Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα.  ζενιτ 2πλο με ειπε ο καφετζης μου οτι το διαβασε και το βλεπει τον πιστευω διαβαζει 4 ωρες την ημερα στοιχημα τα παντα :grin:. οβερ 3,5 τον αγωνα τις ρεαλ αυτο το επαιξα στιλ σταμ 90 :grin: και 2πλο πορτο :grin: ημουν αναμεσα σε πορτο και μπενφικα αλλα η γκιμαραες ψιλοδαγκωνει η μπενφικα ειναι ψιλο λουζερ κτλ :grin: 3αδα στην βετ365 πολυ χαλαρα να βγαλω κανα σαντουιτς πανω στο τρενο καθως θα ταξιδευω τιν τριτη  για ορεστιαδα :grin: :grin: :grin: :grin: δεν βαζω παπα :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ότι θα δω σύστημα με 11 man-to-man σε προηγμένο πρωτάθλημα όπως της Γαλλίας δεν το περίμενα......
Νις-Βαλενσιεν και η κλωτσιά πέφτει σύννεφο από τους Βαλενσιέν!!!!!
Έχω να δω τόσο κακό ποδόσφαιρο από ομάδα, πολύ καιρό....ούτε στην Σούπερ Λίγδα έτσι!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
καλησπερα.  ζενιτ 2πλο με ειπε ο καφετζης μου οτι το διαβασε και το βλεπει τον πιστευω διαβαζει 4 ωρες την ημερα στοιχημα τα παντα :grin:. οβερ 3,5 τον αγωνα τις ρεαλ αυτο το επαιξα στιλ σταμ 90 :grin: και 2πλο πορτο :grin: ημουν αναμεσα σε πορτο και μπενφικα αλλα η γκιμαραες ψιλοδαγκωνει η μπενφικα ειναι ψιλο λουζερ κτλ :grin: 3αδα στην βετ365 πολυ χαλαρα να βγαλω κανα σαντουιτς πανω στο τρενο καθως θα ταξιδευω τιν τριτη  για ορεστιαδα :grin: :grin: :grin: :grin: δεν βαζω παπα :grin: :grin:
Ρε Χρήστο, ο Προποτζή σου δεν σου είπε και την Φλου χτες?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παλι ταμειο σημερα πηγα τον κοσμακη με τα διπλα των φιορεντινα ιντερ και σουονσι!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σε λιγο θα σας βαλω το δελτιο που επαιξα με τα σκορακια και κερδιζει 11100 ευρω να ψαρωσετε :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Kαλημέραααααα....
Την Σούπερ Λίγδα μην την βλέπεις αγωνιστικά!!!!
Είναι στημένη μέχρι και στο ποιος θα κάνει την σέντρα στην αρχή.....
Άλλωστε είναι γνωστό ότι σε μάτς Κομπότη-Χριστοβασίλη, ξεκινάνε από τον 1 και φτάνουν μέχρι το Χ!!!!
Και μην με ρωτήσεις γιατί, εσύ δεν έχει φίλο?
Τώρα βέβαια, άμα του γάμησε καμιά γκόμενα ο Κομπότης του φίλου του στα μπουζούκια, ποιος ξέρει μπορεί να γίνει το 2!!!!!
Δεν έχεις παράπονο, σου έκανα γαμώ τις αναλύσεις..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
1-0 ο Λεβαδειακός!!!!
Μάλλον τα "φιλαράκια" δεν πήγαν μπουζούκια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε Χρήστο, ο Προποτζή σου δεν σου είπε και την Φλου χτες?
με ειπε εχει απουσιες η κοριτιμπα :) και οτι η φλουμινενσε ακομα δεν εχει σωθει και την επαιξα :) :) Δεν το διαβασα καθολου προσωπικα την βραζιλια την εχω αφησει εδω και καιρο μονο η κρουζειρο ξερω οτι ειναι πρωτη και το αλογο τις κατηγοριας :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μάγκες έκανα μία ερώτηση χτες και δεν μου απαντήσατε....
Η Βετ365 μου ζητάει αριθμό διαβατηρίου για ταυτοποίηση της ηλικίας μου....
Το δίνω ναι ή όχι?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε φιλε εγω νομιζω οτι ο χρηστος ειναι ο προποτζης..... :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: οχι δεν ειμαι ρε συ αλλα 10 χρονια παιζω στοιχημα απο τοτε που βγηκε και  παω στο ιδιο μαγαζι πανω κατω :grin: :grin: Ειμαι σταθερος πως ειναι οι πελατες τις βετ365 που δεν αλαζουν εταιρια κατι τετιο :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: Εγινε και ενας κολλητος μου προποτζης φιλος απο το δημοτικο μαζι αλλα αυτος ειναι μακρια πρεπει να κανω 30 χιλιομετρα με το αμαξι φυσικα αν ηταν στο μερος μου θα πηγαινα σε αυτον και μονο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μάγκες έκανα μία ερώτηση χτες και δεν μου απαντήσατε....
Η Βετ365 μου ζητάει αριθμό διαβατηρίου για ταυτοποίηση της ηλικίας μου....
Το δίνω ναι ή όχι?
Ναι τα παντα δωσε :grin: και  σωστα ολα ακριβεις... :) :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: οχι δεν ειμαι ρε συ αλλα 10 χρονια παιζω στοιχημα απο τοτε που βγηκε και  παω στο ιδιο μαγαζι πανω κατω :grin: :grin: Ειμαι σταθερος πως ειναι οι πελατες τις βετ365 που δεν αλαζουν εταιρια κατι τετιο :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: Εγινε και ενας κολλητος μου προποτζης φιλος απο το δημοτικο μαζι αλλα αυτος ειναι μακρια πρεπει να κανω 30 χιλιομετρα με το αμαξι φυσικα αν ηταν στο μερος μου θα πηγαινα σε αυτον και μονο :grin:
οι προπατζήδες δίνουν κανα στανταράκι;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ειλικρινά η ΜανΓιου με τον Φελαϊνί αμυντικό χαφ, πιστεύουν ότι έχουν τύχη?
Μου φαίνεται ότι ο Φέργκιουσον επιλέγοντας τον Μόγιες, το έκανε από ματαιοδοξία και εγωϊσμό....
Αν έφερνε καλό προπονητή, υπήρχε η πιθανότητα να τον ξεπερνούσε και ο Σκωτσέζος είναι γνωστός πούστης σε αυτά!!!
Αυτός και κανένας άλλος....
Από την άλλη ο Μόγιες νομίζει ότι είναι ακόμα στην Έβερτον!!!!!

Υ.Γ.....και ο καργιόλης τερματοφύλακας της Κάρντιφ, συνεχίζει να πιάνει τα άπιαστα!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
οι προπατζήδες δίνουν κανα στανταράκι;
ειναι στον ανθρωπο το πως θα στο πει.. Αν ειναι μετριοπαθης ο προποτζης και οχι πορομενος μπορει ευγενικα και αντικιμενικα να σου πει την γνωμη του :grin: Και να εχει βαση :).. Αν ειναι παθιασμενος πολυξερος :grin: και σου πει παιξε αυτο και καλα.. η φορτωσε εκεινο να μην τον ξαναρωτησεις ποτε :grin: :grin: :grin:Δεν εχει ιδεα παιζει με παθος :grin: και οχι με λογικη :) Ο προποτζης πρεπει να ειναι 33%33%33 και απλα να δινει αυτο που αντιλαμβανεται σκεφτεται χωρις ακροτητες με επιχειρηματολογια και κριση :) Πρεπει απλα να λεει την γνωμη του :) Να μην δινει στανταρ ποτε γιατι δεν υπαρχουν.. Το 1,20 1,30 δεν χρειαζεται να ρωτησουμε τον προποτζη για να τα παιξουμε :) :) :) :)ΥΓ.. Ηρθε η ωρα για το προφιτερολ αριβερντετσι αμιγκος σιγιου λετερ τουναιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
πουστη τιγρη θα σε ματωνω καθε εβδομαδα :) :)

Συνημμένα

• 03.jpg
    03.jpg
    120,6 KB · Εμφανίσεις: 34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom