Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δυστυχώς ή ευτυχώς παιδιά, αν δεν έχω εικόνα δεν παίζω live.....
Θέλω να έχω εικόνα του ρυθμού και της ροής του αγώνα, αλλιώς δεν μπορώ να ποντάρω!!!
Π.χ. έβαλα να ποντάρω στον αγώνα της Κορκ, εκείνη την στιγμή το over0,5 ήταν 1,83 αλλά δεν έχει μετάδοση και έκανα πίσω!!!
Και τσουπ μπήκε γκολ μετά από 1-2 λεπτά....
Δεν λυπάμαι σε κάτι τέτοια, ευτυχώς!!!!
Το πρωί όμως έχει Φλα-Ιντερνασιοναλ που μυρίζομαι 2-3 γκολ θα μπουν και έχει εικόνα το ματς....εκεί κάτι θα παίξω πάλι, αφού δω πως πάνε τα πόδια των αγωνιζόμενων πρώτα!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια παντως εδω προπαντων πρεπει να μαθουμε να σκεφτομαστε μονοι μας.. Γιατι ο καθενας μας εχει διαφορετικα γουστα και ιδιοσυγκρασια πχ εγω ειμαι παρορμυτικος και ρισκαρω και εκ των ιστερων της σκεψης μου που σκεφτηκα εκ των προτερων :uglystupid: :uglystupid: :grin:  Που αυτο ειναι κακο και για μενα αλλα και για οποιον θελησει να παιξει σαν εμενα(αυτο το πολεμαω την παρορμυση γιατι ειναι απο την φυση μου) Και το αλλο πχ αν εχω κερδισμενα και 2000 ευρω μπορει να τα παιξω :uglystupid: Εδω μπορει να μην τα γραψω αλλα θα τα παιξω :grin: Οποτε δεν ειμαι καλο παραδειγμα αλλα ο καθενας βλεπει τις σκεψεις του αλλου γιαυτο ειναι εδω αυτο το θρεντ να παρουμε τα καλα ο καθενας μας απο τον αλλον κοκ αλλαξωκολια τα καλα του καθενος :grin: :grin: :grin: Το μονο που μπορω να πω σαν συμβουλη που παιζω παμε για 2 χρονια αν βγει και αυτη η χρονια στο live πρωτα ο θεος παντα :) Ειναι οτι πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη στον εαυτο μας γιατι μονο ετσι θα δυναμοσουμε το πνευμα μας και στην αληθεια :grin: Γιατι και λαθος να κανουμε εμεις παλι θα σκεφτουμε γιατι κανουμε το λαθος για να ξανασκεφτουμε πως θα διορθοσουμε το λαθος για να κανουμε το σωστο :grin: :grin: :grin: Κανεις δεν γαμαει για μας παρα μοναχα εμεις για εμας.. Εχω περασειπολλες παρεες μικρος ανηλικος ενηλικας κανεις δεν μου εβγαλε γκομενα η δεν μου πασαρε.. Οπια  :zfuck: :zfuck: Το εκανα με το δικο μου μπλα μπλα με την δικια μου σκεψη(φυσικα ολα ψεματα :grin: τι θα τις πω οτι θελω να την  :knockinb: :knockinb: :zfuck: :zfuck: να μου κανει μονο :pipa2: :pipa2: :pipa3: αλλα οτι τι ομορφη που ειναι κτλ κτλ οι γνωστες μαλακιες που λεμε :grin: :grin: :grin:)οποτε τα παντα ειναι μεσα μας εμεις εχουμε το μαχερι και κοβουμε το καρπουζι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Χρήστο έχεις 1000 δίκια....
Χτες το βράδυ μου άνοιξες τα μάτια για το βραζιλιάνικο με την ανάλυσή σου!!!
Και έκατσα και το μελέτησα....είχε ψωμί!!!!
Κανείς δεν είναι αλάνθαστος εδώ....πρέπει να διαβάζουμε, να τα φιλτράρουμε και να παίζουμε με το δικό μας μυαλό στο τέλος!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
Κανείς δεν είναι αλάνθαστος εδώ....πρέπει να διαβάζουμε, να τα φιλτράρουμε και να παίζουμε με το δικό μας μυαλό στο τέλος!!!!
:thumbsup: :thumbsup:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν ειναι αν εχω δικιο η αδικο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Ειναι οτι αν δεν πιστεψουμε σε εμας δεν διαβασουμε θα παθουμε στο τελος αλτσχαιμερ :grin: :grin: :grin: Πτου πτου πτου μακρια απο εμας :grin: :grin: Γιαυτο παιδια σκεφτητε διαβαστε ακονιστε το μυαλο σας πιστεψτε στον εαυτο σας γυμναστιτε η ασκηση δυναμωνει το πνευμα το κανει πιο αποφασιστικο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Οι αρχαιοι ελεγαν τα αγαθα με κοπο βγαινουν αυτοι εβγαλαν την φιλοσοφια χαρη σε αυτους μαθαμε να λεμε 1 και 1 =2 :2funny: :2funny: :2funny: Και τωρα τα θελουμε ολα ετιμα τρωει καποιος μια χυλοπιτα και τραβαει μαλακια μετα για 10 χρονια :grin: :grin: Αντι να προσπαθησει να δει τι εφτεξε και να την πεση σε αλλαη γκομενα στο καπακι χρειαζομαστε πιστη στον εαυτο μας πιστη παιδια και στον θεο.. Ειμαστε οι σκεψεις μας αν σκεφτομαστε εγωιστικα ειμαστε εγωιστες αν σκεφτομαστε γενεοδοροι ειμαστε γενεοδοροι ειμαστε οτι σκεφτομαστε τα παντα ειναι μεσα μας αρκει να αποφασισουμε να κανουμε το καλο για εμας με ταπεινοτητα.. :grin: :grin: Απο ολα αυτα δεν κανω τιποτα :grin: αλλα αυτα ειναι τα σωστα :grin: Πρεπει να χαλιναγωγισουμε το πνευμα μας για να το καβαλησουμε και να μας πηγαινει οπου θελουμε δηλαδη στο στοιχημα να ελεξουμε την παρορμυση μας την απλιστια μας να κανουμε αυτο που θελουμε εμεις και οχι το παθος παθος ναι αλλα με γνωση για να μην ειναι τυφλο.. Αν βαριομαστε το πνευμα βαριετε και αυτο και δεν δυναμωνει αλλα η αδρανια το εξασθενει και μετα θελει ξανα απο την αρχη.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
χρηστο την τριαδα ποτε θα τη παιξουμε? :think: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο την τριαδα ποτε θα τη παιξουμε? :think: :grin: :grin: :grin:
Οταν θα ερθει η ωρα της.. Δηλαδη να υπαρχουν τα ματς για να βαλουμε 30 ευρω σε 3 ματς με καποιο καλο ποσοστο καπου στο 1,70 1,1,60 1,50 το λιγοτερο :grin: Δεν χρειαζεται βιασυνη θα φανερωθουν τα ματς μπροστα μας :grin: Υπομονη Αδύνατο να ξεφλουδίσεις ένα άγουρο αμύγδαλο: άσε το να ωριμάσει και μ' ένα φύσημα, το φλούδι έφυγε! :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
Οταν θα ερθει η ωρα της.. Δηλαδη να υπαρχουν τα ματς για να βαλουμε 30 ευρω σε 3 ματς με καποιο καλο ποσοστο καπου στο 1,70 1,1,60 1,50 το λιγοτερο :grin: Δεν χρειαζεται βιασυνη θα φανερωθουν τα ματς μπροστα μας :grin: Υπομονη Αδύνατο να ξεφλουδίσεις ένα άγουρο αμύγδαλο: άσε το να ωριμάσει και μ' ένα φύσημα, το φλούδι έφυγε! :grin: :grin:
ναι οκ....κατσε να αρχισουν τα πρωταθληματα παλι....λεβαδειακο γιουβεντους κτλ.... :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω στο βραζιλιανικο εχω 57 τα εκατο μακροπροθεσμα επιτυχιες....ειναι το πρωταθλημα που μου ταιριαζει μαλλον.....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Α ξεχασα να πω και το πιο συμαντηκο για εμενα προσωπικα παιδια :grin: Απο τοτε που σταματησα να παιζω βαση πονταρισματος τις βετφαιρ oxybet και δεν συμμαζευεται απο τοτε αρχισα να εχω καποια επαφη με το ταμειο(οχι τις ανεργιας :grin:).. Απο τοτε που αρχισα να σκεφτομαι να διαβαζω και να σκεφτομαι :grin: :grin: Να μπορω να κρινω και να αποφασιζω :grin: :grin: Αλλα και παλι το πιο σημαντικο ειναι να πιστεψουμε στον εαυτο μας και αν ο ευατος μας λεει να πεζουμε με τα φορτωμενα θα κερδισουμε και παλι γιατι θα εχουμε πιστεψει σε εμας :grin: :grin: Εμενα παντως αυτο δεν μου βγηκε σε αλλους μπορει και να τους βγηκε :grin: Αλλα η φιλοσοφια μου ειναι τετοια που με λεει χρηστο αν ηταν να βγαινει οτι φορτωνεται δεν θα υπηρχαν μπουκ οποτε ενω επεζα με τα φορτωμενα πηγαινα εναντια στην φιλοσοφια μου ενιοθα <ενοχες> στοιχηματικες :grin: Και επιανα το 3 το μακριτερο :2funny: Οταν σταματησα να παιζω με τα φορτωμενα γιατι αυτο μου υπαγορευε η φιλοσοφια μου :uglystupid: :grin: τοτε αρχισα να κερδιζω καπου καπου και στο στοιχημα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
εγω στο βραζιλιανικο εχω 57 τα εκατο μακροπροθεσμα επιτυχιες....ειναι το πρωταθλημα που μου ταιριαζει μαλλον.....
Για λέγε για το Φλα-Ιντερνασιονάλ....κάνε μια εκτίμηση, αλλά όχι ξερό σημείο....ανέλυσε λίγο!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για λέγε για το Φλα-Ιντερνασιονάλ....κάνε μια εκτίμηση, αλλά όχι ξερό σημείο....ανέλυσε λίγο!!!!!
διπλο ειναι ......κατα τα αλλα οτι μαλακιες γραφουν κι οι φυλλαδες,αμφιροππο ματς,περιεργες ομαδες,ασταθεις κλπ.....γκολ γκολ για σιγουρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
διπλο ειναι ......κατα τα αλλα οτι μαλακιες γραφουν κι οι φυλλαδες,αμφιροππο ματς,περιεργες ομαδες,ασταθεις κλπ.....γκολ γκολ για σιγουρο

γαμηθηκες στην αναλυση παλι ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
 Πριν λιγο, στο 80' ενω ηταν 4-2 το ματς Κορκ-Σελμπουρν, πονταρα τα παρακατω
 Στο 83' και 84' εγινε 5-3.
 Το ρισκο,παντα πληρωνει καλα  ;)

Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over  6.5 @ 2.25
Μονό: 5  @ €1 10/10/2013 22:39:28         5,00         11,25
Over 7.5 @ 11.00
Μονό: 10  @ €1 10/10/2013 22:39:28         10,00         110,00
Σύνολο για αυτή την περίοδο                   15,00         121,25

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
1,20 πονταρισμα 1,5 οβερ για το 1 ημιχρονο ο αγωνας ο κολομβιανος που ειναι τωρα στο 39 δεν το πιστευω αλλα το επαιξα :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ξεροχυνω με το ταλεντο σου στις μακρες αναλυσεις.... ;) :rockon:
παρε κανα χαρτομαντιλο :2funny: :grin: :grin: και εγω κουραζομαι να σκεφτομαι γιατι δεν τις βαζω ολοκληρες εχω και αλλο τοσο :grin: Απλα με πιεζει ο τηλεοπτικος χρονος και τις σιμπιεζω :2funny: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom