stoiximatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα παίδες!3 αδα για απόψε: 143 χ2 138 2-3 goal 141 goal goal!καλά κέρδη όποιος ακολουθήσει
Τον όμιλο της Βουλγαρίας τον μελέτησα και η Βουλγαρία έχει κίνητρο....Σκέφτομαι να ρίξω αυτή τη δυάδα για τα προκριματικά: Αλβανία-Ελβετία 1 DNB, Αρμενία-Βουλγαρία 2
τελικα περασαν και οι δυο ασοι...καμια φορα εκει που το φοβασαι παει οπως περιμενεις και εκει που εισαι αισιοδοξος suddenly all fucked up.πολλοι παιζουν τον ασο της κοριτιμπα και τον ασο της ποντε πρετα.πιο πιθανο να σπασει της ποντε πρετα παρολο που η μινειρο εχει απουσιες.αν νικουσε την ναουτικο η ποντε πρετα εντος τοτε ναι θα επαιζα τον ασο της ποντε πρετα αν και θα ειχε αλλη αποδοση.εξαλλου ως ομαδα ειναι ποιοτικη και ο κουκα θελει να την κρατησει σε φορμα επειδη θα αγωνιστει στο παγκοσμιο κυπελλο συλλογων για αυτο και δεν μονο σε ροναλντινιο.
Χρήστο είσαι η ζωντανή απόδειξη το πόσο χρήσιμο είναι αυτό το θρεντ!!!!καλησπερα . Αντζελο... και σε ολα τα παιδια Το μονο για live στα δικα μου ματακια τα γαλαζοπρασινα που αξιζει ειναι αν προηγηθει η κρουζειρο νωρις για επομενο γκολ οβερ αλλα εκει και τι να βαλεις κτλ Η κρουζειρο εχει 10 νικες σε 11 παιχνιδια Ειναι πρωτη οπως ο σημαιοφορος στην παρελαση στα σχολεια Και ο οπαπ οι Αγγλοι που δουλευουν στον οπαπ για τον οπαπ Το εχουν δωσει μονο αποδεκτο ντεκαρτ + κομφουκιος μαζι Μαλιστα... δηλαδη η κρουζειρο ο γαμιας τις γειτονιας Ολοκληρης της βραζιλιας Προσφερεται απο τον οπαπ στην αποδωση 1,50 με την <κακη> ομαδα του σαο παολο που ειναι σε σχεση με την Κρουζειρο .. Τωρα η κρουζειρο ειναι 11 βαθμους απο τον δευτερο τις συνολικης βαθμολογιας Η σαο παολο καιγεται ο κωλος τις για την σωτυρια στην Α εθνικη Εδω εχουμε το μονο θετικο οτι εχει καλη προιστορια η σαο παολο Μαλιστα στα + μπορουμε να βαλουμε το οτι η κρουζειρο απο τις 4αρες δεξια και αριστερα μπορει καπου καπως να χαλαρωσει ενω οι αλλοι θα μπουν με το μαχερι στα δοντια Ενα ακομα + για την σαο παολο ειναι η διαφορα των 11 βαθμων που χωριζει την κρουζειρο απο την μποταφογκο Μαλιστα ολα καλα αυτα τωρα τι παιζουμε ολα αυτα δειχνουν ενα πραγμα για μενα Αφου η κρουζειρο δεν εχει δωσει δικαιωμα οτι ειναι αναξιοπιστη γιατι να δωσει τωρα? Αλλα εδω το κινιτρο ειναι ξεκαθαρα με την σαο παολο την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη Αν πχ ετσι οπως ειναι οι ομαδες ελεγαν στους παικτες τις κρουζειρο και στους παικτες τις σαο παολο ο νικητης θα μοιραστουν οι παικτες απο 300000 ευρω θα ειχα πουλησει το σπιτι μου και θα το ειχα πονταρει στην Κρουζειρο Τωρα ομως θα περιμενω να δω αν οπως ολα ειναι πιθανα η κρουζειρο προηγηθει νωρις ειναι για να παιξω επομενο μισο γκολ οβερ αν δεν εχω κοιμηθει πρωτα Γιατι και μια ομαδα που δεν εχει δωσει δικαιωμα δεν μπορω να την παω κοντρα Τωρα ειδα την ωρα μαλλον θα εχω κοιμηθει Αλλα μπραβο για ακομη μια φορα στον οπαπ που δηνει μονο αποδεκτο σε ολη την βραζιλια την πιο φορμαρισμενη ομαδα τις βραζιλιας...ΥΓ... Αυτοι που δουν την προιστορια και ιδιως αυτοι που παιζουν χαλαρα και καλα κανουν ολοι παιζουμε χαλαρα και αναλογος κινουμαστε Βλεπω να το παιζουν 2 ημιχρονο 2 τελικο Η αιτιολογια αν τους ρωτησει καποιος θα ειναι προιστορια τους εχει παρει την μουφα Το παν το ποσοστο και ας εχουν χασει ολες τις τριχες απο το κεφαλι τους με τις μπομπες Τωρα περα απο την πλακα κατα καποιον τροπο αυτο το ματς ειναι τριπλη ενα πιθανο οβερ λογο και τις προιστοριας Αλλα και των ομαδων ιδιως τις κρουζειρο που πηροβολαει σαν καλαζνικοφ Δηλαδη δεν μαρεσει τιποτα γενικα η βραζιλια εδω και 12 -13 αγωνιστικες στα ματια μου εχει χαλασει απο πλευρας ροης των γκολ εμπιστοσυνις δεν μου κανει κεφι εδυγε και ο νειμαρ απο την σαντος την ομαδα μου Δεν εχει μπεσα για μενα πια οσον αφορα το live και τα οβερ στα γκολ για το 1 ημιχρονο.. Σε αυτο το θεμα χαλασε για μενα ΥΓ...Και αυριο μερα ειναι παιδια δεν χρειαζεται να τρελενομαστε με το ζορι γαμος δεν γινεται Κομψι κομψα
Γάτε δεν το περίμενα από εσένα να μιλάς για αδιαφορία της Σουηδίας σε αυτό το ματς.....Αφου πω ότι γαμιούνται οι Μπαια (2-0 από το 27')...συνεχίζω με μια παρατήρηση για την Σουηδία Γκέοπα!Λογικά είναι άσσος αλλά βλέπω ότι μάλλον δεν θα χαλαστεί και με το Χ αν το ματς ψιλοστραβώσει!Τελευταία αγωνιστική έχει εντός την αδιάφορη Γερμανία με την οποία είχε φέρει το περιβόητο 4-4...αν χρειάζεται έστω και την ισοπαλία νομίζω ότι θα την πάρει!Έχε το νου σου στο live μήπως χρειασθεί καμμιά παρεμβασούλα!
Το έγραψα και εγώ.....απλώς δεν θα στραβώσει από την πονηρή του μεριά!!!!Και πως θα μείνει τελευταία?
Τέλος πάντων τώρα το έριξες και λογικά σου ξαναλέω ότι είναι άσσος...απλά προσωπικά δεν θα μου κάνει τρομακτική εντύπωση αν στραβώσει!
Οι Αυστριακοί θα ανοιχτούν!Θέλουν μόνο νίκη!Λογικά θα έχει γκολ το ματς...Το έγραψα και εγώ.....απλώς δεν θα στραβώσει από την πονηρή του μεριά!!!!
Άμα δεν μπαίνει η μπάλα με τίποτα μέσα τι να κάνουμε.....
Μπορεί κιόλας λόγω άγχους να σέρνονται οι Σουηδοί!!!!
Ή απλώς να σέρνονται χωρίς λόγω!!!!!
Γενικά πάντως μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, δύσκολα να μας κάνει κάτι εντύπωση δεν νομίζεις? ;)
Ναι ρε.....ήδη είναι στην Στοκχόλμη και ακονίζει το πέος του!!!!Οι Αυστριακοί θα ανοιχτούν!Θέλουν μόνο νίκη!Λογικά θα έχει γκολ το ματς...
Ίμπρα παίζει?Θα πληρώνει και πιο καλά από τον άσσο!
καλημέρα όλο και πεφτουν ;)Ναι ρε.....ήδη είναι στην Στοκχόλμη και ακονίζει το πέος του!!!!
Επαγγελματίας ο Ίμπρα, δεν χάνει ούτε φιλικό της Σουηδίας, αν είναι καλά!!!!
Όσο κατρακυλάνε και οι άσσοι της Ολλανδίας, της Ελλάδας και το 2 της Ελβετίας, τόσο λιγότερο φοβάμαι τα δικά μας!!!! ;)καλημέρα όλο και πεφτουν ;)
Mάλιστα για την Ελλάδα, θα τολμήσω μια πρόβλεψη....
Σκορ 1-1, ημ./τελ. 2/Χ!!!!!
Δεν αποκλείω βέβαια και κανά σκορ 1-3 ή 1-4....
Τα παιδιά της Εθνικής μας άλλωστε είναι γνωστό πόσο υπολογίζουν το εθνόσημο!!!
Όσο και τους φρέντο καπουτσίνους στην Γλυφάδα....