redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ετσι τύπεΕυχαριστώ!
Την Τετάρτη θα είμαι στο Ντουμπάι,οπότε θα τα "επενδύσω" σε κανά καλό πουτανάκι από τα πολλά που εδρεύουν εκεί!!!
ετσι τύπεΕυχαριστώ!
Την Τετάρτη θα είμαι στο Ντουμπάι,οπότε θα τα "επενδύσω" σε κανά καλό πουτανάκι από τα πολλά που εδρεύουν εκεί!!!
ναι μωρή γαμιόλα!!!!καλά πάει κ η μάλαγα...άντε να βγάλω τις πουτάνες του Πάσχα....
ναι μωρή γαμιόλα!!!!
οχι αδερφε και να θελω να δω τηλεαστυ δεν μπορω γιατι με το που εγιναν τα καναλια ψιφιακα το τυλεαστη δεν το πιανω και το ειχα πει και εδω περα αν το τηλεαστυ εκλεισε ετσι που νομισα εγω γιατι δεν το επιανα.. Τα παιχνιδια ειναι απο το σαιτ της matchmoney με τα φορτωμενα διαλεξα αυτα να κανω ενα μικρο κουπονι να περασει η ωρα εχθες εχασα 90 ευρω και σημερα ημουν μαλακομενος
2 Φιορεντίνα, Χ2 Μάντσεστερ, 1 Σοσιεδάδ
Το μεσημέρι έπαιξα στην τύχη μια τριάδα και βγήκε!
ΕΛΤΣΕ-ΧΙΡΟΝΑ Χ
ΚΟΛΩΝΙΑ-ΜΟΝΑΧΟ 1860 Χ
και ήθελα να παίξω Άσσο την Γιονγκ μποις και κατά λάθος έπαιξα τη
ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΣΕΛΤΙΚ 1!!!
έβαλα 30 ευρώ και ήρθε η τριάδα!!!!Όταν "μελετάς" παίρνεις τ'αρχίδια σου!!!
Στα μπούτια στα μπούτια
oταν λες ψιλα;κανα 20ρικακι;κερδισα και εγω 349 351 οβερ και διπλο τον ολυμπιακο......ψιλα
ναιoταν λες ψιλα;κανα 20ρικακι;
καλοφαγωτα
δεν το πιανω καθολου το τυλεαστη ουτε και ως art αδερφε με το που μπηκε η ψιφιακη το εχασα αυτο που λεει και ο αλλοσ φιλοσ απο ιντερνετ αλλα στο ιντερνετ δεν θα μπω στον <κοπο> ολη η φαση ηταν να το επιανα στην τβ για αραλικιΤο τηλεάστυ στο ψηφιακό λέγεται art συναγωνιστή !
να φας σκαταΆντερ άστον βίλα, Χ μονακό
οχι ακομα αλλα θα την παιξω(τη μονακο)Έχεις παίξει τη μονακό ε;
οχι ακομα αλλα θα την παιξω(τη μονακο)
δεν ειναι αδιαφορη για να αφησει το παιχνιδι στην ουραγο λιονταρινα
και σαν ομαδες δεν συγκρινονται
ζητω ο πριγκηπας ζητω η μονακο
και αν χασει να παει να γαμηθει ο πριγκηπας και το μπουρδελο του
σκατοστομε γαμιεσαιΤι δεν είναι αδιάφορη, αφού ανεβαίνει σίγουρα. Άσε που ο κλοπάπ το έχει 1.9 σε δυάδα, ύποπτα μεγάλη για τα δεδομένα του απόδοση. Το ψιλοφοβάμαι