baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
δεν εχω παρακολουθησει τι παιζεις :S
δεν εχω παρακολουθησει τι παιζεις :S
μπαίνεις,πετας την παπαρια σου συγγνωμη προγνωστικο ηθελα να πω,οποιον παρει ο χαρος στοιχηματικα παντα και θες να μην σε ειρωνευομαι κι ολας. . .συγχαρητηρια ρε εξυπνακια κ σε εσενα που ειρωνευεσαι μετα το ματς..
ααα εσυ εισαι πολλα κιλα,μα πολλα κιλα μαλακας.μπαίνεις,πετας την παπαρια σου συγγνωμη προγνωστικο ηθελα να πω,οποιον παρει ο χαρος στοιχηματικα παντα και θες να μην σε ειρωνευομαι κι ολας. . .
μαλακας εισαι εσυ με τις μαλακιες "προγνωστικα" του κωλου που γραφειςααα εσυ εισαι πολλα κιλα,μα πολλα κιλα μαλακας.
μαλακας εισαι εσυ με τις μαλακιες "προγνωστικα" του κωλου που γραφεις
ακου λοιπον να σου πω,οταν γραφεις προγνωστικα σε ενα δημοσιο φορουμ τοτε εκτιθεσαι σε καθε δημοσια κριτικη,καλη ή κακη.ετσι και εγω ειρωνευτηκα χωρις να βρισω κανενα και παντα χωρις διαθεση προσβολης και για πλακα.αν διαφωνεις πες το μου BATMAN
Ο Χρόνης το παλεύει και μια χαρά προγνωστικά δίνει.Τι θέλει να σε πάρει απ το χερι και να σε πάει για είσπραξη? Λίγος σεβασμός δε βλάπτει.ακου λοιπον να σου πω,οταν γραφεις προγνωστικα σε ενα δημοσιο φορουμ τοτε εκτιθεσαι σε καθε δημοσια κριτικη,καλη ή κακη.ετσι και εγω ειρωνευτηκα χωρις να βρισω κανενα και παντα χωρις διαθεση προσβολης και για πλακα.αν διαφωνεις πες το μου BATMAN
αν προσεξεις καλυτερα ισως δεις οτι ειμαι φρεσκος εδω,αυτο ειδα αυτο ειπα και αυριο θα φας το κραξιμο εσυ με τα προγνωστικα που εδωσες ;)
Α θες να βγαίνουν τα προγνωστικά που δίνουμε γιατί τα έπαιξες και κουβαδιάστηκες?αν προσεξεις καλυτερα ισως δεις οτι ειμαι φρεσκος εδω,αυτο ειδα αυτο ειπα και αυριο θα φας το κραξιμο εσυ με τα προγνωστικα που εδωσες ;)
Χ παοκ, 1 αστέρας
Το Χ ημίχρονο ειναι καλό για τον φετινό Πάοκ.με Χ τα παόκια....τον ήπιανε......
μάλλον ...θα δοκιμάσω ενα Χ ημίχρονο 1 τελικό