Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
Τώρα θα παρακολουθήσετε ένα απλό μάθημα εξαγρίωσης οπαδου! :rockon:

Πες μας ξανά πως το είπες εκείνο για τον Εστογιανόφ και για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις! :think:
ρε χοντρε τον εχουν ταραξει στη κλωτσια απο το πρωτο ημιχρονο!! αλλα δεν πειραζει βλεπουμε ρεκομπα και χαζευουμε. το να χανεις να παιζεις με δεκα και να εχεις τεσερις κλασικες ευκαιριες σε 25 λεπτα δεν ειναι και λιγο! ;)

Επισκέπτης
ρε χοντρε τον εχουν ταραξει στη κλωτσια απο το πρωτο ημιχρονο!! αλλα δεν πειραζει βλεπουμε ρεκομπα και χαζευουμε. το να χανεις να παιζεις με δεκα και να εχεις τεσερις κλασικες ευκαιριες σε 25 λεπτα δεν ειναι και λιγο! ;)
Δεν τον αμφισβητώ απλώς μου άρεσε μια περιγραφή που είχες κάνει για τον συγκεκριμένο παίκτη!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν τον αμφισβητώ απλώς μου άρεσε μια περιγραφή που είχες κάνει για τον συγκεκριμένο παίκτη!
Είναι μεγάλη παιχτούρα ο άνθρωπος...εγώ πάντως δεν θέλω να πέσει η ΦΟΦΗ για ευνόητους λόγους :knuppel:

Επισκέπτης
γιατι αμφιβαλεις οτι σε καθε παιχνιδι υπαρχουν χαιλαιτ απο αυτα που κανει!! να θυμηθω πως κουτουλησε ο καραγκουνης!! τετοιοι παιχτες μακαρι να υπηρχαν και να τους εβλεπες !!!!

Επισκέπτης
του εβγαλε δυο κιτρινες σε 9νλεπτα. δες τες και πες μου εσυ!!!εγω μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος!!! το μονο που θα σου πω οτι ο ρεφερι το πηγαινε το ματσακι στα μετρα του οφη οι ρεκομπα εστογιανοφ φαγανε τις κλωτσιες της ζωης του και δεν φαγανε κιτρινη παρα μονο οταν το ματσακι ειχε καθαρισει!! ;)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
του εβγαλε δυο κιτρινες σε 9νλεπτα. δες τες και πες μου εσυ!!!εγω μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος!!! το μονο που θα σου πω οτι ο ρεφερι το πηγαινε το ματσακι στα μετρα του οφη οι ρεκομπα εστογιανοφ φαγανε τις κλωτσιες της ζωης του και δεν φαγανε κιτρινη παρα μονο οταν το ματσακι ειχε καθαρισει!! ;)

Θα τις δω και θα σου πώ...αντικειμενικά...καλά για τις κλωτσιές...τα γνωστά οι ΟΦΗτζήδες....δες λίγο το παιχνίδι του Ολυμπιακού και θα καταλάβεις... ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Θα τις δω και θα σου πώ...αντικειμενικά...καλά για τις κλωτσιές...τα γνωστά οι ΟΦΗτζήδες....δες λίγο το παιχνίδι του Ολυμπιακού και θα καταλάβεις... ;) ;) ;)
φαντασου τωρα να κυνηγανε τους ουρουγουανους και να τους κλωτσανε!!!

Επισκέπτης
τους δουλευουνε και στο τελος τρωνε και καρτα!!!! :rockon: :rockon:

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα χάντμπολ στη Κροατία στις 18/1 με παικτικές ευκαιρίες.
Όποιος ασχολείται ας γράφει προγνωστικά για ανταλλαγή απόψεων και εκτιμήσεων.Ευχαριστώ
εκ των προτέρων. :dancing:

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:idiot:Παγκόσμιο χάντμπολ:Αργεντινή(11.5 γκολ πλεονέκτημα)-Γαλλία:1 απόδοση 1,72.
        Live betting στη b-win,aποτέλεσμα ημιχρόνου 15-19 υπέρ Γαλλίας.
        Αναμένω προγνωστικά από όσους ασχολούνται.Ευχαριστώ. :rockon:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Λίβερπουλ - Εβερτον τι βλέπετε για απόψε;

6,50 έχει το διπλό και η Εβερτον πάει καλά εκτός...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Λίβερπουλ - Εβερτον τι βλέπετε για απόψε;

6,50 έχει το διπλό και η Εβερτον πάει καλά εκτός...
Και εγώ το ψάχνω φίλε!Έχει ενδιαφέρον η κόντρα...δεν δικαιολογούνται αυτές οι αποδόσεις με βάση την φόρμα των ομάδων και το γεγονός ότι μιλάμε για ένα κλασικό ντέρμπυ!Βέβαια η Έβερτον έχει ξεμείνει από επιθετικούς αλλά πιστεύω ότι δεν είναι τόσο απίθανο να μην χάσει όσο δείχνουν οι αποδόσεις!Θα περιμένω και τα τελευταία νέα...
Μας ψιλοέσωσε στα χασομέρια χθες ο Μπαπτίστα! :sunglasses:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Και εγώ το ψάχνω φίλε!Έχει ενδιαφέρον η κόντρα...δεν δικαιολογούνται αυτές οι αποδόσεις με βάση την φόρμα των ομάδων και το γεγονός ότι μιλάμε για ένα κλασικό ντέρμπυ!Βέβαια η Έβερτον έχει ξεμείνει από επιθετικούς αλλά πιστεύω ότι δεν είναι τόσο απίθανο να μην χάσει όσο δείχνουν οι αποδόσεις!Θα περιμένω και τα τελευταία νέα...
Μας ψιλοέσωσε στα χασομέρια χθες ο Μπαπτίστα! :sunglasses:

παλι στην κοντρα θα ειμαστε.
εγω περιμενω να κανει η λιβερπουλ τον ασσο για να μπει το κερασκι σττην τουρτα σε ενα εκπληκτικο ΣΚ με πολλα κερδη.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
παλι στην κοντρα θα ειμαστε.
εγω περιμενω να κανει η λιβερπουλ τον ασσο για να μπει το κερασκι σττην τουρτα σε ενα εκπληκτικο ΣΚ με πολλα κερδη.
Φίλε μου έτσι κι αλλιώς ο άσσος είναι το πιο πιθανό σημείο στο παιχνίδι αυτό!Όμως κατά τη γνώμη μου , με αυτές τις αποδόσεις , ή πας πάσο ή ποντάρεις στην έκπληξη!
Κλείνεις δελτίο με τον άσσο ή θα το παίξεις ξερό?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Φίλε μου έτσι κι αλλιώς ο άσσος είναι το πιο πιθανό σημείο στο παιχνίδι αυτό!Όμως κατά τη γνώμη μου , με αυτές τις αποδόσεις , ή πας πάσο ή ποντάρεις στην έκπληξη!
Κλείνεις δελτίο με τον άσσο ή θα το παίξεις ξερό?

κ εγω αυτη την φιλοσοφια εχω γενικα,για αυτο χθες κοντραρα την Σαμπ επιλεγοντας σε διπλη ευκαιρια την παλερμο με αποδοση 2,00.

Αυτη τη φορα ομως το επελεξα για στηριγμα γιατι το πιστευω πολυ.
Το περιμενω σε δυαδα απο χθες.
Το αλλο σημειο ηταν το διπλο της ρομα.
και βεβαια αν προηγηθει η λιβερπουλ το αρχικο στοιχημα θα ασφαλιστει με κοντρα πονταρισμα στο live

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα την κοντράρουμε την Μάντσεστερ σήμερα Ταράτσα?Ότι πρέπει είναι με το αβαντάζ που δίνει ο Οπάπ! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom