Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

Επισκέπτης
Σημερα δεν προλαβα να παιξω,μια τριαδα που επαιξα εχασα την Ιντερ g/g,τα ειχα μαζι με Βεντερ οβερ και Φενερ g/g.
Για βραδυ ειξα ενα ταληρο για να συνοδευσω την μακαροναδα μου.

Τύπος # Ημ/νία Ποσό Κέρδη
Παρολί 685974 2/12/2012 9:07 μμ 5,00 εν αναμονή
Ποδόσφαιρο: Έλτσε - Βιγιαρεάλ
Αποτέλεσμα Αγώνα: Ισοπαλία @ 2,95
Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Σαμπντόρια
Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν (GG/NG): Ναι @ 2,05
Ποδόσφαιρο: Ρίβερ Πλέιτ - Λανούς
Αποτέλεσμα Αγώνα: Ρίβερ Πλέιτ @ 2,95
Ποδόσφαιρο: Μαγιόρκα - Ρεάλ Σαραγόσα
Under/Over 2,5: Over @ 2,10

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera.  Παιδια επαιζα μεχρι τωρα live  παρανομο δεν λεει μια δηλαδη απο την βετ365 που επαιξα εκει ειναι η νυχτα με την ημερα καμια σχεσι.. Τεσπα αλλο ηθελα να πω.. Θελω να ρωτησω αν ειναι κανεις μονιμος στην sportingbet  εχω εναν φιλο γνωστο που παιζει μονο εκει με λεει ειναι καλη αλλα τιποτα αλλο ειναι απο την φυση του δεν μηλαει πολυ και δεν θελω να τον ταλαιπορο.. Απο εδω εχει δοκιμασει κανεις για αναλυψη σου γαμαν τον ερωτα για να πληρωσουν? Παλια ειχα κανει κωδικο για το μπονους με το που τα εφαγα δεν ξαναμπηκα δεν μου αρεσε καθολου.. Απλα πληροφοριακα αν εχει κανει καποιος κανα καλο ποσο αναλυψη και να του το εδωσαν χωρις μανουρα οπως πχ στην bet365 που πληρωνει κασερι ειναι και αυτη ετσι κασερι σε 2 μερες στο βιβλιαριο κτλ :grin:ΥΓ.. Αντε να βγει η τολουκα μπας και φαμε αυριο κανα κουλουρι με σουσαμι γιατι χωρις ειναι ακριβο :grin:

Επισκέπτης
Eιχα παιξει 400 ευρω τον τελικο Τσαμπιονς Λιγκ Ιντερ-Μπαγερν ειχα παρει 800+ και μου τα βαλαν αμεσως χωρις μα και μου,οι αποδοσεις τους ειναι της πλακας.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
kalhmera.  Παιδια επαιζα μεχρι τωρα live  παρανομο δεν λεει μια δηλαδη απο την βετ365 που επαιξα εκει ειναι η νυχτα με την ημερα καμια σχεσι.. Τεσπα αλλο ηθελα να πω.. Θελω να ρωτησω αν ειναι κανεις μονιμος στην sportingbet  εχω εναν φιλο γνωστο που παιζει μονο εκει με λεει ειναι καλη αλλα τιποτα αλλο ειναι απο την φυση του δεν μηλαει πολυ και δεν θελω να τον ταλαιπορο.. Απο εδω εχει δοκιμασει κανεις για αναλυψη σου γαμαν τον ερωτα για να πληρωσουν? Παλια ειχα κανει κωδικο για το μπονους με το που τα εφαγα δεν ξαναμπηκα δεν μου αρεσε καθολου.. Απλα πληροφοριακα αν εχει κανει καποιος κανα καλο ποσο αναλυψη και να του το εδωσαν χωρις μανουρα οπως πχ στην bet365 που πληρωνει κασερι ειναι και αυτη ετσι κασερι σε 2 μερες στο βιβλιαριο κτλ :grin:ΥΓ.. Αντε να βγει η τολουκα μπας και φαμε αυριο κανα κουλουρι με σουσαμι γιατι χωρις ειναι ακριβο :grin:
μια χαρα εταιρια ειναι..

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Αν ξερει καποιος και μπορεί να βοηθήσει προκαταβολικα τον ευχαριστω πολυ
Εχω ανοιξει λογαριασμο στο mybet.com που ισχυριζεται οτι εχει αδεια οταν παω να κανω καταθεση με paypal το site της paypal βγαζει το παρακλάτω μύνημα
"Payments to this merchant are not available from the country where your account is registered"
Τους έστειλα mail στην mybeτ.com και να τι μου απάντησαν

"Thank you for contacting us.
We have checked your query and would like to inform you that only players from Germany can deposit via Paypal at mybet."

Paypal μονο αν εχεις δημιουργήσει account στη Γερμανια ενω στο site τους λεει οτι ειναι αποδεκτός τροπος πληρωμης.
Προλαβαν και βαλανε ελληνα να μου απαντήσει ρε  ετσι τη κοπανανε απο το site σας αυτοι που σας χρωστανε κολογερμανοι

Αλλα απο μ@λ@κες γερμανους τι περιμενεις  μαυρο και μακρια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Είναι δεν είναι σε 3 μέρες μόνο σε αυτήν θα παίζουμε.
εαν δεν εμπεμβει η Ε.Ε στο θεμα απο οτι βλεπω..

θελω να δω αυριο και μεθαυριο τι θα γινει με :bwin ,bet365,betvictor,bet-at-home,stanjames,unibet,expekt, κλπ..

καπου διαβασα στον νομο οτι απαγορευεται το ανταλλακτηριο,τι γιναμε εδω ρε, ουγκαντα?

πραγματικα, παρανομο ανταλλακτηριο μπορω να βρω? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ  :headbang: :headbang: :helpplea:

κυπρος και ελλαδα που ειναι σκατα οικονομικα βαζουν τετοιους περιορισμους, αλβανια-βουλγαρια κλο που ειναι ποιο σκατα γιατι δεν βαζουν? αλλα ξεχασα, αυτες ειναι τριτοκοσμικες χωρες..

καπου ακουσα οτι και ολλανδια μπορει να γινει ,αλλα φημη, η ολλανδια ειναι οκ οικονομικα..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πολυ αναποδα τα πραγματα και ο παο στο τσακ περασε

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εαν δεν εμπεμβει η Ε.Ε στο θεμα απο οτι βλεπω..

θελω να δω αυριο και μεθαυριο τι θα γινει με :bwin ,bet365,betvictor,bet-at-home,stanjames,unibet,expekt, κλπ..

καπου διαβασα στον νομο οτι απαγορευεται το ανταλλακτηριο,τι γιναμε εδω ρε, ουγκαντα?

πραγματικα, παρανομο ανταλλακτηριο μπορω να βρω? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ  :headbang: :headbang: :helpplea:

κυπρος και ελλαδα που ειναι σκατα οικονομικα βαζουν τετοιους περιορισμους, αλβανια-βουλγαρια κλο που ειναι ποιο σκατα γιατι δεν βαζουν? αλλα ξεχασα, αυτες ειναι τριτοκοσμικες χωρες..

καπου ακουσα οτι και ολλανδια μπορει να γινει ,αλλα φημη, η ολλανδια ειναι οκ οικονομικα..
kai η expekt thn ξεχασαμε πολυ καλη εταιρα κερδισε γνωστος φιλος 7-8 χιλιαδες ευρω τα βαλανε αμεσως και τον καθυστερισανε στην τραπεζα :grin:.. Την ειχα παιξει παλια οταν ειχε καλα ποσοστα στην γ εθνικη ελλαδος μετα μαθευτικε και τα ποσοστα τα εκαναν 1,05 ολες οι ομαδες μετα εγιναν μπαρτσελονα στην Γ εθνικη ελλαδος :2funny: τα εβλεπα με φιλους και γελουσαμε ο ελληνας αν δει μουνη δηλαδη το χρημα κανει σαν τρελος ακου τα φαβορι 1,05 γ εθνικη ελλαδος πρεπει τοτε να τους ειχαν γαμησει την σουφρα οι ελληνες :grin: ο δικος μου στην Γ εθνικη ειχε παρει τα 7-8 χιλιαδες ευρω με συστημα τα ειχε πιασει ολα τα ματς :2funny: :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
χρηστο μιλαν 2πλαρα με τορινο 2,2 bet365 να φορτωσω;;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο μιλαν 2πλαρα με τορινο 2,2 bet365 να φορτωσω;;
Για σου αρχηγε :grin: Aν το βλεπεις εσυ :grin: εμεις εδω περισευουμε :grin:.. Με τα λεφτα σου γαμας και την κυρα σου :grin: Λογικη σκεψη εκανες.. :grin: Τωρα αν θες την αποψη μου δεν θα στην πω για να μην  σε επηρεασω επηρεασου μονος σου :grin: :grin: :grin: Να ακους εσενα... για να μαθενεις για σενα :grin: αν ακουσεις εμενα η καποιον αλλων  θα μαθεις για μενα και τους αλλους  οχι για σενα :grin: :grin:.. Αυτο που μπορω να σου πω υπομονη εστω και η πιο μικρη ανυπομονισια μπορει να σταθει εμποδιο στην πραγματοποιηση μεγαλων στοχων κομφουκιος :grin: Η υπομονη ειναι το υποβαθρο της φιλοσοφιας :grin: ΥΓ.. Στο στοιχημα δινουμε λεφτα που εχουμε αναγκι για να παρουμε λεφτα που δεν εχουμε αναγκη.. Σημερα που πονταρα τον παναθηναικο 200 ευρω ενω ειχαν μπει 2 γκολ να μπει ακομα 1 να γηνει οβερ στο ημιχρονο αν ποντερνα 10 ευρω θα ειχα σκεφτει και θα ποντερνα να μπει μισο γκολ πριν μπει το πρωτο για το ημιχρονο αλλα τωρα που εβαλα 200 ευρω τα εβαλα εφωσον ειχαν μπει 2.. Τι θελω να πω επειδη εβλεπα οτι θα μπουν γκολ στο 1 ημιχρονο μη πονταροντας ακομα και μετα το 1 γκολ μπενοντας το 2 ειπα μεσα μου τι μαλακια εκανα που δεν πονταρα αρχισα να λειτουργω με απλιστια φευγοντας η λογικη απο την σκεψη και ενω ξεροντας οτι κανω λαθος η απλιστια που πατησε το χερι να κληκαρω τα 200 ευρω εδω βλεπουμε οτι με τα μεγαλα ποσα η απλιστια κυριευει το μυαλο μας ενω με τα μικρα που ειναι η λογικη θα επαιζα 10 ευρω πριν μπει το 1 γκολ για ημιχρονο εχασα τον ελεγχο και εχασα 200 ευρω ξανα αυτοκριτικη και ταπεινοτητα γιατι ειμαστε απλοι ανθρωποι και οχι γκουρου και νοστραδαμοι χαμηλα το κεφαλι και σιγα σιγα την μπαλα εχω κανει και αλλα τετια πονταρισμα δεν τα ανεβασα.. :grin: Υγεια και πνευματικη γαληνη τα παντα ειναι στο μυαλο πρεπει να το οδηγουμε και οχι να μας οδηγαει αυτο.. Το κερδος δεν χορταινεται.. Το βαριτερο φορτιο ειναι να κουβαλας πολες επιθυμιες.. Ο Χειροτερος εχθρος του ανθρωπου ειναι ο ιδιος του ο εαυτος η μεγαλυτερη νικη ειναι να νικησης τον ιδιο σου τον εαυτο τα παθη σου τα παθη μας.. :grin: Να αυτοκυριαρχείσαι :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ναι ρε φιλε ο οπαπ δε θα το χει μονο

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τεταρτο δελτιο με 4 στα 5
βαλαμε 192 πηραμε κοντα στα 2600

3-4-5 χ
αεκ
τραμπζοσπορ
γκιγαμπ
ρετζινα
εστουδιαντες

καρφι
αεκ αντερ
αααααααααααααλμποργκ 2-3 γκολ
γκιγκαμπ 2-3 γκολ
σεβιλλη 2-3 γκολ
1 νιουελς

Συνημμένα

• stx2.jpg
    stx2.jpg
    119,8 KB · Εμφανίσεις: 47

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τεταρτο δελτιο με 4 στα 5
βαλαμε 192 πηραμε κοντα στα 2600

3-4-5 χ
αεκ
τραμπζοσπορ
γκιγαμπ
ρετζινα
εστουδιαντες

καρφι
αεκ αντερ
αααααααααααααλμποργκ 2-3 γκολ
γκιγκαμπ 2-3 γκολ
σεβιλλη 2-3 γκολ
1 νιουελς
μπραβο ρε μαγκα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
να δουμε τελικα και με τις εταιριες τι παιζει με τους μαλακες του οπαπ εντωμεταξυ το μπονους ακομα το χρωστανε...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
προχθες τελευταια αγωνιστικη Σαντος-Παλμειρας 3-1 2 γκολ ο νειμαρ και η ασιστ για το 3 απο τον νειμαρ εδω ετσι μια πασα που εδωσε την ωρα του αγωνα για πλακα.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom