Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Σιγα ρε φιλε μη τα γυρισει τριπλα. . .

δεν υπαρχει καλυτερη επενδυση για εναν μπουκ απο το να διαφημισει ενα τετοιο δελτιο

δεν υπαρχει εξαιρεση στον κανενα οτι οι τυποι που τυχαινει να κερδιζουν τα συγκεκριμενα δελτια τα επιστρεφουν διπλα κ τριπλα σε συντομο χρονικο διαστημα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
stam να εισαι σιγουρος οτι αυτα τα λεφτα που πηρε ο τυπος θα τα γυρισει διπλα σε λιγο καιρο

καμια φορα οι νικες ειναι αναποδες χασουρες

στοιχηματικο τζοκερ επαιξε  κ του κατσε
ευχομαι να μην ειναι μαλακας να τα γυρησει... γιατι καμια φορα τον ανθρωπο τον πιανει η απληστια θελει περισσοτερα και ο τζογος το εχει αυτο.. πιανεις 100-200 λες γιατι να μην παρω 1000? και πιανεις τα παπαρια μου..

λοιπον το φορουμ αυτο δεν ξερω το τι το διαβαζει και ποσοι μπατσοι υπαρχουν εδω ως μελη..

απλα να αναφερω οτι προσωρινα το γυρησα και εγω στην πουστια... πηρα ενα στημενο ματσακι σημερα, το αγορασα 25 ευρω, και πληρωθηκα 400 κατοσταρικα..

μανα εξ ουρανου,απο πολυ στενο μου γνωστο.....  θα το ποσταρω καποια στιγμη για να καταλαβετε το τι βρωμια υπαρχει στο στοιχημα,ακριβες σκορ,β νορβηγιας...εκατσε λιγο αργα αλλα εκατσε..για να μην νομιζετε οτι λεω παπαδες.. απλα αναφερω οτι εαν ειχε μεγαλο μπατζετ θα χα τα κερατα μου.. αλλα δεν..

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αυτο δεν ειναι πουστια φιλε μου,καλα ξηγηθηκες :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ευχομαι να μην ειναι μαλακας να τα γυρησει... γιατι καμια φορα τον ανθρωπο τον πιανει η απληστια θελει περισσοτερα και ο τζογος το εχει αυτο.. πιανεις 100-200 λες γιατι να μην παρω 1000? και πιανεις τα παπαρια μου..

λοιπον το φορουμ αυτο δεν ξερω το τι το διαβαζει και ποσοι μπατσοι υπαρχουν εδω ως μελη..

απλα να αναφερω οτι προσωρινα το γυρησα και εγω στην πουστια... πηρα ενα στημενο ματσακι σημερα, το αγορασα 25 ευρω, και πληρωθηκα 400 κατοσταρικα..

μανα εξ ουρανου,απο πολυ στενο μου γνωστο.....  θα το ποσταρω καποια στιγμη για να καταλαβετε το τι βρωμια υπαρχει στο στοιχημα,ακριβες σκορ,β νορβηγιας...εκατσε λιγο αργα αλλα εκατσε..για να μην νομιζετε οτι λεω παπαδες.. απλα αναφερω οτι εαν ειχε μεγαλο μπατζετ θα χα τα κερατα μου.. αλλα δεν..
στο Νωντοαλκατραζ θα σε κλεισουμε απατεωνα  :zfuck:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτο δεν ειναι πουστια φιλε μου,καλα ξηγηθηκες :grin:
να μην ειχα 100 να παιρνω 4 χιλιαρικα? :'(

41 αποδοση...

θα φευγα ονειρεμενες διακοπες.. :rolleyes:

απλα ειχα 20 μεσα, εβαλα 5 ευρω σε ενα ακριβες σκορ τυχαιο, 4 σε ενα αλλο και 11 στο ινφο που ειχα ετσι για να φανει οτι τα βαλα στην τυχη και δεν εβαλα συγκεκριμενα ενα για να μην φανει οτι ηξερα κατι για αυτο.. εγω ειμαι γατα ρε.. :sunglasses:

screen capture πως κανουμε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Επρεπε να βαλεις και αλλα για μενα , τετοιες ευκαιριες δεν χανονται , να επαιρνες τα 4 χιλιαρικα να ησουν οκ

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
μανα εξ ουρανου,απο πολυ στενο μου γνωστο.....  θα το ποσταρω καποια στιγμη για να καταλαβετε το τι βρωμια υπαρχει στο στοιχημα,ακριβες σκορ,β νορβηγιας...εκατσε λιγο αργα αλλα εκατσε..για να μην νομιζετε οτι λεω παπαδες.. απλα αναφερω οτι εαν ειχε μεγαλο μπατζετ θα χα τα κερατα μου.. αλλα δεν..

αν λες αλήθεια, έπρεπε να χώσεις πολλά πάνω του στον ΟΠΑΠ.

δυο κατοστάρικα!

ΟΠΑΠ γιατί απο bet365 πχ μπορεί να θεωρούσαν οτι είσαι insider και να μην στα έδινε.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

41 αποδοση...

απλα ειχα 20 μεσα, εβαλα 5 ευρω σε ενα ακριβες σκορ τυχαιο, 4 σε ενα αλλο και 11 στο ινφο που ειχα ετσι για να φανει οτι τα βαλα στην τυχη και δεν εβαλα συγκεκριμενα ενα για να μην φανει οτι ηξερα κατι για αυτο.. εγω ειμαι γατα ρε.. :sunglasses:

Πατα Alt + [PrtSc], το κουμπι που ειναι συνηθως δεξια απο το F12...
μετα πηγαινε στα Accesories και ανοιξε paintviewer και στο Edit κανε Paste και μετα save us οπου θες, μην το σωσεις σαν bitmap αλλα σαν jpeg

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
stam να εισαι σιγουρος οτι αυτα τα λεφτα που πηρε ο τυπος θα τα γυρισει διπλα σε λιγο καιρο

καμια φορα οι νικες ειναι αναποδες χασουρες

στοιχηματικο τζοκερ επαιξε  κ του κατσε
Καμμια φορα διαβαζω τον νικητη της εβδομαδας στο δελτιο του ΟΠΑΠ και ειναι να βαζεις τα γελια..
Λεει, επαιξε ο αλλος σε δελτιο των 170 ευρω 10 αγωνες και επιασε 7-8 χιλιαρικα για παραδειγμα...
Για να πιασεις τοσους αγωνες με καρφι δελτιο των 10 αγωνων χωρις καν συστημα, πρεπι να εχεις παιξει 100νταδες φορες και να παιρνεια τα @@ σου, φανταστειται τι ειχε χασει μεχρι τοτε που κερδισε, μπορει και περισσοτερα απο τα κερδισμενα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Είχε πληροφορίες από στενό γνωστό του για σκορ αγώνα Β Νορβηγίας. Τα πολλά γλυψίματα σε βρωμοποδαρούσες του κατέστρεψαν το εγκέφαλο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Είχε πληροφορίες από στενό γνωστό του για σκορ αγώνα Β Νορβηγίας. Τα πολλά γλυψίματα σε βρωμοποδαρούσες του κατέστρεψαν το εγκέφαλο
Οντως μαγκες, η Νορβηγια βρωμαει, μην νομιζετε οτι ολα ειναι αθωα..
Εδω η Φινλανδια εστηνε τα,,αστητα...Θυμαστε την Ταμπερε Γιουναιτεντ?
Πρωταθκητρια πριν απο χρονια, απλα την εξαφανισαν απο τον χαρτη για στημενα και τα σχετικα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

αφου ηταν στανταρ γιατι δεν πονταρες παραπανω σταμουλη;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πάμε δυνατά σήμερα με το διπλο της αιγύπτου στο 1,80 το under του νιγηρα με την μπουρκινα φάσο στο 1,45 και και το διπλο της αλγεριας στο 2,30

καλοφαγωτα :rockon: :rockon: :rockon:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.293
Πόντοι
1.106

41 αποδοση...

Γι αυτό τουλάχιστον αποφεύγουμε αποδόσεις του 1,30 σε "άγνωστα" πρωταθλήματα και παίζουμε μόνα!
Ασχετο
Σε ποιο λεπτό μπήκε το 2ο γκολ της Βαρντ;
:grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 1.5 @ 1.33
Μονό: 11 Στήλες @ €1 09/06/2013 22:36:14 11,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JD2208684210F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  09/06/2013 22:36:14 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Κοριτίμπα v Ναούτικο Ρεσίφε
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 09/06/2013 Κανένα 1.33 Ανοικτό
Σύνολο:  11 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  14,67  θα εβαζα 2,5 ημιχρονο αλλα τωρα τελευτεα η βραζιλια ειναι λιγο δυσκολη και εβαλα ο κουβαρντας 11 να παρω 14,67 :2funny: εδω θελει πως και πως τον παπα :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ευτιχως η εθνικη βραζιλιας αρχιζει και στρωνει να την παιζει ο κοσμος στο οβερ και στο σημειο να βγαζει κανα μεροκαματaki :grin:.. Σημερα εκτος μπενζεμα μπορει να μην ηξερα κανενα γαλλο :grin: :2funny: :grin: ενω διαβασα ενδεκαδα βραζιλιας και εβλεπα το ματς μονοτερμα στο πρωτο ημιχρονο δεν πονταρα ουτε στο live  Don't Worry Be Happy  :grin:Στο κυπελλο συνομοσποδιων το καλοκερι θα την εχουν 1,30 να παιζει και με την γερμανια :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
α ξεχασα να σας πω σημερα στο προποτζηδικο ολοι φυσικα παοκτσηδες και ενας αεκτσης τον προσεχουμε αυτον :grin: βλεπουμε τον αγωνα νικη βολου ηρακλης βαζει γκολ ο ηρακλης και ολοι νομιζουμε οτι με τα μπλε ειναι ο ηρακλης και φοναζουμε μπραβοοοο νικη βολου γαματον :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Και μετα βλεπουμε στην τηλεωραση νικη βολου-ηρακλης 0-1 :2funny: :2funny: Ξενερα ολοι μαζι μας εφηγε η ψυχολογια :grin: :grin: :grin: Μα να φοραει η νικη βολου μπλε και ο ηρακλης γκρι :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ο/Η Stavros K μπήκε στη συνομιλία.
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Stavros K
Stavros K Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;
XRISTOS kalhspera ayto poy lete gia to tilefoniko stoixhma einai oti sas perno tilefono sas dino ton kodiko moy kai an exo mesa lefta sas leo ti na peksete kai tp pezete?
Stavros K Δε γίνεται πλέον για έλληνες πελάτες
Stavros K Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;
XRISTOS oxi eyxaristo kalo ipolipo
Stavros K να είστε καλά κύριε
Stavros K Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Ζωντανή Συνομιλία της bet365 σήμερα.
Ο/Η Stavros K εγκατέλειψε την συνομιλία! Το ειχα απορια και ειπα να ρωτησω :grin:ΥΓ.. Με ειπε και και κυριε τρομαρα μου  :cheesy: :sunglasses: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πάμε δυνατά σήμερα με το διπλο της αιγύπτου στο 1,80 το under του νιγηρα με την μπουρκινα φάσο στο 1,45 και και το διπλο της αλγεριας στο 2,30

καλοφαγωτα :rockon: :rockon: :rockon:
παλι ταμειο πηγα ελπίζω και εσεις

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
ταμειο στο τελευταιο λεπτο απο Ροναλντινιο ! 2-0 στο 93 κ σωστο ακριβες σκορ της μινειρο μαζι με το 3-2 της Βιτορια ! 62 αποδοση περιπου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom