redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
o χασενμπαικ ;εχει παιξει στο νησι.. το σηματακι απο πρεμιερ λιγκ πανω στο νουμερο ..δεν ξερω ομως σε ποια ομαδα και δεν μου λεει κατι ο αλλος μαυρουκος διπλα του
καλο....μελετα κι ερχεται..... ;)σανσιτι επειδη θελω να παω στο λιβερπουλ να δω την ομαδα μου την λιβερπουλ.. Αν φτασω στον λογαριασμο μου στην βετ365 20000 ευρωθα τα κανω αναλυψη και θα σε παρω παρεα στο νησι ολα πληρωμενα απο εμενα για μια μερα να δουμε ενα ματς τις λιβερπουλ και να γυρισουμε το βραδυ
![]()
κανε την γκουαρανι 1,5 γκολ για το 1 ημιχρονο να αρχησω να ανεβαζω την μπαγκακαλο....μελετα κι ερχεται..... ;)
χρηστο δωσε εσυ τα 50 ευρωμε λεει ενας φιλος στο προποτζηδικο σημερα το απογευμα.. Χρηστο θα σε δωσω 5 ευρω να με τα παιζεις στο ιντερνετ.. Του λεω δωσε ενα 5ταληρο στο χερι τωρα να σε παιξω εχω μεσα στον λογαριασμο μου λεφτα.. Με τα δηνει με λεει τι θα παιξεις του λεω ρε συ εχει 100 ματς μισο λεπτο να δω βαζω τα 5 ευρω σε αποδωση 4.00 5 λεπτα πριν τελειωσει το ημιχρονο τις ρειντζερ που ηταν 0-2 να μπει ακομα ενα γκολ για το 1 ημιχρονοΛιγει το ημιχρονο 0-2 με λεει καλα σε αποδωση 4 επαιξες τα 5 ευρω του λεω με 5 ευρω που θες να τα παιξω σε 1,20.. Α με λεει εσυ ετσι παιζεις
![]()
![]()
Του λεω οχι αλλα εσυ με 5 ευρω πως θα ανεβεις με τα 1,40 και 1,50 τι θα με κανεις ιεραποστολο στο ξενυχτι για να σου βγαλω μεροκαματο
![]()
![]()
Με λεει δεν ξαναπαιζω
![]()
ΥΓ.. Με λεει ενας αλλος με λεει χρηστο εχω μια 100 paysaf δεν την εχω χρισιμοποιηση στην πουλαω 50 ευρω του λεω δωστην τωρα να σε δωσω 50 ευρω(λεω απο μεσα μου τοσο κοροιδο ειναι
) Με λεει τωρα δεν μπορω θα ξηπνησω τους αλους στο σπιτι
![]()
![]()
![]()
![]()
Του λεω αυριο το πρωι με λεει ναι θα ερθω στο προποτζιδικο
![]()
Η γνωμη μου αν αυτος εχει καρτα 100 ευρω και την πουλαει 50 πρεπει να ειναι η μαλακας η μαλακας
![]()
![]()
Αλλα μαλλων κανει πλακα το ειπε ετσι γιατι ηθελε να πει μια μακακια
![]()
![]()
![]()
δεν νομιζω να εχει 100αρα paysafeχρηστο δωσε εσυ τα 50 ευρω
και μετα δωσε μου κωδικο να μοιραστουμε τη πευσειφ![]()
εγω βλεπω να σου δινει αδεια καρταδεν νομιζω να εχει 100αρα paysafeαλλα αν εχει... μπαρε
Τα 50 ευρω θα τα παιξω σε αποδωση 4.00 Καπως οπως επαιξα την ρειντζερ σημερα
για τον αλλο φιλο που με εδωσε τα 5 ευρω
![]()
θα την δοκιμασουμε πρωτα να δουμε αν υπαρχουν μεσα λεφταεγω βλεπω να σου δινει αδεια καρτα![]()
χρησταρα μην σε κοφτει να επιστρεψες στον μπαρο τα λεφτα που τον κουβαδιασες, θα του κανει επιστροφη φορου η εφοριαδεν νομιζω να εχει 100αρα paysafeαλλα αν εχει... μπαρε
Τα 50 ευρω θα τα παιξω σε αποδωση 4.00 Καπως οπως επαιξα την ρειντζερ σημερα
για τον αλλο φιλο που με εδωσε τα 5 ευρω
![]()
χρησταρα μην σε κοφτει να επιστρεψες στον μπαρο τα λεφτα που τον κουβαδιασες, θα του κανει επιστροφη φορου η εφορια![]()
τελικα η σκατοτουλουζ πηρε 0-0 απο μονακο...ειπαμε κωλοπετσωμενη ομαδα με 3-5-2 ακριβως οπως η εθνικη του οτο.
nai kai noμιζω θα σφιξει ακομα περισοτεροτελικα η σκατοτουλουζ πηρε 0-0 απο μονακο...ειπαμε κωλοπετσωμενη ομαδα με 3-5-2 ακριβως οπως η εθνικη του οτο.
μιλαμε για την απολυτη ομαδα του αντερ.δεν κερδιζει ευκολα ουτε χανει ομως.καμια φορα φερνει και 3-2 κ.λ.π. αλλα σε γενικες γραμμες απο 0 μεχρι 2 γκολ και αγιος ο θεος.και η ισοπαλια δεν την χαλαει συνηθως αν δεν εχει ανακγη μεγαλη τους βαθμους...nai kai noμιζω θα σφιξει ακομα περισοτερο![]()
![]()
Τωρα ξερεις την επομενη αγωνιστικη ολοι θα την παιξουν ασσο στην εδρα της
![]()
Αρε αθανατη ελλαδα
![]()
![]()
Τωρα ξερεις ολη η γημιλαμε για την απολυτη ομαδα του αντερ.δεν κερδιζει ευκολα ουτε χανει ομως.καμια φορα φερνει και 3-2 κ.λ.π. αλλα σε γενικες γραμμες απο 0 μεχρι 2 γκολ και αγιος ο θεος.και η ισοπαλια δεν την χαλαει συνηθως αν δεν εχει ανακγη μεγαλη τους βαθμους...