asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
λες; μαζευουμε δυναμεις να τους τα παρουμε απο Σεπτεμβρηalex εσυ θα μας σωσεις Συγχαρητηρια
λες; μαζευουμε δυναμεις να τους τα παρουμε απο Σεπτεμβρηalex εσυ θα μας σωσεις Συγχαρητηρια
καλυτερα αποχη αδερφε μου Παρα να παιξω τις ομαδες αυτες Μποτεφ λιμπερετσ μινσκ εοχι καλυτερα να παιξυμε πετρα ψαλιδι χαρτι στοιχημα Πλακα κανω να κανεις οτι θες..εχει και αυριο αρκετο ψωμι
σενιτσα μποτεφ λιμπερετς μινσκ με μια πρωτη ματια
Παιζε τις ομαδες που ξερεις που γουσταρεις....!!! που σου κανει την διαθεση να μαθεις να διαβασεις να σκεφτειςλες; μαζευουμε δυναμεις να τους τα παρουμε απο Σεπτεμβρη
καλο ηταν αυτο,το τιμησαΤσερέζο Οσάκα 1
Με κανενα .. Τα φιλικα ειναι οτι χειροτερα για τον παικτη αυτα περιμενουν οι μπουκ..!! Πως και πως για να μας πηδηξουν Αλλα πιο πολυ μας πηδαει η ανυπομονησια μας...!!! Αν πεζαμε οτι πραγματικα θελαμε.. θα ημασταν ταμειο πολυ συχνοτερα μια που τωρα παμε καθε χριστουγεννα και πασχα ΥΓ.. Οσον αφορα το τουρνουα στην αμερικη που θα λαμβουν μερος η Ρεαλ Μαδριτης, η Γιουβεντους,η Ιντερ, Η Μιλαν, Η τσελσι, Η εβερτον, Η λος Αντζελες Γκαλαξι και η Βαλενθια Εκει κατα την ταπεινη μου γνωμη εχουμε μια ιδεα για τις ομαδες που συμμετεχουν και χωρις να ξερουμε τιποτα για τα αγωνιστικα δεδομενα Πχ προσωπικα θα επαιζα εκει 20 ευρω οβερ η σημειο αναλογα με τα αποτελεσματα αφου ειναι τουρνουα με τελικο .. Σημερα αν και παοκτσης εβαλα 2 ευρω στον ασσο του παοκ με το αποελ γιατι αλλο παοκ και αλλο ρεαλ γιουβε ιντερ μιλαν κτλ..Ενταξει πρεπει να βαλουμε την λογικη και την σκεψη στο στοιχημα αλλιως χασαμε την μπαλα . Παντως φιλικα ειναι οτι χειροτερο.. Οταν δεν κερδιζεις στα επισιμα κατα την κανονικη διαρκεια των πρωταθληματωνδε μπορω να καταλαβω με τι κρητηρια παιζεται φιλικα;;
Χρισταρα είδες στα πα και φυσικα στο πρωτάθλημα τώρα θα την κάνει τη μαλακια τηςΣάββατο Μολντε Βικιγκ 0-1 ημίχρονο 1-1 τελικό με την Μολντε να εχει "ανεβει" στα 3-4 παιχνίδια τελευταια και το Α ημίχρονο 0 σουτ...
Αύριο παίζει για Ευρώπη εκτός .. Θα δεις διπλό ανετο
καλα μην φανταστεις θα παιξω οτι κερματα εχει η τσεπη ρουμπιν μινσκ ιριτςκαλυτερα αποχη αδερφε μου Παρα να παιξω τις ομαδες αυτες Μποτεφ λιμπερετσ μινσκ εοχι καλυτερα να παιξυμε πετρα ψαλιδι χαρτι στοιχημα Πλακα κανω να κανεις οτι θες..
Χρισταρα είδες στα πα και φυσικα στο πρωτάθλημα τώρα θα την κάνει τη μαλακια της
Σε λίγο ξεκινάει ο τελικός θα παίξω:
Over 1,5 Ολύμπια 20€ 1 drawnobet 20€ και μετά έχουμε USA
Ριγκαλ 1 drawnobet ήρθε η ώρα του με 1-0 πιστεύω
Αύριο Καραμπακ τα κουλουρια
Τον παπα να βαλουμε
Ρε Χρισταρα τι θρίαμβος ηταν αυτός;;;;;
Εκατσαν ολα!!!!
Ολιμπια 2-0
Σιβας 1-0
καλα μην φανταστεις θα παιξω οτι κερματα εχει η τσεπη ρουμπιν μινσκ ιριτς
και σεντιτσα μποτεφ και Χ την Χοντ
Ετσι ρε Χρησταρα! JUVEαΛΕΧ αΦιερομενο σε εσενα και σε ολα τΑ παλικαρια του μπουρδελα κομ Επεστρεψε δυνατη και οσο παει θα δυναμωνει Καταπληκτικο βιντεακη για μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες της γης
ειδες τι παθαινεις για να μην διαβαζεις ρεντμαν τυπε? ;)πουτσα μεχρι τα παπουτσα σημερα
τι φιασκο ηταν και ειναι αυτο;
καλος χρυσος αλλα δεν διαβαζω κανεναν μονος μου χορευω και οσο θελω πηδαωειδες τι παθαινεις για να μην διαβαζεις ρεντμαν τυπε? ;)
τα ελεγε αυτα
:-καλος χρυσος αλλα δεν διαβαζω κανεναν μονος μου χορευω και οσο θελω πηδαω