Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι καλησπερα. Ενα παιχνιδακι υψηλου ρισκου με καλη αποδοση επιλεγω αποψε. Ζενιτ Αγιας Πετρουπολης 1 σε μονο αποδεκτο. Καλη φετος η Ρεαλ,αλλα εδω μπορει να χασει. Κατα τ 'αλλα, η βραδυα μοιαζει ιδανικη για live bet και ειδικα το Μπαγερν-Λυων προσφερεται εξαιρετικα για live εναλλαγες.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Λοιπον εγω αυτα βλεπω για σημερα.135=Χ2 (Ατλετικο-Μαρσειγ)
                                139=2  (Μπορντο-Ρομα)
                                140=X (Σαχταρ-Μπαρτσελονα) 
                                138=X (Λιβερπουλ-Αιντχοφεν)

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
75
Πόντοι
0
136 EKOMAΞ - ΤΣΕΛΣΙ     2   1,40
137 ΙΝΤΕΡ - ΒΕΝΤΕΡ ΟΒΕΡ     1,60
140 ΣΑΧΤΑΡ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ 2  1,75
----------------------------------
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΡΟΛΙ     3.92

for more picks :

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
136 EKOMAΞ - ΤΣΕΛΣΙ     2   1,40
137 ΙΝΤΕΡ - ΒΕΝΤΕΡ ΟΒΕΡ     1,60
140 ΣΑΧΤΑΡ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ 2  1,75
----------------------------------
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΡΟΛΙ     3.92

for more picks :
Πολυ εχουν παικσει 2 την Μπαρτσα μηπως σπασει φοβαμαι.Εχει και σκατα αμυνα φετος..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κυριοι καλησπερα. Ενα παιχνιδακι υψηλου ρισκου με καλη αποδοση επιλεγω αποψε. Ζενιτ Αγιας Πετρουπολης 1 σε μονο αποδεκτο. Καλη φετος η Ρεαλ,αλλα εδω μπορει να χασει. Κατα τ 'αλλα, η βραδυα μοιαζει ιδανικη για live bet και ειδικα το Μπαγερν-Λυων προσφερεται εξαιρετικα για live εναλλαγες.
Είδα το τελευταίο ημίωρο...είχα παίξει για τον χαβαλέ σύνολο γκολ 4-6 και αγανάκτησα!Τους έπαιζαν μονότερμα οι Ρώσοι , τους είχαν βγάλει την γλώσσα και δεν μπορούσαν να βάλουν το τόπι στο πλεκτό!Βέβαια απ' ότι μου είπαν στο α' ημίχρονο θα μπορούσε να το καθαρίσει άνετα το ματς η Ρεάλ!
Κωλοπρόγραμμα το σημερινό...με τα χίλια ζόρια θα πάω με την Ίντερ και το οβεράκι της Σπόρτινγκ! :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Είδα το τελευταίο ημίωρο...είχα παίξει για τον χαβαλέ σύνολο γκολ 4-6 και αγανάκτησα!Τους έπαιζαν μονότερμα οι Ρώσοι , τους είχαν βγάλει την γλώσσα και δεν μπορούσαν να βάλουν το τόπι στο πλεκτό!Βέβαια απ' ότι μου είπαν στο α' ημίχρονο θα μπορούσε να το καθαρίσει άνετα το ματς η Ρεάλ!
Κωλοπρόγραμμα το σημερινό...με τα χίλια ζόρια θα πάω με την Ίντερ και το οβεράκι της Σπόρτινγκ! :rockon:
Την Ατλέτικο δεν τη βλέπεις??? :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μα under το βλέπω,απλά σου έδωσα και σκορακι... :grin:΄κουβά ε κουβαααααααα

Την Ιντερ τη βλέπεις για οβεράκι???
Αφού λες όχι για under ρε μπάζο! :huh:
Την Ίντερ την βλέπω για Χ ημίχρονο-1 τελικό !
Του βάζελου είναι πολύ περίεργο το ματς.Δεν ακουμπιέται με τίποτα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αφού λες όχι για under ρε μπάζο! :huh:
Την Ίντερ την βλέπω για Χ ημίχρονο-1 τελικό !
Του βάζελου είναι πολύ περίεργο το ματς.Δεν ακουμπιέται με τίποτα...
έχεις δίκιο...μπερδεύτηκα ωρε...δεν τη βλέπω για όβερ ήθελα να γράψω... :jerking:
Γενικά ούτε οι αποδόσεις λένε...πάντως αγωνιστικά βλέπω 3 άσους...Ατλέτικο ,Ιντερ και Σπόρτιγκ...
μάλλον θα καταλήξω σε ατλετικο και σπόρτιγκ...1.70 και 1.55 αντίστοιχα... :think:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
[size=15pt]Εγώ πάντως τη Σπόρτιγκ για 1-0 με 2-0 την κόβω...όχι για άντερ...και η Ατλέτικο θα κερδίσει[/size] :rockon:
Gatto...δεν με άκουγες χτες :birdman:
Σήμερα πιστεύω πολυ στον 1 της Στανταρ Λιέγης που τον βρήκα στο 2.40 :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για σήμερα Αμβούργο και Ντιναμό Βουκουρεστίου!
Ιδιαίτερα ελκυστικές είναι και οι αποδόσεις των Σλάβια Πράγας και Σταντάρ Λιέγης...
Για οβεράκια Ρόζενμποργκ , Παρτιζάν , Μπριζ και Λα Κορούνια! :rockon:

Επισκέπτης
Καταγγέλλω τους αντμιν και εγώ με την σειρά μου γιατί έχει προστασία ο bull που έχει χαντακώσει πολύ κόσμο με τις προβλέψεις του! :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Gatto...δεν με άκουγες χτες :birdman:
Σήμερα πιστεύω πολυ στον 1 της Στανταρ Λιέγης που τον βρήκα στο 2.40 :rockon:
Ρε γκαντεμόσαυρε εδώ και μια εβδομάδα τους πήγαινα πίπα κώλο και με το που εμφανίστηκες στο θρεντ κουβαδιάστηκα! :tickedoff:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ρε γκαντεμόσαυρε εδώ και μια εβδομάδα τους πήγαινα πίπα κώλο και με το που εμφανίστηκες στο θρεντ κουβαδιάστηκα! :tickedoff:
Aφού είσαι άσχετος... :grin:
Καταγγέλλω τους αντμιν και εγώ με την σειρά μου γιατί έχει προστασία ο bull που έχει χαντακώσει πολύ κόσμο με τις προβλέψεις του! :birdman:
Να και η φλωρέτα... :jerking: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ταράτσα να ανοίξουμε ένα θρεντ για τον επικίνδυνο!Αυτός εδώ μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη οικονομική κρίση από το Αμερικανικό κραχ! :grin:

Επισκέπτης
Σε κάποιες ομάδες πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι που παίρνουν άχρηστους προπονητές?
Με πια λογική πήγε πέρσι ο Κούμαν στην Βαλένθια και ο Κλίσμαν φέτος στην Μπαγερ? :think:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σε κάποιες ομάδες πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι που παίρνουν άχρηστους προπονητές?
Με πια λογική πήγε πέρσι ο Κούμαν στην Βαλένθια και ο Κλίσμαν φέτος στην Μπαγερ? :think:
Μπάγερν(Bayern) αγεωγράφητε και ανιστόρητε... :jerking:Bayer είναι η Λεβερκούζεν από τους φαρμακοτρίφτες :birdman:
Μόνο εσύ και ο Αλέφαντος πετάτε τέτοιες μαλακίες...ακους εκεί Τζέρραλντ τον Gerrard :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom