Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μου κανει εντυπωση πως τα τρια διπλα παοκ παο ιντερ ανεβωκατεβουν τιμες στο ιντερνετ συνεχεια μεσα απο την 365 που βλεπω γω

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AT0227738420I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  12/12/2012 05:46:22 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα v ΠΑΟΚ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 17/12/2012 Κανένα 2.37 Ανοικτό
2 Ίντερ Λάτσιο v Ίντερ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/12/2012 Κανένα 3.10 Ανοικτό
3 Ολυμπιακός Πανιώνιος v Ολυμπιακός
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/12/2012 Κανένα 1.36 Ανοικτό
4 Παναθηναϊκός Βέροια v Παναθηναϊκός
(Τελικό Αποτέλεσμα) 16/12/2012 Κανένα 1.61 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Ποσό Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
4 Επιλογές 1 5,00 5,00 81,09
Συνολικό στοίχημα: 5,00 
Οι αξίες του πεδίου ‘’Κερδίζει’’ υπόκεινται σε μέγιστες πληρωμές όπως αναφέρονται στους κανόνες μας.
Σύνολο για αυτή την περίοδο 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κασιμπασα οβερ
λεβαντε 1
ζουλτε γκενγκ οβερ
μπορντο σεντ ετιεν γκολ γκολ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Gl και gatto, περιμένουμε! http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/jobs/student-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]

Λέω να παίξω τον άσσο της Μπορντούς
[/quote]
Είναι και οι δύο λίγο ντεφορμέ!Την αδικούνε πάντως την Σεντ Ετιέν οι αποδόσεις,θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες!Να δούμε και τα αγωνιστικά νέα...
Εγώ μάλλον ρεπό σήμερα...το πολύ πολύ να ρίξω για τον χαβαλέ καμμιά ανατροπούλα ή κάνα σκορ 4-2,4-3 για τη Μίλαν!Προσφέρονται αυτά τα παιχνίδια για ομορφιές! ;D

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το 3ημερο υπαρχουν δυνατα σημεια...
Καλημερα :grin: Nαι υπαρχουν :grin: Παρι Σεν Ζερμεν με την Λυων να κερδισει η Παρι Σεν Ζερμεν φυσικα :grin: Τωρα για αλλα δεν ξερω λεω γιαυτα που ειδα δηλαδη εχθες την λυων που την ειδα δεν μου αρεσε και η Παρι Σεν Ζερμεν με την βαλεσιεν εσφιζε απο υγεια ποιοτητα αποφασιστικοτητα :grin: Και οβερ την ιντερ με την λατσιο και οι 2 ομαδες ειναι καλα το θελουν πιστευω να δουμε ανοιχτο ματς :grin: Αυτα τα 2 βλεπω αλλα προσωπικα παιζω live οποτε δεν μπορω να τα δωσω σαν σημεια αφου δεν θα τα παιξω σαν σημεια :grin: αλλα απο την διαμορφωση του σκορ η της αντιλιψης που θα εχω για το ποιος θα σκοραρει πρωτος κτλ :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Με ολο το συμπαθειο ο παοκ δεν ειναι να τον παιζεις ουτε 0.20 λεπτα του ευρω :grin: Ο λογος ειναι οτι δεν υπαρχει ομαδα δηλαδη παιχτες δεν υπαρχουν παιχτες  απο εκει και περα δεν υπαρχει στοχος ειναι μεσα στην 5αδα στα πλειοφ ο ΠΑΟΚ δηστηχος η ευτιχος εχει μονο κοσμο τιπ αλλο στο λεω που εχω κολλητο προεδρο και αντιπροεδρο απο μικρα παιδια παοκτσηδες ενος συνδεσμου του παοκ απο το μερος που ειμαι :grin: Και που ειμαι και εγω παοκ φυσικα :grin:.. Αλλα πρεπει να τα δουμε τα πραγματα αντικειμενικα με γνωση :grin: και οχι παθητικα :grin: Δεν εχει ομαδα ο παοκ αν ο προεδρος που λεει οτι εχει λεφτα διωξει ολο το κακο συναπαντιμα τους συνταξιουχους ποδοσφαιριστες κτλ τα λαμογια μεσα και γυρο απο την διοικηση  και φερει παιχτες που να εχουν την ηλικια την σωστη και την ποιοτητα τοτε θα σου πω να τον παιξω και εγω τον παοκ :grin: Οταν δεν μπορει να κερδισει την βεροια με 7000 κοσμου μαζι του δεν υπαρχει ομαδα εχθες η βεροια δεν μπορεσε να κερδισει τον θρασυβουλο στην β εθνικη και πηρε για πλακα το χ απο τον παοκ :2funny: δεν υπαρχει παοκ για μενα :grin: εσυ αν τον βλεπεις παιξτον 100 ευρω μονο αποδεκτο αν θες :grin: :2funny: :2funny: :grin: ;) :sunglasses:

Επισκέπτης
Ολοι οι "σοφοι" θα προτινουν ασσο ΑΡΗ και ασσο ΑΕΚ.
Εδω θα ειμαστε να μοιραζουμε κουβαδες :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Είναι και οι δύο λίγο ντεφορμέ!Την αδικούνε πάντως την Σεντ Ετιέν οι αποδόσεις,θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες!Να δούμε και τα αγωνιστικά νέα...
Εγώ μάλλον ρεπό σήμερα...το πολύ πολύ να ρίξω για τον χαβαλέ καμμιά ανατροπούλα ή κάνα σκορ 4-2,4-3 για τη Μίλαν!Προσφέρονται αυτά τα παιχνίδια για ομορφιές! :grin:

Μόλις είδα ότι δεν παίζει ο Ομπράνιακ για τη Μπορντώ!
Οπότε τελικά τείνω στο Χ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λεβάντε άσσο
Ζούλτε άσσο
Μπορντό άντερ
Λασ Πάλμασ όβερ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ολοι οι "σοφοι" θα προτινουν ασσο ΑΡΗ και ασσο ΑΕΚ.
Εδω θα ειμαστε να μοιραζουμε κουβαδες :grin:
χαρε ελλαδα ειμαστε μετραει πολυ το ποιος θα σωθει ενα παραπανω για τις μεγαλες ομαδες που κινδινευουν :grin: :grin: Δεν ειμαστε αγγλια τελευταια αγωνιστικη η νιουκαστλ επαιζε με αδιαφορη με νικη σωζοταν και ο οπαπ το ειχε μονο αποδεκτο η νιουκαστλ εχασε με αυτογκολ και επεσε β εθνικη σαν να λεμε ο παοκ κινδινευει θα σωζοταν αν κερδιζε με αδιαφορη ομαδα και δεν θα το επαιρνε στην ελλαδα.. Αυτα δεν γινονται στην ελλαδα δηλαδη να πεσει μια μεγαλη ομαδα ενω με νικη σωζεται και απο την στιγμη που η μεγαλη ΑΕΚΑΡΑ με νικη θα παει τον κοσμο ταμειο ειμαστε ολοι ΑΕΚ.. :grin: εδω ειναι ελλαδα δις ισ σπαρτα οχι πισογλεντηδες αμερικανακια και αγγλακια :grin: Στην ελλαδα πεζουμε ελληνικα τατσι μιτσι κοτσι δηλαδη ο ατρομητος τι στοχο εχει ;) :sunglasses:Αεκ ΚΑΙ ας μην γαμησω μεχρι την αλλη εβδομαδα :grin: :2funny: ;)

Επισκέπτης
χαρε ελλαδα ειμαστε μετραει πολυ το ποιος θα σωθει ενα παραπανω για τις μεγαλες ομαδες που κινδινευουν :grin: :grin: Δεν ειμαστε αγγλια τελευταια αγωνιστικη η νιουκαστλ επαιζε με αδιαφορη με νικη σωζοταν και ο οπαπ το ειχε μονο αποδεκτο η νιουκαστλ εχασε με αυτογκολ και επεσε β εθνικη σαν να λεμε ο παοκ κινδινευει θα σωζοταν αν κερδιζε με αδιαφορη ομαδα και δεν θα το επαιρνε στην ελλαδα.. Αυτα δεν γινονται στην ελλαδα δηλαδη να παισει μια μεγαλη ομαδα ενω με νικη σωζεται και απο την στιγμη που η μεγαλη ΑΕΚΑΡΑ με νικη θα παει τον κοσμο ταμειο ειμαστε ολοι ΑΕΚ.. :grin: εδω ειναι ελλαδα δις ισ σπαρτα οχι πισογλεντηδες αμερικανακια και αγγλακια :grin: Στην ελλαδα πεζουμε ελληνικα τατσι μιτσι κοτσι δηλαδη ο ατρομητος τι στοχο εχει ;) :sunglasses:Αεκ ΚΑΙ ας μην γαμησω μεχρι την αλλη εβδομαδα :grin: :2funny: ;)
Ρε συ Χρηστο δεν ειναι λογικη αυτη,αμα ηταν ετσι δεν θα επεφτε κανεις :grin:,κινητρο εχει ο Ατρο,τον Μπαγεβιτς :2funny: :2funny:,τεσπα εγω δεν ακουμπαω και ας ερθει 11-2

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε συ Χρηστο δεν ειναι λογικη αυτη,αμα ηταν ετσι δεν θα επεφτε κανεις :grin:,κινητρο εχει ο Ατρο,τον Μπαγεβιτς :2funny: :2funny:,τεσπα εγω δεν ακουμπαω και ας ερθει 11-2
ποιος μπαγεβιτς αδερφε :grin: και τον μουρινιο να ειχε ο ατρομητος :2funny: πχ λεμε τωρα ειμαστε ελλαδα το ξερω οτι η αεκ δεν εχει ομαδα δεν εχει λεφτα αλλα ειναι αεκ βαση αγωνιστικης καταστασης εχεις απολιτα δικιο αξιζει να κερδισει πχ ο ατρομητος αλλα βαση σινθικων ελλαδας αξιζει να κερδισει η αεκ για αυτην για τους οπαδους τις και κατα επεκταση για τους παιχτες του στοιχηματος δεν λεω οτι θα το παιξω το σημειο (με τα γιαννενα το επαιξα τον ασσο :grin:)αλλα λογο ελλαδος ο λαος θα το παιξει ασχετως που ειναι επιφοβο αγωνιστικα το κινιτρο για την σωτηρεια ειναι το ποιο μεγαλο απο ολα και ποσο μαλον απο μια ομαδα με την φανελα της αεκ αν ειμασταν αγγλια εδω θα το συζητουσαμε διαφορετικα ο λαος που θα προτηνει και θα παιξει αεκ κατα την ταπεινη μου γνωμη θα πραξει σωστα :) ΥΓ.. Το σωστο παιχνιδι ειναι να παιξεις σημερα πχ αν θελεις χαλαρα την καβαλα για το κυπελλο στον ασσο αν θελει η αεκ να σπασει τα ποδια της ενω κινδινευει στο πρωταθλημα να πεσει β εθνικη ας τα σπασει ηδη περιμενω μια τριαδα με 1 ευρω να παρω 7 :grin: :grin: κορινθιαν 2πλο για το  διηπειρωτικο που το επιασα με την αλ αλχλι που ηρθε 0-1 σημερα εχω καβαλα με την αεκ στον ασσο και 2πλο τον παοκ με την ακαδιμια πλαταμωνα που πρεπει να ειναι δελτα εθνικη :grin: :grin:

Επισκέπτης
ποιος μπαγεβιτς αδερφε :grin: και τον μουρινιο να ειχε ο ατρομητος :2funny: πχ λεμε τωρα ειμαστε ελλαδα το ξερω οτι η αεκ δεν εχει ομαδα δεν εχει λεφτα αλλα ειναι αεκ βαση αγωνιστικης καταστασης εχεις απολιτα δικιο αξιζει να κερδισει πχ ο ατρομητος αλλα βαση σινθικων ελλαδας αξιζει να κερδισει η αεκ για αυτην για τους οπαδους τις και κατα επεκταση για τους παιχτες του στοιχηματος δεν λεω οτι θα το παιξω το σημειο (με τα γιαννενα το επαιξα τον ασσο :grin:)αλλα λογο ελλαδος ο λαος θα το παιξει ασχετως που ειναι επιφοβο αγωνιστικα το κινιτρο για την σωτηρεια ειναι το ποιο μεγαλο απο ολα και ποσο μαλον απο μια ομαδα με την φανελα της αεκ αν ειμασταν αγγλια εδω θα το συζητουσαμε διαφορετικα ο λαος που θα προτηνει και θα παιξει αεκ κατα την ταπεινη μου γνωμη θα πραξει σωστα :)
Για εμενα ειναι λαθος λογικη,παιζεις κατι αλλο,δοξα το θεο το προγραμμα ειναι γεματο απο αγωνες,αν παιξεις ΑΕΚ η ΑΡΗ και να ερθουν θα σου εχουν βγαλει τον καρκινο..
Δεν αξιζει να αρρωστησουμε :cheesy:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Για εμενα ειναι λαθος λογικη,παιζεις κατι αλλο,δοξα το θεο το προγραμμα ειναι γεματο απο αγωνες,αν παιξεις ΑΕΚ η ΑΡΗ και να ερθουν θα σου εχουν βγαλει τον καρκινο..
Δεν αξιζει να αρρωστησουμε :cheesy:
αδερφε μαζι σου ειμαι σε αυτο :grin: οτι βλεπεις να παιζεις ενοιτε ο καθενας με την σκεψη του και την θεληση του :grin: Απλα εκανα λογο για το αν παιξει ο λαος μας την ΑΕΚ με την προσωπικη μου :idiot: δικια μου :idiot: γνωμη για το τι πιστευω :idiot: δεν θα κανει λαθος στο να Παιξει ΑΕΚ για νικη με τον ατρομητο.. :grin: :grin: :grin: Μηλαω παντα προσωπικα μπορει να ειμαι 1000% λαθος αλλα ετσι τα βλεπω :grin: :grin: :grin:υγ.. ξεχασα να πω πως με εστιλε κουβα 10 ευρω με τον πανθρακικο να ισοφαρισει στο 1-0 που εχανε :grin: :grin: :grin: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over  4.5 @ 3.50
€3,00 Μονό 13/12/2012 12:41:42 3,00 10,50
    Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - XY4203062310F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  13/12/2012 12:41:42  Εκτύπωση 

Επιλογές
      1 Over 4.5 Τουργκούτλουσπορ U23 v Φενέρμπαχτσε U23
(Γκολ Αγώνα) 13/12/2012 Κανένα 3.50 Κερδισμένο
Σύνολο:  3,00  Κέρδη:  10,50    αυτο το ποσοστο πονταρισματος σκεφτομε και μου αρεσει να παιζω στο live χωρις αχγος και να βγαινει ενα καλο ποσοστο κερδους αναλογα με το πονταρισμα που κανω :grin: ενταξει βαραω και ποιο πολλα αλλα αυτο ειναι το παιχνιδι μου :grin: :grin:

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αντέχοντας μόνο για μια εβδομάδα τις άθλιες αποδόσεις της Sportingbet επέστρεψα σε μη αδειοδοτημένες εταιρείες. Μπαίνω εσκεμμένα από κοινόχρηστο wi-fi. Λέτε να μας πηδήξουν στα πρόστιμα?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over  4.5 @ 3.50
€3,00 Μονό 13/12/2012 12:41:42 3,00 10,50
     Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - XY4203062310F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  13/12/2012 12:41:42  Εκτύπωση 

Επιλογές
      1 Over 4.5 Τουργκούτλουσπορ U23 v Φενέρμπαχτσε U23
(Γκολ Αγώνα) 13/12/2012 Κανένα 3.50 Κερδισμένο
Σύνολο:  3,00   Κέρδη:  10,50    αυτο το ποσοστο πονταρισματος σκεφτομε και μου αρεσει να παιζω στο live χωρις αχγος και να βγαινει ενα καλο ποσοστο κερδους αναλογα με το πονταρισμα που κανω :grin: ενταξει βαραω και ποιο πολλα αλλα αυτο ειναι το παιχνιδι μου :grin: :grin:
Over  4.5 @ 3.40
€3,00 Μονό 13/12/2012 13:55:00 3,00 10,20
    Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - LY6338478510F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  13/12/2012 13:55:00  Εκτύπωση 

Επιλογές
      1 Over 4.5 Αλ Σαμπάμπ Ριγιάντ v Αλ Φαϊζάλι Αλ Ματζμάαχ
(Γκολ Αγώνα) 13/12/2012 Κανένα 3.40 Κερδισμένο
Σύνολο:  3,00  Κέρδη:  10,20  :grin: 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over  4.5 @ 3.40
€3,00 Μονό 13/12/2012 13:55:00 3,00 10,20
     Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - LY6338478510F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  13/12/2012 13:55:00  Εκτύπωση 

Επιλογές
      1 Over 4.5 Αλ Σαμπάμπ Ριγιάντ v Αλ Φαϊζάλι Αλ Ματζμάαχ
(Γκολ Αγώνα) 13/12/2012 Κανένα 3.40 Κερδισμένο
Σύνολο:  3,00   Κέρδη:  10,20   :grin: 
Over 2.5 @ 3.40
€3,00 Μονό 13/12/2012 14:36:08 3,00 10,20
    Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - XY7783941610F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  13/12/2012 14:36:08  Εκτύπωση 

Επιλογές
      1 Over 2.5 Πλατανιάς v Αν. Καρδίτσας
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 13/12/2012 Κανένα 3.40 Κερδισμένο
Σύνολο:  3,00  Κέρδη:  10,20  :grin: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom