Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

iliasgoldfinger

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η Μιλαν στα βραδυνα ειχε 86% με περιπου 1.000.000 τζιρο στην Betfair μονο...
Τωρα αν καποιος την επαιξε αυτο δεν το ξερω, ενα φιλαρακι μου την ειχε δυαδα
με Μπαρτσα οβερ 3,5 γκολ....

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το 2-2 της μπενφικα ηρθε ακριβως οπως και το 2-2 των μικρων ομαδων μπενφικα πορτο η πορτο μπενφικα δεν θυμαμαι ακριβως ποιος ειχε την εδρα στον ιδιο χρονο ετσι και οι μεγαλοι :grin: Γαμω τις συμπτωσεις :grin: 23.12. 18:00 Τελικό Πόρτο Β 2 - 2 Μπενφίκα Β (2 - 2) :grin: το βρηκα :grin: με εδρα την μικρη πορτο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Η Μιλαν στα βραδυνα ειχε 86% με περιπου 1.000.000 τζιρο στην Betfair μονο...
Τωρα αν καποιος την επαιξε αυτο δεν το ξερω, ενα φιλαρακι μου την ειχε δυαδα
με Μπαρτσα οβερ 3,5 γκολ....

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
αυτα ειναι ξερεις και λεφτα ολοκληρης της γης σχεδον.. ο ΝΤΙΛΕΡ το βραδυ με ειπε οτι τα πιο φορτωμενα παιχνιδια απο ελληνες ηταν Για σημερα ο ΠΑΟΚ η Γιουβεντους και η μπαρτσελονα στο οβερ  :grin:ΥΓ.. μην παιζεις με βαση τα φορτωματα :grin:οχι οτι παιζεις η και καλα κανεις αν παιζεις απλα τα φωρτοματα παρασερνουν και χανεις την κρισι σου.. την σκεψη σου την εγκρατεια σου :cheesy:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ante  ρε σισε ελλα στην ελλαδα να πιασουμε κανα επομενο μισο γκολ οβερ με τον παναθηναικο γιατι ουτε και να πεις τα καλαντα δεν βαζει γκολ ο βαζελος και εμεις κουβα :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λοιπον επειδη δεν γουσταρω να το παιζω ιστορια ποσταροντας μονο κερδισμενα στοιχηματα εξαλου το θρεντ αυτο ειναι για ολα τα θεματα του στοιχηματος..

Πως ειναι να αισθανεται κανενας οταν απο γκαντεμια δεν σου καθεται ενα σημειο? Πειτε μου, γιατι αν ημουν εγω σαν τους μπαρμπες που πινουν καφεδες στα προποτζιδικα ,αλλα ειμαι ατομο οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα με καποιες γνωσεις για καθε ομαδα , καθε πρωταθλημα, και ξερουμε καποια πραγματα παραπανω απο τους προποτζιδουκληδες

αλλα ρε φιλε,φτανει σε ενα σημειο που δεν παει αλλο η γκαντεμια, προηγουμενη τριτη δευτερα αν θυμαμαι, χανω 2αδα για ενα αγγλικο οβερ που ηταν 2-0 απο το ημ ,στο β ημ χανοντουσαν ευκαιριες αλλα δεν εμπενε..

πιανω κατι μεσοβδομαδα και φουλ για σ/κ , εγω 80 ευρω κερδισμενα στην bwin και τα βαραω οπως ειδατε προχτες στο οβερ 4.5 ρεαλ και μπαρτσελονα συνολο γκολ ανεξαρτητα απο ποια ομαδα θα τα βαλει ...

αυτη η βρωμορεαλ που το παει φετος? αυτος ο πουτανας γιος μουρινιο τι μαλακιες ειναι αυτες που κανει, αφου το χασες ρε μαλακα που το χασες, παιξε μπαλα να χαρει τουλαχιστον ο κοσμος οτι παιζεις μπαλιτσα τι διαολο κρατας οζιλ,μπενζεμα,μαρσελο στον παγκο? και να το 0-0 

και η πλακα ποια ειναι οτι ειχα παιξει 20 ευρω για να καλυψω το 80αρι που βαλα, ακουστε, παιζω τοτεναμ οβερ 0.5 να σκοραρει εστω ενα, 2 τσελσι,και αντερ ρεαλ για καλυψη.. ειδατε τι χανε η τοτεναμ στην αρχη του αγωνα? 8 μετρα τερμα δεν μπορουν να ριξουν μια μπαλα μεσα? Δηλαδη γαμω την παναγια τους για να βαλει καποιος γκολ ευκολα πρεπει να ειναι μεσι η ροναλντο?
Παει αυτο, φτανει το βραδυνο και σκαει 0-0 λεω τη πατησα, περιμενα εγω τωρα να μπουν 5 γκολ σημερα σε ενα παιχνιδι μοναχα.. παραλιγο αλλα θα σας πω μετα τι εγεινε..

Συνεχιζω με το μπονους της σπορτινγκμετ,οβερ γιουναιτεντ,γκολ/γκολ αρσεναλ και γκολ/γκολ μπενφικα-πορτο που ηρθε σε 2 λεπτα..

θα σταθω στην αρσεναλ , στο 90 παει τετατετ ο γουλκοτ και αντι να κανει ενα δυνατο πλασε κανει μια λομπα και την αποκρουει ο λεσκοτ στην γραμη ακριβως..

παει αυτο... φτανουμε στο βραδυνο οπου ηθελα το εκοφαντικο οβερ 4.5 αφου η Πουτανας γενημα ρεαλ δεν εβαλε ουτε 1
0-1,0-2,0-3, 1-3  στο τελευταιο λεπτο, τελευταια φαση, βγαινει τετατετ ο σαντσεζ που με μια λομπιτσα εφοσον ο τερμας ειχε βγει φορα τον κρεμαγε αλλα τι κανει το παλικαρι? 2 τριπλες και αουτ, εκει καταλαβενετε δεν εμεινε τιποτα ορθιο στο δωματιο μου ... 

Γιατι ρε πουστη, πρεπει να εισαι μεσι για να βαλεις ενα γαμημενο τετατετ? ΜΕ 8 ΜΕΤΡΑ τερμα γαμω την παναγια σου?

Κοιταξτε, εμενα ο δεκεμβρης με πηγε καλα, αλλα εξαιτιας μιας πουστιας που μου εχει κανει το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ περιμενω 700 ευρω κερδισμενα λεφτα απο στοιχημα και δεν τα πιστωνουν παρακαλω, εχω απο της 10 δεκεμβρη που περιμενω αυτα τα λεφτα , συνολικα 23 εργασιμες και κοντευω ενα μηνα μεικτα...επειδη και καλα η καρτα δεν ειναι για επιστροφες παρακαλω.. και εξαιτιας αυτης της καθυστερησης, εγω προσπαθω ματαια να καλυψω τρυπα 700 ευρω για καθε ενδεχομενο ,τα παρω δεν τα παρω.. αλλα που? Εδω γαμιεται ο διας, εδω βλεπεις να χανεις σημεια που δεν χανονται, η γκαντεμια η δικη σου ειναι κολοφαρδια των αλλων πολλες φορες... 

Το ανεφερε και ο ζανλοντ παραπανω ατιμο το οβερ και το γκ/γκ αλλα δεν ειναι αδικια?  Δεν θεωρει κανενας ουτ εγω δεδομενο οτι θα βγει το σημειο που εβαλα.. αλλα ειναι να τραβας τα μαλια σου με τετοια.. Το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι τα οβερ, και τα γκολ γκολ ειναι τα ποιο δυσκολα στοιχηματικα σημεια.. 

τελοσπαντων, μην σωσω και παρω ουτε τα αλλα λεφτα, και ουτε να ξαναπιασω.. στα αρχιδια μου, να πα να γαμηθει και το στοιχημα και οποιος το εχει κανει ...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
τί έγινε ρε σταμ και τέτοια αγανάκτηση; :2funny:

λοιπόν να σου πω μία ωραία λύση που την έχω εφαρμόσει με επιτυχία;

κάνε την αποτοξίνωσή σου τώρα...οι ομάδες ούτως ή άλλως δεν έχουν ρυθμό και μέχρι να τον βρουν θα αρχίσουν παγωνιές,χιόνια,κακοκαιρίες...πάλι θα έρχεται ότι νά'ναι...

και μόλις πάει 10-15 μαρτίου που θα έρχεται η τελική ευθεία και συ θα έχεις καθαρίσει το μυαλό σου, ξαναπαίζεις...

άλλωστε το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ... βασική αιτία που χάνει κάποιος είναι επειδή παίζει συνέχεια...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τί έγινε ρε σταμ και τέτοια αγανάκτηση; :2funny:

λοιπόν να σου πω μία ωραία λύση που την έχω εφαρμόσει με επιτυχία;

κάνε την αποτοξίνωσή σου τώρα...οι ομάδες ούτως ή άλλως δεν έχουν ρυθμό και μέχρι να τον βρουν θα αρχίσουν παγωνιές,χιόνια,κακοκαιρίες...πάλι θα έρχεται ότι νά'ναι...

και μόλις πάει 10-15 μαρτίου που θα έρχεται η τελική ευθεία και συ θα έχεις καθαρίσει το μυαλό σου, ξαναπαίζεις...

άλλωστε το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ... βασική αιτία που χάνει κάποιος είναι επειδή παίζει συνέχεια...
δεν ειναι αγανακτηση φιλε μου, ειναι η γκαντεμια , η πουτανα η μπαλα που δεν σε θελει πως το λενε...

Νταξ, στο συν ειμαι οταν παρω αυτα τα λεφτα που περιμενω απο την γαμωτραπεζα...

και δυστηχως οπως λες οποιος βαραει συνεχει θα χασει λεφτα...

εμενα με παει ετσι, η θα με παει σερι με νικες για κανα μηνα, η θα με παει γαμιωντας  και θα συμβγαινουν τα απιστευτα..

Αφου βλεπεις, εκτος απο ιταλια και γαλλια ολα τα πρωταθληματα εχουν λαβει τελος απο τα χριστουγεννα...
θες ισπανια, θες ελλαδα? Καλα ελλαδα απο σεπτεμβρη ξεραμε πρωταθλητη  :2funny:,θες γερμανια?αγγλια? Καλα ενταξει στην πρεμιερ ειδες τι εγεινε περσυ, απλα θεωρω οτι η γιουναιτεντ ειναι ποιο σοβαρη φετος..

απλα με εχει πιασει το συνδρομο του τζογου τωρα, σκεφτομαι πως θα παρω πισω τα 120 ευρω που εχασα το Σ/Κ..

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
απλα με εχει πιασει το συνδρομο του τζογου τωρα, σκεφτομαι πως θα παρω πισω τα 120 ευρω που εχασα το Σ/Κ..
δυστυχώς αυτό ακριβώς είναι που έχει καταστρέψει κόσμο...
εύχομαι να τα πάρεις με την πρώτη προσπάθεια, γιατί μετά γίνεται έμμονη ιδέα και δεν σκέφτεσαι καθαρά...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δυστυχώς αυτό ακριβώς είναι που έχει καταστρέψει κόσμο...
εύχομαι να τα πάρεις με την πρώτη προσπάθεια, γιατί μετά γίνεται έμμονη ιδέα και δεν σκέφτεσαι καθαρά...
μετα σε γαμαει αναποδα, σε πιανει τιλταρισμα, με εχει πιασει τιλταρισμα και βαραγα παιχνιδια και ομαδες που δεν ειχα παιξει ποτε για να ρεφαρω..αλλα παλι καλα ειχα ρεαφαρει..

τελοσπαντων, ειναι μεγαλο βρωμοπαιχνιδο... οπως αυτην , ελπιζω καποια στιγμη να γυρησει υπερ μου... εξαλου μεχρι τελη μαιου εχουμε πραμα..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
stam ακου τον λιμπερο η να το πω καλυτερα χαλαρωσε...στο παιχνιδι σου :grin: μπορεις να πεζεις 3 -2 -1 ευρω την ημερα καντο διαβασε παλι σκεψου οπως θα επαιζες 30- 40- 50 ευρω να δεις πως θα αρχισεις να τα βλεπεις τα πραγματα ποιο καθαρα πρεπει να καθησιχασεις το πνευμα σου να ηρεμισεις στοιχηματικα και εγω βαρουσα αρκετα τα εκανα αναλυψη πληρωσα πολες υποχρεωσεις και βλεπεις παιζω πολυ χαλαρα..Οσο κυνηγαμε κατι και αυτο απομακρυνεται τοσο χειροτορα νιοθουμε βλεπε γκομενες.. :grin: οσο ομος το αφησουμε τοσο ερχομαστε κοντα στην αυτοκιριαρχια μας βλεπε παλι γκομενες οταν δεν τις δωσεις σιμασια μετα που κολανε αυτο τι σημαινει οτι καπου χασαμε τον ελεγχο με το στοιχημα με της γκομενες παθιαστικαμε τοσο πολυ που η ψυχη μας δεν εχει αρχη εμας αλλα το παθος του τζογου η της γκομενας δεν βλεπουμε μεσα την εσοτερικη ηρεμια μας την γαλυνη μας μας εχει κιριευσει το παθος του τζογου δεν το κανουμε κουμαντο αλλα μας κανει παρε τα χαλιναρια τις λογικης γιατι τωρα μας τα πειρε το παθος και επεστρεψε εσυ εγω ολοι μας στον εαυτο μας..Γαλυνη σταμ ισοροπια και μετρο..Αν δεν ακουσεις αυτα που σου λεει ο εαυτο σου ακους τοτε το παθος σου το παθος ειναι τυφλο χωρις την γνωση που ειναι μεσα μας ηρεμια και σιγα σιγα κανεις δεν εγινε αποτομα πλουσιος η πυρινικος φυσικος η οτιδηποτε στην ζωη του χωρις υπομονη και κοπο..Υγεια χαλαροσε πανε σε καμια πουτανα η αν εχεις βγες με την γκομενα γαμα 1-2 φορες την εβδομαδα κανα ποτακι με την παρεα λιγο χαβαλε το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε οι φιλοι ειναι μετριμενοι στα δαχτυλα και η ζωη μικρη απολαυσε την :grin: Τα λεω και για τον εαυτο μου αυτα..!!! :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
14/01/2013 19:30 244 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. Ημ.2 2.70 -
14/01/2013 19:30 244 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 2 2.20 -
14/01/2013 19:30 244 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 2-3 Goals 1.70 -
14/01/2013 21:00 245 ΧΕΤΑΦΕ - ΓΡΑΝΑΔΑ 0-1 Goal 2.70 -
14/01/2013 21:30 246 ΜΟΝΑΚΟ - ΛΑΒΑΛ Ημ.1 1.85 -
14/01/2013 21:30 246 ΜΟΝΑΚΟ - ΛΑΒΑΛ 0-1 Goal 2.90 -
14/01/2013 22:15 247 ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ - ΕΣΤΟΡΙΛ 4-6 Goals 3.75 -

Επισκέπτης
Ηρακλης γκολ/γκολ,αποελ διπλο...χαλαρα σημερα  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όβερ για τη Μονακό!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over  3.5 @ 2.25
Over  2.5 @ 1.57
Διπλά, 1 Στοίχημα * €0,20 14/01/2013 13:51:25 0,20 0,71
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - SP4025087720F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  14/01/2013 13:51:25 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Γιόχορ FA v Κουάλα Λουμπούρ ΦΑ
(Γκολ Αγώνα) 14/01/2013 Κανένα 2.25 Κερδισμένο
2 Over 2.5 Ντάρμσταντ 98 v Ντιναμό Δρέσδης
(Γκολ Αγώνα) 14/01/2013 Κανένα 1.57 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Ποσό Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 0,20 0,20 0,71
Συνολικό στοίχημα: 0,20   Συνολικά κέρδη:  0,71 :grin: αυτη η δρεσδη μου εβγαλε την ψυχη μεχρι να το κανει οβερ :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Χετάφε no goal

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα!

κερκυρα-αστερας  χ
χεταφε-γραναδα    1

:rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Α  β και  Γ εθνικη ελλαδος βαζουν σε μια αγωνιστικη τοσα γκολ οσα αυγα  χωραει η αυγοθηκη στα ψυγεια μας  :2funny:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Α  β και  Γ εθνικη ελλαδος βαζουν σε μια αγωνιστικη τοσα γκολ οσα αυγα  χωραει η αυγοθηκη στα ψυγεια μας  :2funny:
ολα (8) τα ματς της α εθνικης ηρθαν αντερ ,αυτη την αγωνιστικη.
απιστευτο ειναι.
ξερω κοσμο που παιζει πρεμιερ σε αγγλια κ σκωτια ολα τα ματς της αγωνιστικης,οβερ.
καποια στιγμη θα ερθουν.
ποδοσφαιρο παιζουν αυτοι εκει.
εδω παιζουν ξιλικι που λεγαμε πιτσιρικαδες. :grin:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα δεν με συγκινούσε τπτ.