Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εεεεεεεεεεεετσι αλλα να σταματησει εδω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
Πειτε ρε συναγωνιστες καμια καλη εταιρια για ιντερνετικο στοιχημα ? που παιζεται εσεις ? εχω να παιξω κανα 5 χρονια και ελεγα να το ξαναρχισω το αθλημα ..

Απ οτι διαβασα εδω αν και δεν καταλαβα καλα παιζει κατι με τις αδειες ? κανει κρατησεις φορου στα κερδη το κρατος ? ας εξηγησει καποιος ,γινετε να γλυτωσουμε αυτο το νταβατζιλίκι ?  ριξτε καμια βοηθεια οποιος δεν βαριεται να με κατατοπίσει γιατι τα εχω ξεχασει τα κολπα.

Επισκέπτης
Πειτε ρε συναγωνιστες καμια καλη εταιρια για ιντερνετικο στοιχημα ? που παιζεται εσεις ? εχω να παιξω κανα 5 χρονια και ελεγα να το ξαναρχισω το αθλημα ..

Απ οτι διαβασα εδω αν και δεν καταλαβα καλα παιζει κατι με τις αδειες ? κανει κρατησεις φορου στα κερδη το κρατος ? ας εξηγησει καποιος ,γινετε να γλυτωσουμε αυτο το νταβατζιλίκι ?  ριξτε καμια βοηθεια οποιος δεν βαριεται να με κατατοπίσει γιατι τα εχω ξεχασει τα κολπα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
4-1 ντρορτμουντ
2-3 την τσελσυ
2-2 τη μπενφικα
2 το μπασκετ του παναθηναικου
3,60 και θα με  δειτε στο νικητη της εβδομαδας
Ωραία έμπνευση φίλε...αυτά τα παιζουμε ζητούμενα όμως!  :tickedoff:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Απ οτι διαβασα εδω αν και δεν καταλαβα καλα παιζει κατι με τις αδειες ? κανει κρατησεις φορου στα κερδη το κρατος ? ας εξηγησει καποιος ,γινετε να γλυτωσουμε αυτο το νταβατζιλίκι ?  ριξτε καμια βοηθεια οποιος δεν βαριεται να με κατατοπίσει γιατι τα εχω ξεχασει τα κολπα.
bet365 φορολογια σαν του οπαπ.. Ειναι τωρα νομιμη με βαση τον νομο της ελλαδος για το στοιχηματικο ιντερνετ :).. Η καλυτερη εταιρια στον κοσμο αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε θεματα αναλυψης :).. Απλα τωρα δεν εχει φρουτακια, μπλακ τζακ, ποκερ, χρηματιστιριο.. Αλλα μονο στοιχημα η ιδια κονσολα οπως ηταν. Η διαφορα ειναι οτι τα στοιχηματα μας τωρα τοποθετουνται στην μαλτα.. και οχι στην αγγλια.. οπως πριν :) δεν εχω κανει ακομα αναλυψη με το καινουργιο συστημα αλλα η αξιοπιστια πιστευω οτι θα ειναι η ιδια αφου τωρα η βετ365 στην ελλαδα ειναι μεσο της θυγατρικης της δηλαδη τις Β2Β που εχει αδεια για λειτουργια στην ελλαδα και κατα επεκταση η βετ365gr που θα λεγεται απο εδω και τωρα.. δεν ξερω τωρα αν ισχυει το μπονους 100% μεχρι 100 ευρω με την αλλαγη του συστιματος μεσο θυγατρικης της που θα  <<εκμπεμπει>>απο εδω και τωρα η βετ365<gr>  στην ελλαδα :)..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Ο/Η Stavros K μπήκε στη συνομιλία.
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Stavros K
Stavros K Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;
XRISTOS kalhspera tora poy egine ayth h allgh h aksiopistia tis bet365gr tha einai h idia opos prin poy kseroyme oloi oi ellines?
Stavros K μάλιστα
Stavros K είμαστε 100% νόμιμοι πλέον
XRISTOS ok ty
Stavros K Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;
XRISTOS oxi eyxaristo :)
Stavros K Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Ζωντανή Συνομιλία της bet365 σήμερα.
Ο/Η Stavros K εγκατέλειψε την συνομιλία!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο/Η Stavros K μπήκε στη συνομιλία.
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Stavros K
Stavros K Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;
XRISTOS kalhspera tora poy egine ayth h allgh h aksiopistia tis bet365gr tha einai h idia opos prin poy kseroyme oloi oi ellines?
Stavros K μάλιστα
Stavros K είμαστε 100% νόμιμοι πλέον
XRISTOS ok ty
Stavros K Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;
XRISTOS oxi eyxaristo :)
Stavros K Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Ζωντανή Συνομιλία της bet365 σήμερα.
Ο/Η Stavros K εγκατέλειψε την συνομιλία!
:think:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ειναι η ιδια εταιρια δηλαδη!!... Αλλα τωρα προσαρμοσμενη με τους κανονες της ελλαδος για τον ηλεκτρονικο τζογο :) εκανα αυτην την ερωτηση για να εξακριβωσω αυτο ακριβως που ρωτησα στον υπαλληλο της εταιριας :)Και να φυγουν οι καποιες αποριες που μπορει ενδοχομενος να εχει καποιος απο τους φιλους που πεζουν στοιχημα με την τωρινη κατασταση της εταιριας αυτης :)Δηλαδη ειναι η ιδια αξιοπιστη εταιρια που ξεραμε.. :)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
bet365 φορολογια σαν του οπαπ.. Ειναι τωρα νομιμη με βαση τον νομο της ελλαδος για το στοιχηματικο ιντερνετ :).. Η καλυτερη εταιρια στον κοσμο αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε θεματα αναλυψης :).. Απλα τωρα δεν εχει φρουτακια, μπλακ τζακ, ποκερ, χρηματιστιριο.. Αλλα μονο στοιχημα η ιδια κονσολα οπως ηταν. Η διαφορα ειναι οτι τα στοιχηματα μας τωρα τοποθετουνται στην μαλτα.. και οχι στην αγγλια.. οπως πριν :) δεν εχω κανει ακομα αναλυψη με το καινουργιο συστημα αλλα η αξιοπιστια πιστευω οτι θα ειναι η ιδια αφου τωρα η βετ365 στην ελλαδα ειναι μεσο της θυγατρικης της δηλαδη τις Β2Β που εχει αδεια για λειτουργια στην ελλαδα και κατα επεκταση η βετ365gr που θα λεγεται απο εδω και τωρα.. δεν ξερω τωρα αν ισχυει το μπονους 100% μεχρι 100 ευρω με την αλλαγη του συστιματος μεσο θυγατρικης της που θα  <<εκμπεμπει>>απο εδω και τωρα η βετ365<gr>  στην ελλαδα :)..
χρηστο ουτε και πριν τα στοιχηματα μας τοποθετουνταν στην αγγλια ...στο γιβραλταρ παιζαμε που ειναι προτεκτορατο των αγγλων...απλα στο γιβραλταρ δεν υπηρχε φορολογηση ....διεπεται απο το αγγλικο δικαιο....
απλα προς ενημερωση

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γκετεμποργ οβερ
χαμαρμπι χ
βασιλεια τσελσι οβερ
φενερμπαχτσε 2-3 γκολ
νασιοναλ χ2

σε συστημα 3-4-5

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο ουτε και πριν τα στοιχηματα μας τοποθετουνταν στην αγγλια ...στο γιβραλταρ παιζαμε που ειναι προτεκτορατο των αγγλων...απλα στο γιβραλταρ δεν υπηρχε φορολογηση ....διεπεται απο το αγγλικο δικαιο....
απλα προς ενημερωση
Ναι εχεισ δικιο σε μια συνομιλια που ειχα ομως στο live chat μου ειχε πει ο υπαλληλος της βετ365 οτι τα στοιχηματα μας τοποθετουνται στην αγγλια οποτε αφου το γιβλανταρ αφου το λες και το ξερω ειναι αγγλικο υπερποντιο εδαφος ειναι αγγλια αλλα αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει οτι τα στοιχηματα μας οσον αφορα το αθλητικο στοιχημα τοποθετουνται στην αγγλια και τα αλλα τυχερα παιχνιδια δηλαδη φρουτακια, μπλακ τζακ ποκερ κτλ στο γιβλανταρ αλλα οπως και να εχει το γιβλανταρ ειναι αγγλια :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Άσσο Βασιλεία, 1Χ Φενέρ

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
122 2.70  ΒΑΣΙΛΕΙΑ 3.25  ΤΣΕΛΣΙ         2.30    1
123 2.80  ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 3.10  ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2.30    X
124 1.75  ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ 3.20  ΝΑΣΙΟΝΑΛ 3.75    X

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φενέρ-Μπενφίκα Χ και να σκοράρει ο Τόρες στο άλλο!Το ΣΚ τα σπουδαία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom