Κατ αρχήν χαιρετίζω όλη την παρέα.
Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα πάνω στις εταιρείες στοιχήματος μιας και παίζω πολλά χρόνια.
Ουσιαστικά υπάρχουν δύο βασικές γραμμές στις εταιρείες
Α.Βάζουμε στοιχήματα για τα πάντα (γ΄εθνική ελλάδας, σιγκαπούρης κλπ.) Αυτό το κάνουν κυρίως οι εταιρείες κεντροευρωπαικών χωρών (αυστρία-γερμανία) με την Betandwin (και τις κατά τόπους θυγατρικές τους -betoto για Ελλάδα)
Σκοπός τους είναι να παίξουν σ' αυτές πολλοί άνθρωποι και σχετικά μικρά ποσά. Τους ενδιαφέρει η μαζική προσέλευση και μόνο.
Παίζω χρόνια στη Betandwin αφού είναι η καλύτερη για τα ελληνικά πρωταθλήματα.
ΟΜΩΣ:
1. Έχουν πάντα όρια στα πονταρίσματά τους και ειδικά στα live.
Δοκιμάστε να παίξετε ένα μεγάλο ποσό σε μια μεγάλη απόδοση π.χ. ποντάρετε 1.000 Ε σε μια απόδοση 8,00 . Συνήθως έχουν ένα όριο που τους επιτρέπει να προφυλάσσονται απο μεγάλες χασούρες.
2.Το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.
Αυτό που ενοχλεί κυρίως τις εταιρείες είναι οι συχνές αναλήψεις, όχι τα κέρδη που μένουν στο λογαριασμό του παίκτη. Τα κέρδη που μένουν στο λογαριασμό του παίκτη ουσιαστικά μένουν για νέα πονταρίσματα και στην τελική στα χέρια της εταιρείας.
Το ενοχλητικό είναι όταν ο παίκτης κάνει συχνά αναλήψεις των κερδών του.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.
Η Betandwin π.χ. έχει ως πολιτική την΄μόνο μία ανάληψη τον μήνα χωρίς προμήθεια εκτός κι αν τραβάς πάνω από χίλια ευρώ.
σε γενικές γραμμές σημειώνονται καθυστερήσεις στις αναλήψεις , αλλά ποτέ δεν πρόκειται ένας παίκτης να χάσει τα λεφτά του.
Αυτή είναι και η μόνη τους αξιοπιστία!
Αν όμως κάνει κάποιος συχνές αναλήψεις (οπως έκανα εγώ) κάποια στιγμή τρώει φραγή και του δίνουν τη δυνατότητα να ποντάρει μόνο 100 ή και πολύ λιγότερα χρήματα κάθε φορά.
Όταν μου συνέβη εμένα και τους ρώτησα με mail μου απάντησαν ότι οφείλεται στο betting pattern μου!
Για πλάκα συνέχισα να παίζω και με λίγα λεφτά μέχρι που κάοια στιγμή μπορούσα να κερδίζω μόνο μέχρι 100 Ε ανεξαρτήτως απόδοσης και πονταρίσματος!!!
Επειδή όπως είπα προτιμώ την Betandwin για τα live της και τα πολλά ελληνικά στοιχήματα η λύση ήταν να κάνω νέα εγγραφή με άλλα στοιχεία, αδερφού, φίλου κλπ.
Β. Οι παραδοσιακές αγγλικές εταιρείες (και κάποιες αμερικάνικες) π.χ. Pinnacle, WilliamHill κλπ. δεν έχουν αυτήν την πολιτική.
Τους ενδιαφέρει ο μεγάλος παίκτης.
Δεν υπάρχουν όρια στο ποντάρισμα, μπορείτε να ποντάρετε και 20.000 Ε σε ένα παιχνίδι.
Το πρόβλημα όμως εδώ είναι ότι μπορείς να ποντάρεις μόνο σε μεγάλα πρωταθλήματα αφού οι εταιρείες δεν εμπιστεύονται κατηγορίες και πρωταθλήματα που δεν ελέγχουν.
Με λίγα λόγια σε κάθε περίπτωση οι εταιρείες έχουν τους κανόνες και τους όρους που τις βολεύουν. Προκειμένου να παίξουμε πρέπει να υποταχθούμε στους όρους τους.
Το peer to peer ποντάρισμα που γίνεται στην Betfair είναι καλή περίπτωση, αφού παίζουν οι παίκτες μεταξύ τους και μπορείς να φτιάξεις δική σου απόδοση και να την "πουλήσεις" , αλλά δυστυχώς στα ελληνικά παιχνίδια τα ποσά είναι πολύ μικρά και η αγορά φτωχή.
αυτα είχα να πω ελπίζω να μην κούρασα με το μεγάλο μήκος του κειμένου μου