baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
και καλαΣτο επομενο δελτιο! Δεν εχει παντα το νικητη της εβδομαδας; Αυτον που πηρε αρκετα φραγκα!
και καλαΣτο επομενο δελτιο! Δεν εχει παντα το νικητη της εβδομαδας; Αυτον που πηρε αρκετα φραγκα!
4-1 ντρορτμουντ
2-3 την τσελσυ
2-2 τη μπενφικα
2 το μπασκετ του παναθηναικου
3,60 και θα με δειτε στο νικητη της εβδομαδας
Πειτε ρε συναγωνιστες καμια καλη εταιρια για ιντερνετικο στοιχημα ? που παιζεται εσεις ? εχω να παιξω κανα 5 χρονια και ελεγα να το ξαναρχισω το αθλημα ..
Απ οτι διαβασα εδω αν και δεν καταλαβα καλα παιζει κατι με τις αδειες ? κανει κρατησεις φορου στα κερδη το κρατος ? ας εξηγησει καποιος ,γινετε να γλυτωσουμε αυτο το νταβατζιλίκι ? ριξτε καμια βοηθεια οποιος δεν βαριεται να με κατατοπίσει γιατι τα εχω ξεχασει τα κολπα.
Ωραία έμπνευση φίλε...αυτά τα παιζουμε ζητούμενα όμως!4-1 ντρορτμουντ
2-3 την τσελσυ
2-2 τη μπενφικα
Ωραία έμπνευση φίλε...αυτά τα παιζουμε ζητούμενα όμως!
bet365 φορολογια σαν του οπαπ.. Ειναι τωρα νομιμη με βαση τον νομο της ελλαδος για το στοιχηματικο ιντερνετ .. Η καλυτερη εταιρια στον κοσμο αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε θεματα αναλυψης .. Απλα τωρα δεν εχει φρουτακια, μπλακ τζακ, ποκερ, χρηματιστιριο.. Αλλα μονο στοιχημα η ιδια κονσολα οπως ηταν. Η διαφορα ειναι οτι τα στοιχηματα μας τωρα τοποθετουνται στην μαλτα.. και οχι στην αγγλια.. οπως πριν δεν εχω κανει ακομα αναλυψη με το καινουργιο συστημα αλλα η αξιοπιστια πιστευω οτι θα ειναι η ιδια αφου τωρα η βετ365 στην ελλαδα ειναι μεσο της θυγατρικης της δηλαδη τις Β2Β που εχει αδεια για λειτουργια στην ελλαδα και κατα επεκταση η βετ365gr που θα λεγεται απο εδω και τωρα.. δεν ξερω τωρα αν ισχυει το μπονους 100% μεχρι 100 ευρω με την αλλαγη του συστιματος μεσο θυγατρικης της που θα <<εκμπεμπει>>απο εδω και τωρα η βετ365<gr> στην ελλαδα ..Πειτε ρε συναγωνιστες καμια καλη εταιρια για ιντερνετικο στοιχημα ? που παιζεται εσεις ? εχω να παιξω κανα 5 χρονια και ελεγα να το ξαναρχισω το αθλημα ..
Απ οτι διαβασα εδω αν και δεν καταλαβα καλα παιζει κατι με τις αδειες ? κανει κρατησεις φορου στα κερδη το κρατος ? ας εξηγησει καποιος ,γινετε να γλυτωσουμε αυτο το νταβατζιλίκι ? ριξτε καμια βοηθεια οποιος δεν βαριεται να με κατατοπίσει γιατι τα εχω ξεχασει τα κολπα.
Ο/Η Stavros K μπήκε στη συνομιλία.
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Stavros K
Stavros K Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;
XRISTOS kalhspera tora poy egine ayth h allgh h aksiopistia tis bet365gr tha einai h idia opos prin poy kseroyme oloi oi ellines?
Stavros K μάλιστα
Stavros K είμαστε 100% νόμιμοι πλέον
XRISTOS ok ty
Stavros K Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;
XRISTOS oxi eyxaristo
Stavros K Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Ζωντανή Συνομιλία της bet365 σήμερα.
Ο/Η Stavros K εγκατέλειψε την συνομιλία!
Ειναι η ιδια εταιρια δηλαδη!!... Αλλα τωρα προσαρμοσμενη με τους κανονες της ελλαδος για τον ηλεκτρονικο τζογο εκανα αυτην την ερωτηση για να εξακριβωσω αυτο ακριβως που ρωτησα στον υπαλληλο της εταιριας Και να φυγουν οι καποιες αποριες που μπορει ενδοχομενος να εχει καποιος απο τους φιλους που πεζουν στοιχημα με την τωρινη κατασταση της εταιριας αυτης Δηλαδη ειναι η ιδια αξιοπιστη εταιρια που ξεραμε..
χρηστο ουτε και πριν τα στοιχηματα μας τοποθετουνταν στην αγγλια ...στο γιβραλταρ παιζαμε που ειναι προτεκτορατο των αγγλων...απλα στο γιβραλταρ δεν υπηρχε φορολογηση ....διεπεται απο το αγγλικο δικαιο....bet365 φορολογια σαν του οπαπ.. Ειναι τωρα νομιμη με βαση τον νομο της ελλαδος για το στοιχηματικο ιντερνετ .. Η καλυτερη εταιρια στον κοσμο αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε θεματα αναλυψης .. Απλα τωρα δεν εχει φρουτακια, μπλακ τζακ, ποκερ, χρηματιστιριο.. Αλλα μονο στοιχημα η ιδια κονσολα οπως ηταν. Η διαφορα ειναι οτι τα στοιχηματα μας τωρα τοποθετουνται στην μαλτα.. και οχι στην αγγλια.. οπως πριν δεν εχω κανει ακομα αναλυψη με το καινουργιο συστημα αλλα η αξιοπιστια πιστευω οτι θα ειναι η ιδια αφου τωρα η βετ365 στην ελλαδα ειναι μεσο της θυγατρικης της δηλαδη τις Β2Β που εχει αδεια για λειτουργια στην ελλαδα και κατα επεκταση η βετ365gr που θα λεγεται απο εδω και τωρα.. δεν ξερω τωρα αν ισχυει το μπονους 100% μεχρι 100 ευρω με την αλλαγη του συστιματος μεσο θυγατρικης της που θα <<εκμπεμπει>>απο εδω και τωρα η βετ365<gr> στην ελλαδα ..
4-1 ντρορτμουντ
2-3 την τσελσυ
2-2 τη μπενφικα
Ναι εχεισ δικιο σε μια συνομιλια που ειχα ομως στο live chat μου ειχε πει ο υπαλληλος της βετ365 οτι τα στοιχηματα μας τοποθετουνται στην αγγλια οποτε αφου το γιβλανταρ αφου το λες και το ξερω ειναι αγγλικο υπερποντιο εδαφος ειναι αγγλια αλλα αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει οτι τα στοιχηματα μας οσον αφορα το αθλητικο στοιχημα τοποθετουνται στην αγγλια και τα αλλα τυχερα παιχνιδια δηλαδη φρουτακια, μπλακ τζακ ποκερ κτλ στο γιβλανταρ αλλα οπως και να εχει το γιβλανταρ ειναι αγγλιαχρηστο ουτε και πριν τα στοιχηματα μας τοποθετουνταν στην αγγλια ...στο γιβραλταρ παιζαμε που ειναι προτεκτορατο των αγγλων...απλα στο γιβραλταρ δεν υπηρχε φορολογηση ....διεπεται απο το αγγλικο δικαιο....
απλα προς ενημερωση