Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χάβρη 1 , Μπεσίκτας όβερ 3.5!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera Μπεσικτας στο live μονο αν σκοραρει αυτη πρωτη μεχρι το 10λεπτο το πολυ :grin:  και μετα θα πονταρω για μισο γκολ οβερ ημιχρονο xalara στο πονταρισμα μαξ 10 ευρω :grin: :grin:

Επισκέπτης
καλησπέρα.θα δώσω δυο παιχνιδάκια απο ελληνικό πρωτάθλημα.εκεί εχω καλές πληροφορίες..έχουμε στην bet365 1.75 1 αεκ 1 ξανθη 1.90.καλη τύχη.

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα.θα δώσω δυο παιχνιδάκια απο ελληνικό πρωτάθλημα.εκεί εχω καλές πληροφορίες..έχουμε στην bet365 1.75 1 αεκ 1 ξανθη 1.90.καλη τύχη.
τι εννοεις εχεις καλες πληροφοριες δλδ?
θα καθησουν να χασουν ο πανιωνιος κ ο πλατανιας η απο το ρεπορταζ προκυπτει οτι ειναι σουπερ φαβορι η αεκ κ η ξανθη?
για καντο πιο λιανα, να το καταλαβουμε

υγ. συμφωνω με τους συναγωνιστες σημερα
ρομα 4-6 γκολ
μπεσικτας 4-6 γκολ
θα προσθεσω κ το διπλο της παρι...

Επισκέπτης
τι εννοεις εχεις καλες πληροφοριες δλδ?
θα καθησουν να χασουν ο πανιωνιος κ ο πλατανιας η απο το ρεπορταζ προκυπτει οτι ειναι σουπερ φαβορι η αεκ κ η ξανθη?
για καντο πιο λιανα, να το καταλαβουμε

υγ. συμφωνω με τους συναγωνιστες σημερα
ρομα 4-6 γκολ
μπεσικτας 4-6 γκολ
θα προσθεσω κ το διπλο της παρι...
κράτα αυτο που σου είπα..δεν λεω οτι θα περάσουν απλά λέω κάτι που ξέρω.για παράδειγμα την προηγούμενη αγωνιστική έμαθα οτι οι 1 του πανιωνίου  αεκ με τι Λιβαδειά και οφη ηταν αχαστοι.ετσι μου το είπαν.το έπαιξα κέρδισα.εσυ αν τα είδες τα ματς πως σου φάνηκαν τα δυο γκολ που έδωσαν τις νικες; ;) επίσης θα σου έλεγα την παρι να την αποφεύγεις καλύτερα στην κόντρα

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τα ειδα τα γκολ που δωσανε νικες σε αεκ κ πανιωνιο.
φαβες του κερατα,ητανε.
βεβαια κ οι δυο τερματοφυλακες,δεν ειναι κ οι καλυτεροι του κοσμου. :)

οσο για τα αυριανα ματς, η αεκ κ η ξανθη ειναι τα φαβορι κ λογικα εχουν τον πρωτο λογο.βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα επαληθευτουν οι ασοι..
τες πα θα δουμε..

Επισκέπτης
τα ειδα τα γκολ που δωσανε νικες σε αεκ κ πανιωνιο.
φαβες του κερατα,ητανε.
βεβαια κ οι δυο τερματοφυλακες,δεν ειναι κ οι καλυτεροι του κοσμου. :)

οσο για τα αυριανα ματς, η αεκ κ η ξανθη ειναι τα φαβορι κ λογικα εχουν τον πρωτο λογο.βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα επαληθευτουν οι ασοι..
τες πα θα δουμε..
τύπε αυτά τα γκολ δεν τα τρώνε ούτε στις ακαδημίες.για τον κυριακιδη του λεβαδειακου διαφωνώ,ειναι πολύ καλός και σταθερός τερματοφύλακας.και αυτές οι δυο ομάδες ηταν φαβορί την προηγούμενη αγωνιστική.θεωρητικά.απλά να σου θυμίσω οτι στον πρώτο γύρο ο λεβαδειακος έκανε την πρώτη του νίκη όταν ο πανιώνιος έχανε στο 17 3-0. ;)προσεξε δεν λέω ότι θα έρθουν σίγουρα..αλλωστε μπάλα ειναι :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εκεί εχω καλές πληροφορίες..

Ο τζιμπούρ είσαι;  :grin:

URL]]

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα αν το κανει η μπεσικτας 2-0 μεχρι το 25 θα πονταρω για μισο γκολ οβερ ημιχρονο  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω εχω να πω κατι ασχετο με της ημερες αυτες και μακροχρονιο...

εαν η ρεαλ αποκληστει απο την μαντσεστερ θα βαλω μεγαλο χρηματικο ποσο να παρει η μπαρτσελονα το τσ.λ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εγω εχω να πω κατι ασχετο με της ημερες αυτες και μακροχρονιο...

εαν η ρεαλ αποκληστει απο την μαντσεστερ θα βαλω μεγαλο χρηματικο ποσο να παρει η μπαρτσελονα το τσ.λ

Μ' αυτή σου τη δήλωση έφερες τα πάνω κάτω σ' όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Ήδη όλοι οι μπούκερς του κόσμου ετοιμάζονται να αλλάξουν τις αποδόσεις της μπατσελόνα.

Btw δε νομίζω να αποκλειστεί η ρεάλ, ο Μουρίνιο το 'χει πάρει προσωπικά και επειδή θα φύγει το καλοκαίρι θέλει να τους τρίψει το τσουλου στα μούτρα και να φύγει.
Γυρνάει κι ο Πέπε νομίζω οπότε στην άμυνα θα είναι πλήρης η ρεάλ (συν τον ανεβασμένο Βαράνε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom