λοιπον επειδη δεν γουσταρω να το παιζω ιστορια ποσταροντας μονο κερδισμενα στοιχηματα εξαλου το θρεντ αυτο ειναι για ολα τα θεματα του στοιχηματος..
Πως ειναι να αισθανεται κανενας οταν απο γκαντεμια δεν σου καθεται ενα σημειο? Πειτε μου, γιατι αν ημουν εγω σαν τους μπαρμπες που πινουν καφεδες στα προποτζιδικα ,αλλα ειμαι ατομο οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα με καποιες γνωσεις για καθε ομαδα , καθε πρωταθλημα, και ξερουμε καποια πραγματα παραπανω απο τους προποτζιδουκληδες
αλλα ρε φιλε,φτανει σε ενα σημειο που δεν παει αλλο η γκαντεμια, προηγουμενη τριτη δευτερα αν θυμαμαι, χανω 2αδα για ενα αγγλικο οβερ που ηταν 2-0 απο το ημ ,στο β ημ χανοντουσαν ευκαιριες αλλα δεν εμπενε..
πιανω κατι μεσοβδομαδα και φουλ για σ/κ , εγω 80 ευρω κερδισμενα στην bwin και τα βαραω οπως ειδατε προχτες στο οβερ 4.5 ρεαλ και μπαρτσελονα συνολο γκολ ανεξαρτητα απο ποια ομαδα θα τα βαλει ...
αυτη η βρωμορεαλ που το παει φετος? αυτος ο πουτανας γιος μουρινιο τι μαλακιες ειναι αυτες που κανει, αφου το χασες ρε μαλακα που το χασες, παιξε μπαλα να χαρει τουλαχιστον ο κοσμος οτι παιζεις μπαλιτσα τι διαολο κρατας οζιλ,μπενζεμα,μαρσελο στον παγκο? και να το 0-0
και η πλακα ποια ειναι οτι ειχα παιξει 20 ευρω για να καλυψω το 80αρι που βαλα, ακουστε, παιζω τοτεναμ οβερ 0.5 να σκοραρει εστω ενα, 2 τσελσι,και αντερ ρεαλ για καλυψη.. ειδατε τι χανε η τοτεναμ στην αρχη του αγωνα? 8 μετρα τερμα δεν μπορουν να ριξουν μια μπαλα μεσα? Δηλαδη γαμω την παναγια τους για να βαλει καποιος γκολ ευκολα πρεπει να ειναι μεσι η ροναλντο?
Παει αυτο, φτανει το βραδυνο και σκαει 0-0 λεω τη πατησα, περιμενα εγω τωρα να μπουν 5 γκολ σημερα σε ενα παιχνιδι μοναχα.. παραλιγο αλλα θα σας πω μετα τι εγεινε..
Συνεχιζω με το μπονους της σπορτινγκμετ,οβερ γιουναιτεντ,γκολ/γκολ αρσεναλ και γκολ/γκολ μπενφικα-πορτο που ηρθε σε 2 λεπτα..
θα σταθω στην αρσεναλ , στο 90 παει τετατετ ο γουλκοτ και αντι να κανει ενα δυνατο πλασε κανει μια λομπα και την αποκρουει ο λεσκοτ στην γραμη ακριβως..
παει αυτο... φτανουμε στο βραδυνο οπου ηθελα το εκοφαντικο οβερ 4.5 αφου η Πουτανας γενημα ρεαλ δεν εβαλε ουτε 1
0-1,0-2,0-3, 1-3 στο τελευταιο λεπτο, τελευταια φαση, βγαινει τετατετ ο σαντσεζ που με μια λομπιτσα εφοσον ο τερμας ειχε βγει φορα τον κρεμαγε αλλα τι κανει το παλικαρι? 2 τριπλες και αουτ, εκει καταλαβενετε δεν εμεινε τιποτα ορθιο στο δωματιο μου ...
Γιατι ρε πουστη, πρεπει να εισαι μεσι για να βαλεις ενα γαμημενο τετατετ? ΜΕ 8 ΜΕΤΡΑ τερμα γαμω την παναγια σου?
Κοιταξτε, εμενα ο δεκεμβρης με πηγε καλα, αλλα εξαιτιας μιας πουστιας που μου εχει κανει το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ περιμενω 700 ευρω κερδισμενα λεφτα απο στοιχημα και δεν τα πιστωνουν παρακαλω, εχω απο της 10 δεκεμβρη που περιμενω αυτα τα λεφτα , συνολικα 23 εργασιμες και κοντευω ενα μηνα μεικτα...επειδη και καλα η καρτα δεν ειναι για επιστροφες παρακαλω.. και εξαιτιας αυτης της καθυστερησης, εγω προσπαθω ματαια να καλυψω τρυπα 700 ευρω για καθε ενδεχομενο ,τα παρω δεν τα παρω.. αλλα που? Εδω γαμιεται ο διας, εδω βλεπεις να χανεις σημεια που δεν χανονται, η γκαντεμια η δικη σου ειναι κολοφαρδια των αλλων πολλες φορες...
Το ανεφερε και ο ζανλοντ παραπανω ατιμο το οβερ και το γκ/γκ αλλα δεν ειναι αδικια? Δεν θεωρει κανενας ουτ εγω δεδομενο οτι θα βγει το σημειο που εβαλα.. αλλα ειναι να τραβας τα μαλια σου με τετοια.. Το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι τα οβερ, και τα γκολ γκολ ειναι τα ποιο δυσκολα στοιχηματικα σημεια..
τελοσπαντων, μην σωσω και παρω ουτε τα αλλα λεφτα, και ουτε να ξαναπιασω.. στα αρχιδια μου, να πα να γαμηθει και το στοιχημα και οποιος το εχει κανει ...