Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Σάλπι-σμα για Μουντιάλ....Κλασσικός τίτλος όποτε βάζει γκολ ο Σάλπι...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λεοπαρντ σε βλεπω αδερφε καραουλι στον αγωνα τις βραζιλιας και αν το βαλει νωρις η βραζιλια να τα χωσεις ολα για επομενο γκολ μισο οβερ στο 1 ημιχρονο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Πλακα κανω ειναι ντερμπι οι αποδωσεις δεν ειναι σωστες η βραζιλια ξεμουνιασε την αυστραλια 6 γκολ μπορει να ξεγκαυλωσε οι αλλοι ειναι ψιλοτσεκουρια εχουν και ποιοτητα :grin: :grin: Μην με βλεπεις εμενα αν μπει ενα γκολ νωρις θα πονταρω 50 ευρω για οβερ 2,50 στο συνολο αλλα θα το δινει λιγο οποτε μπορει και να το βαλω για το 1 ημιχρονο :grin: :grin: Αλλα ειμαι φολα βραζιλια και δεν ξερω μηπως με παρασυρει το συναισθημα οπως και να εχει μπορει να ειμαι ξυπνιος μακαρι να μπουν 7 γκολ στο ματς το εδωσα σε ενα παλικαρι το εβαλε 3αδα με την ελλαδα(την ελλαδα και την γαλλια την εβαλε μονος του του λεω αν ειναι να παιξεις 0,90 ευρω η βραζιλια εχει προιστορια ενα 6-2 με την πορτογαλια παιξε την 7+ :grin:) και 4-6 γκολ την γαλλια 0,90 λεπτα(φωρτοσε ο πουστης :grin: :grin: :grin: :grin:)

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
λεοπαρντ σε βλεπω αδερφε καραουλι στον αγωνα τις βραζιλιας και αν το βαλει νωρις η βραζιλια να τα χωσεις ολα για επομενο γκολ μισο οβερ στο 1 ημιχρονο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Πλακα κανω ειναι ντερμπι οι αποδωσεις δεν ειναι σωστες η βραζιλια ξεμουνιασε την αυστραλια 6 γκολ μπορει να ξεγκαυλωσε οι αλλοι ειναι ψιλοτσεκουρια εχουν και ποιοτητα :grin: :grin: Μην με βλεπεις εμενα αν μπει ενα γκολ νωρις θα πονταρω 50 ευρω για οβερ 2,50 στο συνολο αλλα θα το δινει λιγο οποτε μπορει και να το βαλω για το 1 ημιχρονο :grin: :grin: Αλλα ειμαι φολα βραζιλια και δεν ξερω μηπως με παρασυρει το συναισθημα οπως και να εχει μπορει να ειμαι ξυπνιος μακαρι να μπουν 7 γκολ στο ματς το εδωσα σε ενα παλικαρι το εβαλε 3αδα με την ελλαδα(την ελλαδα και την γαλλια την εβαλε μονος του του λεω αν ειναι να παιξεις 0,90 ευρω η βραζιλια εχει προιστορια ενα 6-2 με την πορτογαλια παιξε την 7+ :grin:) και 4-6 γκολ την γαλλια 0,90 λεπτα(φωρτοσε ο πουστης :grin: :grin: :grin: :grin:)
Χρησταρα μου η νυχταααααααααααααα θαναι μεγαλη αδερφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Neymarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λεοπαρντ αδερφε μου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: θυμισου στις χαρες σου οσο και στις λιπες σου να εισαι μετριοπαθεις για να οταν κερδισεις πολλα να μην παρασυρθεις αλλα και οταν χασεις να μην στεναχωρηθεις πολυ :grin: :grin: :grin: Πρεπει να ειμαστε ταπεινοι για να μπορουμε να ειμαστε ψυλα :grin: Δεν χρειαζεται να εχουμε αντιπαραθεσεις αυτο που ειπα πριν για την ζηλια το ειπα γενικα και οχι για το φιλο που εχεις καποια αψιμαχια :cheesy: :cheesy: :cheesy:Δεν χρειαζετε να μαλωνουμε μεταξυ μας δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα ουτε τα χωραφια μας ουτε τα σπιτια μας αλλα να βοηθισουμε ο ενας τον αλλον γιατι ετσι βοηθαμε τον εαυτο μας :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Σάλπι-σμα για Μουντιάλ....Κλασσικός τίτλος όποτε βάζει γκολ ο Σάλπι...
Λαγε δεν σε ξεχασαααα παντα βγαινεις σωστος γιαυτο σε παωωωωωω ειχα παιξει και τα δικα σου και 8α επερνα γυρω στα 200 αλλα μαζι με τα δικα σου εβαλα και Γαλλια αντερ20 με μια που δεν την ηξερε ουτε η μανα της και η καριολαααααα με πηγε κουβα δυο φορες.....

του λογου το αληθες.......

Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Under 1.5 Γεωργία v Φινλανδία
(Γκολ Αγώνα) 10/09/2013 Κανένα 2.50 Κερδισμένο
2 Γαλλία U20  Γαλλία U20 v Ρουάντα U20
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 1.33 Χαμένο
3 Γαλλία  Λευκορωσία v Γαλλία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 1.60 Κερδισμένο

Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 50,00 50,00 266,67 

Συνολικό στοίχημα: 50,00   

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
ποποπο γυρισα και ειμαι μεσα στην καβλα 3 μερες τωρα τους τα περνω χοντρα !!!

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - DS4905915210I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  10/09/2013 16:02:07 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Under 2.5 Ελλάδα v Λετονία
(Σύνολο Γκολ) 10/09/2013 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  150 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  300,00 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Λαγε δεν σε ξεχασαααα παντα βγαινεις σωστος γιαυτο σε παωωωωωω ειχα παιξει και τα δικα σου και 8α επερνα γυρω στα 200 αλλα μαζι με τα δικα σου εβαλα και Γαλλια αντερ20 με μια που δεν την ηξερε ουτε η μανα της και η καριολαααααα με πηγε κουβα δυο φορες.....

του λογου το αληθες.......

1 Under 1.5 Γεωργία v Φινλανδία
(Γκολ Αγώνα) 10/09/2013 Κανένα 2.50 Κερδισμένο
2 Γαλλία U20  Γαλλία U20 v Ρουάντα U20
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 1.33 Χαμένο
3 Γαλλία  Λευκορωσία v Γαλλία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 1.60 Κερδισμένο

Τριπλά 1 50,00 50,00 266,67   

Συνολικό στοίχημα: 50,00   
κρίμα ρε συ...μην ανοίγεις πολύ το παιχνίδι σου...2 ματσάκια καλά είναι...

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
λεοπαρντ αδερφε μου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: θυμισου στις χαρες σου οσο και στις λιπες σου να εισαι μετριοπαθεις για να οταν κερδισεις πολλα να μην παρασυρθεις αλλα και οταν χασεις να μην στεναχωρηθεις πολυ :grin: :grin: :grin: Πρεπει να ειμαστε ταπεινοι για να μπορουμε να ειμαστε ψυλα :grin: Δεν χρειαζεται να εχουμε αντιπαραθεσεις αυτο που ειπα πριν για την ζηλια το ειπα γενικα και οχι για το φιλο που εχεις καποια αψιμαχια :cheesy: :cheesy: :cheesy:Δεν χρειαζετε να μαλωνουμε μεταξυ μας δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα ουτε τα χωραφια μας ουτε τα σπιτια μας αλλα να βοηθισουμε ο ενας τον αλλον γιατι ετσι βοηθαμε τον εαυτο μας :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με τον συγκεκριμενο οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λεμεεεεε διαβασε απο την αρχηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν του μιλησα ποτεεεεεεεεεεεεεεεεε και προκαλεσε απο την αρχη φιλε ειμαι καλος μαυτους που ειναι οχι με αλλουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Χρηστοοοοοο τελοςςςςςςςςςςςςςς

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Λαγουλι ααυτο το ματς το κυνηγησα απο την αρχη το επεξα ασσο ημιχρονο και λεεεεωωωωωω του πουστηηηηηηηη θα το βαλει μετα και με πηγε κουβααααααααααααααααααααααα!!!!!Πωπωωωωωωωωωωωωω λαχταρα με την Λευκορωσιααααααα Γαλλιαααααα πηγα να πεθανωωωωω λεμεεε!!!!!

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
ποποπο γυρισα και ειμαι μεσα στην καβλα 3 μερες τωρα τους τα περνω χοντρα !!!

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - DS4905915210I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  10/09/2013 16:02:07 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Under 2.5 Ελλάδα v Λετονία
(Σύνολο Γκολ) 10/09/2013 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  150 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  300,00  
χαχαχαχαχαχα καλως τα @@ μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ξεπεταχτηκε παλι.......χαχαχαχαχαχ
Ο Αποδοσακιαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχ ο Κυριος Αποδοση.....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ολο χ-1 φερνει η ελλαδα...

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Προς Χρηστο και Λαγοοοοοο βλεπω Κολομβια 2πλο με τρωειιιιι ακουω εντυπωσεις....

Παντος παιδια στα προκριματικα παιζει πολυ αντερρρρρρρρρρρρρ!@!!!!

Εδω παρε λαγεεεεε αλλο για να μην λεμε οτι κερδιζουμε μονο....Εχω πολλα τετοιααααα να χανω μονο 1 ομαδα.....

Επιλογές
     1 Αίγυπτος  Αίγυπτος v Γουϊνέα
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 2.05 Κερδισμένο
2 Ουζμπεκιστάν  Ουζμπεκιστάν v Ιορδανία
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 2.62 Χαμένο
3 Ρωσία  Ρωσία v Ισραήλ
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 1.50 Κερδισμένο
4 Ελλάδα U21  Ελλάδα U21 v Μάλτα U21
(Αποτέλεσμα ημιχρόνου) 10/09/2013 Κανένα 1.40 Κερδισμένο
5 Λιθουανία  Λιθουανία v Λίχτενσταϊν
(Αποτέλεσμα ημιχρόνου) 10/09/2013 Κανένα 1.80 Κερδισμένο

Πολλαπλά
5 Επιλογές 1 10,00 10,00  0,00  

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
οτι βλεπεις παιξτο αδερφε :grin: :grin: :grin: :grin: δεν εχω αποψη :grin: :grin: :grin: ενα 1ασσο το εβαλα σε κουπονι 3 ευρω στον οπαπ :grin: 5 ομαδες τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :grin: :grin: :grin:.. Θα περιμενω το ματς τις βραζιλιας με νευμαρ λουις γκουσταβο τιαγκο σιλβα  jo οσκαρ ραμιρεζ παουλινιο και το βυζι τις πεταλουδας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Στην αμερικη που θα γινει καλο αυτο δεν θα εχουν αγχος τα τις βραζιλιας και θα παιξουν πιο ελευθερα :grin: :grin: :grin: :grin:

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
οτι βλεπεις παιξτο αδερφε :grin: :grin: :grin: :grin: δεν εχω αποψη :grin: :grin: :grin: ενα 1ασσο το εβαλα σε κουπονι 3 ευρω στον οπαπ :grin: 5 ομαδες τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :grin: :grin: :grin:.. Θα περιμενω το ματς τις βραζιλιας με νευμαρ λουις γκουσταβο τιαγκο σιλβα  jo οσκαρ ραμιρεζ παουλινιο και το βυζι τις πεταλουδας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Στην αμερικη που θα γινει καλο αυτο δεν θα εχουν αγχος τα τις βραζιλιας και θα παιξουν πιο ελευθερα :grin: :grin: :grin: :grin:
Χρηστο θεωρω πως Κολομβια και Χιλη ειναι τιγα φορμαρισμενες εχω την τυχη να εχω Al Zareera sport και τους εχω δει τωρα τελευταια και ειναι καλες ομαδες.....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216

over λεμε δαγκωτο για φορτωμα μην το φοβασαι !!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - LS8610784710F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  10/09/2013 23:00:17 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Σεαρά Παϊσαντού v Σεαρά
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 2.75 Ανοικτό

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
over λεμε δαγκωτο για φορτωμα μην το φοβασαι !!!
Γεια σου ρε Leon23 μεγαλε Tipster τελικα παιδια η παρεξηγηση ληγει εδω δινουμε τα χερια πια γιατι βγηκαμε παλιοι γνωστοι!!!!!
Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Οταν τα 10 τα κανεισ 842.40 ελα τοτε να μου πεις ποια ειναι η μυγα και ποιος ο κωλοςςςςςςςςςςς
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Γατακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:]
Που κρυβεσαι μωρη κοτα 3λυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααα ααακακακακκακακακακακκακακακκακακακκακακκακακακακκακακακκα

αν δεν σε εβριζα παπαρα για αυτα που πεζεις  δεν θα κερδιζες !!! 

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
αν δεν σε εβριζα παπαρα για αυτα που πεζεις  δεν θα κερδιζες !!! 
Οουυυυυυυυυστττττττττττττττττττττττ βρομοσκυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!
Την ειδες και ειδιμων δεν υπαρχει τιποτα στο στοιχιμα μονο φαντασιαααααααααααααα!!!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Γεια σου ρε Leon23 μεγαλε Tipster τελικα παιδια η παρεξηγηση ληγει εδω δινουμε τα χερια πια γιατι βγηκαμε παλιοι γνωστοι!!!!!
Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!

γεια σου και σε σενα παλιοφιλε !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom