Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σαμπντορια ουντινεζε οβερακι
πανθρακικος αεκ γκολ γκολ

ναντ αντερ
κολωνια γκολ γκολ
φουλαμ ασος
μπενφικα 2πλο

και με ρισκο αεκ διπλο απο ημιχρονο
μας γαμησε η μαλακισμενη η αεκ και λιγο ο διαιτητης .....επιασα μια τετραδα τουλαχιστον

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αν εχεις ρεντα ποσταρε σταματακι...

Στανταρ  γκιγκαμπ ασο

Τρια χ ζητουμενο
Καεν
Οσερ
Νιμ

Good luck Λάκηδες  :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μας γαμησε η μαλακισμενη η αεκ και λιγο ο διαιτητης .....επιασα μια τετραδα τουλαχιστον

Δηλαδη πιστευες θα ανεβει η αεκ θρακη με σαλονικιο διαιτητη, κ με τα χαλια που εχει θα κερδισει?

Αν σωθει θα ειναι θαυμα....

Κ αν σωθει πεφτει η βεροια....

Και ποια άλλη?
Ο αρης?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over 1.5 @ 3.40
€2,20 Μονό 11/12/2012 00:05:40 2,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JY7006108910F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  11/12/2012 00:05:40 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Ραζάριο Σεντράλ v Ινστιτούτο Κόρντομπα
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 11/12/2012 Κανένα 3.40 Ανοικτό
Σύνολο:  2,20  Επιστρέφει:  7,48  kalhmera  :grin: αρχηζει σε λιγο το σκεπτικο μου ειναι οτι ειναι ασσος αλλα αφου θα προηγηθει υποθετικα ροζαριο σεντραλ δεν ξερω πως θα διαχιριστει το γκολ υπερ της στο ημιχρονο δηλαδη υπαρχιε περιπτωση να το φαει μετα ολα αυτα υποθετικα και φυσικα για το πρωτο ημιχρονο επαιξε ρολο το ποσοστο βαθμολογικα φανελιακα φορμα κτλ ειναι ασσος αλλα με 2,20 στον ασσο δεν περνω 5 ευρω καθαρα :grin: οποτε σκεφτηκα για 1,5 οβερ ημιχρονο μπας και αυριο το πρωι φαω τυροπιτα γιατι σημερα ουτε κουλουρι δεν εφαγα :grin: :grin: :grin: einai sto 3 lepto tvra :grin:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over 1.5 @ 3.40
€2,20 Μονό 11/12/2012 00:05:40 2,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JY7006108910F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  11/12/2012 00:05:40 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 1.5 Ραζάριο Σεντράλ v Ινστιτούτο Κόρντομπα
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 11/12/2012 Κανένα 3.40 Ανοικτό
Σύνολο:  2,20   Επιστρέφει:  7,48   kalhmera  :grin: αρχηζει σε λιγο το σκεπτικο μου ειναι οτι ειναι ασσος αλλα αφου θα προηγηθει υποθετικα ροζαριο σεντραλ δεν ξερω πως θα διαχιριστει το γκολ υπερ της στο ημιχρονο δηλαδη υπαρχιε περιπτωση να το φαει μετα ολα αυτα υποθετικα και φυσικα για το πρωτο ημιχρονο επαιξε ρολο το ποσοστο βαθμολογικα φανελιακα φορμα κτλ ειναι ασσος αλλα με 2,20 στον ασσο δεν περνω 5 ευρω καθαρα :grin: οποτε σκεφτηκα για 1,5 οβερ ημιχρονο μπας και αυριο το πρωι φαω τυροπιτα γιατι σημερα ουτε κουλουρι δεν εφαγα :grin: :grin: :grin: einai sto 3 lepto tvra :grin:
σε αργεντίνικο αγώνα και μάλιστα β' εθνικής έβαλες να μπουν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο;;;
σαν να περιμένεις να μπουν 2 γκολ σε δικό μας αγώνα και ακόμα χειρότερα...
βέβαια μπάλα είναι, αλλά δύσκολα...πολύ δύσκολα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σε αργεντίνικο αγώνα και μάλιστα β' εθνικής έβαλες να μπουν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο;;;
σαν να περιμένεις να μπουν 2 γκολ σε δικό μας αγώνα και ακόμα χειρότερα...
βέβαια μπάλα είναι, αλλά δύσκολα...πολύ δύσκολα...
ναι το ξερω αλλα ετσι το σκεφτικα :idiot: :grin: γιαυτο και τα 2,20 :grin: αλλα την λυση την βρηκαOver  3.5 @ 3.40
€3,00 Μονό 11/12/2012 01:39:22 3,00 10,20
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - YG4795989210F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  11/12/2012 01:39:22 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 3.5 Εστουδιάντες Κασέρος v Κομουνικασιόνες
(Γκολ Αγώνα) 11/12/2012 Κανένα 3.40 Κερδισμένο
Σύνολο:  3,00  Κέρδη:  10,20    :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Βλέπω νίκη της Ρεν σήμερα
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645

Ήταν τυχερή η Φούλαμ, είχε δοκάρι η Νιουκαστλ και δύο φορές έσωσαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βλέπω νίκη της Ρεν σήμερα http://[URL unfurl="true"]www.cristoferdelatorre.com/emoticonosgratis/emoticonos/bruja_bola_de_cristal.gif[/img[/URL]]
[/quote]Πιθανό Χ2 η Ρεν είναι καλή εκτός. Εγώ θα πάω και κόντρα στην Παρί.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ήταν τυχερή η Φούλαμ, είχε δοκάρι η Νιουκαστλ και δύο φορές έσωσαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή
Η Φούλαμ με κουβάδιασε κι εμένα(Πανθρακικός 0-1 γκολ,Αρχουσ οβερ,Μπενφίκα 2,ουντινεζε οβερ τα υπόλοιπα που βγήκαν)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Πιθανό Χ2 η Ρεν είναι καλή εκτός. Εγώ θα πάω και κόντρα στην Παρί.

Εκτός αυτού έχει και καιρό να χάσει κι η Νις. Γυρίζει κι ο Μβιλα για την Ρεν.
Την Παρί δεν την ακουμπάω, έχει αρχίσει να αποκτάει φόρμα και το φοβάμαι

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
04/12/2012, 09:16 | Αποστολή Μία ακόμη διάκριση για τον Νεϊμάρ. Ο σούπερ σταρ της Σάντος έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Πελέ το 1970 που παίρνει το βραβείο «Hors Concours» (που μεταφράζεται ως «εκτός συναγωνισμού») στη Βραζιλία. Το βραβείο στον 20χρονο άσο-ο οποίος πέτυχε 42 γκολ σε 47 εμφανίσεις τη σεζόν αυτή-παρέδωσε ο Ροναλντίνιο, που βραβεύτηκε με τη σειρά του με τη χρυσή μπάλα για την απόδοσή του.

«Αξίζεις πραγματικά το βραβείο. Στη γλώσσα του ποδοσφαίρου, είναι σαν οι άλλοι να πηγαίνουν με ποδήλατο κι εσύ με μοτοσικλέτα», είπε απευθυνόμενος στον Νεϊμάρ ο «Ρόνι». «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι. Σας ευχαριστώ. Το να παίρνω αυτό το βραβείο από τα χέρια ενός ειδώλου μου με κάνει πολύ περήφανο», είπε με τη σειρά του ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που βραβεύτηκε και ως πρώτος σκόρερ του 2012 με 56 γκολ.

Επίσης βραβεύτηκε η Φλουμινένσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναδείχθηκε και η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν: Ντιέγκο Καβαλιέρο (τερματοφύλακας, Φλουμινένσε), Μάρκος Ρότσα (δεξί μπακ, Ατλέτικο Μινέιρο), Καρλίνιος (αριστερό μπακ, Φλουμινένσε), Ρέβερ, Λεονάρντο Σίλβα (στόπερ, Ατλέτικο Μινέιρο), Παουλίνιο (μέσος, Κορίνθιανς), Ροναλντίνιο (μέσος, Ατλέτικο Μινέιρο), Ζεάν (εξτρέμ, Φλουμινένσε), Ζε Ρομπέρτο (εξτρέμ, Γκρέμιο), Λούκας Μόουρα (επιθετικός, Σάο Πάουλο), Φρεντ (επιθετικός, Φλουμινένσε).

Καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε ο Άμπελ Μπράγκα της Φλουμινένσε, παίκτης αποκάλυψη ο Μπερνάρντ της Ατλέτικο Μινέιρο, καλύτερος παίκτης ο Φρεντ και κορυφαίος βάσει της ψηφοφορίας του κοινού ο Ροναλντίνιο. :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
04/12/2012, 09:16 | Αποστολή Μία ακόμη διάκριση για τον Νεϊμάρ. Ο σούπερ σταρ της Σάντος έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Πελέ το 1970 που παίρνει το βραβείο «Hors Concours» (που μεταφράζεται ως «εκτός συναγωνισμού») στη Βραζιλία. Το βραβείο στον 20χρονο άσο-ο οποίος πέτυχε 42 γκολ σε 47 εμφανίσεις τη σεζόν αυτή-παρέδωσε ο Ροναλντίνιο, που βραβεύτηκε με τη σειρά του με τη χρυσή μπάλα για την απόδοσή του.

«Αξίζεις πραγματικά το βραβείο. Στη γλώσσα του ποδοσφαίρου, είναι σαν οι άλλοι να πηγαίνουν με ποδήλατο κι εσύ με μοτοσικλέτα», είπε απευθυνόμενος στον Νεϊμάρ ο «Ρόνι». «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι. Σας ευχαριστώ. Το να παίρνω αυτό το βραβείο από τα χέρια ενός ειδώλου μου με κάνει πολύ περήφανο», είπε με τη σειρά του ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που βραβεύτηκε και ως πρώτος σκόρερ του 2012 με 56 γκολ.

Επίσης βραβεύτηκε η Φλουμινένσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναδείχθηκε και η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν: Ντιέγκο Καβαλιέρο (τερματοφύλακας, Φλουμινένσε), Μάρκος Ρότσα (δεξί μπακ, Ατλέτικο Μινέιρο), Καρλίνιος (αριστερό μπακ, Φλουμινένσε), Ρέβερ, Λεονάρντο Σίλβα (στόπερ, Ατλέτικο Μινέιρο), Παουλίνιο (μέσος, Κορίνθιανς), Ροναλντίνιο (μέσος, Ατλέτικο Μινέιρο), Ζεάν (εξτρέμ, Φλουμινένσε), Ζε Ρομπέρτο (εξτρέμ, Γκρέμιο), Λούκας Μόουρα (επιθετικός, Σάο Πάουλο), Φρεντ (επιθετικός, Φλουμινένσε).

Καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε ο Άμπελ Μπράγκα της Φλουμινένσε, παίκτης αποκάλυψη ο Μπερνάρντ της Ατλέτικο Μινέιρο, καλύτερος παίκτης ο Φρεντ και κορυφαίος βάσει της ψηφοφορίας του κοινού ο Ροναλντίνιο. :grin:
:grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Εγώ νομίζω ότι θα καταλήξει σαν τον Ρομπίνιο κι αυτός

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πέρα απ το επίπεδο του πρωταθλήματος Βραζιλίας είναι ένας ταχύτατος και με πάρα πολύ τρίπλα παίχτης.
Προσωπικά θέλω να τον δω στην Ευρώπη. Αλλά έχω τις αμφιβολίες μου αν σε καμιά Ισπανία-Αγγλία θα κάνει αντίστοιχα
"μαγικά". Απ ότι διαβάζω είναι και ...δύσκολος σαν χαρακτήρας.Κι αυτό στην Ευρώπη που παίζονται εκατομμύρια είναι πολύ μείον για να κάνεις μεγάλη καριέρα.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τωρα αν ο νειμαρ δεν εχει καλο χαρακτηρα επειδη ειμαι φολα σαντος φολα βραζιλια και φολα νειμαρ εχω ακουσει τα καλυτερα λογια.. Καμια φορα ξερεται οταν ενας παιχτης ειναι απο τους καλυτερους παιχτες στον κοσμο ειναι 20 ετων εχει παρει αυτα που εχει παρει η αναγνωρισιμοτητα του εχει γυρισει ολον τον κοσμο τα εσωδα του τωρα που ειναι ακομα βραζιλια ειναι 7 εκατομμυρια ευρω τον χρονο :grin:.. Ισα ισα διαβαζω οτι ειναι και γαμω τα ατομα αλλα μπορει μερικοι διμοσιογραφοι κτλ να διαστρευλονουν την αληθεια λογο ζηλιας κτλ :grin: γιατι κακα τα ψεματα ειναι μπορει να εξελιχθει στον καλυτερο ποδοσφαιριστη του πλανητη μακραν ο ροναλντινιο δηλωσε πως ακομα δεν εχει δηξει τις πραγματικες του δυνατοτητες αν δεν παρουν τα μυαλα του αερα θα παθει πλακα ο πλανητης ολοκληρος αμυνες ευρωπαικες κτλ θα της κανει να χορευουν σαμπα ποιες αμυνες ο παιχτης ειναι ο σουπερμαν στην ταχυτιτα και στην τεχνικη καταρτιση τεσπα ολα καλα θα δηξει εφοσων ερθει ευρωμη μετα το 2014 οπως εχει πει η σαντος και η ποδοσφαιρικη ομοσπονδια της βραζιλιας ενταξει αυτη το εχει κανει εμεσος με πιεσεις στην σαντος μαλων και στον ιδιο τον νευμαρ για να εχει το μυαλο το μονοι στην εθνικη βραζιλιας προσηλομενος κτλ λογο μουντιαλ.. Τεσπα να ειμαστε καλα εμεις και αυτος να τον απολαυσουμε.. :grin: εχει παιδι το κρατησε τα λογια του ηταν εφοσων ειμαι τοσο μαγκας να αφησω εγκυο μια κοπελα πρεπει να ειμαι μαγκας και στην αναγνωριση του παοιδιου μου. Οταν τον ρωτησανε σχετικα σε ποια ομαδα θα ερθεις στην ευρωπη απαντησε εχω συμβολαιο με την σαντος ειμαι καλα εδω κτλ αν ακουσετε μονο κατι απο το στομα του πατερα μου να ξερεται οτι αυτο θα γηνει μονο αν ο πατερας μου πει και τον ακουσετε να λεει οτι θα παω στην ταδε ομαδα η στην αλλη μονο τοτε θα ειναι αληθεια οτι αναπαραγεται δεξια και αριστερα δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα.. Εδω δηχνει οτι σεβεται τον πατερα του τις αξιες της οικογενειας και οτι εχει αξιες σαν ανθρωπος κτλ :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Νις-Ρεν οβεράκι για σήμερα!!!

Stories

Νέο!

Stories