Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
οφη  μεσα στον  θρασυβουλο...με  2.75...στο διπλο;;;

πως το βλεπεται΄;;

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
αν ειναι  να σωθει..ο οφη  αδερφε...απο  δω  ξεκιναει....

αλλιως...τετελεσται....

υ.γ .  ο  θρασυβουλας  ειναι πεσμενος...anyway....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ολα στον κουβα πηγαν χθες.
ηθικο διδαγμα...δεν ασχολουμαστε σοβαρα με τα κυπελα
Σε έφαγε το συναίσθημα!Τι τον ήθελες τον Ολυμπιακό?Όλα εναντίον του ήταν...
ναι η πουτανα.
τον τελευταιο καιρο ολο  αυτο γινεται.

εχω χασει ομως μερικα αγγλικα στο 90'
Μας έχεις καταστρέψει με τις κόντρες σου τον τελευταίο καιρό... :tickedoff:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Σε έφαγε το συναίσθημα!Τι τον ήθελες τον Ολυμπιακό?Όλα εναντίον του ήταν...Μας έχεις καταστρέψει με τις κόντρες σου τον τελευταίο καιρό... :tickedoff:

γενικα  τον τελευταιο καιρο,2,5  μηνες,με εχει παει πολυ καλα και εχει βγει καλο κερδος.

το συναισθημα ειναι οντως κακος συμβουλος αλλα τον γαυρο τον θεωρουσα καλο στο 2,95.
οποτε εχω δει τον παοκ δεν εχω ευχαριστηθει

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ποσο φτιαχτο ειναι το στοιχημα ρε πουστη ι μπαρτσελονα αντι να σκισι τιν τελετεα μαγιορκα νικησε μονο 2 μηδεν για να τσιμπησουν το 2,20 αντερ οι πουστηδεσ απατεονεσ....ρε ουστ απατεονεσ ουστ δεν ξαναπαοζω....

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ποσο φτιαχτο ειναι το στοιχημα ρε πουστη ι μπαρτσελονα αντι να σκισι τιν τελετεα μαγιορκα νικησε μονο 2 μηδεν για να τσιμπησουν το 2,20 αντερ οι πουστηδεσ απατεονεσ....ρε ουστ απατεονεσ ουστ δεν ξαναπαοζω....

να το επαιζες αντερ φιλε αφου ειχε καλη αποδοση

παντα θα τρεχουν σαν τρελοι να βαζουν 3-4 γκολ δλδ?
αυτη την ορεξη πρεπει να εχουν συνεχεια?
εβαλε 2 κ ησυχασε...μην βλεπουμε παντου δαιμονες

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη ρε φιλε εδυ παιζεισ μονο οτι εχει καλη αποδοση ετσι παιζεισ εσυ?εχο να σου πο καμια 15 φορεσ που εσκισε ι μπαρτσα με 4 κ 5 φετοσ κ δεν ειχε κανενα λογο να τρεξει με αποδοσεισ χαμηλεσ στο ιπσολεσ στο οβερ κ χαμιλεσ στον ασσο...το σιμερινο ειναι καραμπινατη αποδειξη απατησ....οπαπ ισον απατη τελοσ...κ σε τετια ματσ κ οι ομαδεσ παιζουν με εντολεσ....τορα μου λεσ εσυ τα δικα σου τοσο αφελης εισαι που τα βλεπεισ ολα ροδινα!!ασ ξυπνησουμε επιτελουσ ασ ξυπνησουμε....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δηλαδη ρε φιλε εδυ παιζεισ μονο οτι εχει καλη αποδοση ετσι παιζεισ εσυ?εχο να σου πο καμια 15 φορεσ που εσκισε ι μπαρτσα με 4 κ 5 φετοσ κ δεν ειχε κανενα λογο να τρεξει με αποδοσεισ χαμηλεσ στο ιπσολεσ στο οβερ κ χαμιλεσ στον ασσο...το σιμερινο ειναι καραμπινατη αποδειξη απατησ....οπαπ ισον απατη τελοσ...κ σε τετια ματσ κ οι ομαδεσ παιζουν με εντολεσ....τορα μου λεσ εσυ τα δικα σου τοσο αφελης εισαι που τα βλεπεισ ολα ροδινα!!ασ ξυπνησουμε επιτελουσ ασ ξυπνησουμε....
Λες να το έστησε ο Οπάπ? :grin:
Δεν έχει κάνει κάποια συμφωνία η Μπάρτσα ότι θα φέρνει συνέχεια όβερ!Στο πρωτάθλημα είχαν έρθει 3-1...σήμερα 2-0!Που είναι το παράξενο?Αν έβλεπες κάποια ανατροπούλα να είχες υποψίες...αλλά τώρα?Αν θέλει να στήσει ματς η Μπάρτσα τα στήνει στο πρωτάθλημα που έχει ξεφύγει!!!Ας μην φορτώνουμε την κάθε χασούρα μας σε μυστήριες εξωγενείς δυνάμεις! :sunglasses:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

οπως ειπες εχει βαλει σε πολλα ματς πολλα γκολ,και αν κοιταξεις και παλιες προβλεψεις μου την εχω παιξει την μπαρτσα να βαλει +3,5 και εχω βγαλει φραγκα.

ομως αυτο δεν γινεται να βγαινει συνεχεια.
εγω φιλε δεν ειμαι αφελης,αλλα δεν γινομαι και καχυποπτος οποτε δεν μου καθεται το αποτελεσμα.

και ναι παιζω με αποδοσεις πολλες φορες και με στατιστικη γιατι πολυ απλα δεν γινεαι να βαζει μια ομαδα συνεχεια ενα καρο γκολ.

και οπως λεει και ο δασκαλος γατος αν ηθελε να το στησει θα εστηνε σημειο ή ανατροπη...εκει ειναι τα τρελα λεφτα,οχι στο οβερ-αντερ.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
δηλαδη πηρε τηλεφωνο ο ΟΠΑΠ τον Μεσι και τον Ανρι και τους παρακαλεσε να μην βαλουν πανω απο 2 γκολ, επειδη ενας στην Ελλαδα επαιξε οβερ (σε ημερα που ειχε 3 ματς ολα κι ολα) και θα καταστρεφοντουσαν αν τον πληρωνανε...
Και χθες που ολη η Ελλαδα επαιζε ΠΑΟΚ λογω των σοβαρων απουσιων του Ολυμπιακου (αποδειξη η μειωση της τιμης), δεν μπορεσε να ψησει τον Κονσεισαο και τον Μπαλαφα, να λυπηθουνε τον θρυλο!!
αντε ρε φιλε να παιξεις κουμ καν, γιατι το στοιχημα δεν σε παει...

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Στοιχημα=αποδοση.αν δε σου κανει η αποδοση,δεν παιζεις.Δεν ειναι προπο.Και αποδοσεις δε βγαζει μονο ο οπαπ.Πανω-κατω ιδιες αναλογιες παιζουν παντου αν εξαιρεσεις οτι ο οπαπ εχει παντα τις χαμηλοτερες τριαδες.

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
αγορινα jentleman προφανως μεσα στον εγκεφαλο σου εχεισ κοκουτσακι...δεν μπορεισ να καταλαβεισ τι θελει να πει καποιοσ σε μια φραση..εισαι δηλαδη βλακακος ειρωνασ μαλακασ του κερατα..αλλα επειδη θελω να σε βοηθησω εννουσα τισ αποδοσεισ που με τα δεδομενα γενικοτερα ο οπαπ ειναι απατη σκετη...καταλαβεσ τορα λακη????κ παιζω κ κουν καν κατι που μην επιχειρησεισ γιατι δεν ειναι για χαζους οποως εσυ...νουμερο...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
πρωτα απο ολα καλημερα, δευτερον και σημαντικον εδω κανουμε τον χαβαλε μας στο συγκεκριμενο θρεντ και βαζει ο καθενας τις προβλεψεις του, δεν ειμαστε ουτε μπουκ , ουτε ειναι η κυρια δουλεια μας να ασχολουμαστε με το στοιχημα
και τριτον, ενω ξεκινησες με μια εντελως λαθος σκεψη το ποσταρισμα σου, για να μην την χαρακτηρισω καπως αλλιως... περι στησιματος απο τον οπαπ που μονο γελιο μπορει να βγαλει, το συνεχιζεις και "λουζεις" με πολυ ασχημα λογια τον φιλο, εαν δεν σου αρεσει ο διαλογος, και πιστευεις οτι τα ξερεις ολα,  γεια σου και αν γινεται μην ξαναγραψεις στο συγκεκριμενο topic  οκ???

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
καλα καλα δε ξερω τι σε κανει να πιστευεισ οτι θα κατσω να ασχοληθω με το καθεν απου λει τη μαλακια του οπως κανεισ τορα κυ..πετασ τη βλακεια σου κ οτι να ναι...δεν ηξερα οτι η βαση του διαλογου ειναι η ειρωνια..αντε γεια τωρα...υ.γ καλα ρε πουστη μου ελληνικα δεν μιλαω??????ελεοσ δηλαδι αναγνωση δεν ξερεισ διαβασε παραπανω τι εχω γραψει..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
................................................................................ :think: :think: :think: :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για προθέρμανση θα ποντάρω απόψε στην Πάρμα! :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
καλα καλα δε ξερω τι σε κανει να πιστευεισ οτι θα κατσω να ασχοληθω με το καθεν απου λει τη μαλακια του οπως κανεισ τορα κυ..πετασ τη βλακεια σου κ οτι να ναι...δεν ηξερα οτι η βαση του διαλογου ειναι η ειρωνια..αντε γεια τωρα...υ.γ καλα ρε πουστη μου ελληνικα δεν μιλαω??????ελεοσ δηλαδι αναγνωση δεν ξερεισ διαβασε παραπανω τι εχω γραψει..
Φίλε αν κάποιος πετάχτηκε εδώ και έγραψε τη  :jerking: του είσαι εσύ και κανένας άλλος...σταμάτα να εκτείθεσαι και μη γίνεσαι εριστικός :cool2:

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε bull ασε τη μαλακια τι πρωινη κ αμα ειναι μελετα κανα κουπονι να τελειωνουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom