Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αλανια, το πρωτο σκαλοπατι το πηραμε ;)
και αφηστε τους αλλους να ονειροβατουν και να παιζουν....λοτο

παιδια δεν εχω χρονο για πολλα μπλα μπλα τωρα γιατι πρεπει να φυγω....
σας τα δινω τα ρημαδια τα ευρωπουλα στο χερι, τι αλλο θελετε;

και μην ακουτε τον καθε ασχετο που παιζει στοιχημα ποδοσφαιρου και νομιζει οτι παιζει λοτο....
αμα ηταν ετσι εγω θα εβαζε καργα χρημα στην τουρκια και θα τα τσεπωνα αγρια μετα....

Πρωταθλήτρια Ευρώπης

Ποιά χώρα θα είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης; (25/06/08 20:45)   

Γερμανία 2,40 
Ισπανία 2,60
Ρωσία 4,50 
Τουρκία 12,00

τα λεφτα ειναι στο δρομο, αρκει να σκυψετε και να τα μαζεψετε....

κανουμε το εξης:

εχουμε στην διαθεση μας ενα συγκεκριμενο ποσο, ας πουμε 2000 ευρω
τοποθετουμε 1040 ευρω στην Γερμανια και 960 ευρω στην Ισπανια
αρα 1040 ευρω χ 2,40  και  960 ευρω χ 2,60
σε καθε περιπτωση, το κερδος μας θα ανελθει στα 2496 ευρω (δηλαδη καθαρο κερδος 496 ευρω)

τα panzer θα περασουν σιγουρα στον τελικο. δεν εξεταζω καν το ενδεχομενο προκρισης της τουρκιας.
δεν εχουν καμια τυχη τα μεμετια. ακριβως οπως σας το λεω. ειτε στην κανονικη διαρκεια του παιχνιδιου, ειτε στην παραταση, ειτε στα πεναλτι, τα panzer θα κανουν αυτο που πρεπει να κανουν....με ηγετη τον μικαελ μπαλακ, ο οποιος ειναι μεγαλος παικταρας και διψασμενος για κουπες

εχουμε, λοιπον, την γερμανια σιγουρα στον τελικο

παμε τωρα στο ματς μεταξυ των φουριας ροχας και της ρωσικης αρκουδας.
λυπαμαι για την ρουσια, αλλα δεν υπαρχει σοβαρος λογος να με κανει να πιστεψω πως μια ομαδα που εφαγε 4 γκολ απο την ισπανια.....οχι, ουτε και το φοβερο ματς που κανανε εναντιον τους ορανιε... θα βρει τωρα ως δια μαγειας τις λυσεις για να τα βγαλει περα και να καταφερει να παραγκωνισει μια πραγματικα καλοστημενη και φιλοδοξη ισπανια....

καλη ομαδα παιδες οι φουριας ροχας...με πολυ καλη αμυνα. pujol, ο σουπερ παικταρας sergio ramos, στο τερμα ο iker casillas...κεντρο iniesta, xavi.....μπροστα villa και ο torres....ειμαι σιγουρος κατα 80% οτι θα περασει η ισπανια
ωστοσο, και να περασει η ρωσικη αρκουδα....στον τελικο περιμενουν τα panzer....οποτε το αργοτερο στον τελικο θα τον πιει η αρκουδα... 

ειπαμε....τα λεφτα ειναι στο δρομο....σκυψτε, μαζευτε τα τα ρημαδια
Ρε με 2 δοκαρια οι Τουρκοι και γκολ στο 90φευγα τι νομιζεις οτι ηταν ευνοια η μαντεψια?????Ελεος ρε....αντε βαλε κανα κομματακι και ...ερχονται οι ΑΡΚΟΥΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ζαρια ητανε και εκατσε αυτο ειπα εγω...δεν ειπα οτι ντε και καλα θα περασουν οι Τουρκοι!!!!!
Απλα οτι δεν θα ειναι περιπατος!!!!!!!
Αλλα τυχαια εισαι βαζελουα????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
φιλε οταν μιλαω για στοιχημα με ενδιαφερει μονο το αποτελεσμα στο οποιο εχω πονταρει
ολα τα αλλα ειναι για.... να περναει η ωρα
απο το 95 ασχολουμαι με το στοιχημα, εχω δει πολλα...δοκαρια απο τοτε. τα δοκαρια ομως δεν μετρανε
μονο τα φραγκα μετρανε, τιποτα αλλο

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
φιλε οταν μιλαω για στοιχημα με ενδιαφερει μονο το αποτελεσμα στο οποιο εχω πονταρει
ολα τα αλλα ειναι για.... να περναει η ωρα
απο το 95 ασχολουμαι με το στοιχημα, εχω δει πολλα...δοκαρια απο τοτε. τα δοκαρια ομως δεν μετρανε
μονο τα φραγκα μετρανε, τιποτα αλλο
Οταν τζογαρεις οτιδηποτε τζογαρεις θελεις κωλο....ΤΕΛΟΣ!!!!
Απο κει και περα σιγουρα υπαρχουν φαβορι(στη μπαλα λεω)
Αλλα να εισαι σιγουρος οτι αμα ηταν θεμα μελετης και ''γνωσης''το να κερδισεις στο στοιχημα τοτε θα ηταν ΦΥΛΑΚΗ και οι μπουκηδες και ο ΟΠΑΠ!!!!!Θα στρωνοντουσαν ολοι στο διαβασμα και θα τα ....βρισκανε ολα!!!!!!
Σε ενα παιχνιδι (δε θυμαμαι τωρα πιο)επαιζα να μπει το επομενο γκολ με πεναλτι....
Ε σε πληροφορω γινανε 2 πεναλτι(καθαρα)και ο μαλακας ο Σλοβακος ο....δεν τον θυμαμαι τωρα  λεει παιξτε!!!!!
Θελω να πω οτι σε ενα παιχνιδι οπου παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες οπως οι διαιτητες οι καιρικες συνθηκες η....τυχη κλπ δεν μπορεις να προβλεψεις σχεδον τιποτα....
Μονο στον κωλο να στηριχτεις!!!!!Ειδικα σε τετοιο επιπεδο!!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Kαλησπέρα παίδες...αυτό το 3.30 στον άσο της Ρωσσίας μου φαίνεται πολύ δελεαστικό...!!!
Μετά τα χτεσινά κέρδη...λέω να ρίξω ένα πονταρισματάκι στη Ρωσσία :rockon: :rockon: :rockon:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ολος ο πλανητης εχει πεσει σε αυτο το "δελεαστικο" 3.30-3.50.Μηπως δεν ειναι τοσο δελεαστικο αλλα επικινδυνο?Εγω στο χ το βλεπω το ματσακι.

Επισκέπτης
Ελα μωρη Ισπανιαρα να κονομισουμε σημερα........!!!!

Επισκέπτης
Γκοοοοοοοοοοοοοοολ!!!!!!!!!!!!

Ειναι πολλα τα λεφτα μιλαμε!!!

Επισκέπτης
παλι τα τσεπωσες χαμουρη????θα βελαξουν τα ct :2funny:

Οχι εγω tomahok

Φιλαρακι εχει παιξει και γουσταρω τρελα να τα τσεπωσει γιατι ειναι παλλικαρας και θελω να παει στην καυλα του που ειναι εδω αυτες τις μερες και να την ευχαριστηθει!!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.834
Πόντοι
606
Οχι εγω tomahok

Φιλαρακι εχει παιξει και γουσταρω τρελα να τα τσεπωσει γιατι ειναι παλλικαρας και θελω να παει στην καυλα του που ειναι εδω αυτες τις μερες και να την ευχαριστηθει!!!
καταλαβα.οπως και να εχει καποιο ct θα βελαξει... :bounce:

Επισκέπτης
Αντε να δουμε ποτε θα κανεις και συ κανα ct να βελαξει ρε πουστη μου!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
μουνιλα ποτε εχει tour η κοπελα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απο δευτερα πιανει ποστο,τριτη πεμπτη σαββατο απο της 10.00 μεχρι τις 21.00...

εγω εχω κλεσει κανα μηνα τωρα,μην μου ζητησετε να μεσολαβησω για να παρετε κ εσεις ραντεβου...ειναι private  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom