Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τελοσπαντων, η μπουκηδες ειναι εκατομυριουχοι εμεις δεν θα βγαλουμε ακρη ποιος παρεχει της καλυτερες υπηρεσεις  :P

απλα η αγγλικες εταιριες, τυπου μπετ365,stanjames και γενικα εκτος μιας που θα αναφερω κατω, ειχαν ελεινη συμπεριφορα σχετικα με θεματα ταυτοποιησεων προσφτα, ταυτοτητες, τηλεφωνικες εποικνωνιες ταυτοποιηση διευθηνσεων και τα παπαρια μου κουνιουνται  :jerking: οταν ζητας κατι παραπανω απο μια ταυτοτητα σε καποιον αυτοματα παμε σε παραβιαση προσωπικων στοιχειων, γιατι εχεις μια μεθοδο συνναλαγης του καρτα, η κατι αλλο που αυτοματα δειχνει πως ειναι πανω απο 18 και οταν εχεις και την ταυτοτητα αυτοματα βλεπεις με ποιον εχεις να κανεις..  ενταξει ειναι καλυτερη η μπετ365 της bwin αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο..

ενας φιλος προσφατα που εφτιαξε μπετ365 acount του ζηταγαν της παναγιας τα ματια, για κερδος 200 ευρω πρεπει να περιμενει ο φουκαρας 7-10 μερες να στειλουν ενα χαρτι η μαλακες να στηλει μετα τον κωδικο απο το χαρτι ετσι ωστε να ταυτοποιηθει η διευθηνση του και να παρει τα λεφτα.. Ε, εγω κατι τετοιες μαλακιες δεν της γουσταρω...

τελοσπαντων.. παντου να παιζετε, και οχι σε μια μονο.. η καθε μια εχει κατι ιδιαιτερο. 

για μενα μακραν η κορυφαιες που περασαν εν ελλαδι και ελπιζω να της ξαναδουμε συντομα, ειναι η william hill,και betfair..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και γω δεν ειχα προβλημα ποτε.5,500 ευρω που κερδισα σε ενα 2ημερο μου τα ακουμπησανε σε 4 μερες..απλα εχω σταματησει να παιζω λογω αποδοσεων..εχουν τις χειροτερες αποδοσεις με νοοτροπια οπαπ
καταθεσα στην βετοτο παρακλαδι θιγατρικη της bwin 100 ευρω σε σαιτ που ειχε προσφορα 100 ευρω μπονους μετα απο μισι μερα δεν μου μπηκε το μπονους δεν επαιζα φυσικα περιμενα να μπει τους περνω τηλεφωνο και τους λεω γιατι δεν μου βαλαν το μπονους με λενε οτι μπικα απο αλλο σαιτ που δεν ειχε μπονους 100 ευρω τους λεω οχι δεν ειμαι μαλακας(το δεν ειμαι μαλακας το ειπα απο μεσα μου :grin:) εχω κανει 100 κωδικους σε οποια εταιρια υπαρχει στο ιντερνετ ξερω πολυ καλα ακριβως τι εκανα μου λενε οχι δεν μπηκατε δεν δικαιουστατε το μπονους λεω απο μεσα τα 1002 και λεω θελω αμεσα αναλυψη γιατι εισται απο μεσα μου το ειπα αυτο λαμογια του κερατα.. Μου λενε στηλτε ταυτοτητα κωδικους με το nick name μοθ που εκανα λογκιν.. Τα στελνω..  Αναλυψη δεν μπορω να κανω ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ :grin: ξανα περνω τηλεφωνο μου λενε δεν τα πηραμε καλα ξαναστηλτε τα τα ξαναστελνω εψαχνα να βρω συναιχεια αλλο φαχ μπας και δεν τα στελνει καλα το προιγουμενο ξανα προσπαθω να κανω αναλυψη δεν τα βαζουν στην καρτα ξαναπερνω τηλεφωνο τους λεω γιατι δεν τα βαζετε μου λενε κυριε μου κατι γινετε και δεν τα περνουμε καλα στηλτε τα ξανα ξανα ψαχνω αλλο φαχ υποχρεονομαι τα ξαναστελνω με καινουργιες φοτοτυπιες την καθε φωρα απο διαφορετικο φοτοτιπικο πιο καθαρες δεν γινονται οι φωτογραφιες τα ξαναστελνω κανονικα παω να κανω αναλυψη στην καρτα εφοσων ειχε μεσολαβησει το διαστημα αρκετο σε ολες  τις περιπτωσεις ξανα δεν τα βαλαν μεσα ξαναπαιρνω τηλεφωνο μου λενε κατι γινεται δεν τα περνουμε με τιποτα ενταξει εκει παιδια ειχα φρικαρει αν και ειμαι πιστευω αρκετα χαβαλες σαν ανθρωπος εκει θυμωσα καταλαβα οτι οτι και να εκανα οτι και αν τους ειπα ομορφα ευγενικα σοτ τηλεφωνο τα λεφτα δεν θα τα εβαζαν μεσα δηλαδη τα 100 ευρω τα δικα μου λεφτα οχι κερδη ουτε καποιο μπονους αλλα δικα μου 100 ευρωπουλα που λεει και η γκαυλιαρα ανιτα πανια :grin: Με αυτα και με αυτα παω στο pc μετα απο 4 φορες αυτα γινανε σε 4 μερες σε 3 οχι ολες οι φορες σε μια μερα ειχα υπομονη να περιμενω μπας και τα βαλουν στην καρτα αλλα τιποτα στο τηλεφωνο που τους μιλουσα η γκομενα ηταν τοσο αναισθητη τοσο πονιρη τοσο ψευτρα με λιγα λογια οι ελληνες στο τμημα τους ειναι οτι ποιο λαμογια σαν τα λαμογια τους αυστριακους αυτους δηλαδη λαμογια θα εβαζαν γιατι αν καποιος ελληνας ειχε συνηδηση θα μιλουσε διαφορετικα και δεν θα δουλευε εκει τωρα αυτο που εκαναν σε εμενα μπορει καποιος να το ψαξει στο ιντερνετ για να δει αναφορες και απο αλλους ανθρωπους και φυσικα  ιδια h bwin εβγαλε την ψυχη σε φιλους μου για να κανουν αναλυψη.. παιδια μπορειτε να ψαξετε στο ιντερνετ να τα δειτε και απο αλλους αυτα για μενα πρωσοπικα οσο μπορω θα το λεω αν μου δινετε η δυνατοτητα μακρια απο τα λαμολαμογια bwin betoto einai απατεωνες του κερατα τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πέρα από την Σιένα που λόγω φιλικών σχέσεων μπορεί να κάνει τον άσσο (εναλλακτική το όβερ) και την Μίλαν που μάλλον πάει για όβερ 3,5...όλα τα υπόλοιπα εκτιμώ ότι έχουνε μπόλικο Χ οπότε ίσως αξίζει ένα συστηματάκι με ζητούμενα!
Εκτός Ιταλίας  μου αρέσουνε τα οβεράκια της Μπαστιά και της Ξάνθης καθώς και η κόντρα στην Ρεάλ!

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
την πεφτω στην ιταλια σημερα.
τριαδα με
αταλαντα,πεσκαρα κ τζενοα
κ
δευτερη τριαδα με
φορτουνα ντ,αρη κ ρομα.
κ τα 6 σημεια μου στον ασσο.

:rockon:
καλη επιτυχια σε ολους..

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννενα 3-4 γκολ
Τσέλσι - Άρσεναλ 3-4 γκολ
Βαλένθια - Ρεάλ 3-4 γκολ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
4,5 ευρω να μπει ενα γκολ στο 1-3 που ειναι τωρα η ανταλια με την γκεντσελμπιριγκι το επαιξα  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
4,5 ευρω να μπει ενα γκολ στο 1-3 που ειναι τωρα η ανταλια με την γκεντσελμπιριγκι το επαιξα  :grin:
Αυτά είναι...το ένα λεπτό τα παίζουμε και το άλλο πλερωνόμαστε! :grin:
Πόλο παίζουν εκεί?  :think:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
4,5 ευρω να μπει ενα γκολ στο 1-3 που ειναι τωρα η ανταλια με την γκεντσελμπιριγκι το επαιξα  :grin:
Over 4.5 @ 2.00
€4,50 Μονό 20/01/2013 11:55:43 4,50 9,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - SY5893946210F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  20/01/2013 11:55:43 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 4.5 Αντάλιασπορ v Γκεντσλερμπιρλίγκι
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 20/01/2013 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  4,50   Κέρδη:  9,00  :grin: Σκεφτηκα να βαλω 20 αλλα μετα ξανασκεφτηκα οτι δεν πρεπει να ειμαι παραδοπιστος και εβαλα 4,5 :grin:  

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
2 ευρω να μπει ενα γκολ ακομα στο ημιχρονο του αγωνα φιορεντινα ναπολι :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
2 ευρω να μπει ενα γκολ ακομα στο ημιχρονο του αγωνα φιορεντινα ναπολι :grin:
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over 1.5 @ 3.75
€2,00 Μονό 20/01/2013 12:07:35 2,00 7,50
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - LY6726494810F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  20/01/2013 12:07:35 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 1.5 Φιορεντίνα v Νάπολι
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 20/01/2013 Κανένα 3.75 Κερδισμένο
Σύνολο:  2,00  Κέρδη:  7,50    :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
2ευρω να μπει 1 γκολ  στον αγνωα σεββιλη γυναικες ειναι στο 83 :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
2ευρω να μπει 1 γκολ  στον αγνωα σεββιλη γυναικες ειναι στο 83 :grin:
Over  0.5 @ 3.50
€2,00 Μονό 20/01/2013 12:19:02 2,00 7,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - QY4952596110F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  20/01/2013 12:19:02 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 0.5 Σεβίλλη Γυναίκες v Λεβάντε UD Γυναίκες
(Γκολ Αγώνα) 20/01/2013 Κανένα 3.50 Κερδισμένο
Σύνολο:  2,00  Κέρδη:  7,00    :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.. Να ειμαστε γεροι.. με υγεια πανω απο ολα :grin: χωρις αγχος οσο αυτο γινετε :) θελω να πω εδω τωρα οτι παρατυρω διαφορους σε αρκετες εφημεριδες που οντως εχουν γνωση για την μπαλα για τις θεσεις κτλ κτλ γενικα για ενα παιχνιδι ξερουν να διαβαζουν το ματς παιχτικα.. Αλλα στις προβλεψεις τους χανουν καμια φορα τα αυγα και τα πασχαλια :grin: Τι θελω να πω εδω :grin: :grin: Που καποιοι σοφοι ειπαν οτι δεν χρειαζομαστε περισοτερη γνωση αλλα περισοτερη σοφια και η σοφια απορεει απο την παρατυρηση και οτι ολη η γνωση μας βασιζεται στην αντιλιψη μας.. :grin: Αλλα πραξτε εγκαιρα αυτο για το live.. :grin:
παιδια το ξαναβαζω για να το δω και εγω ξανα με εσας παλι.. δειτε το μια ξανα και μαζι να το δουμε.. τα γνωμικα ειναι του βουδα και του λεορναντο νταβιτσι κατι ξερουν παραπανω.. :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πόσα τσίπουρα ήπιες πάλι?

δεν χρειαζομαστε περισοτερη γνωση
ολη η γνωση μας βασιζεται στην αντιλιψη μας

Άρα δεν πρέπει να έχουμε καλή αντίληψη...άρα πρέπει να είμαστε ΓΚΑΟΥ! :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πόσα τσίπουρα ήπιες πάλι?

δεν χρειαζομαστε περισοτερη γνωση
ολη η γνωση μας βασιζεται στην αντιλιψη μας

Άρα δεν πρέπει να έχουμε καλή αντίληψη...άρα πρέπει να είμαστε ΓΚΑΟΥ! :grin:
ε γκαου ειμαστε.... :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για δώσε εσύ τίποτα...σου έχω πάρει λελούδια από προχθές και θα μαραθούνε! :grin:
εγω επαιξα μια μαλακια μαλλον δυαδα κλαμπ μπριζ διπλο και εστοριλ 1

επισης ρισκαρω ενα χ2 τον γαβρο λογω χαντικαπ ενα χ την κρουζ αζουλ και διπλη την αεκ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγω επαιξα μια μαλακια μαλλον δυαδα κλαμπ μπριζ διπλο και εστοριλ 1

επισης ρισκαρω ενα χ2 τον γαβρο λογω χαντικαπ ενα χ την κρουζ αζουλ και διπλη την αεκ
Ωραίος είσαι!  :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom