Επισκέπτης
ρομα οβερ 3.5
Χάβρη 1 , Μπεσίκτας όβερ 3.5!
ψηνομαι και εγω για μπεσικτας (3.5) και μπιλμπαο γκολ/γκολ, μαζι με ρομα (οβερ 3.5)καλα ειναι.Χάβρη 1 , Μπεσίκτας όβερ 3.5!
τι χρωμα φανελα φοραειΓια την Τελσταρ τι λες, θα 'ρθει 2; Την πιστεύω, την υποστηρίζω από μικρός.
Έχω κι αφίσα στο δωμάτιο μου
Για την Τελσταρ τι λες, θα 'ρθει 2; Την πιστεύω, την υποστηρίζω από μικρός.
τι εννοεις εχεις καλες πληροφοριες δλδ?καλησπέρα.θα δώσω δυο παιχνιδάκια απο ελληνικό πρωτάθλημα.εκεί εχω καλές πληροφορίες..έχουμε στην bet365 1.75 1 αεκ 1 ξανθη 1.90.καλη τύχη.
κράτα αυτο που σου είπα..δεν λεω οτι θα περάσουν απλά λέω κάτι που ξέρω.για παράδειγμα την προηγούμενη αγωνιστική έμαθα οτι οι 1 του πανιωνίου αεκ με τι Λιβαδειά και οφη ηταν αχαστοι.ετσι μου το είπαν.το έπαιξα κέρδισα.εσυ αν τα είδες τα ματς πως σου φάνηκαν τα δυο γκολ που έδωσαν τις νικες; ;) επίσης θα σου έλεγα την παρι να την αποφεύγεις καλύτερα στην κόντρατι εννοεις εχεις καλες πληροφοριες δλδ?
θα καθησουν να χασουν ο πανιωνιος κ ο πλατανιας η απο το ρεπορταζ προκυπτει οτι ειναι σουπερ φαβορι η αεκ κ η ξανθη?
για καντο πιο λιανα, να το καταλαβουμε
υγ. συμφωνω με τους συναγωνιστες σημερα
ρομα 4-6 γκολ
μπεσικτας 4-6 γκολ
θα προσθεσω κ το διπλο της παρι...
Eγω στην Ολλανδια ειμαι Γκοου Αχεντ ΙγκλςΓια την Τελσταρ τι λες, θα 'ρθει 2; Την πιστεύω, την υποστηρίζω από μικρός.
τύπε αυτά τα γκολ δεν τα τρώνε ούτε στις ακαδημίες.για τον κυριακιδη του λεβαδειακου διαφωνώ,ειναι πολύ καλός και σταθερός τερματοφύλακας.και αυτές οι δυο ομάδες ηταν φαβορί την προηγούμενη αγωνιστική.θεωρητικά.απλά να σου θυμίσω οτι στον πρώτο γύρο ο λεβαδειακος έκανε την πρώτη του νίκη όταν ο πανιώνιος έχανε στο 17 3-0. ;)προσεξε δεν λέω ότι θα έρθουν σίγουρα..αλλωστε μπάλα ειναιτα ειδα τα γκολ που δωσανε νικες σε αεκ κ πανιωνιο.
φαβες του κερατα,ητανε.
βεβαια κ οι δυο τερματοφυλακες,δεν ειναι κ οι καλυτεροι του κοσμου.
οσο για τα αυριανα ματς, η αεκ κ η ξανθη ειναι τα φαβορι κ λογικα εχουν τον πρωτο λογο.βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα επαληθευτουν οι ασοι..
τες πα θα δουμε..
Ο τζιμπούρ είσαι;
http://[URL unfurl="true"]www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_09/920683.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ο αντζετης του ;D
εγω εχω να πω κατι ασχετο με της ημερες αυτες και μακροχρονιο...
εαν η ρεαλ αποκληστει απο την μαντσεστερ θα βαλω μεγαλο χρηματικο ποσο να παρει η μπαρτσελονα το τσ.λ