baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
1-0ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ?
1-0ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ?
ναι...
συνήθως την κοντράρω στα 1,15 κλπ
αλλά σήμερα λέω να την τιμήσω...
ακυρο 2-0
Θα το γυρισει ειναι μεγαλη ομαδαακυρο 2-0
δε θα ειναι εκπληξη αν ξαφνικα ληξει ισοπαλια η διπλοΘα το γυρισει ειναι μεγαλη ομαδα
μπαρος η μπεσικτας καποια στιγμη θα ξεφουσκωσει δεν εχει το εμψυχο υλικο των φενερ γαλατα αλλα εχει ενα καλο ειναι οβεριαρα οπως ακομα και η μικρη της ομαδα στα τουρκαλακια unter23 ειναι και εκεινα το ιδιο οβεριαρικα τα παιζω στο ιντερνετ οποτε αν την διαγραψεις απο σημειο να την εχεις στα υποψην για τα οβερ ;)το τσελσι το επαιξα και γω
μου χρωσταει μεσοβδομαδα με στερησε ενα 50ρακι με το γκολ που εφαγε στο 96
αν με πουλησει και σημερα μπαινει και αυτη στη μαυρη λιστα μαζι με τη μπεσικτας,τραμπζονσπορ
μπαβω σταμ παιξε την ομαδα μου Εσυ και ολη η υπολοιπη ελλαδαδεν ξερω τι να παιξω σημερα...
για αυτο το σ/κ θελω ενα γκολ/γκολ, ενα οβερ , και ενα σημειο...
το οποιο σημειο το εχω βρει... 2πλο γιουβεντους..
το τσελσι το επαιξα και γω
μου χρωσταει μεσοβδομαδα με στερησε ενα 50ρακι με το γκολ που εφαγε στο 96
αν με πουλησει και σημερα μπαινει και αυτη στη μαυρη λιστα μαζι με τη μπεσικτας,τραμπζονσπορ
αν εισαι αντρας πιστευεις σε αυτο που εχεις παιξειο εξυπνος παιχτης στο 1-2 ακμα και αν δεν περιμενει να γινει 2-2 βαζει ενα γαμημενο 2-3ευρω για καλυψη στο 1χ
γιατι ενα γκολ διαφορα δεν ειναι ποτε ασφαλες
μπαβω σταμ παιξε την ομαδα μου Εσυ και ολη η υπολοιπη ελλαδα
γιαυτο εχουν κονομησει ολοι η μπουκ ρε μουνι και μας δουλευουν, απο κατι τετοιους σαν και σενααν εισαι αντρας πιστευεις σε αυτο που εχεις παιξει
αν εισαι φουλα σαν και σενα προσπαθεις να καλυφθεις
αντε στη γωνια σου τωρα
εχει αναλυθει εδω περα το θεμα πληρεστατα ψαλε λιγο στις πισω σελιδεςΛιγο παλιο... το ξερατε???
τι γινεται τωρα
μιλησε ο πακεταςγιαυτο εχουν κονομησει ολοι η μπουκ ρε μουνι και μας δουλευουν, απο κατι τετοιους σαν και σενα
μιλησε ο πακετας
και αλλαξε λιγο τον τιτλο
for nonto ρε μουνια
ι saw him nemo,the pakifuckerοχι αλλο νωντα πλζ
δε θα ξεφυγεις ποτε μικρο κοτοπουλοοχι αλλο νωντα πλζ
δωσε κανα προγνωστικο ρε χοντροφαρδεδε θα ξεφυγεις ποτε μικρο κοτοπουλο
που να μην πιασεις ποτε ξανα στοιχημαι saw him nemo,the pakifucker