Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σάο Πάολο  όβερ 3,5 !  :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.  Πιερικος-Εργοτελης=τριπλη,     Αναγενιση γιαννητσων-Πανσεραικος=2,    Απολλων Σμυρνης-Ηρακλης=1,    Δοξα Δραμας-Αναγενιση επανομης=1,    Εθνικος Γαζορου-Φωκικος=τριπλη,     Καβαλα-Θρασυμβουλος=1,     Παναιτωλικος-Λαρισα=1 Αυτα θα παιξω δεν ξερω ακομα πως... στην βετ365 δηλαδη τα ματς που λεω τριπλη δεν ξερω πως θα τα παιξω :grin:.. τα ματς τα πηρα απο εναν φιλο που με περναει κανα 28 χρονια και ειναι τα τις ελλαδος και οχι τις μαλακιες που πεζουμε εμεις ολη την ευρωπη εκτος ελλαδος που η ελλαδα ειναι το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου για στοιχημα :grin: χαλαρα δεν ξερω πως θα τα παιξω αλλα θα τα παιξω..!!! :sunglasses: μπορει πχ να παιξω δοξα δραμας και καβαλα 2αδα κοκ παντα χαλαρα στην βετ365 :grin:
για να δουμε και την β εθνικη σημερα θα μας δικαιωσει :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελλαδα τσεχια χ2
μολδαβια αντερ
ολλανδια 1
ρεαλ β λας παλμας οβερ

και μερικα σκορ για συστημα

ολλανδια-σλοβακια 3-0
πορτ βειλ οξφορντ 2-1
ρεαλ β λας παλμας 3-2,2-2
ελλαδα τσεχια 1-2
ρωσια ουαλια 2-0

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χτες εχασα ενα καλο παρολι απο την γκρεμιο που την ειχα και σκορ 2-1 την καριολα μαζι με το 1-1 της γουαδαλαχαρα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Τις προαλες Συζητοντας  με εναν φιλο στον αγωνα Γιουβεντους Σαχταρ ντονετσκ μου ειπε μα καλα αυτη η Γιουβεντους ουτε σολντ αουτ εκανε..!!. Του ειπα οτι η σαχταρ δεν ειναι καποιο ονομα και οτι ο μεσος φιλαθλος Της γιουβεντους ακομα και εγω :uglystupid: πχ που ασχολουμε καπως με το στοιχημα :uglystupid: δεν την εχω σαν καποια δυναμη... αλλα και γενικα δεν εχει φανελα για να την υπολογισει ο οπαδος της γιουβεντους ασχετα με την πορια της και το ποσο καιρο ειχε να χασει εντος και εκτος συνορων. Τωρα το ματς με την ναπολι ειναι ηδη σολντ αουτ 5 μερες πριν το παιχνιδι αναφισβιτιτα η ομαδα σαν ομαδα ονομα μετραει.. και γενικα και  σε εμας παιζουμε μονο φαβορι αυτη ειναι και η ψυχολογια του οπαδου κατα καποιον τροπο γουσταρει ποιο πολυ τις μεγαλες ομαδες δηλαδη τα ντερμπι το οτι δεν βγηκε ο ασσος της γιουβεντους με την σαχταρ αυτο ειναι αλλου παπα <<στοιχηματικο>> ευαγγελιο :grin: Αλλα το οτι δεν ειχε γηνει σολντ αουτ οφειλεται στο ονομα της σαχταρ και οχι στην αδιαφορια των οπαδων της γιουβεντους τωρα αυτο αν το αντιπαραθεσουμε στην στοιχηματικη πλευρα θα δουμε οτι δεν αξιζε ο τοσο πολυ φαβοριτισμος της γιουβεντους και οτι λαμπει μεγαλη ομαδα δεν ειναι χρισος γιαυτο ερχομαστε στο οτι στοιχημα ειναι αποδωση και αποδωση ειναι στοιχημα..ΥΓ.. τωρα μπορω να παιξω ανενοχλητα το οβερ της ρεαλ μαδριτης β :2funny:ΥΓ.. η Ελλαδα γιαυτο παει πισω παω τωρα σουπερ μαρκετ να παρω ελαιολαδο ειχαν φερει κατι εξτρα παρθενα ελαιολαδα ζακυνθος 3,80 ευρω ενω τελειωσαν του 1 λιτρου σε χρονο ρεκορ απο τα ραφια τωρα εδω και 2 εβδομαδες δεν εχει ροταω τα ελαιολαδα εχτρα παρθενα λεβαντε ζακηνθου του 1 λιτρου γιατι δεν ξαναφερατε ενω πουληθηκαν σε χρονο ρεκορ με λενε εχουμε σε 5αλιτρο τους λεω δεν ειμαι αρκουδα 1 λιτρο ηθελα ε μου λενε εχουμε σε 5αλιτρο δηλαδη σε αναγκαζουν να παρεις το αλτις πχ η το μινερβα αντε τωρα να ξαναβρω ελαιολαδο λεβαντε τους 1 λιτρου 3,80 ενω το αλτις εχει 6 ευρω και το μινερβα.. Τι να πεις θα μας φανε το 2ευρω με το ετσι θελω :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ρε παίχτη, πώς κατέληξες από τη σαχτάρ στα λάδια  :2funny:

Την Παρασκευή έλεγα να παίξω τη Σερβία αλλά δεν το κανα ευτυχώς γιατί ξεφτυλίστηκε (κι εγώ). Λέω να την ξανακυνηγήσω  τώρα με τα Σκόπια, με το Βέλγιο μέχρι να φάει το γκολ πάταγε καλά στο γήπεδο αλλά της έκοψε τα πόδια το πρώτο γκολ

Επισκέπτης
ελλαδα τσεχια χ2
μολδαβια αντερ
ολλανδια 1
ρεαλ β λας παλμας οβερ

και μερικα σκορ για συστημα

ολλανδια-σλοβακια 3-0
πορτ βειλ οξφορντ 2-1
ρεαλ β λας παλμας 3-2,2-2
ελλαδα τσεχια 1-2
ρωσια ουαλια 2-0

Καλησπέρα αγαπητέ κι αξιοθαύμαστε gl Σύμμαχε καλέ (της τσέπης μου) και άξιε προβλεπτή !  
Δώσε μου και πάλι τα φώτα σου σε παρακαλώ !
Πές μου 2-3 αγώνες (τελικά αποτελέσματα) για αύριο που τους έχεις σίγουρους (97-98%) !
Χωρίς μεγάλη απόδοση...
Θέλω απλά να βάλω 500 ευρώ και να τα κάνω 1.000

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα τα μελετησουμε μαν ακομα δεν τα κοιταξα....αλλα η ελλαδα λογικα το χει το διπλο αυριο.....οποτε εγω μαλλον αυτο θα ριξω μονοκουκι....

Επισκέπτης
θα τα μελετησουμε μαν ακομα δεν τα κοιταξα....αλλα η ελλαδα λογικα το χει το διπλο αυριο.....οποτε εγω μαλλον αυτο θα ριξω μονοκουκι....

Σ'ευχαριστώ εκ' των προτέρων ! Σου έxω εμπιστοσύνη ! Είσαι φοβερός !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φοβερος δεν ειμαι.....πιανω περιπου τα μισα και πανω,στατιστικα μιλωντας και ενιοτε και μερικα σκορακια....

τεσπα καποιες μελετες κανω,καποιες προτασεις λογικης κλπ αλλα κατι θα σπασει δυστυχως παντα,ακομη και σουπερ φαβορι.....δεν θελω να παιρνω και κανεναν στον λαιμο μου.....τωρα αν καποιος ακολουθει καποια σημεια μου και κερδισε κατι απο μενα χαιρομαι......

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
φοβερος δεν ειμαι.....πιανω περιπου τα μισα και πανω,στατιστικα μιλωντας και ενιοτε και μερικα σκορακια....

τεσπα καποιες μελετες κανω,καποιες προτασεις λογικης κλπ αλλα κατι θα σπασει δυστυχως παντα,ακομη και σουπερ φαβορι.....δεν θελω να παιρνω και κανεναν στον λαιμο μου.....τωρα αν καποιος ακολουθει καποια σημεια μου και κερδισε κατι απο μενα χαιρομαι......
gia σου gl τσιφτι και καραμπουζουκλη ;) :) εγω θα την παιξω την ελλαδα οβερ :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε παίχτη, πώς κατέληξες από τη σαχτάρ στα λάδια  :2funny:

Την Παρασκευή έλεγα να παίξω τη Σερβία αλλά δεν το κανα ευτυχώς γιατί ξεφτυλίστηκε (κι εγώ). Λέω να την ξανακυνηγήσω  τώρα με τα Σκόπια, με το Βέλγιο μέχρι να φάει το γκολ πάταγε καλά στο γήπεδο αλλά της έκοψε τα πόδια το πρώτο γκολ
το λαδι κανει καλο στην υγεια το ελαιολαδο οποτε καλη υγεια καλη πνευματικη διαθεση και ορεξη για στοιχημα :2funny:Οχι μορε ειπα να πω το παραπονο μου με το ελαιολαδο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αληθεια χρηστο λες.. :huh: :huh:???
ισοβαθμουμε με την σλοβακια και την βοσνια και εχει 6 αγωνιστικες ενας περναει στο μουντιαλ της βραζιλιας :grin: (ενας ακομα μπαραζ αλλα ποιος θελει τα μπαραζ κανεις :grin:)με λιγα λογια θελουν και οι 2 ομαδες την νικη με ενδεχωμενη νικη της βοσνιας αυριο που ειναι το πιο λογικο δεν την συμφαιρει καμια το χ και ιδιεταιρα τις ελλαδας γιατι θα παιξει και μεσα στην βοσνια το ιδιο και για την σλοβακια να το πω καπως πιο απλα οπως το σκεφτηκα δεν ειναι τελευταια αγωνιστικη για να τους πιασει το αγχος και πχ να μην βγει το οβερ αγχος εκ του αποτελεσματος γιατι θα εκρινε την θεση για την πρωτια λογου χαρη αλλα ενας αγωνας που στην συγκεριμενη στιγμη τους παιρνει και απο ψυχολογικης σκοπιας τους παιχτες να ανοιχτουν για να διεκδικισουν την νικη με σκοπο να κυνηγισουν την βοσνια αν δεν το κανουν αυριο ποτε θα το κανουν.. βαση βαθμολογιας εχουν ισες πιθανοτητες <<θεωριτικα>> τωρα αν στα χαρτια ειναι καλυτερη η ελλαδα μακαρι και να βγει με ενα σκορ 1-2 πχ να βγει και το οβερ αλλα αυτο δεν το ξερω  αν ειμαστε καλυτεροι.. Οποτε το σεναριο του οβερ στο μυαλο μου βγαινει πιο καλα :grin:.. Μιλαω προσωπικη γνωμη που το ματς το σκεφτικα ετσι απο προχθες :grin: επισης μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση που εδιναν οβερ την ελλαδα με την βοσνια πολλοι τιπστερ που στα ματακια μου τα σμιρνεικα :grin: δεν φενοταν για οβερ τεσπα ο καθενας εχει ενα σκεπτικο :grin:.. Εγω θα την παιξω οβερ 2,30 που το ειδα εχθες στην βετ365 φυσικα οχι μονο του καμια 2αδα3αδα αν βαλω πχ 10 ευρω αν οχι σε καμια 5-6αδα με κανα 6 ευρω για μεροκαματο :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ισοβαθμουμε με την σλοβακια και την βοσνια και εχει 6 αγωνιστικες ενας περναει στο μουντιαλ της βραζιλιας :grin: (ενας ακομα μπαραζ αλλα ποιος θελει τα μπαραζ κανεις :grin:)με λιγα λογια θελουν και οι 2 ομαδες την νικη με ενδεχωμενη νικη της βοσνιας αυριο που ειναι το πιο λογικο δεν την συμφαιρει καμια το χ και ιδιεταιρα τις ελλαδας γιατι θα παιξει και μεσα στην βοσνια το ιδιο και για την σλοβακια να το πω καπως πιο απλα οπως το σκεφτηκα δεν ειναι τελευταια αγωνιστικη για να τους πιασει το αγχος και πχ να μην βγει το οβερ αγχος εκ του αποτελεσματος γιατι θα εκρινε την θεση για την πρωτια λογου χαρη αλλα ενας αγωνας που στην συγκεριμενη στιγμη τους παιρνει και απο ψυχολογικης σκοπιας τους παιχτες να ανοιχτουν για να διεκδικισουν την νικη με σκοπο να κυνηγισουν την βοσνια αν δεν το κανουν αυριο ποτε θα το κανουν.. βαση βαθμολογιας εχουν ισες πιθανοτητες <<θεωριτικα>> τωρα αν στα χαρτια ειναι καλυτερη η ελλαδα μακαρι και να βγει με ενα σκορ 1-2 πχ να βγει και το οβερ αλλα αυτο δεν το ξερω προσωπικα αν ειμαστε καλυτεροι οποτε το σεναριο του οβερ στο μυαλο μου βγαινει πιο καλα :grin:.. Μιλαω προσωπικη γνωμη που το ματς το σκεφτικα ετσι απο προχθες :grin: επισης μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση που εδιναν οβερ την ελλαδα με την βοσνια πολλοι τιπστερ που στα ματακια μου τα σμιρνεικα :grin: δεν φενοταν για οβερ τεσπα ο καθενας εχει ενα σκεπτικο :grin:.. Εγω θα την παιξω οβερ 2,30 που το ειδα εχθες στην βετ365 φυσικα οχι μονο του καμια 2αδα3αδα αν βαλω πχ 10 ευρω αν οχι σε καμια 5-6αδα με κανα 6 ευρω για μεροκαματο :grin:

Μακαρι να τα κονομησεις Χρησταρα αληθεια απ'τη Σμυρνη εισαι;?! αλλα γιατι δε παιζεις ποτε μονα αποδεκτα που μειωνεις πολυ τις πιθανοτητες απωλειων στα μεγαλα παρολι.. :huh:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μακαρι να τα κονομησεις Χρησταρα αληθεια απ'τη Σμυρνη εισαι;?! αλλα γιατι δε παιζεις ποτε μονα αποδεκτα που μειωνεις πολυ τις πιθανοτητες απωλειων στα μεγαλα παρολι.. :huh:
Το μονο αποδεκτο φερνει αγχος οι 6 ομαδες χωρις αγχος με 6 ευρω ειναι οι πιθανοτητες πιο καλες ασχετως που μαθηματικα ειναι το μονο 1 στις 3.... και η 6αδα ειναι μια στισ 729 Ναι αλλα στο μονο αποδεκτο να βαλω 10 ευρω για να παρω ποσα.. αναγκαζεσε να βαλεις παραπανω το παραπανο που θα βαλεις το λεει η λεξη ειναι παραπανω(υπερβολη σε σχεση με αυτα που μπορεις) απο αυτο που μπορεις να παιξεις εκει μπαινει το αγχος βαζοντας το μονο αποδεκτο με το παραπανο ποσο εχεις κανει 100 σκεψεις γιατι ξερεις οτι περασες το χρηματικο ποσο  που μπορεις να παιξεις αρα επιρεαζεσε στην οικονομικη σου διαβιωση κατα καποιον τροπο οποτε εκει εχεις χασει και ας βγει το ματς.. καλυτερα 6 ματς χωρις αγχως παρα 1 και με λιγο αγχος..Οι μπουκ μας πολεμανε με τα παθη μας μας δεινουν κουπονιανα με 300 ομαδες (στο ιντερνετ με 500 και ολα μονα αποδεκτα)ξερουν οτι ακομα και με τα μονα αποδεκτα κανεις δεν γινεται μαγκας γιατι εχουμε εναντιων μας τον μεγαλυτερο εχθρο μας που ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος το να νικησεις τον εαυτο σου ειναι πιο δυσκολο απο τους εχθρους σου.. Βασικα πρεπει να παρατυρουμε και να παιζουμε γιατι η παρατυριση μας δινει το ερεθισμα για  ποιες ομαδες και ματς ειναι αρεστα για την ιδιοσυγκρασια μας δηλαδη το τι μας αρεσει και οχι οτι βλεπουμε να παιζουμε.. θελει πολυ υπομονη και να παιζουμε παντα βαση της <οικονομικης μας δυνατοτητας..!!!! το πιο σημαντικο για να εχουμε καθαρο μυαλο> και προπαντων να αυτοκιριαρχεις στα παθη σου το πιο σημαντικο να σκεφτουμε διαβαζοντας και διαβαζοντας να σκεφτουμε να εχουμε ως τελικο κριτιριο την γνωμη μας.. Το παθος αντιμετωπιζεται με την λογικη σκεψη και οι κακες σκεψεις με καλες.. :grin:ΥΓ.. Μακεδονας ειμαι :grin:ΠΑΟΚ μεχρι τα νυχια των ποδιων απο μεσα :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ιρακ αυστραλια αντερ
λετονια ισραηλ 2