Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια εχω εναν γνωστο θα ελεγα γνωστο με καλες σχεσεις στιν ιο σερβιτορο.. Αξιζει να παω ιο για 10 μερες θα μενω σε αυτον τζαμπα απλα θα πληρωνω τις μασες μου τα ποτακια μου τα κερασματα μου.. Αξιζει να παω τωρα στην ιο πχ την τριτη που μας ερχεται μπορω να παω.. Αν θελει καποιος φιλος να απαντισει θα τον ακουσω με πολυ ενδιαφερον.. θελω να παω τωρα διακοπες αν και πηγα 1 εβδομαδα ποτιδαια χαλκιδικης αλλα ενταξει δεν μου εφτασε.. δεΝ γουσταρω τιν πολυ ζεστι και καθομουν 5 λεπτα στην παραλια κτλ.. :grin:  Απλα αν αξιζει να παω ιο τωρα πχ την τεταρτη που μας ερχεται για 10 μερες θα εχω υπνο τζαμπα.. Τα γουστα δικα μου φαγητα ποτα κτλ? αν εχει παει καποιος ας μου πει ο φιλος γνωστος που δουλευει εκει ειναι καμια σχεση με εμενα εγω μπουρδελιαρης κτλ αυτος οικογενιαρχης κτλ σπιτι δουλεια σπιτη απλα θα μενω τζαμπα σε αυτον,, Αξιζει να παω??????? :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over 1.5 @ 1.80
Μονό: 5 Στήλες @ €1 24/08/2013 22:48:27 5,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TJ2580695910F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  24/08/2013 22:48:27 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Σάντος v Βιτόρια
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 24/08/2013 Κανένα 1.80 Χαμένο
Σύνολο:  5 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00    η σαντος εφαγε 8 γκολ απο την μπαρτσελονα στο φιλικο και γαμηθηκε το dna τις αρα δηλαδη με την σκεψη μπορουμε να ελεξουμε τον νου μας να αλλαξουμε το dna μας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Καλημέρα συναγωνιστές!! :grin: :grin: Καθ'ότι διαδικτυακός παίκτης, είχα καιρο να π΄παω σε πρακτορείο...Πήγα χθες μόνο και μόνο επειδή περίμενα να έρθει στη Γλυφάδα η παρέα μου και έκατσα να δω λίγο τον Πάοκ...Λοιπόν ο Έλληνας παίχτης έχει πολύ πλάκα...όλοι λέγανε ότι το βλέπανε άσσο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ!! όλοι βλέπανε άσσο τη Μίλαν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ!!! Είχαν ανοίξει εφημερίδες, μπλοκάκια και έντυπα και αναλώνοντα σε στατιστικές, βαθμολογίες, και ανταλλάσσανε απόψεις που στερούνταν κάθε λογικής και εφαρμογής..Και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το σημείο της αγωνιστικής είναι το διπλό του Ατρομήτου γιατί οι παίκτες θέλουν να φύγει ο Μίτσελ... :headbang: :headbang: Πάντα δηλαδή όλοι ξέρουν ποιο είναι το σωστό παίξιμο και σημείο, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ!!! :2funny: :2funny: Πάντως 1000 φορές στο παιχνίδι από τον υπολογιστή!!είσαι μόνος σου, εναντίον του εαυτού σου και των μπουκ....στο πρακτορείο που να ηρεμήσεις και να σκεφτείς καθαρά με όλα τα κουμαρόσκυλα να λένε το μακρύ και το κοντό τους?? :tickedoff: :tickedoff:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Παιδια εχω εναν γνωστο θα ελεγα γνωστο με καλες σχεσεις στιν ιο σερβιτορο.. Αξιζει να παω ιο για 10 μερες θα μενω σε αυτον τζαμπα απλα θα πληρωνω τις μασες μου τα ποτακια μου τα κερασματα μου.. Αξιζει να παω τωρα στην ιο πχ την τριτη που μας ερχεται μπορω να παω.. Αν θελει καποιος φιλος να απαντισει θα τον ακουσω με πολυ ενδιαφερον.. θελω να παω τωρα διακοπες αν και πηγα 1 εβδομαδα ποτιδαια χαλκιδικης αλλα ενταξει δεν μου εφτασε.. δεΝ γουσταρω τιν πολυ ζεστι και καθομουν 5 λεπτα στην παραλια κτλ.. :grin:  Απλα αν αξιζει να παω ιο τωρα πχ την τεταρτη που μας ερχεται για 10 μερες θα εχω υπνο τζαμπα.. Τα γουστα δικα μου φαγητα ποτα κτλ? αν εχει παει καποιος ας μου πει ο φιλος γνωστος που δουλευει εκει ειναι καμια σχεση με εμενα εγω μπουρδελιαρης κτλ αυτος οικογενιαρχης κτλ σπιτι δουλεια σπιτη απλα θα μενω τζαμπα σε αυτον,, Αξιζει να παω??????? :grin: :grin: :grin:

Αν εισαι κατω απο 35 σιγουρα αξιζει. :grin:
Στη Χωρα εχει δεκαδες μπαρακια για ποτο μεχρι τελικης πτωσης  :grin:
Παιζουν πολλες φοιτητοπαρεες,εχει και τουριστριες ξεμπαρκες  :dancing:
Βεβαια τετοια εποχη δεν ξερω αν θα εχει πολυ κοσμο+το νησι ειναι μικρο-ισως βαρεθεις για 10 μερες.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα συναγωνιστές!! :grin: :grin: Καθ'ότι διαδικτυακός παίκτης, είχα καιρο να π΄παω σε πρακτορείο...Πήγα χθες μόνο και μόνο επειδή περίμενα να έρθει στη Γλυφάδα η παρέα μου και έκατσα να δω λίγο τον Πάοκ...Λοιπόν ο Έλληνας παίχτης έχει πολύ πλάκα...όλοι λέγανε ότι το βλέπανε άσσο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ!! όλοι βλέπανε άσσο τη Μίλαν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ!!! Είχαν ανοίξει εφημερίδες, μπλοκάκια και έντυπα και αναλώνοντα σε στατιστικές, βαθμολογίες, και ανταλλάσσανε απόψεις που στερούνταν κάθε λογικής και εφαρμογής..Και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το σημείο της αγωνιστικής είναι το διπλό του Ατρομήτου γιατί οι παίκτες θέλουν να φύγει ο Μίτσελ... :headbang: :headbang: Πάντα δηλαδή όλοι ξέρουν ποιο είναι το σωστό παίξιμο και σημείο, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ!!! :2funny: :2funny: Πάντως 1000 φορές στο παιχνίδι από τον υπολογιστή!!είσαι μόνος σου, εναντίον του εαυτού σου και των μπουκ....στο πρακτορείο που να ηρεμήσεις και να σκεφτείς καθαρά με όλα τα κουμαρόσκυλα να λένε το μακρύ και το κοντό τους?? :tickedoff: :tickedoff:
[/quoteλαγε καλημερα :grin: Εχεις δικιο αλλα προσωπικα παω και στο προποτζιδικο.. Μετα ομως απο πολυ καιρο αρχισα να αγοραζω παλι εφημεριδα να πηγαινω καφενειο σε μια γωνιτσα μοναχος μου και να διαβαζω για να μην επιρεαζομαι απο τους αλλους.. Αλλα και παλι και σε προποτζηδικο να πας αν θελεις δεν επιρεαζεσε.. Ειναι και θεμα χαρακτηρα κατα καποιο τροπο.. Παντως χωρις να παω στο προποτζιδικο να πιο τον ελληνικο μου χαβαλε κτλ δεν γινετε.. Μονο που δεν γαμαμε στο προποτζηδικο μαλακιλικι χαβαλες τσιπουρα με φιλους οτι να νε μονο το κινο δεν πιανουμε οχι οτι παιζω παιζουμε πολυ αλλα ενα γαμημενο 5 συα 5 δεν καθετε :grin: :grin: :grin: ΥΓ..Τα παντα ειναι στο μυαλο  :grin: Πρεπει να κερδισουμε το μυαλο μας δηλαδη τον εαυτο μας :grin: Βασικα στο στοιχημα παιζει ρολο η υπομονη αν δεν εχουμε υπομονη η θα παμε φυλακη η δεν θα κερδισουμε ποτε :grin: :grin: :grin: :grin: Το τιμονι θελει υπομονη και η γκομενα κυνηγι το στοιχημα ειναι το τιμονι δεν ειναι γκομενα :grin: Εγκρατεια, Πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια και σκεψη οτι αντιλαμβανομαστε να το επεξεργαζομαστε γιατι ετσι δυναμωνουμε το πνευμα μας.. Αποφασεις χωρις σκεψη ειναι καταστροφη χωρις σωτηρια :grin: Οι μπουκ βγαζουν το κουπονι 1 μερα πριν απο τους αγωνες το εχουν μελετησει τουλαχιστον 2-3-4 μερες πριν απο τους 1 αγωνες ας φανταστουμε που εμεις πεζουμε τελευτεα στιγμη ποσο πολυ εχουν διαβασει βαλει τα δεδωμενα κατο οι μπουκ μαζι με τους ψιχολογους και βγαζουν τις αποδωσεις και μας κερδιζουν :grin: Οτι βγαζει μονο αποδεκτο ο οπαπ το βγαζει με σκοπο να χασει ο παικτης του στοιχηματος δηλαδη στο να εχει πολυ περισοτερες πιθανοτητες να κερδισει ο μπουκ ως το σπασιμο του φαβορι σε  σχεσι με το φαβορι που θα το παιξει ο κοσμος εμεις :grin: Πρεπει να κερδισουμε τον εαυτο μας για να κερδισουμε και τους μπουκ αλλα και παλι αυτοι θα ειναι πολυ πιο μπροστα γιατι εχουν και δικα τους ατομα μεσα στις ομαδες ξερουν τα παντα γενικα με το κλιμα στα εσωτερικα και οχι μονο τις καθε ομαδας :grin: Στην βετ365 που εχω ρωτησει και εχω ποσταρει εδω.. Οταν ρωτησα ολα αυτα τα live που εχετε τους λεω σε καθε ακρη του κοσμου τους λεω πως τα δινετε κτλ να τγα παιζουμε.. Με απαντισαν κυριε μου εχουμε σε καθε αγωνα δικο μας ανθρωπο.. Μια φορα επεζε η Κ20 Του Παοκ και ενω ακουγα απο το πρωι παοκτσηδικο ραδιοφωνο sporfm και ειχα μπει στο παοκμανια σαιτ οπαδικο του Ποοκ δεν ειχα δει αναφορα του αγωνα πουθενα ουτε ακουσα.. Και η βετ365 ειχε τον αγωνα live στην κονσολα της ας φανταστουμε οτι αφου δεν εχει αναφερθει οτι παιζει η μικρη ομαδα ενος συλογου ουτε στα ραδιοφωνα τις ουτε σε οπαδικο σαιτ και το εχει η βετ365 για στοιχηματισμο στο live ποσο μπροστα ειναι εκει ειχα ρωτησει και μου απαντησαν οτι σε καθε παιχνιδι που εχουν στην κονσολα εχουν δικο τους ανθρωπο δηλαδη σχεδον σε ολον τον κοσμο :grin: :grin: :grin:Συμπερασμα ειναι πολυ δισκολο να τα βαλουμε με τους μπουκ δεν μπορουμε να τους κανουμε ουτε τον εξυπνο ουτε τον χαζο :grin: Μπορουμε μονο αν εχουμε υπομονη τεραστια και οταν θα εχουμε στο μυαλο μας ολες εκεινες τις πληροφοριες που θα μας κανουν να παιξουμε ενα παιχνιδι να μπορουμε να κανουμε κατι :grin: Και το πιο σημαντικο ειναι οτι για να κανουμε κατι πρεπει να παιζουμε χωρις αγχος αρα χωρις τα μεγαλα πονταρισματα που ειναι ανασταλτικος παραγοντας στο να παμε ταμειο γιατι με το μεγαλο πονταρισμα εχουμε θολουρα στο μυαλο αγωνια στην σκεψη και δεν βλεπουμε καθαρα.. Αλλα εμεις κουμαρτζηδες και χαλαρο πονταρισμα δεν γινεται :grin: οποτε δεν θα κερδισουμε ποτε :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αν εισαι κατω απο 35 σιγουρα αξιζει. :grin:
Στη Χωρα εχει δεκαδες μπαρακια για ποτο μεχρι τελικης πτωσης  :grin:
Παιζουν πολλες φοιτητοπαρεες,εχει και τουριστριες ξεμπαρκες  :dancing:
Βεβαια τετοια εποχη δεν ξερω αν θα εχει πολυ κοσμο+το νησι ειναι μικρο-ισως βαρεθεις για 10 μερες.
οκ ευχαριστω μαν τωρα που ξεσουρωσα απο εχθες και σκεφτηκα καλυτερα.. Λεω να μην παω :grin: να μην υποχρεοθω και στον σερβιτορο τον γνωστο μου :grin: αλλα πηγα και 1 εβδομαδα διακοπες να μην ειμαι αχαριστος :grin: :grin: Οποτε τα κεφαλια μεσα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
μετά το χθεσινό "χαλασμό", πάμε αισιόδοξα και δυνατά σήμερα για να έρθουμε στα ίσια μας...Άσσος η Λιλ νωρίς το μεσημέρι...στον στοίχιμαν η απόδοση είναι 2.05...η σεντ ετιέν είχε και έχει και ευρωπαικό παιχνίδι... ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οκ ευχαριστω μαν τωρα που ξεσουρωσα απο εχθες και σκεφτηκα καλυτερα.. Λεω να μην παω :grin: να μην υποχρεοθω και στον σερβιτορο τον γνωστο μου :grin: αλλα πηγα και 1 εβδομαδα διακοπες να μην ειμαι αχαριστος :grin: :grin: Οποτε τα κεφαλια μεσα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:..
τόση πολυ αδεια εχεις χρηστο και μιλας; εμεις 4 ημερες αδεια ειχαμε μεσα στον 15 Αυγουστο και δεν πηγαμε πουθενα,μην εισαι αχαριστος :S

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
τόση πολυ αδεια εχεις χρηστο και μιλας; εμεις 4 ημερες αδεια ειχαμε μεσα στον 15 Αυγουστο και δεν πηγαμε πουθενα,μην εισαι αχαριστος :S
ρε συ ο χρήστος είναι εισοδηματίας από το στοίχημα!!! κάτι έλεγε ότι ετοιμάζεται να πάει σευχέλλες.... :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ξανθη ασσο
αλκμααρ η τβεντε;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
αν παρατηρήσεις σχεδόν όλες οι ομάδες με ευρωπαικές υποχρεώσεις "σπάσανε"...τη  φοβάμαι την αλκμάαρ..άσε που χει κάνει ένα φοβερό σερί νικών...κάπο θα σταματήσει...προτιμώ τβέντε...βέβαια εσύ αποφασίζεις! ;)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
αν παρατηρήσεις σχεδόν όλες οι ομάδες με ευρωπαικές υποχρεώσεις "σπάσανε"...τη  φοβάμαι την αλκμάαρ..άσε που χει κάνει ένα φοβερό σερί νικών...κάπο θα σταματήσει...προτιμώ τβέντε...βέβαια εσύ αποφασίζεις! ;)
πολλα διλληματα
γιουνκ μποις ζυριχη
χελσιμποργκ αικ
στανταρ λ ζουλτε βαρ

για στανταρακια βλεπω ιντερ και παρμα

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
απο μακρυα και ας βαλει 5 γκολ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια καλημερα  αγκεν :) Οποιος κανει οβερ για το 1 ημιχρονο τον αγωνα southern spirit north perth united θα τον κερασω μια σοκοφρετα ιον που την περνω απο το σουπερ μαρκετ αν θυμαμαι καλα 0,36 λεπτα :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
χρηστο δωσε 3 σημεια για σημερα χθες κουβας

Stories

Νέο!

Stories