Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

vizolagnos6

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Like
170
Πόντοι
1
σελτικ 2-3 γκολ,μπραγκα το ιδιο κ μπαρτσα 4-6

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
χρησταρα προσεχε εσυ που παιζεις και σημερα μπετ365 μην σου ερθει κανα τηλεφωνημα απο λοβερδο και σου ταξει κανα προστιμο  :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τι γινεται ρε παιδια? δεν επρεπε σημερα να την ειχαν κανει ολες?

bet365,bwin, party gaming, unibet,betvictor,bet-at-home,stanjames κλπ..

ειναι κανονικα... :think:

καλα εγω το χερι στην φωτια μεχρι να γινει σαφες το πραγμα δεν βαζωκαι ουτε παιζω, μην βρεθω με κανα προστιμο στα καλα καθουμενα με τους μαλακες.. :jerking:

οι εταιριες δηδλαδη που καθονται, θα τους επηβληθει προστιμο? Και οταν επεμβει το ευρωπαικο δικαστηριο επειδη  αυτος ο νομος δεν ειναι υπερτου ευρωπαικου νομου και φαει η ελλαδα η φουκαριαρα κανα προστιμο τι γινεται?

:2funny: :2funny:
Γιατι, τι εγινε?Σαμπως το προστιμο θα το πληρωσει αυτος ο αχυρανθρωπος που εβαλε ο χοντρος για να αποπτευσει τον τζογο στην Ελλαδα??
Ο φορος αλληλεγγυης, εκει θα παει, στα προστιμα και ο ΟΠΑΠ θα συνεχιζει να εχει το ...μουνοπωλιο του και τρωνε και θα πινουν στην υγεια των κοροιδων, αυτων που παιζοπυν με ολη την γκανιοτα εναντιον τους...
Καθηστε που αν συνεχισει ετσι, σε λιγο θα το γυρισει και σε τετραδες ο ΟΠΑΠ, τι τριαδες και βλακειες, θα παρουν τα σωβρακα του κοσμακη, αυτα που του εχουν μεινει δηλαδη...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
απο το πρωι παιζω στην βετ365 live :grin: O Ανθρωπος ειναι θνητος με τους φοβους του και αθανατος με τις επιθυμιες του :grin:
Ποσες χιλιαδες ευρω χρωστας μεχρι τωρα απο το πρωι στο Ελεεινικο Κρατος Χρηστο?
Εγω θα ελεγα οσες σφαλιαρες θελουν οι απιθανοι που εφτιαξαν αυτους τους νομους-σουργελα...

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
παιδια πειτε μου καποια αξιοπιστη και νομιμη για την Ελλαδα εταιρια για να παιζω στι ιντερνετ...
Εχω λογαριασμο στην sportingbet που απο την μια ακουω οτι  ειναι νομιμη (οπως και η bet365)αλλα απο την αλλη ακουω πως δεν ειναι ακομα ξεκαθαρο αν ειναι οντως νομιμες...
Φοβαμαι να το ρισκαρω...
Ξερει κανεις σιγουρα τι παιζεται??? :huh:

Επισκέπτης
Σελτικ 1, γιουβε χ, μπαρτσα οβερ, μαν.γιου γκολ/γκολ......... το θεμα ειναι που θα τα παιξω  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
παιδια πειτε μου καποια αξιοπιστη και νομιμη για την Ελλαδα εταιρια για να παιζω στι ιντερνετ...
Εχω λογαριασμο στην sportingbet που απο την μια ακουω οτι  ειναι νομιμη (οπως και η bet365)αλλα απο την αλλη ακουω πως δεν ειναι ακομα ξεκαθαρο αν ειναι οντως νομιμες...
Φοβαμαι να το ρισκαρω...
αφου εχεις λογαριασμο στη σπορτινγκ ριξτο εκει, και να ξερεις αν το κανεις αυτο θα το εκτιμησουν πολλα ατομα εδω μεσα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φοβαμαι να το ρισκαρω...
Φιλε, ακομα και οι ιδιοι που εβγαλαν αυτους τους νομους δεν ξερουν...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το θεμα παντως ειναι οτι τοσο...
πολυ πληροφορηθηκαν και οι παροχοι ιντερνετ, που κανενας τους δεν εχει κοψει τις εταιρειες απο το διαδικτυο....
Τοσο σοβαρα πηραν το σαχλο-νομο τους :2funny: :rockon: :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λιλ 1
σελτικ γκολ γκολ

μπαρτσα 4 εως 6 ακριβες σκορ 4-2 μεσι 2 γκολ :rockon: :rockon: :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω παντως θα παιξω κανονικα στη 365 σημερα.

ασε που μολις τωρα μου εδωσαν και το 15αρακι μπονους.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ενδεκάδα μπαρτσελόνας:
Pinto; Montoya, Puyol, Adriano, Planas; Song, Thiago, Roberto; Rafinha, Villa, Tello

Μόλις ανακοινώθηκε. Πάω να το παίξω Χ

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ενδεκάδα μπαρτσελόνας:
Pinto; Montoya, Puyol, Adriano, Planas; Song, Thiago, Roberto; Rafinha, Villa, Tello

Μόλις ανακοινώθηκε. Πάω να το παίξω Χ
και εγω το 4-6 γκολ και την εμπνευση 4-2 σκορ δε το πολυβλεπω τωρα. :tickedoff:

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αφου εχεις λογαριασμο στη σπορτινγκ ριξτο εκει, και να ξερεις αν το κανεις αυτο θα το εκτιμησουν πολλα ατομα εδω μεσα.

Μιλησα πριν λιγο με το τμημα επικοινωνιας της sportingbet και με ενημερωσανε πωσ δεν υπαρχει κανενα προβλημα μη νομιμοτητας της εταιριας μετα τον νεο νομο!!!!
Αρα...  sportingbet απο εδω και περα που την ξερω και εχω κανει και αναληψεις στον παρελθον και ειναι αξιοπιστη!!!
Το μονο κακο ειναι πως δεν εχω μελετησει τιποτα για σημερα και εχω χασει την μερα....
  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
bayern μπατε χ2
μπαρτσελονα μπενφικα νο γκολ
μπραγκα οβερ
σελτικ ημιχρονο Χ
γαμωτο με ξεγελασε η μπαγερν και το χαντικαπ του οπαπ.....τα αλλα βγαινουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πιστευω τουλαχιστον να κρατησει το διπλο της γιουβε που το ριξα μονο.......δεκα ευρω.....

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Under 2.50 BET WON!!

Αλλο ένα 30άρι τσεπώσαμε πάλι σήμερα  ;)

Συνημμένα

• 0130 SHAKTAR-JUVE Under.PNG
    0130 SHAKTAR-JUVE Under.PNG
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom