Επισκέπτης
160. 1
161. 1
162. 1
163. 1
165. 1
166. 1
161. 1
162. 1
163. 1
165. 1
166. 1
Με γαμησε ο βρωμοπουστας ο Ντρογμπα παει το 500αρακι.Έτσι!Τον γλωσσόφαγες τον μαστεράκο!
Η τσελσι και η φενερ ειναι οντως φαβορι,για τα υπολοιπα δεν θα ημουν τοσο σιγουρος.160. 1
161. 1
162. 1
163. 1
165. 1
166. 1
η ρουμπίν θα χάσει.Επίσης λέω να παίξω χαλαρά 2 την Λεβερκούζεν, Χ τη Μέταλιστ, άσσο τη Μπορντώ και Χ τη Ρούμπιν
η ρουμπίν θα χάσει.
αυτος ο αγωνας ειναι ο ορισμος του οβερΔε νομίζω να βάλει γκολ η Λεβάντε. Οκ, ο ολυμπιακός θα ανοικτεί, το δέχομαι, αλλά όχι τόσο στο α' ημίχρονο γιατί ξέρει πλέον (ελπίζω) πώς παίζει η Λεβάντε κι ότι αν φάει γκολ πρέπει να βάλει 5 μετά!
Στο β' θα ανοιχτεί τελείως αλλά η λεβάντε συνήθως κουράζεται στο δεύτερο μισό του αγώνα (έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας γενικά)
Γενικά πιστεύω ή 0-0 θα 'ρθει ή 1-0
Με γαμησε ο βρωμοπουστας ο Ντρογμπα παει το 500αρακι.
πριν σκασει μυτη η γαμωνομοθεσια, καλυτερες της 365 ηταν betfair και william hillΠαλαιοτερα εριχνα κανενα παιχνιδακι μονο οπαπ μιας και επαιζα σπανια και ενα φεγγαρι betοto.
Επειδη σκεπτομαι να ξαναρχισω χαλαρα ομως ψανχω για εταιρια.Θελω γνωμες
Προς sporting η 365 κοιταζω παντως...Εκτος αν υπαρχει κατι καλυτερο
πριν σκασει μυτη η γαμωνομοθεσια, καλυτερες της 365 ηταν betfair και william hill
απο την στιγμη που δεν ειναι στην ελληνικη αγορα..
ειναι η μπετ365
καμια δουλεια βρηκες η ακομη μαλακιζεσαι με τα στοιχηματαπριν σκασει μυτη η γαμωνομοθεσια, καλυτερες της 365 ηταν betfair και william hill
απο την στιγμη που δεν ειναι στην ελληνικη αγορα..
ειναι η μπετ365
Παλαιοτερα εριχνα κανενα παιχνιδακι μονο οπαπ μιας και επαιζα σπανια και ενα φεγγαρι betοto.
Επειδη σκεπτομαι να ξαναρχισω χαλαρα ομως ψανχω για εταιρια.Θελω γνωμες
Προς sporting η 365 κοιταζω παντως...Εκτος αν υπαρχει κατι καλυτερο
εχω δουλεια... μικρη αλλα δικη μου το τι κανω το εχω αναφερει σε αλλο θρεντ..καμια δουλεια βρηκες η ακομη μαλακιζεσαι με τα στοιχηματα