Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ξεχνιεμαι σημερα με τον καφε και περναει η ωρα χωρις να προλαβω την φιορε (ευτηχως)
και εγω δελτιο
1Χ πληρωμενη τον ΑΡΗ
1 Μονακο
1 Μαλαγα
και 2 Στανταρ Λιεγης

για να περασει η ωρα διαβαζω την γαμω 1-2-Χ μπουκ
2-3 γκολ λεει η στανταρ γιατι εχει ευρωπη την πεμπτη
λες; ναι μωρε νταξ.....
ημιχρονο στο Χαριλαου ανοιγω το κινητο 1-4......

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΑΚΑ καλα να παθεις

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera..Παιδια σκεφτηκα να βαλω 1,5 οβερ τον παναθηναικο τωρα αλλα μετα το ξεσκεφτηκα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
οκ θα τον παρω και θα στον στειλω στη κατερινη... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
οχι κατερινη δεν ειμαι απο εκει :grin:  Απλα τον πιερικο τον παρακολουθω ξερω οτι τα κυπελλα τα κυνηγαει τα θελει πολυ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: γιαυτο και εβλεπα πιερικο :grin: προπερσι επαιξε με τον ολυμπιακο :grin: :grin:  Αλλα εχω παρακολουθησει και πολους αγωνες του πιερικου στην εδρα του απο την τηλεωραση :grin: :grin: :grin: :grin: Παιζει ψιλοεπιθετικα :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.730
Πόντοι
5.006
οχι κατερινη δεν ειμαι απο εκει :grin:  Απλα τον πιερικο τον παρακολουθω ξερω οτι τα κυπελλα τα κυνηγαει τα θελει πολυ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: γιαυτο και εβλεπα πιερικο :grin: προπερσι επαιξε με τον ολυμπιακο :grin: :grin:  Αλλα εχω παρακολουθησει και πολους αγωνες του πιερικου στην εδρα του απο την τηλεωραση :grin: :grin: :grin: :grin: Παιζει ψιλοεπιθετικα :grin: :grin: :grin:
καλα στο προποντζη τοτε.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.730
Πόντοι
5.006
πεσ να βαλει ενα γκολ ο σκοκο ο πατο και ο γκομιζ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 0.5 @ 4.33
Μονό: 1,2  @ €1 15/09/2013 20:38:54 1,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JB8676580510F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  15/09/2013 20:38:54 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 0.5 Λιόν v Ρεν
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 15/09/2013 Κανένα 4.33 Ανοικτό
Σύνολο:  1,2 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  5,20    :priest: :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.478
Πόντοι
1.106
Λοιπον επειδη βλεπω αναποδιες σημερα θα παιξω τελικα Βιτορια Μπαϊα 100ευρω δεν θα ρθει ενα "νορμαλ"?

(Φυσικα θα χασει αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπον επειδη βλεπω αναποδιες σημερα θα παιξω τελικα Βιτορια Μπαϊα 100ευρω δεν θα ρθει ενα "νορμαλ"?

(Φυσικα θα χασει αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)
An το εχεις διαβασει και το εχεις σκεφτει :grin: :grin: κτλ κτλ παιξτο αδερφε :grin: αν το θελεις το νιοθεις και το αισθανεσε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Αν οχι τοτε μην το παιξεις :) :) :) :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
An το εχεις διαβασει και το εχεις σκεφτει :grin: :grin: κτλ κτλ παιξτο αδερφε :grin: αν το θελεις το νιοθεις και το αισθανεσε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Αν οχι τοτε μην το παιξεις :) :) :) :)
χρηστο δωσε για αυριο ενα καλο παρολι με αποδοση πενηντα σαν τα παλια και θα σε στειλω ενα ταψι χαλβα φαρσαλων πανηγυριωτικο με βουτυρο και αμυγδαλα

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
1 Μιντιλαντ
Χ Κολωνια
Χ2 Μπρεστ
2 Ρομα
Χ2 Λιβερπουλ
1 Μπιλμπαο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο δωσε για αυριο ενα καλο παρολι με αποδοση πενηντα σαν τα παλια και θα σε στειλω ενα ταψι χαλβα φαρσαλων πανηγυριωτικο με βουτυρο και αμυγδαλα
Αυριο τα ματς ειναι λιγα και με μια πρωτη ματια πιστευω ειναι κατανοητα κατα καποιον τροπο.. πιστευω αυριο εχει ευκαιριες ειναι καλη μερα :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Αυτο μονο στην αγγλια μπορει να γινει πχ με μια 5αδα αουτσαιντερ καρφωτα :grin: :grin: αλλα ειναι και το πιο δυσκολο πρωταθλημα στον κοσμο :grin: :grin: το κεφαλι σου πρεπει να το καψεις :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. λες για ενα παλιο παρολη που μου το ειχε δωσει ο προποτζης μου? :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1 Μιντιλαντ
Χ Κολωνια
Χ2 Μπρεστ
2 Ρομα
Χ2 Λιβερπουλ
1 Μπιλμπαο
ωραιος.....εφυγε αυτο :rockon:
Αυριο τα ματς ειναι λιγα και με μια πρωτη ματια πιστευω ειναι κατανοητα κατα καποιον τροπο.. πιστευω αυριο εχει ευκαιριες ειναι καλη μερα :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Αυτο μονο στην αγγλια μπορει να γινει πχ με μια 5αδα αουτσαιντερ καρφωτα :grin: :grin: αλλα ειναι και το πιο δυσκολο πρωταθλημα στον κοσμο :grin: :grin: το κεφαλι σου πρεπει να το καψεις :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. λες για ενα παλιο παρολη που μου το ειχε δωσει ο προποτζης μου? :grin: :grin: :grin:
ναι εκεινο που με τρια ευρω ειχα παρει εκατο και......

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ωραιος.....εφυγε αυτο :rockon:ναι εκεινο που με τρια ευρω ειχα παρει εκατο και......
αδερφε εκεινο ειχε την ωρα του.. Δηλαδη ηταν τετια η περισταση αν θυμαμαι καλα με τα ισπανικα τα ματς καπου προς το τελος που τα ποσοστα ειχαν βαση και κατι χ νομιζω ενα διπλο 4αρακη αν θημαμαι καλα πρεπει να ηταν ισπανια :grin: :grin: :grin: Εκεινα ηταν αν θυμαμαι καλα τοτε που ειχε ερθει ο κερος τους για να ερθουν ετσι :grin: :grin: Αδερφε θελει πολυ σκεψη και μονο στην αγγλια για μενα γιατι εκει ειναι τα καλα ποσοστα :grin: :grin: Και εκει μπορεις πχ καθε εβδομαδα να εχεις την ευκαιρια σου.. Και οχι καπου στο τελος πχ στην ισπανια για να βαλεις το κινητρο κτλ :grin: :grin: Αλλα αγγλια πρεπει για να διαβασω πχ λεμε τωρα να μην εχω παιξει καθολου στο live αυτο που κανβ τωρα δηλαδη ολη μερα :grin: :grin: :grin: :grin: Και να ειμαι ξεκουραστος και να διαβασω κανα 3ωρο 4αωρο καθε σαββατοκυριακο για να κανουμε ενα συστημα 4-5-6 η 3-4-5 για να πιασουμε καλες αποδωσεις.. Μονο αγγλια η αλλιως πρεπει να περιμενεις περιμενουμε για τις ευκαιριες ισπανια κτλ στο τελος των προταθληματων :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Χρηστο και Gl
τριτη τεταρτη

Γιουβε
Ρεαλ
Ατλετικο

πηραμε φορα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.478
Πόντοι
1.106
Χρισταρα

Συμπερασματα (εκ νεου τα ιδια) αγωνιστικης:
Οι "πληρωμενοι" παλι εσπρωξαν κοσμο δυστυχως στα "καυτα" φαβορι...περιεργως ολα αυτα τα ματς ηταν μονα...(μιλαω για "ΣουπερΛιγκ")
Οι ομαδες παλι μετα απο διακοπη και πριν το Τσου Λου τον  :cum:
Η Καλλονννιη ειναι η μονη ομαδαρα στο πρωταθλημα κι αυτος ο γ@μιολης που τον ειχαμε κι εμεις το χει τελικα ο π*υστης απλα δεν ειναι ονομα(ενω τα παλτα που πηραμε μετα απο αυτον ηταν  :think:)

Επαιξα μονα Βιτορια κουβας ευκολα και Γκουνταλαχαρα drawno bet

παπα καθολικο βαλε

ΥΓ Τσου λου θα γελασουμε (παλι)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.478
Πόντοι
1.106
επι του πιεστηριου Κοριτιμπα Χ (μεχρι τωρα) σημερα γαμηθηκαν ολα  :s&m_2: