redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
παλι κονομησα! παντα κοντρα στα προγνωστικαΩραίος ρε ρεντ, σε παραδέχομαι
Χρωστάω καφέ! (μονό ελληνικό απ' τα έβερεστ)
παλι κονομησα! παντα κοντρα στα προγνωστικαΩραίος ρε ρεντ, σε παραδέχομαι
Χρωστάω καφέ! (μονό ελληνικό απ' τα έβερεστ)
Λιοντάρι επιβάλλεται αυτοτιμωρία αλα Χρηστίδης...κομμένο το Chivas για 10 μέρες!
3.75 στον οπαπ το x εχθες της μαλμεΠάλι καλά που έχουμε και τον ρεντ
βλεπω τον σταμ απο το οβερ 3,5 που επαιζε να παει στο οβερ 4,5 φετος με νευμαρ και μεσι αν παρει και μπειλι η ρεαλ θα το κανει και εκει
κατι ακουω για τιαγκο σιλβα αλλα σιγα μην τον αφησουνΑν δεν πάρει και κανά αμυντικό η μπάρτσα τότε όβερ 6.5 πρέπει να παίζει!
τι κουβας ρε μαγκες, εδω ειναι δυσκολο την κανονικη σεζον να βγαλεις λεφτα ..
οχι τωρα με της χιλιες δυο μαλακιες ομαδες που δεν της ξερουμε καν
παλι καλα που στο confederation βγηκε κανα ψιλο..
οχι δυστηχώς ..2-0 εκατσε...τσίμπησες τίποτα προχθές που περίμενες;
ειμαι σε αποτοξινωση λιγο με το στοιχημα μαλλον με τα ευρω.. κατι 0,30 λεπτα κατι 0,60 στον οπαπ να χαλαρωσει λιγο το μυαλο ;)Καλησπέρα
Χρισταρα το Σιβας δεν στραβοκλωτσησε αλλά τσίμπησε
Σημερα δεν παίζω αν και με ψηνει το 1Χ της Ασα
ε καλα κανουμε και εγω 2 ευρα και 5ευρα παιζω...ετσι και αλλιως 1 μηνα καπου ξεκιναμε,θα καουμε που θα καουμε απο τοτε ας χαρουμε και λιγο το καλοκαιριειμαι σε αποτοξινωση λιγο με το στοιχημα μαλλον με τα ευρω.. κατι 0,30 λεπτα κατι 0,60 στον οπαπ να χαλαρωσει λιγο το μυαλο ;)
http://[URL unfurl="true"]www.123-mpomponieres.gr/assets/images/0333/7347/0620031.jpg_1_.jpg[/img[/URL]]
[/quote]χαρηκε η μαπα σου; ;D
Επιλογέςε καλα κανουμε και εγω 2 ευρα και 5ευρα παιζω...ετσι και αλλιως 1 μηνα καπου ξεκιναμε,θα καουμε που θα καουμε απο τοτε ας χαρουμε και λιγο το καλοκαιρι
χαρηκε η μαπα σου;