paris2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Γιατι, τι εγινε?Σαμπως το προστιμο θα το πληρωσει αυτος ο αχυρανθρωπος που εβαλε ο χοντρος για να αποπτευσει τον τζογο στην Ελλαδα??τι γινεται ρε παιδια? δεν επρεπε σημερα να την ειχαν κανει ολες?
bet365,bwin, party gaming, unibet,betvictor,bet-at-home,stanjames κλπ..
ειναι κανονικα...
καλα εγω το χερι στην φωτια μεχρι να γινει σαφες το πραγμα δεν βαζωκαι ουτε παιζω, μην βρεθω με κανα προστιμο στα καλα καθουμενα με τους μαλακες..
οι εταιριες δηδλαδη που καθονται, θα τους επηβληθει προστιμο? Και οταν επεμβει το ευρωπαικο δικαστηριο επειδη αυτος ο νομος δεν ειναι υπερτου ευρωπαικου νομου και φαει η ελλαδα η φουκαριαρα κανα προστιμο τι γινεται?
Ποσες χιλιαδες ευρω χρωστας μεχρι τωρα απο το πρωι στο Ελεεινικο Κρατος Χρηστο?απο το πρωι παιζω στην βετ365 live O Ανθρωπος ειναι θνητος με τους φοβους του και αθανατος με τις επιθυμιες του
αφου εχεις λογαριασμο στη σπορτινγκ ριξτο εκει, και να ξερεις αν το κανεις αυτο θα το εκτιμησουν πολλα ατομα εδω μεσα.παιδια πειτε μου καποια αξιοπιστη και νομιμη για την Ελλαδα εταιρια για να παιζω στι ιντερνετ...
Εχω λογαριασμο στην sportingbet που απο την μια ακουω οτι ειναι νομιμη (οπως και η bet365)αλλα απο την αλλη ακουω πως δεν ειναι ακομα ξεκαθαρο αν ειναι οντως νομιμες...
Φοβαμαι να το ρισκαρω...
Ξερει κανεις σιγουρα τι παιζεται???
Φιλε, ακομα και οι ιδιοι που εβγαλαν αυτους τους νομους δεν ξερουν...παιδια πειτε μου καποια αξιοπιστη και νομιμη για την Ελλαδα εταιρια για να παιζω στι ιντερνετ...
Εχω λογαριασμο στην sportingbet που απο την μια ακουω οτι ειναι νομιμη (οπως και η bet365)αλλα απο την αλλη ακουω πως δεν ειναι ακομα ξεκαθαρο αν ειναι οντως νομιμες...
Φοβαμαι να το ρισκαρω...
Ξερει κανεις σιγουρα τι παιζεται???
παιξε και μια φορα στον οπαπ.δεν τρεχει κ τιποταΣελτικ 1, γιουβε χ, μπαρτσα οβερ, μαν.γιου γκολ/γκολ......... το θεμα ειναι που θα τα παιξω
Ωραιος Ο Κιρονας...εγω παντως θα παιξω κανονικα στη 365 σημερα.
ασε που μολις τωρα μου εδωσαν και το 15αρακι μπονους.
και εγω το 4-6 γκολ και την εμπνευση 4-2 σκορ δε το πολυβλεπω τωρα.Ενδεκάδα μπαρτσελόνας:
Pinto; Montoya, Puyol, Adriano, Planas; Song, Thiago, Roberto; Rafinha, Villa, Tello
Μόλις ανακοινώθηκε. Πάω να το παίξω Χ
αφου εχεις λογαριασμο στη σπορτινγκ ριξτο εκει, και να ξερεις αν το κανεις αυτο θα το εκτιμησουν πολλα ατομα εδω μεσα.
γαμωτο με ξεγελασε η μπαγερν και το χαντικαπ του οπαπ.....τα αλλα βγαινουνbayern μπατε χ2
μπαρτσελονα μπενφικα νο γκολ
μπραγκα οβερ
σελτικ ημιχρονο Χ