Επισκέπτης
παλμειρας 1 σπορ. ρεσιφε 1χ εχει καποιες καλες απουσιες η γκρεμιο
και ευρωλιγκα καντου 1 με χαντικαπ -10.5
και ευρωλιγκα καντου 1 με χαντικαπ -10.5
πλην της ξεσκισμενης πορνης παλμειρας τα επιασα ολα παλι.....man εχασα δελτιο με οχτω αγωνες χτες απο το νο γκολ της σαντος που το χα βαλει γκολ γκολ
για σημερα παρολι ολλανδια οβερ,παλμειρας 1.γκρεμιο χ2,ισπανια οβερ,αρμενια ελβετια οβερ,σλοβακια 1
θα ριξω 1,2 ευρω
Κατι μου λεει σαμαρας νομιζω αν και δεν τα παρακολουθω καλα τον καναν και αρχηγο στην σελτικ δεν ειμαι σιγουρος Τεσπα Πιστευω σαμαρα και οτι την βοσνια στην εδρα μας την εχουμε οι παιχτες δειχνουν σιγουρια η φανελα μας ειναι βαρια θα δειξειχρησταρα ωραιο παρολι,λογικα θα βγει εκτος την ελλαδα φοβαμαι και ισως καλυψω χηναρι.....
πρωτος σκορερ απο μενα μανιατης γιατι πληρωνει καλα
φιλε λαγονισιαν,θα υποστηριζεις τη βοσνια,στο μεταξυ μας παιχνιδι δλδ?βοσνία διπλό, τουρκία άσσος αλβανία άσσος...
άλλο το συναίσθημα κ αλλο το στοίχημα...το βλέπω διπλο...τι να κανω...αμα νικήσει η Ελλάδα θα χαρώ για τη χωρα μου, άμα νικήσει η Βοσνία θα χαρώ για το στοίχημα...και τον Παναθηναϊκό με ρη μαριμπορ τον είχα κοντράρει...παρολο που μαι βάζελος...φιλε λαγονισιαν,θα υποστηριζεις τη βοσνια,στο μεταξυ μας παιχνιδι δλδ?
κατανοητοάλλο το συναίσθημα κ αλλο το στοίχημα...το βλέπω διπλο...τι να κανω...αμα νικήσει η Ελλάδα θα χαρώ για τη χωρα μου, άμα νικήσει η Βοσνία θα χαρώ για το στοίχημα...και τον Παναθηναϊκό με ρη μαριμπορ τον είχα κοντράρει...παρολο που μαι βάζελος...