Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ντιναμο Δρεσδης - Ουνιον Βερολινου 1 , Φορτουνα Ντισελντ. - Μοναχο 1860 1 , ΦΣΒ Φρανκφουρτης - Μποχουμ X
Ντιναμο Δρεσδης - Ουνιον Βερολινου 1 , Φορτουνα Ντισελντ. - Μοναχο 1860 1 , ΦΣΒ Φρανκφουρτης - Μποχουμ X
αποτοξινωση σημερα..παντως το διπλο της παρι αξιζει πιστευω οπως και το under στο συγκεκριμενο παιχνιδιρεντ τυπε μου τι επαιξες σημερα?![]()
καλυτερα εκανες τυπε....εμενα ολα τα παιχνιδια απο Γερμανια αναποδα που βγηκανεαποτοξινωση σημερα..παντως το διπλο της παρι αξιζει πιστευω οπως και το under στο συγκεκριμενο παιχνιδι
ποτε θα παιξει ο παοκ και ο ατρομητος?καλυτερα εκανες τυπε....εμενα ολα τα παιχνιδια απο Γερμανια αναποδα που βγηκανε....
βεβαια μαλακια εκανα αντι να παιζω με σημεια επρεπε να προτιμησω Over/under και αριθμο τερματων....καλα να παθω![]()
ποτε θα παιξει ο παοκ και ο ατρομητος?
μου αρεσει που λετε για τον ολυμπιακο...τεσπα22 και 29 αυγουστου
την τριτη θα φανει για παοκ
απο ουεφα ειπαν να ειναι ετοιμη η ομαδα μηπως αλλαξουν οι ημερομηνιες και ο αντιπαλος
ελα τωρα αφου σου ειπα γκολ/γκολ μπαγερν και οβερ 3.5έστειλες τον κοσμάκι κουβά![]()
ελα τωρα αφου σου ειπα γκολ/γκολ μπαγερν και οβερ 3.5
ε δεν φταιω εγω για παρι,με κοκκινη η μονπελιε και δεν μπορουσε.. καθε χρονο πρωτη αγωνσιτικη χ ερχεται η παρι, αυτο το ξεχασα..![]()
κπρ x2 μονακο x2 βερντερ x2