canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
kalhspera. Ταιτη-Νιγηρια=2 Πονταρισμα 120000 ευρω στην βετ365 μισο μια τον παπα παιδια γιατι θα εχω λιγο αγχος
kalhspera. Ταιτη-Νιγηρια=2 Πονταρισμα 120000 ευρω στην βετ365 μισο μια τον παπα παιδια γιατι θα εχω λιγο αγχος
το ειχε σαν μεγιστο οριο η βετ365 γιαυτο το εγραψα
Ρε Χρησταρα γιατι έβαλες τελειες και δεν το κανες μια πρόταση και ξένερωσαμε;;kalhspera Ιταλια-Ιαπωνια ο ασσος στο 1,61 οι μπουκ κανουν δωρα Ενταξει λογικα θα παει στο 1,40 1,30 Ακου 1,61... Αλλα βραζιλια μεξικο 1,36 οχι με τιποτα στο τελευτεο παιχνιδι που το ειχα δει προπερσι νομιζω χρηαστηκε ο μαρσελο να γηνει νευμαρ για να κερδισει η βραζιλια το μεξικο μεσα στο μεξικο πρεπει να ειχε η βραζιλια και 10 παικτες να επαιζε με κοκκινη τοτε ενταξει ασσος θεωριτικα αλλα στο 1,36 δεν λεει ουτε με σφαιρες ενα οβερ γιατι το μεξικο εκανε κλαρινο απο την ιταλια θα αναγκαστει να παιξει επιθετικα εκει θα βρει χωρους ο νευμαρ ο φρεντ ο ζο αν τον βαλει ο σχολαρι δεν ειναι ιαπωνες οι μεξικανοι εχουν μια ποιοτητα το οβερ στο 1,65 το οβερ 3,50 στο 2,62 παμε(παω ) για ασσο ιταλια και βλεποντας την ενδεκαδα της βραζιλιας η με οβερ η με 3,5 οβερ. Βασικα παιδια με το που ειδα τον ασσο της ιταλιας στο 1,62 και ειδα τον αγωνα της βραζιλιας με την ιαπωνια μεχρι το 75 λεπτο λεω τι δωρο ειναι αυτος ο ασσος της ιταλιας Μπορει να το παω και για μονο αποδεκτο
Μπαλοτελι εξτασιασμενο εχω για μεθαυριοΡε Χρησταρα γιατι έβαλες τελειες και δεν το κανες μια πρόταση και ξένερωσαμε;;
Το σκέφτομαι για first to score 4,5 stoixisupermanΜπαλοτελι εξτασιασμενο εχω για μεθαυριο
το γκολ που εβαλε μεσα στους μεξικανους ηταν παλικαρισιο τους ιαπωνες λογικα πρεπει να τους τρυπησει πηρε ψυχολογια οι παικτες τις ομαδας τον στηριζουν με δηλωσεις τους(γενικα για τον ατιθασο χαρακτηρα του για τα ρατσιστικα συνθηματα εναντιων του) οτι ειναι παικταρας ειναι οποτε πολυ λογικο Δηλαδη ειδα τους ιαπωνες και τους <λυπομουν> Αν ανοιχτουν γιατι με την βραζιλια επαιξαν για να φανε τα λιγοτερα γκολ θα το βγαλει η ιταλια το οβερ μονη τηςΤο σκέφτομαι για first to score 4,5 stoixisuperman
η κιλμες θελει χ για να σωθει στην βαθμολογια υποβιβασμου απο οσα με ειπε ο προποτζης το πρωι κατα τα αλλα αργεντινη αδερφε μου δεν μου αρεσει καθολου εχθες η ριβερ εφαγε 5 γκολ απο ομαδα που δεν ειχε βαλει 5 γκολ στα τελευτεα 10-12 παιχνιδια της.. Θα ελεγα να μην καλυψεις τιποτα χ θα ερθει η κιλμες αλλα εσυ ξερεις κανε το καλυτερο που θες προσωπικα δεν θα καλυπτα..Μην σε επιρεσω αλλο εγω αλλο εσυMontepaschi Siena (Handicap: -6.5) @ 1,909
2X @ 2,30
2X @ 1,80
Διπλό 3 × 2,00 € (id: 3040623) 17/06/13, 16:46 6,00 € 23,93 € Ανοιχτό
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Χάντικαπ (περιλαμβ. Παράταση): Montepaschi Siena (Handicap: -6.5) Σιένα - Ρόμα
Lega A - Τελικοί 1,909 17/06, 21:45 Won
Διπλή ευκαιρία: 2X Άνγκελχολμς - Βαρνάμο
Superettan 2,30 17/06, 20:00 Won
Διπλή ευκαιρία: 2X Κίλμες - Γοδόι Κρουζ
Primera Division 1,80 18/06, 00:00 -
Montepaschi Siena (Handicap: -6.5) @ 1,909
2X @ 2,30
2X @ 1,80
Τριπλά 1 × 1,00 € (id: 3040624) 17/06/13, 16:46 1,00 € 7,90 € Ανοιχτό
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Χάντικαπ (περιλαμβ. Παράταση): Montepaschi Siena (Handicap: -6.5) Σιένα - Ρόμα
Lega A - Τελικοί 1,909 17/06, 21:45 Won
Διπλή ευκαιρία: 2X Άνγκελχολμς - Βαρνάμο
Superettan 2,30 17/06, 20:00 Won
Διπλή ευκαιρία: 2X Κίλμες - Γοδόι Κρουζ
Primera Division 1,80 18/06, 00:00 -
οπως βλεπετε πιανω τα 2 πρωτα και περιμενω την Κιλμες που την εχω 2Χ.να βαλω καλυψη στον ασσο ή οχι?και αν ναι ποσα?
κανενας στοιχηματακιας για βοηθεια? Χρηστο?
δεν μου αρεσει να καλυπτω γιατι μετα χανω την αυτοπεπιθεση μου για το σημειο που επελεξα αρα και την εμπιστοσυνη στον εαυτο μου Μπορει ας πουμε να παιξω 1000 ευρω(που λεει ο λογος ) ενα ματς και να το χασω και να μην στεναχωρηθω καθολου γιατι εγινε με εμπεδομα της αποφασης μου και να χασω 2 ευρω και να στεναχωρηθω γιατι το εκανα παρορμητικαθα σε ακολουθησω,κατσε να βαλω μια τον παπα
Moνο ιταλια βλεπω αδερφε και μπαλοτελι οποιαδηποτε στιγμη πιστευω ειναι πιο δικεο μικρη τιμη ομως .. Οσο αν καποιος φιλος σκεφτει και πει πχ πεζει η βραζιλια νοριτερα απο την ιταλια και αν δεν κερδισει η βραζιλια γιατι να <ξεσκιστει>Πχ η ιταλια να κερδισει εδω θα πω πως ειναι εθνικες ομαδες παιδια δεν δηνουν ματς ποσο μαλλων σε ενα ματς που ειναι κατι πολυ παραπανω απο ενα φυλικο ειναι διοργανωση προ μουντιαλ και ειναι εθνικες ομαδες ποσο μαλλον το οτι παιζει η ιταλια με την ιαπωνια που δεν βλεπεται ουτε και αν πιεις μισο λιτρο τσιπουρο με γλυκανισο διπλοβρασμενο και φουλ μεζεδες ΥΓ.. Αργεντινη δεν μπορουν να βγαλουν ακρη οι στοιχηματογραφιαδες που ξερουν τα παντα θα βγαλουμε εμεις Για μενα καλυτερα να παιζω οβερ τις γειτονιες τις αυστραλιας παρα αργεντινη που εχει τον χειροτερο μεσο ορο ασσον στον κοσμο Και βρωμανε τα ματς σαν κακα Μονο κερκιδα εχουν τιποτα αλλο..ΥΓ2.. θα Μου πει και καποιος αλλος ρε χρηστο και η βραζιλια ειναι δυσκολη θα του πω ναι αλλα στην βραζιλια μετραει η εδρα και το οτι ειναι δυσκολη ειναι στο οτι οι μισες ομαδες ειναι βαριες φανελες και τα μισα ματς σχεδον καθε αγωνιστικη ειναι ντερμπι Αλλα μετραει η εδρα πολυ σημαντικο για μας που πεζουμε στοιχημαΚιλμες βρωμάει πολύ για Χ Αργεντινή κωλοπρωταθλημα το ίδιο και η Β Δανιας δε βγάζεις άκρη Χρισταρα κόλλησα ένα Μπαλοτελι σκέτο ένα σκέτο Ιταλία κι ένα σκέτο Αλμερια νικήτρια πλειοφ γιατι τη φοβάμαι τη Χιρονα έπρεπε να λέγεται Χχχχχιρονα εχει και Αμερική Τετάρτη Σιβας θα ξανάχασει πιστεύω εχει 4 ματσακια με καλές αποδόσεις κατι θα κόλλησω κι εκεί γιατι αύριο εχει νηστεία κατι 1,10 και μ@λακιες αν και ψηνομουνα για ενα2,4 τους κιτρινιαρηδες αλλά μπορεί να έρθουν τα αποτελέσματα τούμπα και να αραξουν η λες να πούνε πάμε για νίκη να ξεμπερδευουμε εκεί ειναι το θέμα άντε βρες τελικά έχεις δίκιο Χρησταρα καλύτερα χωρίς τελειες!!
και εγωΑι αγκρι