You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Για σήμερα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, με μια πρώτη ματιά Ατλέτικο στο 1, Σαραγόσα στο 1 και Αιντχόφεν στο 2!
Επισκέπτης
Απο Ιταλία μου αρέσει η Αταλάντα, δεν την βλέπω να ξανακάνει γκελα σε εντός έδρα παιχνίδι!Εμένα μου αρέσουν αρκετά Φιορεντίνα και Εσπανιόλ!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Συμφωνώ...περιμένω τα τελευταία νέα και μάλλον θα την τιμήσω έστω σαν ζητούμενο...Απο Ιταλία μου αρέσει η Αταλάντα, δεν την βλέπω να ξανακάνει γκελα σε εντός έδρα παιχνίδι!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
σημερα επαιξα
διπλο τον γαυρο στο 2,75
οβερ τον γαυρο με αποδοση 2,00 και αν μπουν ακριβως 2 γκολ το στοιχημα επιστρεφεται.
μια δυαδα με διπλο την μπαρτσα και Χ2 διπλη ευκαρια το Εσπανιολ-Ουελβα με αποδοση δυαδας 2,70.
κατι λιγα σε δυαδα Χ το Λιβερπουλ-Τσελσι
και Χ Νιουκαστλ-Σαντερλαντ
με αποδοση δυαδας 9,60
διπλο τον γαυρο στο 2,75
οβερ τον γαυρο με αποδοση 2,00 και αν μπουν ακριβως 2 γκολ το στοιχημα επιστρεφεται.
μια δυαδα με διπλο την μπαρτσα και Χ2 διπλη ευκαρια το Εσπανιολ-Ουελβα με αποδοση δυαδας 2,70.
κατι λιγα σε δυαδα Χ το Λιβερπουλ-Τσελσι
και Χ Νιουκαστλ-Σαντερλαντ
με αποδοση δυαδας 9,60
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν φοβάσαι μην παρεξηγηθούν οι προβατίνες σου και σου κρατάνε μούτρα?Καλημέρα παίδες...μονο η Μπρίστολ μου έκανε το χατήρι χτές...
Γάτε δεν μου στέλνεις κι εμένα το μωρό να με βοηθήσει λίγο στα πρόβατα???
Δεν φοβάσαι μην παρεξηγηθούν οι προβατίνες σου και σου κρατάνε μούτρα?
Πώς το βλέπεις σήμερα ρε το ντέρμπι???Σοβαρά μιλάω και όχι οπαδικά...λέω να ρίξω κάτι ψιλά...
Επισκέπτης
Χ με 0-0!Πώς το βλέπεις σήμερα ρε το ντέρμπι???Σοβαρά μιλάω και όχι οπαδικά...λέω να ρίξω κάτι ψιλά...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν είναι για σοβαρό ποντάρισμα...είναι τελείως απρόβλεπτο!Μου έχει καρφωθεί ότι θα έρθει οβεράκι και πληρώνει σούπερ...αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν μπει γρήγορα γκολ το πιο πιθανό είναι να βολευτούν και οι δύο με το Χ!Πώς το βλέπεις σήμερα ρε το ντέρμπι???Σοβαρά μιλάω και όχι οπαδικά...λέω να ρίξω κάτι ψιλά...
Επισκέπτης
Λοπον κατέληξα σε Αταλαντα 1, Αιντχοφεν 2, Σαραγόσα 1, Βερντερ οβερ, Ατλέτικο 1!
Χαλαρό ποντάρισμα γιατί με πήγε καλά χθες και δεν θέλω να πάρω αέρα!
Χαλαρό ποντάρισμα γιατί με πήγε καλά χθες και δεν θέλω να πάρω αέρα!
Χ με 0-0!
Μπα γκόλ θα μπεί...εγώ λέω Χ με 1-1 ή νίκη του Ολυμπιακού με 1 γκόλ διαφορά...βέβαια και το 0-0 παίζει γιατί ο Καλόπουλος σφυρίζει πολύ και δεν αφήνει το παιχνίδι να τρέξει....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Την Κέλχι θα την παίξουμε ρε?Με τρώει το χέρι μου...Χ με 0-0!
Επισκέπτης
Μπαααα μπορεί να έρθει οτιδήποτε δεν είναι για ποντάρισμα, ίσως στο αντερ!Την Κέλχι θα την παίξουμε ρε?Με τρώει το χέρι μου...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι αλλά με δεδομένο ότι δεν συμφέρει κανέναν η ισοπαλία ίσως ανοίξει το παιχνιδάκι...Μπαααα μπορεί να έρθει οτιδήποτε δεν είναι για ποντάρισμα, ίσως στο αντερ!
Επισκέπτης
Όταν δεν συμφέρει σε κανέναν συνήθως χ φέρνουν γιατί φοβούνται πρώτα απο όλα να μην χάσουν!Ναι αλλά με δεδομένο ότι δεν συμφέρει κανέναν η ισοπαλία ίσως ανοίξει το παιχνιδάκι...
Επισκέπτης
Ότι και να πει ο καθένας μας δίκιο έχει οπότε no bet είναι το παιχνίδι!
Υ.Γ Παίξε την Λίβερπουλ για πρωταθλήτρια!
Υ.Γ Παίξε την Λίβερπουλ για πρωταθλήτρια!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έχεις λυσσάξει να μπω φυλακή!Υ.Γ Παίξε την Λίβερπουλ για πρωταθλήτρια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K