lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
Σάλπι-σμα για Μουντιάλ....Κλασσικός τίτλος όποτε βάζει γκολ ο Σάλπι...
Χρησταρα μου η νυχταααααααααααααα θαναι μεγαλη αδερφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Neymarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!λεοπαρντ σε βλεπω αδερφε καραουλι στον αγωνα τις βραζιλιας και αν το βαλει νωρις η βραζιλια να τα χωσεις ολα για επομενο γκολ μισο οβερ στο 1 ημιχρονο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλακα κανω ειναι ντερμπι οι αποδωσεις δεν ειναι σωστες η βραζιλια ξεμουνιασε την αυστραλια 6 γκολ μπορει να ξεγκαυλωσε οι αλλοι ειναι ψιλοτσεκουρια εχουν και ποιοτητα
![]()
Μην με βλεπεις εμενα αν μπει ενα γκολ νωρις θα πονταρω 50 ευρω για οβερ 2,50 στο συνολο αλλα θα το δινει λιγο οποτε μπορει και να το βαλω για το 1 ημιχρονο
![]()
Αλλα ειμαι φολα βραζιλια και δεν ξερω μηπως με παρασυρει το συναισθημα οπως και να εχει μπορει να ειμαι ξυπνιος μακαρι να μπουν 7 γκολ στο ματς το εδωσα σε ενα παλικαρι το εβαλε 3αδα με την ελλαδα(την ελλαδα και την γαλλια την εβαλε μονος του του λεω αν ειναι να παιξεις 0,90 ευρω η βραζιλια εχει προιστορια ενα 6-2 με την πορτογαλια παιξε την 7+
) και 4-6 γκολ την γαλλια 0,90 λεπτα(φωρτοσε ο πουστης
![]()
![]()
![]()
)
Λαγε δεν σε ξεχασαααα παντα βγαινεις σωστος γιαυτο σε παωωωωωω ειχα παιξει και τα δικα σου και 8α επερνα γυρω στα 200 αλλα μαζι με τα δικα σου εβαλα και Γαλλια αντερ20 με μια που δεν την ηξερε ουτε η μανα της και η καριολαααααα με πηγε κουβα δυο φορες.....Σάλπι-σμα για Μουντιάλ....Κλασσικός τίτλος όποτε βάζει γκολ ο Σάλπι...
κρίμα ρε συ...μην ανοίγεις πολύ το παιχνίδι σου...2 ματσάκια καλά είναι...Λαγε δεν σε ξεχασαααα παντα βγαινεις σωστος γιαυτο σε παωωωωωω ειχα παιξει και τα δικα σου και 8α επερνα γυρω στα 200 αλλα μαζι με τα δικα σου εβαλα και Γαλλια αντερ20 με μια που δεν την ηξερε ουτε η μανα της και η καριολαααααα με πηγε κουβα δυο φορες.....
του λογου το αληθες.......
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Under 1.5 Γεωργία v Φινλανδία
(Γκολ Αγώνα) 10/09/2013 Κανένα 2.50 Κερδισμένο
2 Γαλλία U20 Γαλλία U20 v Ρουάντα U20
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 1.33 Χαμένο
3 Γαλλία Λευκορωσία v Γαλλία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 1.60 Κερδισμένο
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 50,00 50,00 266,67
Συνολικό στοίχημα: 50,00
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με τον συγκεκριμενο οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λεμεεεεε διαβασε απο την αρχηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν του μιλησα ποτεεεεεεεεεεεεεεεεε και προκαλεσε απο την αρχη φιλε ειμαι καλος μαυτους που ειναι οχι με αλλουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςλεοπαρντ αδερφε μου![]()
![]()
![]()
![]()
θυμισου στις χαρες σου οσο και στις λιπες σου να εισαι μετριοπαθεις για να οταν κερδισεις πολλα να μην παρασυρθεις αλλα και οταν χασεις να μην στεναχωρηθεις πολυ
![]()
![]()
Πρεπει να ειμαστε ταπεινοι για να μπορουμε να ειμαστε ψυλα
Δεν χρειαζεται να εχουμε αντιπαραθεσεις αυτο που ειπα πριν για την ζηλια το ειπα γενικα και οχι για το φιλο που εχεις καποια αψιμαχια
![]()
![]()
Δεν χρειαζετε να μαλωνουμε μεταξυ μας δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα ουτε τα χωραφια μας ουτε τα σπιτια μας αλλα να βοηθισουμε ο ενας τον αλλον γιατι ετσι βοηθαμε τον εαυτο μας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λαγουλι ααυτο το ματς το κυνηγησα απο την αρχη το επεξα ασσο ημιχρονο και λεεεεωωωωωω του πουστηηηηηηηη θα το βαλει μετα και με πηγε κουβααααααααααααααααααααααα!!!!!Πωπωωωωωωωωωωωωω λαχταρα με την Λευκορωσιααααααα Γαλλιαααααα πηγα να πεθανωωωωω λεμεεε!!!!!κρίμα ρε συ...μην ανοίγεις πολύ το παιχνίδι σου...2 ματσάκια καλά είναι...
χαχαχαχαχαχα καλως τα @@ μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ξεπεταχτηκε παλι.......χαχαχαχαχαχποποπο γυρισα και ειμαι μεσα στην καβλα 3 μερες τωρα τους τα περνω χοντρα !!!
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - DS4905915210I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 10/09/2013 16:02:07 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Under 2.5 Ελλάδα v Λετονία
(Σύνολο Γκολ) 10/09/2013 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο: 150 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 300,00
Προς Χρηστο και Λαγοοοοοο βλεπω Κολομβια 2πλο με τρωειιιιι ακουω εντυπωσεις....κρίμα ρε συ...μην ανοίγεις πολύ το παιχνίδι σου...2 ματσάκια καλά είναι...
Χρηστο θεωρω πως Κολομβια και Χιλη ειναι τιγα φορμαρισμενες εχω την τυχη να εχω Al Zareera sport και τους εχω δει τωρα τελευταια και ειναι καλες ομαδες.....οτι βλεπεις παιξτο αδερφε![]()
![]()
![]()
δεν εχω αποψη
![]()
![]()
ενα 1ασσο το εβαλα σε κουπονι 3 ευρω στον οπαπ
5 ομαδες τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο
![]()
![]()
.. Θα περιμενω το ματς τις βραζιλιας με νευμαρ λουις γκουσταβο τιαγκο σιλβα jo οσκαρ ραμιρεζ παουλινιο και το βυζι τις πεταλουδας
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην αμερικη που θα γινει καλο αυτο δεν θα εχουν αγχος τα τις βραζιλιας και θα παιξουν πιο ελευθερα
![]()
![]()
![]()
![]()
οτι βλεπεις παιξτο αδερφε![]()
![]()
![]()
δεν εχω αποψη
![]()
![]()
ενα 1ασσο το εβαλα σε κουπονι 3 ευρω στον οπαπ
5 ομαδες τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο
![]()
![]()
.. Θα περιμενω το ματς τις βραζιλιας με νευμαρ λουις γκουσταβο τιαγκο σιλβα jo οσκαρ ραμιρεζ παουλινιο και το βυζι τις πεταλουδας
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην αμερικη που θα γινει καλο αυτο δεν θα εχουν αγχος τα τις βραζιλιας και θα παιξουν πιο ελευθερα
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε Leon23 μεγαλε Tipster τελικα παιδια η παρεξηγηση ληγει εδω δινουμε τα χερια πια γιατι βγηκαμε παλιοι γνωστοι!!!!!over λεμε δαγκωτο για φορτωμα μην το φοβασαι !!!
Οταν τα 10 τα κανεισ 842.40 ελα τοτε να μου πεις ποια ειναι η μυγα και ποιος ο κωλοςςςςςςςςςςς
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γατακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
]
Που κρυβεσαι μωρη κοτα 3λυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααα ααακακακακκακακακακακκακακακκακακακκακακκακακακακκακακακκα
Οουυυυυυυυυστττττττττττττττττττττττ βρομοσκυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!αν δεν σε εβριζα παπαρα για αυτα που πεζεις δεν θα κερδιζες !!!
Γεια σου ρε Leon23 μεγαλε Tipster τελικα παιδια η παρεξηγηση ληγει εδω δινουμε τα χερια πια γιατι βγηκαμε παλιοι γνωστοι!!!!!
Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!