερδίσει αλλά σε αυτές τις αποδόσεις μάλλον θα προτιμούσα τον άσσο της Φιορεντίνα!για τα πρωτα λεω αδερφε.αν εχεις και κανα αλλο πιο καλο πεστο.να σαι καλα
Με την 17η ομάδα του Γαλλικού πρωταθλήματος παίζεις, χαλάρωσε!ασσος ο ολυμπιακος ρε αδερφε!!!
αλλα για 1,60
Έχει δίκιο ο στρατηγός...δεν είναι για 1.60...εκτός αν λόγω του φόβου για υποβιβασμό δεν κατεβάσουν κανονική ομάδα!Με την 17η ομάδα του Γαλλικού πρωταθλήματος παίζεις, χαλάρωσε!
Για αυτό το λέω ρε, αυτοί κινδυνεύουν να πέσουν την Ευρώπη θα κοιτάνε?Έχει δίκιο ο στρατηγός...δεν είναι για 1.60...εκτός αν λόγω του φόβου για υποβιβασμό δεν κατεβάσουν κανονική ομάδα!
Ευτυχώς που δεν είναι μέσα ο δωρητής!και εδω που τα λεμε δεν ειμαστε δα και το φοβητρο της ευρωπης...
Ευτυχώς που δεν είναι μέσα ο δωρητής!
που το βρηκες 1,80?σωστα.το θεμα ειναι να τα δεις απο ολες τισ αποψεις.γαυρος ειμαι αλλα το 1.8 που δινει για το τελικο στο μπασκετ στο βαζελο μοθ φενεται καλο.