kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Η Ισπανια ομως,παντα στο 90' στην κανει την χαρη!
ναι η πουτανα.
τον τελευταιο καιρο ολο αυτο γινεται.
εχω χασει ομως μερικα αγγλικα στο 90'
Η Ισπανια ομως,παντα στο 90' στην κανει την χαρη!
Ο θανατος σου η ζωη μου ειναι αυτο το παιχνιδι. Εγω θα το αφηνα να παει στο διαολο...οφη μεσα στον θρασυβουλο...με 2.75...στο διπλο;;;
πως το βλεπεται΄;;
Σε έφαγε το συναίσθημα!Τι τον ήθελες τον Ολυμπιακό?Όλα εναντίον του ήταν...ολα στον κουβα πηγαν χθες.
ηθικο διδαγμα...δεν ασχολουμαστε σοβαρα με τα κυπελα
Μας έχεις καταστρέψει με τις κόντρες σου τον τελευταίο καιρό...ναι η πουτανα.
τον τελευταιο καιρο ολο αυτο γινεται.
εχω χασει ομως μερικα αγγλικα στο 90'
Σε έφαγε το συναίσθημα!Τι τον ήθελες τον Ολυμπιακό?Όλα εναντίον του ήταν...Μας έχεις καταστρέψει με τις κόντρες σου τον τελευταίο καιρό...
ποσο φτιαχτο ειναι το στοιχημα ρε πουστη ι μπαρτσελονα αντι να σκισι τιν τελετεα μαγιορκα νικησε μονο 2 μηδεν για να τσιμπησουν το 2,20 αντερ οι πουστηδεσ απατεονεσ....ρε ουστ απατεονεσ ουστ δεν ξαναπαοζω....
Λες να το έστησε ο Οπάπ?δηλαδη ρε φιλε εδυ παιζεισ μονο οτι εχει καλη αποδοση ετσι παιζεισ εσυ?εχο να σου πο καμια 15 φορεσ που εσκισε ι μπαρτσα με 4 κ 5 φετοσ κ δεν ειχε κανενα λογο να τρεξει με αποδοσεισ χαμηλεσ στο ιπσολεσ στο οβερ κ χαμιλεσ στον ασσο...το σιμερινο ειναι καραμπινατη αποδειξη απατησ....οπαπ ισον απατη τελοσ...κ σε τετια ματσ κ οι ομαδεσ παιζουν με εντολεσ....τορα μου λεσ εσυ τα δικα σου τοσο αφελης εισαι που τα βλεπεισ ολα ροδινα!!ασ ξυπνησουμε επιτελουσ ασ ξυπνησουμε....
δηλαδη ρε φιλε εδυ παιζεισ μονο οτι εχει καλη αποδοση ετσι παιζεισ εσυ?εχο να σου πο καμια 15 φορεσ που εσκισε ι μπαρτσα με 4 κ 5 φετοσ κ δεν ειχε κανενα λογο να τρεξει με αποδοσεισ χαμηλεσ στο ιπσολεσ στο οβερ κ χαμιλεσ στον ασσο...το σιμερινο ειναι καραμπινατη αποδειξη απατησ....οπαπ ισον απατη τελοσ...κ σε τετια ματσ κ οι ομαδεσ παιζουν με εντολεσ....τορα μου λεσ εσυ τα δικα σου τοσο αφελης εισαι που τα βλεπεισ ολα ροδινα!!ασ ξυπνησουμε επιτελουσ ασ ξυπνησουμε....
................................................................................ποσο φτιαχτο ειναι το στοιχημα ρε πουστη ι μπαρτσελονα αντι να σκισι τιν τελετεα μαγιορκα νικησε μονο 2 μηδεν για να τσιμπησουν το 2,20 αντερ οι πουστηδεσ απατεονεσ....ρε ουστ απατεονεσ ουστ δεν ξαναπαοζω....
Φίλε αν κάποιος πετάχτηκε εδώ και έγραψε τη του είσαι εσύ και κανένας άλλος...σταμάτα να εκτείθεσαι και μη γίνεσαι εριστικόςκαλα καλα δε ξερω τι σε κανει να πιστευεισ οτι θα κατσω να ασχοληθω με το καθεν απου λει τη μαλακια του οπως κανεισ τορα κυ..πετασ τη βλακεια σου κ οτι να ναι...δεν ηξερα οτι η βαση του διαλογου ειναι η ειρωνια..αντε γεια τωρα...υ.γ καλα ρε πουστη μου ελληνικα δεν μιλαω??????ελεοσ δηλαδι αναγνωση δεν ξερεισ διαβασε παραπανω τι εχω γραψει..