οχι μωρε θα κερδισει η βραζιλια(το ευχομαι λογο οτι ειμαι οπαδος της βραζιλιας φολα
)..
Αλλα εχθες επαιξα ενα ματς για σημερα δηλαδη το βορεια Ιρλανδια-Ρωσια στην αρχη δεν το προσεξα αλλα καθως ειδα το κουπονι της δευτερας.. Βλεπω την βραζιλια να παιζει με την ρωσια τοτε στο προγραμμα του ο οπαπ πως ειχε το βορεια ιρλανδια ρωσια
που το επαιξα εχθες για σημερα ενω σημερα το ειδα να εχει αναβλιθει
της πουτανας γινεται
. Ενω στο ιδιο κουπονι που ειχα το β ιρλανδια Ρωσια ειχα και ασσο τον αγωνα Βραζιλια-Ρωσια το κουπονι το εκανα ασυναισθητα 1,50 ευρω στην γριγοραδα εκλεινε ο φιλος μου το πρακτορειο προπο και με ειπε αντε τακα τακα..Μαλλων θα μπερδευτικαν στον οπαπ η στην ομοσπονδια της ρωσιας να εκλεισαν φιλικο με την βραζιλια ενω εχουν επισιμο ματς με την βορεια ιρλανδια αλλα σου λενε οι ρωσοι ποιος την υπολογιζει την βορεια ιρλανδια ας παιξουμε με την βραζιλια την 5 φορες παγκοσμια πρωταθλητρια να δουμε και τον νευμαρ να γουσταρουμε και το παιχνιδι με την βορεια ιρλανδια το κανουμε αλλη μερα..
ΥΓ.. Ας πουμε οτι το σημερινο ματς της βορειας ιρλανδια με την ρωσια γινοταν.. Την δευτερα λογικο ηταν να ετρωγε η Ρωσια αν επαιζε 3 γκολ.. τωρα αφου δεν εγινε το σημερινο παιχνιδι οι Ρωσοι θα ειναι ξεκουραστοι θα ειναι δυσκολο παιχνιδι ενα παραπανο λογο της αναβολης της σιμερινης.. θα το επαιζα μονο αποδεκτο σκεφτομουν 54 ευρω το μεσημερι αλλα κολλησα καπου στο οτι το εχει μονο αποδεκτο ο οπαπ οπως ειχε και τον πανθρακικο με την ξανθη και δεν βγηκε Αλλα και με τις σιμερινης αναβολης του ματς Βορεια ιρλανδια Ρωσια αν οντως ηταν προγραματισμενο για να γινει(και στο καπακι να επαιζε δευτερα αλλα μπορει να ηταν προγραματισμενο το σημερινο ματς αλλα και οντως να επαιζε δευτερα αλλα ο οπαπ δεν νομιζω να το ειχε τοτε μονο αποδεκτο τελος παντων
) δεν ξερω δεν διαβασα τιποτα μονο το κουπονι του οπαπ ειδα.. Με αυτα τα δεδωμενα αναβαλετε το πονταρισμα μου βαση λογικης και εγκρατειας..
Υπομονη