Ισπανία.....
Κάποιο από τα Έλτσε-Ρεάλ και Σεβίλλη-Βαγιεκάνο θα "σπάσουν" σίγουρα.....δεν παίζω κανένα και ησυχάζω!!!
Κοίταγα το Μάλαγα-Αλμερία και το θεωρώ σίγουρο 1, αλλά στο 1,60 ή 1,70 και φορτωμένο κάργα, δεν το παίζω με τίποτα, διότι δεν αξίζει το ρίσκο!!!!
Δίνω το Λεβάντε-Βαγιαδολίδ Χ1 και βάζω κάλυψη για 100% σιγουριά....
Όλα τα άλλα no bet για εμένα, που δεν ψάχνομαι να φάω το κεφάλι μου!!!!
Ιταλία.....
Από τα φαβορί θα παίξω Γιούβε, διότι είναι το μοναδικό φαβορί με κίνητρο να κυνηγήσει την νίκη με λύσσα....δεν επιτρέπεται άλλη χασούρα πριν τον "εμφύλιο" με Τορίνο το ΣΚ!!!!
Σχεδόν όλα τα ματς αυτής της αγωνιστικής, έχουν όλα τα σημεία μέσα τους, εκτός από το Ουντινέζε.....έχω δει και τις δύο ομάδες και με βάση και την επόμενη αγωνιστική, οι Ζέβρες θα κυνηγήσουν περισσότερο την νίκη!!!!!
Για Νάπολι δεν γράφω τίποτα εκεί που έχει φτάσει ο 1....αλλά άμα σπάσει δεν θέλω να δω γκρίνιες!!!!!
Γαλλία.....
Και εδώ παίζω Παρί αφού έχει κίνητρο για να μπει να κερδίσει οπωσδήποτε!!!!
Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Τουλούζ εντός και έχει Τσου-Λου μεσοβδόμαδα....δεν έχει περιθώρια για χασούρα ειδικά με αυτήν την Βαλενσιέν που την είδα με την Νις και ντράπηκα για το ποδόσφαιρο που παίζει!!!!
Και το 2ο που προτείνω είναι το Αζαξιό-Λυών Χ2 π΄ντα με κάλυψη.....πολλές ελλείψεις οι Κορσικανοί και υπ'ατμόν ο Ραβανέλι....διάβασα σε ένα ξένο σάϊτ τι προετοιμασία έκανε και πως προπονεί την ομάδα και απορώ που έχει πάρει ακόμα και αυτούς τους βαθμούς.....
Όλα τα άλλα για μένα no bet!!!!!
Καλή επιτυχία μάγκες και καλά κέρδη, ιδιαίτερα στον ANTZELO που στεναχώρησα προχτές το βράδυ που έκανα κριτική στον ΟΣΦΠ!!!!
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - HL7055589620I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 24/09/2013 18:03:08 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ουντινέζε Ουντινέζε v Τζένοα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 24/09/2013 Κανένα 1.72 Κερδισμένο
2 Γιουβέντους Κιέβο v Γιουβέντους
(Τελικό Αποτέλεσμα) 25/09/2013 Κανένα 1.44 Κερδισμένο
3 Παρί Σεν Ζερμέν Βαλανσιέν v Παρί Σεν Ζερμέν
(Τελικό Αποτέλεσμα) 25/09/2013 Κανένα 1.40 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - BL9891061320I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 24/09/2013 18:04:56 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ισοπαλία ή Λιόν Αζαξιό v Λιόν
(Διπλή Ευκαιρία) 25/09/2013 Κανένα 1.29 Χαμένο
2 Πάντοβα Πάντοβα v Λατίνα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 24/09/2013 Κανένα 1.72 Χαμένο
3 Λεβάντε ή Ισοπαλία Λεβάντε v Βαγιαδολίδ
(Διπλή Ευκαιρία) 24/09/2013 Κανένα 1.33 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1
Τα δελτία τα βάζω για να δείξω ότι λέω το παίζω....
4 στα 6 έπιασα και πήγα ταμείο!!!!
Πάλι πέρασαν σχεδόν όλα τα σημεία που φαινόντουσαν από πριν και είναι 4η συνεχόμενη μέρα που πάνε όλα πρίμα για τους παίχτες...
Και με πιάνει κρύος ιδρώτας για το ΠΣΚ.....μακάρι να διαψευστώ και να συνεχίσουμε έτσι!!!!!