You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
αλλα εγω κουβακαλησπερα οβερ φωστιρας, γκολ-γκολ γουιμπλετον, γκολ-γκολ ανταλια σπορ τριαδα στην βετ365
iliasgoldfinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γεια σε ολα τα παληκαρια, πριν λιγο γυρισα σπιτι, και εβαλα τελευταια στιγμη
το γνωστο οβερ
1 Over 1.5 Μπέτις v Ατλέτικο Μαδρίτης
(Γκολ Αγώνα) 24/01/2013 Κανένα 4.33 Κερδισμένο
παμε τωρα λαιβ για τον καφε
1 Over 2.5 Μάλαγα v Μπαρτσελόνα
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 24/01/2013 Κανένα 5.00 Ανοικτό
αντε βαρατε παληκαρια.....
το γνωστο οβερ
1 Over 1.5 Μπέτις v Ατλέτικο Μαδρίτης
(Γκολ Αγώνα) 24/01/2013 Κανένα 4.33 Κερδισμένο
παμε τωρα λαιβ για τον καφε
1 Over 2.5 Μάλαγα v Μπαρτσελόνα
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 24/01/2013 Κανένα 5.00 Ανοικτό
αντε βαρατε παληκαρια.....
iliasgoldfinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χρησταρα συμπολεμιστη εγινε το 0-1 με το πρωτο τσιγαρο, βοηθα να μπουν αλλα δυο
στο πρωτο ημιχρονο, να βγουν τα εξοδα του σαβατοκυριακου....
iliasgoldfinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπηκε και το δευτερο, 1-1 στο 12', τωρα αν βαλατε πολλα καλυψτε το οπως εγω,
και το φραπεδακι ειναι πιο γλυκο με εξασφαλισμενο ταμειο....
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
3άδα 2ημέρου ΟΠΑΠ με 15ευρά..
ΣΟΥΟΝΣΙ - ΤΣΕΛΣΙ: 2 (1,80)
ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ: Όβερ 2,5 (1,55)
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Όβερ 151,5 (1,75)
Υγ1. Στο εξωτερικό το όριο στο ματς του γαύρου είναι στο 155,5(μέση τιμή). Θα ανεβεί 1000% στον ΟΠΑΠ.. ;)
Υγ2. Μάλλον θα πέσει κ το 2πλό της Τσελσι. Μέση τιμή εξωτερικού 1,78 ;)
Τι κακό κ αυτό να χάνεις πάντα ένα παιχνίδι..
Το ΣΚ έχει ταμείο..
Υγ. ΚΑΡΙΟΛΑ Τσέλσι..
Over 1.5 @ 2.25
€5,00 Μονό 24/01/2013 21:29:49 5,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - KY4629544010F - Flash Ώρα στοιχήματος: 24/01/2013 21:29:49 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Φλουμινένσε RJ v Ολάρια
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 24/01/2013 Κανένα 2.25 Ανοικτό
Σύνολο: 5,00 Επιστρέφει: 11,25 2 γκολ ημιχρονο πιστευω μπορει η μεγαλη φλου αν δεν μπορει χασαμε 5 ευρω βραζιλια αυτη ξερω αυτη εμπιστευομαι
€5,00 Μονό 24/01/2013 21:29:49 5,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - KY4629544010F - Flash Ώρα στοιχήματος: 24/01/2013 21:29:49 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 1.5 Φλουμινένσε RJ v Ολάρια
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 24/01/2013 Κανένα 2.25 Ανοικτό
Σύνολο: 5,00 Επιστρέφει: 11,25 2 γκολ ημιχρονο πιστευω μπορει η μεγαλη φλου αν δεν μπορει χασαμε 5 ευρω βραζιλια αυτη ξερω αυτη εμπιστευομαι
να μπουν αρχηγεΧρησταρα συμπολεμιστη εγινε το 0-1 με το πρωτο τσιγαρο, βοηθα να μπουν αλλα δυο
iliasgoldfinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χρησταρα με το που εβαλα και το δικο σου, να το 1-0, βαρατε αλυπητα....
iliasgoldfinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπηκε και το δευτερο, 1-1 στο 12', τωρα αν βαλατε πολλα καλυψτε το οπως εγω,
με την καλυψη εβγαλα τα μισα κερδη, αλλα και αυτα καλα ειναι.....
παντως το σεναριο με δυο γρηγορα γκολ και μετα τιποτα, περιεργως επαναλαμβανεται
πολυ συχνα.....
ολα εχουν να κανουν με την αυτοσυγκρατιση μας την εγκρατεια μας πχ πειρα ρισκο για την φλουμινενσε γιατι δεν ειναι σαντος να πηροβολαει και λογο νευμαρ και οχι μονο αλλα και φιλοσοφιας να μην σταματαει Θελει και εγκρατεια και υπομονη για να δυναμονουμε ψυχολογικα και να κανουμε εμεις κουμαντο το στοιχημα οχι το στοιχημα εμας αφου αφτο δεν τελειωνει ποτε.. Αρα εμεις γιατι βιαζομαστε Επιβεβαιωση Στοιχηματος - KP1009366110F - Flash Ώρα στοιχήματος: 24/01/2013 22:20:52 Εκτύπωσημε την καλυψη εβγαλα τα μισα κερδη, αλλα και αυτα καλα ειναι.....
παντως το σεναριο με δυο γρηγορα γκολ και μετα τιποτα, περιεργως επαναλαμβανεται
πολυ συχνα.....
Επιλογές
1 Over 3.5 Μάλαγα v Μπαρτσελόνα
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 24/01/2013 Κανένα 1.36 Κερδισμένο
Σύνολο: 17,00 Κέρδη: 23,19 εδω πειρα τα 5 ευρω πισω που εχασα με την φλουμινενσε ξερω απο το βραζιλερεο οτι η φλουμινενσε ηταν αποτελεσματικη και οχι φανταζι αλλα ενταξει λογο του 1-2 και 2-2 του πρωτου αγωνα της μαλαγα με την μπαρτσα θεωρησα να βαλω τοσα οσο να παρω τα 5 πισω με την λογικη του η 2-2 και παραταση η του 1-3 και για σας Ηλια την κυριακη πρωτα ο θεος παιζει η σαντος εκει θα παρουμε κατι στο οβερ για ολο τον αγωνα γιατι παιζει εκτος εδρας ακομα τωρα στρωνει η ομαδα του νευμαρ εκανε καλες μεταγραφες και θελει να παρει το παολιστα για 4σηνεχομενη φορα για να κανει ρεκορ στην βραζιλια το 4τρεκαμπεαου καπως ετσι λεγεται το να το παρει 4φορα συνεχωμενα βλεπεις μιλαω για την κυριακη γιατι αυτην την ομαδα παρακολουθω αλλα και οτι θελει υπομονη και εγκρατεια.. ΥΓ.. Και αλλο ενα οβερακι μετα το 1-1 της γιουβεντους με την λατσιο που το γκολ που εφαγε η γιουβε εγω θα το ειχα απεκρουσει μπορει να ερθει με την τζενοα την γκαυλιαρα αλλα επειδη η γιουβεντους δεν ειναι σαντος χαλαρα απο αγγλια η λεστερ πηροβολαει και αυτη βρωμαει οβερ για να δουμε υπομονη
iliasgoldfinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γεια σου βρε Μπαρτσα με τα ωραια σου, βαρα και αλλο.
1 Over 4.5 Μάλαγα v Μπαρτσελόνα
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 24/01/2013 Κανένα 3.75 Κερδισμένο
1 Over 5.5 Μάλαγα v Μπαρτσελόνα
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 24/01/2013 Κανένα 7.00 Κερδισμένο
Χρηστο θα βαλει και αλλο η Μπαρτσα στο 92.....
3-1 η φλουμινενσε προιστορια με αυτη εχει 5-1 αρα 2 γκολ που λεει ο λογος τα εχει κουτσα στραβα και βαση χρονου ακομα τα εχει .. Ηλια οταν περνω κατι απο ενα ματς πρωσοπικα σταματαω πειρα τα 5 ευρω σταματισαγεια σου βρε Μπαρτσα με τα ωραια σου, βαρα και αλλο.
iliasgoldfinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χρηστο μου, Μπαρτσα ειναι αυτη, εγω εβαλα πριν το ματς σχεδον ολα τα
στοιχηματα, μεσα στο ματς απλα εκανα καποιες καλυψεις, ο φιλος μου
ο θανασης ο προποτζης το επαιξε 2-4 απο χθες, τι να λεμε, αν δεν παρει καποιος λεφτα απο την ΜΠΑΡΤΣΑ φετος ειναι κριμα........
ο θανασης ο προποτζης το επαιξε 2-4 απο χθες, τι να λεμε, αν δεν παρει καποιος λεφτα απο την ΜΠΑΡΤΣΑ φετος ειναι κριμα........
iliasgoldfinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλο βραδυ σε σενα Χρηστο και σε ολα τα παληκαρια, εχω πρωινο ξυπνημα να εχετε καλο βραδυ.......
μαν ενταξη δεν αντιλεγω ο καθενας εχει τον τροπο του και την σκεψη του για τον τροπο του Εγω ειμαι υπερμαχος το πως ο καθενας μας ειναι η πηγη της γνωσης του της αντιλιψης του της σκεψης του δεν θελω να ειναι κανεις εγω ουτε εγω καποιος αλλος αλλα ο καθενας μας να ανακαλυψει τον εαυτο του και την δυναμη του η δυναμη μας δεν ειναι στα γραπτα στην γνωση των αλλων αλλα στην σκεψη μας στην σοφια του καθενος μας ανοικουμε εμεις σε εμας για μας και εχουμε να κανουμε με τα παθη μας και το πως να τα δαμασουμε για να αποκτησουμε την σοφια οχι την λορενΧρηστο μου, Μπαρτσα ειναι αυτη, εγω εβαλα πριν το ματς σχεδον ολα τα
αντε παω στον ψαρα να δω αν εχει τιποτα φρεσκο να φαω κανα ωμεγα 3 για να δουλεψει το μυαλο καλητερα για το κουμαρι στοιχημα ο γιορεντε εκλσεισε στην γιουβεντους αλλα εκει στην μπιλμπαο ειναι τοσο μαλακες που θα τον αφησουν το καλοκερι χωρις να παρουν μια ενω τωρα αν τον αποδεσμευανε θα τους εδεινε η γιουβεντους 4 εκατομμυρια ευρω + 300 χιλιαδες ευρω σε περιπτωση κατακτησης του ιταλικου πρωταθληματος τεσπα Γιουβε εισαι αα και μια που ειπα γιουβε την ωρα που θα ειναι το παιχνιδι σελτικ γιουβεντους ολοι οι παιχτες πανω κατω θα ειναι διαθεσιμοι τοτε χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαα βλεπω μπροστα για οβερ το εχω εκεινο το ματς απο τοτε που εγινε η κληρωση στο σαιτ της τσελσι εχουν κρεμασμενο πανο οτι παιζουν με την γιουβεντους ετσι κελτες σεβασμο στην βεκια σινιορα
για σου gl γαυλιαρημιλγουολ οβερ
τσελτεναμ 1
οσερ 1
βαλενσιεν 2-3 γκολ
βιγιαρεαλ 1
ντορτμουντ χ2
κροτονε 1
λεον χ2
και σκορερ διαμαντιδη για μπασκετ......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294