Ειδα ασσο επαιξα ασσο
Το σκεπτικο μου ηταν οτι η ουρουγουαη εχασε με κατεβασμενα τα χερια απο την ισπανια ενω την ειχα για χ2 οποτε λεω γιατι να μην βαλω τους νιγηριανους
ασσο 4,5 ευρω αν ερθει καλος αν οχι δεν θα με πονεσει
Προσωπικα για μενα στον κοσμο ειναι μονο βραζιλια τιπ αλλο Και φυσικα σεβασμος στην ιταλια
ΥΓ.. Αυριο με Χ στο παιχνιδι Βραζιλια-Ιταλια η βραζιλια περνει την πρωτη θεση η ιταλια την δευτερη και μαζι χερι χερι με τον καρατζαφερη γιατι να ρισκαρει η ιταλια που φανηκε πως δεν ειναι και τοσο καλα να παρει την νικη για να αποφυγει την ισπανια ξεροντας οτι η βραζιλια οπως δειχνουν τα πραγματα κουτσα στραβα αρχιζει να ανεβενει..
Και σαν ιταλια με 4 παγκοσμια κυπελλα και ενα ευρωπαικο γιατι να φοβηθει την ισπανια οποτε ενα χ οπως και πριν 3 μηνες στο φιλικο που εκαναν και μαζι στην επομενη φαση 9 παγκοσμια κυπελλα οι 2 ομαδες 7 copa america η βραζιλια και ενα ευρωπαικο η ιταλια ας δουμε αλλο ενα χ με 2-2 σκορ φυσικα θελω τουλαχιστον ενα γκολ απο τον νευμαρ τον εχω πρωτο σκορερ
ΥΓ2.. Το ματς Ιταλιας Ιαπωνιας δεν ειναι ικανο στα ματια μου για να κρινω την ιταλια γιατι η ιαπωνια 1 πηρε πεναλντι μαιμου 2 υπαρχει υποτιμηση απο πλευρα τις ιταλιας πρως τα γιαπονεζακια οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι η ιταλια δεν ειναι καλα
Το μονο σιγουρο ειναι μεχρι τωρα οτι η ταιτη σιγουρα δεν ειναι καλα
Και να μην ξεχναμε οτι οι εθνικες ομαδες δεν δινουν ματς
Αλλο αν ερθει χ το βραζιλια-Ιταλια αλληλοσεβασμος εκατεροθεν αυτο φυσικα ειναι μια σκεψη ιδεα μου οχι οτι θε βγει και στο γηπεδο υποθετικα μηλαμε ο καθενας με τις σκεψεις του