nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.337
- Πόντοι
- 1.106
θα βαλώ ενα μινερβα λευκο τρυπιο που εχω
και με μπροστινη τρυπα ???
θα βαλώ ενα μινερβα λευκο τρυπιο που εχω
μπροστινη εχει για γρηγορο κατουρημα αλλα απεκτησε και αλλη μια στο πλαι αργοτερα......
και με μπροστινη τρυπα ???
Αντίθετα με σένα, η εμπειρία στο στοίχημα δείχνει ότι το ΠΡΕΠΕΙ, δεν υπάρχει...Βαλτε οτι εχετε στην ΟΣΑΣΟΥΝΑ σημερα....
Σπιτια,αυτοκινητα,βρακια.......
Θα το παρει το ματς ο Βασκος...
Με το καλο η το αγριο....
Αντίθετα με σένα, η εμπειρία στο στοίχημα δείχνει ότι το ΠΡΕΠΕΙ, δεν υπάρχει...
Όσο και να το θέλει μια ομάδα ένα ματς, αν δεν έχει τα "προσόντα" δε πα να χτυπά τον κώλο της, δεν......
Βέβαια η Οσασούνα τα έχει απέναντι στην Έλτσε, αλλά οποιαδήποτε απόδοση του άσσου κάτω του 2,12 δεν έχει ΚΑΜΙΑ αξία για να ρισκάρεις....no valuebet!!!!!
Και από ότι βλέπω έχει πέσει γύρω στο 2,00....άρα πούτσες μπλε μελαγχολικές με σήμα τον τίγρη....να πάνε να δουλέψουν οι μπούκηδες, από εμένα το τρίτο.....
Μερικές φορές και δεν είναι λίγες το footballbet φτάνει και το 0/4 και ελάχιστες το 0/6.....Το ματς ειναι ετσι οπως λες..
1 στο 1,95 για μια ομαδα που εχει 4/4 ηττες και γκολ 2-9 δεν το παιζεις!!!
Βεβαια αν "το παει" στατιστικα οτι το footballbet ;) εχει σερι 0/3 στο βασικο πονταρισμα τοτε..
Μερικές φορές και δεν είναι λίγες το footballbet φτάνει και το 0/4 και ελάχιστες το 0/6.....
Άρα?
Υποθετικά η Οσασούνα μπορεί να τους ξεκολιάσει, αλλά όταν πας να βάλεις και τις κάλτσες σου τότε δεν....
Αν είσαι τζογαδόρος τότε ναι....το παίζεις για τον ιδρώτα του παιχνιδιού ))))))
Μη μασατε ρε θα τους τα παρουμε απλα λιγο χαλαρο πονταρισμα κι οχι κατεβατακαταλαβα με ωραια ψυχολογια μπαινουμε....
ΣΚΕΨΕΙΣ κατα σειρα προτεραιοτητας:
Γκλαντμπαχ ασσο ασσοημ/τελ
Σεντ Ετιεν under οκ
Τζιονβιλ ασσο οκ
Μοντρεαλ ασσο
Λανς γκολ γκολ οκ
Ο Μιχαηλ Ιορδανης ε?o Καλυτερος Μπασκετμπολιστας ολων τον εποχων δεν θα υπαρξει καλυτερος και δεν υπηρξε πριν απο αυτον αφου αυτος ηταν ο καλυτερος
¨φταίει" η 6 άρα την προηγούμην αγωνιστική που έκοψε τη φόρα της..αλλά νομίζω θα επιβεβαιωθεί...To Λανς δεν το καταλαβαινω το 1.80 στον σουπερμαν
Ολα γκολ/γκολ τα χει σχεδον η Κρετειγ
Χριστο σου προτεινω να καραδοκεις για first to 2 goals Λανς η οβερακι κτλ που σ αρεσουν εσενα
Σωστο θα "πρεπε" λοιπον να ναι 1.60 με τη λογικη πως θα το "φαει" ..¨φταίει" η 6 άρα την προηγούμην αγωνιστική που έκοψε τη φόρα της..αλλά νομίζω θα επιβεβαιωθεί...
Στο Νο22 είδες τον Λέβινγκστον παιδάκι ακόμα, που χρόνια μετά ήρθε στο ΠΑΟΚ.....o Καλυτερος Μπασκετμπολιστας ολων τον εποχων δεν θα υπαρξει καλυτερος και δεν υπηρξε πριν απο αυτον αφου αυτος ηταν ο καλυτερος
gl,μη τσιμπας απο την αποδοση της ΝΙΟΥΕΛΣ.Το ματς ειναι ντερμπυ και μονο διπλο δεν εχει.20/09/2013 23:00 140 ΑΡΟΥΚΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ 2 1.65 -
20/09/2013 02:10 145 ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ 2 2.10 -
20/09/2013 03:30 146 ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΕΪ Under 1.75 -