xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα δυο πρωτα τα εχω παιξει κ εγω.1 Λεβαδειακός, 1 Γουλφς, 1 Μπρέντφορντ
κ συμπληρωσα τη τριαδα μου με τον ασσο της αστον βιλα.
τα δυο πρωτα τα εχω παιξει κ εγω.1 Λεβαδειακός, 1 Γουλφς, 1 Μπρέντφορντ
αυτο εψαχνα βασικαxscores.com
εγώ χρησιμοποιώ το κλασσικό ] για ενημέρωση και πληροφορίες κλασσικά του οπαπ και το κορυφαίο για μένα όταν παίζω και βάζω τους αγώνες μου είναι το ] που έχει ότι παιχνίδι γίνεται στον κόσμο! ;)αυτο εψαχνα βασικα
κανεις επιλογη και τους αγωνες που θες να βλεπεις μονο
τα δυο πρωτα τα εχω παιξει κ εγω.
κ συμπληρωσα τη τριαδα μου με τον ασσο της αστον βιλα.
έπαιξα και 'γω και τα δικά σας (5 Άσσους)+ την ΑΕΚ όλα σ' ένα δελτίο του οπαπ με 3ευρώ και μας γάμησε ο λεβαδειακός:Μας γάμησε και τους δύο ο γαμημένος ο λεβαδειακός.
Για το βράδυ 1 Βαλένθια, 1 Σταντάρ, 1 Μονπελιέ
άσχημο πράμα το ρεφάρισμα, πολλές φορές δεν ελέγχεται, πας και χειρότερα από την πρώτη.. :SΜας γάμησε και τους δύο ο γαμημένος ο λεβαδειακός.
Για το βράδυ 1 Βαλένθια, 1 Σταντάρ, 1 Μονπελιέ
τι να ελεγξεις το παθος που ειναι τυφλο...Τεσπα 1σσο ΠΑΟΚ να κλεισω διαδαάσχημο πράμα το ρεφάρισμα, πολλές φορές δεν ελέγχεται, πας και χειρότερα από την πρώτη.. :S
ναι την ψυχή μου μέσα!τι να ελεγξεις το παθος που ειναι τυφλο...
χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω εγώ το βλέπω πολύ ανοιχτό το ματς και θα 'βαζα no bet, τώρα αν με έβαζες να διαλέξω ένα από τα 3 σημεία θα ήταν το 2πλο! Good Luck!τι να ελεγξεις το παθος που ειναι τυφλο...Τεσπα 1σσο ΠΑΟΚ να κλεισω διαδα
5 ευρω εβαλα διαδα juventus παοκ.. ειχα πει θα παιξω χαλαρα αλλα και παλι τοσα θα επαιζαχωρίς να θέλω να σε επηρεάσω εγώ το βλέπω πολύ ανοιχτό το ματς και θα 'βαζα no bet, τώρα αν με έβαζες να διαλέξω ένα από τα 3 σημεία θα ήταν το 2πλο! Good Luck!
κριμα που εβαλες τοσο λιγα χρηματα5 ευρω εβαλα διαδα juventus παοκ.. ειχα πει θα παιξω χαλαρα αλλα και παλι τοσα θα επαιζα
Εγώ φίλε έπαιξα τριημέρου, αυτά τα 2 μαζί με Πανθρακικό.5 ευρω εβαλα διαδα juventus παοκ.. ειχα πει θα παιξω χαλαρα αλλα και παλι τοσα θα επαιζα
σε ολο τον κοσμο απλα σκεφτηκα που εχουν προηγουμενα ξανθη πανθρακικος γιαυτο δεν επαιξα ποανθρακικο γιατι αν θυμαμαι καλα ειχαν ψιλομανουρες με ανακοινωσεις κτλ ΥΓ.. τον ΠΑΟΚ τον επαιξα στο 2,14 και μολις τωρα τον ειδα στο 1,90 πρεπει να πεσαν πακετα τρελα στον ασσο sorry 1,95 στην bwin απο 2,14 που τον επαιξα.. Το 1,90 ειναι στην βετ365 δεν ξερω ποσο ειχε στην βετ365 εχθες..Εγώ φίλε έπαιξα τριημέρου, αυτά τα 2 μαζί με Πανθρακικό.
Καλή μας τύχη.