Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ρε Χρήστο, ο Προποτζή σου δεν σου είπε και την Φλου χτες?καλησπερα. ζενιτ 2πλο με ειπε ο καφετζης μου οτι το διαβασε και το βλεπει τον πιστευω διαβαζει 4 ωρες την ημερα στοιχημα τα παντα . οβερ 3,5 τον αγωνα τις ρεαλ αυτο το επαιξα στιλ σταμ 90 και 2πλο πορτο ημουν αναμεσα σε πορτο και μπενφικα αλλα η γκιμαραες ψιλοδαγκωνει η μπενφικα ειναι ψιλο λουζερ κτλ 3αδα στην βετ365 πολυ χαλαρα να βγαλω κανα σαντουιτς πανω στο τρενο καθως θα ταξιδευω τιν τριτη για ορεστιαδα δεν βαζω παπα
ρε φιλε εγω νομιζω οτι ο χρηστος ειναι ο προποτζης.....Ρε Χρήστο, ο Προποτζή σου δεν σου είπε και την Φλου χτες?
για βάλε να δούμεσε λιγο θα σας βαλω το δελτιο που επαιξα με τα σκορακια και κερδιζει 11100 ευρω να ψαρωσετε
και μένα για προπατζής μου κάνειρε φιλε εγω νομιζω οτι ο χρηστος ειναι ο προποτζης.....
1-0 ο Λεβαδειακός!!!!Kαλημέραααααα....
Την Σούπερ Λίγδα μην την βλέπεις αγωνιστικά!!!!
Είναι στημένη μέχρι και στο ποιος θα κάνει την σέντρα στην αρχή.....
Άλλωστε είναι γνωστό ότι σε μάτς Κομπότη-Χριστοβασίλη, ξεκινάνε από τον 1 και φτάνουν μέχρι το Χ!!!!
Και μην με ρωτήσεις γιατί, εσύ δεν έχει φίλο?
Τώρα βέβαια, άμα του γάμησε καμιά γκόμενα ο Κομπότης του φίλου του στα μπουζούκια, ποιος ξέρει μπορεί να γίνει το 2!!!!!
Δεν έχεις παράπονο, σου έκανα γαμώ τις αναλύσεις.....
με ειπε εχει απουσιες η κοριτιμπα και οτι η φλουμινενσε ακομα δεν εχει σωθει και την επαιξα Δεν το διαβασα καθολου προσωπικα την βραζιλια την εχω αφησει εδω και καιρο μονο η κρουζειρο ξερω οτι ειναι πρωτη και το αλογο τις κατηγοριαςΡε Χρήστο, ο Προποτζή σου δεν σου είπε και την Φλου χτες?
οχι δεν ειμαι ρε συ αλλα 10 χρονια παιζω στοιχημα απο τοτε που βγηκε και παω στο ιδιο μαγαζι πανω κατω Ειμαι σταθερος πως ειναι οι πελατες τις βετ365 που δεν αλαζουν εταιρια κατι τετιο Εγινε και ενας κολλητος μου προποτζης φιλος απο το δημοτικο μαζι αλλα αυτος ειναι μακρια πρεπει να κανω 30 χιλιομετρα με το αμαξι φυσικα αν ηταν στο μερος μου θα πηγαινα σε αυτον και μονορε φιλε εγω νομιζω οτι ο χρηστος ειναι ο προποτζης.....
Ναι τα παντα δωσε και σωστα ολα ακριβεις...Μάγκες έκανα μία ερώτηση χτες και δεν μου απαντήσατε....
Η Βετ365 μου ζητάει αριθμό διαβατηρίου για ταυτοποίηση της ηλικίας μου....
Το δίνω ναι ή όχι?
οι προπατζήδες δίνουν κανα στανταράκι;οχι δεν ειμαι ρε συ αλλα 10 χρονια παιζω στοιχημα απο τοτε που βγηκε και παω στο ιδιο μαγαζι πανω κατω Ειμαι σταθερος πως ειναι οι πελατες τις βετ365 που δεν αλαζουν εταιρια κατι τετιο Εγινε και ενας κολλητος μου προποτζης φιλος απο το δημοτικο μαζι αλλα αυτος ειναι μακρια πρεπει να κανω 30 χιλιομετρα με το αμαξι φυσικα αν ηταν στο μερος μου θα πηγαινα σε αυτον και μονο
ειναι στον ανθρωπο το πως θα στο πει.. Αν ειναι μετριοπαθης ο προποτζης και οχι πορομενος μπορει ευγενικα και αντικιμενικα να σου πει την γνωμη του Και να εχει βαση .. Αν ειναι παθιασμενος πολυξερος και σου πει παιξε αυτο και καλα.. η φορτωσε εκεινο να μην τον ξαναρωτησεις ποτε Δεν εχει ιδεα παιζει με παθος και οχι με λογικη Ο προποτζης πρεπει να ειναι 33%33%33 και απλα να δινει αυτο που αντιλαμβανεται σκεφτεται χωρις ακροτητες με επιχειρηματολογια και κριση Πρεπει απλα να λεει την γνωμη του Να μην δινει στανταρ ποτε γιατι δεν υπαρχουν.. Το 1,20 1,30 δεν χρειαζεται να ρωτησουμε τον προποτζη για να τα παιξουμε ΥΓ.. Ηρθε η ωρα για το προφιτερολ αριβερντετσι αμιγκος σιγιου λετερ τουναιτοι προπατζήδες δίνουν κανα στανταράκι;
ωραιος...πουστη τιγρη θα σε ματωνω καθε εβδομαδα
έπρεπε να παίξεις και αυτα που είχα ποσταρει το πρωί! gratz πάντως!πουστη τιγρη θα σε ματωνω καθε εβδομαδα
έπρεπε να παίξεις και αυτα που είχα ποσταρει το πρωί! gratz πάντως!