Επισκέπτης
Πες μας πότε ιδρύθηκες και πόσες φορές έχεις αγωνιστεί στην Β εθνική?Kι εγώ με διχασμένες προσωπικότητες...
Πες μας πότε ιδρύθηκες και πόσες φορές έχεις αγωνιστεί στην Β εθνική?Kι εγώ με διχασμένες προσωπικότητες...
Καλύτερα ρώτησε τον πόσες φορές έχει παίξει στην Α' Εθνική...πιο απλό είναι!Πες μας πότε ιδρύθηκες και πόσες φορές έχεις αγωνιστεί στην Β εθνική?
τωρα μιλαει το συναισθημα. δεν εχει καμια τυχη αυριο η ομαδα σου στοιχηματικα παντα ειδικα αν διατηρηθει το διπλο στη τριπολη!! ;)Εγώ βλέπω κάτι 4αράκια στο διπλό και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά...
Ωραίο το Χ στο Λεβαδειακός-Άρης...
Εμένα ο δικός μου τίπστερ μου είπε ότι είναι στημένος ο Ιωνικός. Τον έπαιξε 2000 στην betfair και περιμένω τον τόκο...
Τώρα που τέλειωσε θα έρθει να σου το πεί...το βλεπω κ εγω
στημενος να φερει τι?
1 τον Βάζελο....Ετοιμάσου για τον κουβά...αλλά ξέχασα εσύ έχεις τζάκι, κράτα το για προσάναμμα!!Τώρα που τέλειωσε θα έρθει να σου το πεί...
Εγώ έπαιξα 1 ρεαλ και σεβιλλη σε δυάδα και ξερό 1 τον βαζελο
Τώρα που τέλειωσε θα έρθει να σου το πεί...
Καλά όταν θα τρώς την πούτσα μην κάνεις καμιά βδομάδα να φανείς νερατζόκωλε...1 τον Βάζελο....Ετοιμάσου για τον κουβά...αλλά ξέχασα εσύ έχεις τζάκι, κράτα το για προσάναμμα!!
στο 1,90 μια χαρά είναι η απόδοση στον άσο του ΠΑΟ με τα χάλια της ΑΕΚ...εκτός αν αρχίσει τίποτε μαγικά πάλι ο δεκαγάτος και αναστήσει τους νεκρούςτη ρεαλ την περιμενω και εγω για την βασικη μου δυαδα...επιασα ηδη το οβερ της αστον βιλα.
τη σεβιλλη σε αυτη την αποδοση δεν την επαιζα με τπτ.
ο βαζελος πιστευω οτι ευκολα ή δυσκολα θα τον φερει τον ασσο.αν και ηαποδοση που του δινουν αδικει την ΑΕΚ.δεν ειναι τοσο καλυτερος ο ΠΑΟ για να δινει 1,75-1,90.Για αυτο και δεν τον επαιξα.
Τώρα που τέλειωσε θα έρθει να σου το πεί...
Πάλι κατέστρεψε τις εταιρείες στοιχημάτων με τα κέρδη του ο γκουροβλαχος!
http://[URL unfurl="true"]www.minenv.gr/anakyklosi/v.menu/siskeuasies/00/image010.jpg[/img[/URL]]Καλά όταν θα τρώς την πούτσα μην κάνεις καμιά βδομάδα να φανείς νερατζόκωλε...
Ήρθε και ο κουβαδιασμένος Βαρούχας της Ηπείρου!Aναψτε μια λαμπάδα στον κόρακα που δεν έδωσε πέναλτυ μαρς αμπαλοι...
Ρε εσύ μην τον κοροϊδεύεις, ξέρεις τι είναι να βόσκεις τα ζα με τον ακουστικό στο αυτί, να φοράς την προβιά στην πλάτη κρατώντας την γκλίτσα και να μαθαίνεις ότι κουβαδιάστηκες πάλι?Ήρθε και ο κουβαδιασμένος Βαρούχας της Ηπείρου!
Ήρθε και ο κουβαδιασμένος Βαρούχας της Ηπείρου!
Ρε καλά σας κάνουν οι γαύροι και σας έχουν στην πίπα μια ζώή...Ρε εσύ μην τον κοροϊδεύεις, ξέρεις τι είναι να βόσκεις τα ζα με τον ακουστικό στο αυτί, να φοράς την προβιά στην πλάτη κρατώντας την γκλίτσα και να μαθαίνεις ότι κουβαδιάστηκες πάλι?
Δώσεεεεε πράκτορα μπουλάκο!Βγάλε τον γαύρο που κρύβεις μέσα σου!Ρε καλά σας κάνουν οι γαύροι και σας έχουν στην πίπα μια ζώή...
Όχι ρε αφού ο ταύρος είναι μόνο ΠΑΣ!!!!!Δώσεεεεε πράκτορα μπουλάκο!Βγάλε τον γαύρο που κρύβεις μέσα σου!