Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Είσαι και μερακλής...Θα του τα δώσω εγώ τα λουλούδια...
...κ μετά θα τον γαμήσω
Είσαι και μερακλής...Θα του τα δώσω εγώ τα λουλούδια...
...κ μετά θα τον γαμήσω
Είσαι και μερακλής...
Νομιζω οτι αποψε το παιχνιδι θα ειναι σφιχτο. Ουτως η αλλως δε παιζω ποτε over under, αλλα αν το θελεις over ισως το over 2,5 ειναι πιο συγκρατημενη και λογικη επιλογη.Για over ίσως είναι πολύ καλή περίπτωση σήμερα. Οι ρώσοι αμυντικά είναι ασταθής αλλά κ με την καλή επίθεση που διαθέτουν μπορούν να πετύχουν γκολ. Σκέφτομαι να το παίξω over 3,5 στο νετ.
Τι λέτε??
ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ
Πολλών αγώνων
Κροατία - Τουρκία
Διπλή ευκαιρία - Επιλογή: 1X 1,18
Ολλανδία - Ρωσία
Διπλή ευκαιρία - Επιλογή: 1X 1,14
Ισπανία - Ιταλία
Διπλή ευκαιρία - Επιλογή: X2 1,52
Συνολική απόδοση 2,04
imho σιγουρα λεφτα ;)
ωραια προβλεψη φιλε,μπραβο σουΚαλησπερα σας. Πολυ μου αρεσε η Ρωσσια στο παιχνιδι της με τη Σουηδια. Και πιο μεγαλη εντυπωση δε μου εκαναν καποιοι αυτοματισμοι στην επιθεση,αλλα η αμυντικη της λειτουργια που καθαριζε ευκολα και γενναγε παιχνιδι! Με μεγαλο ενδιαφερον θα παρακολουθησω το παιχνιδι και θα κανω κι 'ενα σχετικα καλο πονταρισμα στη νικη των Ρωσσων. Το 5.50 που το βρισκω ειναι φοβερο value bet. Οι Ολλανδοι μεχρι στιγμης ειναι εξαιρετικοι,ομως σημερα θα εχουν δυσκολο εργο. Ο Χιντινγκ τους ξερει καλα και η Ρωσσια ως αουτσαιντερ θα ειναι πολυ επικινδυνη. Πονταρω γνωριζοντας οτι ειναι πολυ πιθανο να χασω,αλλα για μενα αποψε η νικη της Ρωσσιας δεν επρεπε να δινει πανω απο 3.80.