Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε γαμω το φελεκι μου ποια οτι ματσ και να παιξω τελευταια τι βραζιλια τι σουδια πεφτει κοκκινη καρτα και αλλαζει παντα την ροη του αγωνα...

τι διαολο με κοκκινισε κανενας  :2on1:
σταμ γυρνα την χασλελχολμ κερναω κουλουρι θεσσαλονικης :grin: 3 ευρω πονταρα γιαυτο :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τσεχια x 4.65 σερβια ασσος 1.70

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.293
Πόντοι
1.106
ρε γαμω το φελεκι μου ποια οτι ματσ και να παιξω τελευταια τι βραζιλια τι σουδια πεφτει κοκκινη καρτα και αλλαζει παντα την ροη του αγωνα...

τι διαολο με κοκκινισε κανενας  :2on1:

Γουστάρω! Τι έχεις παίξει σημερα να παίξω κόκκινη κάρτα;;;;; :grin:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
ΕΡΩΤΗΣΗ:  Υπαρχει καπου που να μπορω να παιξω τα μπασκετ ελλαδα sweep του Παναθηναικου

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
OΠΑΠ ρε φιλε,στα ειδικα στοιχηματα με κωδικο 053 ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over  3.5 @ 2.62
Μονό: 3 Στήλες @ €1 07/06/2013 00:13:46 3,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TE0617928710F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  07/06/2013 00:13:46 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Ρέινιρ Σανγκέρντι v Αεγκίρ Θόρλακσχοφν
(Γκολ Αγώνα) 06/06/2013 Κανένα 2.62 Ανοικτό
Σύνολο:  3 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  7,88  τωρα στο ive μισο μια παιδια να βαλω τον παπα :priest: :grin:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε Χρηστο θελω να μου διαβασεις την δευτερη ομαδα που εχεις βαλει στο οβερ,που τις βρισκεις ρε μπαγασα  :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε Χρηστο θελω να μου διαβασεις την δευτερη ομαδα που εχεις βαλει στο οβερ,που τις βρισκεις ρε μπαγασα  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν διαβαζεται :grin: αλλα το μονο σιγουρο οτι η ισλανδια τερμα απο εμενα ουτε ευρω.. :grin: Αντε τωρα να περιμενω να αρχισει η κοριτιμπα με την φλουμινενσε μπας και τα παρω πισω :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δεν διαβαζεται :grin: αλλα το μονο σιγουρο οτι η ισλανδια τερμα απο εμενα ουτε ευρω.. :grin: Αντε τωρα να περιμενω να αρχισει η κοριτιμπα με την φλουμινενσε μπας και τα παρω πισω :)
για αυρο εχουμε τιποτα χρησταρα;;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
για αυρο εχουμε τιποτα χρησταρα;;
τι να πω αρχηγε μου θα δουμε προσωπικα παιζω και 99,99,99 τις% μονο live οποτε οτι ειναι να αναφερω απο τωρα ειναι λιγο ατοπο αφου βλεπω τα στατιστικα την τελευτεα στιγμη και συγκεντρονομαι σε εναν αγωνα :) Τωρα αν θες μου κανει απο την προιστορια το κοριτιμπα με την φλουμινενσε στο οβερ εχει 2 στα 2 οβερ η φλουμινενσε η κοριτιμπα απο περσι που θυμαμαι  εχει εδρα που δαγκωνει και να προηγηθει η φλουμινενσε θα βρει τροπο να βαλει γκολ η κοριτιμπα εχθες στην βραζιλια ηρθαν 6 αντερ πραγμα λιγο σπανιο :) οποτε μπορει και πιθανον να ερθει αυτο οβερ.. Πρωσοπικα γουσταρω καργα βραζιλια ασχετος αν κερδιζω η οχι :grin: Για αυριο πρωτα ο θεος εχει πολλα ματς :)ΥΓ.. η βετ365 εβαλε το μπονους 5 ευρω σιγα μην σκισει κανα καλτσον :2funny: :2funny:ΥΓ2.. Για οσους θελουν να παιξουν live βραζιλια η ομαδα μου η σαντος ειναι απο την φυση της οβεριαρα και εκτος αυτου οταν τρωει γκολ ανοιγει τα ποδια σαν πουτανα :grin: για να βαλει η να φαει αυτο σημαντικο για το επομενο μισο γκολ οβερ :grin:Φυσικα καλυτερα για το 1 ημιχρονο αν το βαλει η αν το φαει ειναι το ιδιο θα ανοιχτει παλι :grin: δεν ειναι γκοιας οπως εχθες με την σαο παολο 2 ημιχρονο 2 τελικο 0-1 ;)Παιζει για να παιζει οχι με σκοπιμοτιτα ΣΑΝΤΟΣ FC :cheesy: :grin: :grin:  αν το φαει η αν το βαλει παλι θα ανοιχτει δεν μπορει να παιξει αμυνα ομαδα του πελε και αμυνα δεν γινεται :grin: :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τι να πω αρχηγε μου θα δουμε προσωπικα παιζω και 99,99,99 τις% μονο live οποτε οτι ειναι να αναφερω απο τωρα ειναι λιγο ατοπο αφου βλεπω τα στατιστικα την τελευτεα στιγμη και συγκεντρονομαι σε εναν αγωνα :) Τωρα αν θες μου κανει απο την προιστορια το κοριτιμπα με την φλουμινενσε στο οβερ εχει 2 στα 2 οβερ η φλουμινενσε η κοριτιμπα απο περσι που θυμαμαι  εχει εδρα που δαγκωνει και να προηγηθει η φλουμινενσε θα βρει τροπο να βαλει γκολ η κοριτιμπα εχθες στην βραζιλια ηρθαν 6 αντερ πραγμα λιγο σπανιο :) οποτε μπορει και πιθανον να ερθει αυτο οβερ.. Πρωσοπικα γουσταρω καργα βραζιλια ασχετος αν κερδιζω η οχι :grin: Για αυριο πρωτα ο θεος εχει πολλα ματς :)ΥΓ.. η βετ365 εβαλε το μπονους 5 ευρω σιγα μην σκισει κανα καλτσον :2funny: :2funny:ΥΓ2.. Για οσους θελουν να παιξουν live βραζιλια η ομαδα μου η σαντος ειναι απο την φυση της οβεριαρα και εκτος αυτου οταν τρωει γκολ ανοιγει τα ποδια σαν πουτανα :grin: για να βαλει η να φαει αυτο σημαντικο για το επομενο μισο γκολ οβερ :grin:Φυσικα καλυτερα για το 1 ημιχρονο για να υπαρχει καπως καλο ποσοστο αν το φαει η αν το βαλει δεν μπορει να παιξει αμυνα ομαδα του πελε και αμυνα δεν γινεται :grin: :grin:
αμα παιξω τωρα που εφυγε απο ελλαδα θα πληρωθω;;και αν ναι πως;;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εμνευση ανοιγω καινουργιο θεμα.........

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αμα παιξω τωρα που εφυγε απο ελλαδα θα πληρωθω;;και αν ναι πως;;;
την δευτερα που θα κανω αναλυψη θα σου πω ακομα δεν εχω κανει με το καινουργιο συστημα.. Φιλοι-Γνωστοι που εκαναν ολα καλα μου ειπαν :)Προσωπικα απο τεταρτη γιατι θελει 2 μερες :)Οπως και πριν δεν αλλαξε κατι :) Οι πληρωμες ειναι το ιδιο :)ΥΓ.. Εβαλα και τον γαμπρο μου στο κουρμπετι στην βετ365 φυσικα ειναι η καλυτερη εταιρια μην σε απασχολει τιποτα :)Παιζει ολος ο ντουνιας το 90% των ελληνων :)κΑΙ οσοι φυγουν γυρναν ξανα στην βετ365 εχω γραψει κανα 20 ατομα για να παρουν μπονους πηγαν καπου αλλου μετα και ξαναγυρισαν παλι (αυτοι που ειναι αρωστακια και γουσταρουν στοιχημα) ξανα στην βετ365.. Με ειπαν οτι ειναι με διαφορα η καλυτερη εταιρια κτλ κτλ κτλ κτλ.. :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
διαδικτιακο στοιχημα ή καλυτερα οχι στο μονοπωλειο του σαπιου κατεστημενου του οπαπ μας κουρασε τοσα χρονια σαπιες αποδοσεις ακομα και τα κερδη μας φορολογουν
αντε στο διαολο μας εχουν ζαλισει με τα μονοπωλεια σε αυτη τη χωρα αναφερομαι στις νομιμες εταιριες και ακουω σχολια ποιες αξιζουν και ποιες οχι μιλαω παντα και με νεα εγγραφη για να παρουμε και το μπονους κανα 100 ευρω...
χρησταρα θελω βοηθεια

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παρακαλω να μη συνγχωνευτει μιλαω μονο για εταιριες οχι για παιχνιδια αντισθενη αν με ακους...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ποιες εταιριες δειχνουν live τα παιχνιδια,μεχρι σημερα επαιζα bet365

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.