vizolagnos6
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
η βετ365 να ναι καλα!!!
παιδια εγω που επιασα λιγο την κουβεντα ειπα στην γκομενα στο chat ενταξει τις λεω μην μου μιλατε κοπι ραιτ δεν εχετε γνωμη εσεις κτλ να μιλισετε λιγο πιο ανθρωπινα πιο ελευθερα δηλαδη με ειπε κυριε μου ειμαστε νομιμοι δεν υπαρχει καμια ειδοποιηση για κατι λειτουργουμε κανονικα..Ακομα λιγο και θα μηλουσε ελευθερα ΥΓ.. μπηκα στιν σπορτινγκ βετ παιδια ειναι χειροτερη απο το παρανομο στο live δεν θα την παλεψω με την σπορτινγ μπετ ουτε για πλακα.. Οποτε αν κλησει η βετ365 παρανομος και αν ειναι ο ορισμος σου.. Η σπορτινγκ βετ δεν λεει για live..η βετ365 να ναι καλα!!!
ρε νταβαριτσ που εισαι αλανι μου μασ γαμησε το κρατος κληνει τις εταιριες.. Γυρισαμε αδερφε 50 χρονια πισω οταν ετρωγαν το μεσημερι τις κυριακες σπορια αναλατα για να χοστασει η οικογενεια .. Τριτοκοσμικοι γιναμε αλλα δεν λες τιποτα μονο εκει στον πορνομεταναστη τα λεςoξo κολοπολοιτικοι απο την παργκα γαμο το εθρο και την γερμανια
τι να κανο με το ζοντανο αφου το χασε !!!!!!! και εχει και ορεο κολαρακι τριφερο γιοκ νιονιο ρουμανια ειμαι εδο ολα καλα με τησ ετεριεσ κολιτσινα μετα τα χριστουγενα που θα με κατο πιεσ μινανε ???? μπρρρρρρρρ λεμε τα αρνια στην στρουγκα αρχιστε και διβαζτε τησ αλφα εθνικεσ απο ουκρανια τσεχια κροατια και θα παρετε χαμπαρι!!!!!!!! ολιμπιακος παναθιναικοσ δεκαετια 80 ενα πραμα!! αλλα δεν ξερο που θα τα πεζουμε πλεον απο ελλαδα ρε γαμο τα αρχιδια που μας κηβερνανε!!!!!!!!!!!!!!!!! παρε και ενα καραστανταρ ρουμανια πεξε την κλουζ σε ολα τα εντοσ παιχνιδια τηςρε νταβαριτσ που εισαι αλανι μου μασ γαμησε το κρατος κληνει τις εταιριες.. Γυρισαμε αδερφε 50 χρονια πισω οταν ετρωγαν το μεσημερι τις κυριακες σπορια αναλατα για να χοστασει η οικογενεια .. Τριτοκοσμικοι γιναμε αλλα δεν λες τιποτα μονο εκει στον πορνομεταναστη τα λες
εισαι ωραιος αδερφε να εισαι παντα καλα Θα γηνει του παρανομου το πανιγηρη νταβαριτσ ενα παλικαρι σε καποιες σελιδες πισω το ειπε οι μισοι ελληνες θα γηνουν μπουκ και οι αλλοι μισοι θα πεζουν σε αυτους.. Με αυτο που κανει ο κλοπαπ δηλαδη το κρατος δηλαδη τα λαμογια ο κοσμος θα βγαλει αντιδραση ηδη στα προποτζηδικα στην ελλαδα εχει πεσει πολυ η πελατια και θα γηνει ακομα χειροτερα.. Δικτατορικη δημοκρατια εχουμε γαμισετα αδερφε μας εκαναν ουγκαντα.. ΥΓ.. Εχει αρχισει παρας μα παρας πολυς κοσμος να καπνιζει κατι μαλακιες βουλγαρικες και ρωσικες τα περιπτερα κληνουν το ενα πισω απο το αλλο ο κοσμος δηλαδη θα πηγαινει στον οπαπ με αυτη την κριση να του δηνει 3αδες να βγαζει πρωταθληματα οταν φτανουν στο τελος και εχει ξεκαθαρισει το τοπιο...??? δεν τον κοβω τον ελληνα για τοσο μαλακα.. Αυτο που κανουν θα τους βγει αντιστροφα αλλα αυτοι στα παπαρια τους τα μεγαλα τα κεφαλια ο κοσμακης οι πρακτορες θα χασουν μεροκαματο αυτοι ειναι οι χαμενοι τις υποθεσης.. Με αυτο το σκινηκο το λαμογιστικο που κανει ο κλοπαπ δηλαδη το κρατος..Τεσπα υγεια και καλη καρδια ΥΓ.. οΛΕς ΘΑ φυγουν αδερφε απο τις μεγαλες και μετα δεν αξιζει να παιζεις στις κατι πιο μικρες που θα μηνουν καλυτερα παρανομο οταν κατεβεις εκει θα πεζουμε σχεδον ολοι μαςτι να κανο με το ζοντανο αφου το χασε !!!!!!! και εχει και ορεο κολαρακι τριφερο γιοκ νιονιο ρουμανια ειμαι εδο ολα καλα με τησ ετεριεσ κολιτσινα μετα τα χριστουγενα που θα με κατο πιεσ μινανε ???? μπρρρρρρρρ λεμε τα αρνια στην στρουγκα αρχιστε και διβαζτε τησ αλφα εθνικεσ απο ουκρανια τσεχια κροατια και θα παρετε χαμπαρι!!!!!!!! ολιμπιακος παναθιναικοσ δεκαετια 80 ενα πραμα!! αλλα δεν ξερο που θα τα πεζουμε πλεον απο ελλαδα ρε γαμο τα αρχιδια που μας κηβερνανε!!!!!!!!!!!!!!!!! παρε και ενα καραστανταρ ρουμανια πεξε την κλουζ σε ολα τα εντοσ παιχνιδια της
τι λεσ ρε τσακαλοφ !!!!! ουγκαντα τροσ μπανανεσ καριδεσ και γαμας τσαμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουγκαντα ειναι χαι πλεον!!!!!!!!!!!!!! γαματα!!!!!!!!! ελλαδα τα ραδικια τα μαζεψαν οι αλβανοι της ελλιες οι πκιστανοι τα ψαρια και τουσ σκηλους οι ινδοι και οι μπαγκλαντεσ ΓΑΜΙΣΕΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑ !!!!! ΒΛΕΠΟ ΝΑ ΤΡΟΜΕ ΚΑΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!!! ΑΚΟΥ ΟΥΓΚΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ παο για ανασκελα και μπρουμιτα τα λεμε τσακαλε!!!εισαι ωραιος αδερφε να εισαι παντα καλα Θα γηνει του παρανομου το πανιγηρη νταβαριτσ ενα παλικαρι σε καποιες σελιδες πισω το ειπε οι μισοι ελληνες θα γηνουν μπουκ και οι αλλοι μισοι θα πεζουν σε αυτους.. Με αυτο που κανει ο κλοπαπ δηλαδη το κρατος δηλαδη τα λαμογια ο κοσμος θα βγαλει αντιδραση ηδη στα προποτζηδικα στην ελλαδα εχει πεσει πολυ η πελατια και θα γηνει ακομα χειροτερα.. Δικτατορικη δημοκρατια εχουμε γαμισετα αδερφε μας εκαναν ουγκαντα..
ετσι εχεις απολυτο δικιοτι λεσ ρε τσακαλοφ !!!!! ουγκαντα τροσ μπανανεσ καριδεσ και γαμας τσαμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουγκαντα ειναι χαι πλεον!!!!!!!!!!!!!! γαματα!!!!!!!!! ελλαδα τα ραδικια τα μαζεψαν οι αλβανοι της ελλιες οι πκιστανοι τα ψαρια και τουσ σκηλους οι ινδοι και οι μπαγκλαντεσ ΓΑΜΙΣΕΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑ !!!!! ΒΛΕΠΟ ΝΑ ΤΡΟΜΕ ΚΑΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!!! ΑΚΟΥ ΟΥΓΚΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που θα παιζεις ρε τυπε τωρα που θα φυγει και η βετ365τι να κανο με το ζοντανο αφου το χασε !!!!!!! και εχει και ορεο κολαρακι τριφερο γιοκ νιονιο ρουμανια ειμαι εδο ολα καλα με τησ ετεριεσ κολιτσινα μετα τα χριστουγενα που θα με κατο πιεσ μινανε ???? μπρρρρρρρρ λεμε τα αρνια στην στρουγκα αρχιστε και διβαζτε τησ αλφα εθνικεσ απο ουκρανια τσεχια κροατια και θα παρετε χαμπαρι!!!!!!!! ολιμπιακος παναθιναικοσ δεκαετια 80 ενα πραμα!! αλλα δεν ξερο που θα τα πεζουμε πλεον απο ελλαδα ρε γαμο τα αρχιδια που μας κηβερνανε!!!!!!!!!!!!!!!!! παρε και ενα καραστανταρ ρουμανια πεξε την κλουζ σε ολα τα εντοσ παιχνιδια της
θα τον κανω πελατι τωρα που θα γηνω ντιλερ στο παρανομοπου θα παιζεις ρε τυπε τωρα που θα φυγει και η βετ365
ναιη βετ365 να ναι καλα!!!
16/11 14:05bet365 παρεμεινε...