Επισκέπτης
χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια.
παρτε και το πρωτο μου στοιχημα για το 13 αρσεναλ οβερ,γουιγκαν 1χ
παρτε και το πρωτο μου στοιχημα για το 13 αρσεναλ οβερ,γουιγκαν 1χ
Δηλαδη αν παιξεις συστημα (σαν τα θεικα συστηματα του Παιχτουρα ) 3-4-5 και πιασεις μια 3αδα θα σε φορολογησει στα 10 ευρω που θα βγαλει η τραιδα?και να υπενθυμισω για οσους παιζουν οπαπ και δεν το γνωριζουν απο σημερα και για ολα τα τυχερα παιχνιδια που εχει ο οπαπ υπαρχει φορος σε οσους κερδιζουν 10% απο το πρωτο ευρω κερδους
δηλαδη γαμησε τα ....
Aμετανοητοι αιμοδοτες του ΟΠΑΠδυστηχως ναι φιλε
λαθος κανεις φιλαρακι εγω δεν παιζω οπαπ ;) ;)Aμετανοητοι αιμοδοτες του ΟΠΑΠ
στο 15 είχε ειχε φτάσει 1.83....λαθος κανεις φιλαρακι εγω δεν παιζω οπαπ ;) ;)
λαγε η μπετ365 ειχε αρχικη τιμη την γιουναιτεντ 1.75
Δεν λεω για εσενα man ;)λαθος κανεις φιλαρακι εγω δεν παιζω οπαπ ;) ;)
λαγε η μπετ365 ειχε αρχικη τιμη την γιουναιτεντ 1.75
δεν δειχνει το 2013 να μπαινει καλακαλη στοιχηματικη χρονια ευχομαι σε ολους...και υγεια ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας...
ξεκιναω την φετινη χρονια πονταροντας τα χθεσινα κερδη απο τα χαρτια... 200 ευρω....
150 ευρω στο διπλο της ροδεραμ με αποδοση 2.40...
50 ευρω στο διπλο της κολτσεστερ με αποδοση 4.75...
παντα στην bet365...
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
Ψιλοχαλια τα πηγα και εγω σημεραδεν δειχνει το 2013 να μπαινει καλα
το μονο που μου δινει ελπιδες ειναι οτι ειναι μικρες αγγλιες και γινονται πολλα
αντε να δουμε
και ενω τα αποτελεσματα του ημιχρονου ηταν αναποδα ..στην κολτσεστερ παρεμεινε αναποδα...καλη στοιχηματικη χρονια ευχομαι σε ολους...και υγεια ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας...
ξεκιναω την φετινη χρονια πονταροντας τα χθεσινα κερδη απο τα χαρτια... 200 ευρω....
150 ευρω στο διπλο της ροδεραμ με αποδοση 2.40...
50 ευρω στο διπλο της κολτσεστερ με αποδοση 4.75...
παντα στην bet365...
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
Oχι ρε φιλε προς θεου μην παιξεις οβερ τη Αρσεναλ κρατα για αυριο να τα βαλεις στο g/g της Εβερτον.και ενω τα αποτελεσματα του ημιχρονου ηταν αναποδα ..στην κολτσεστερ παρεμεινε αναποδα...
η μεγαλη ροδεραμ με γκολ των οντεζαγι στο 78 και καμερον στο 90 γυρναει το ματς και με στελνει ταμειοοοοοοοοοο....τελικα το ξεκινημα εγινε με το δεξι....
και παμε για να γινει ακομα καλυτερο το ξεκινημα....
360 το συνολικο ...και θα μοιραστουν ως εξης
300 οβερ το σαουθαμπτον- αρσεναλ με αποδοση 1.65
και 60 ασσο σαουθαμπτον με αποδοση 4.50
και ας βαλει ο αγιος βασιλης το χερι του
για να βαλουμε και εμεις μετα την
θα βγει οβερ δεν μπορει συνεχεια αντερ εκτος εχει πρεπει να ερθει και ενα οβερ αντε ρε αρσεναλ 5 ευρω σε βαλαμε οβερ και διπλοOχι ρε φιλε προς θεου μην παιξεις οβερ τη Αρσεναλ κρατα για αυριο να τα βαλεις στο g/g της Εβερτον.
Tι να πω εγω παντως δεν θα την επαιζα,ειναι και αυτη η κωλοΣαουθαμτον που σε φιλαει κρυοθα βγει οβερ δεν μπορει συνεχεια αντερ εκτος εχει πρεπει να ερθει και ενα οβερ