Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα...
1.γκροιτερ-αμβουργο 2 κ μαιντσ-φορτουνα αντερ
2.σουονσι-ρεντιγκ 1,κρυσταλ παλας-μπερνλι 1 κ σιτυ-σαντερλαντ γκ/γκ
3.βεροια-ατρομητος 2,γουεστ χαμ-αρσεναλ 2 κ ματερσμπουργκ-σαλτσμπουργκ 2
4 οφη παοκ οβερ..μονό
σε αυτα τα 4 δελτια εχω πονταρει σημερα.
καλη επιτυχια σε ολους :rockon:

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
kalhspera. Ειπα σε ενα φυλαρακι που του αρεσει η αγγλια του λεω δοσμου μια τριαδα και αν βγει θα σε δοσω 20 ευρω χωρις να την παιξω απλα αν βγει θα σε δωσω 20 ευρω..   168=Γουεστ Μπρομ-Κπρ=1,    194=Στιβενειτζ-Σκανθορπ=1,    216=Μακλσφιλντ-Αλφρετον Ταουν=1 δεν την επαιξα αλλα το παραθετω εδω για να δειξω οτι ενω ο φιλος δεν ρισκαρει τιποτα μου την εδωσε και αν βγει θα τον δωσω 20 ευρω.. Απλα σαν πειραμα γιατι με την αγγλια δεν υσχιει τιποτα απολυτος τιποτα..φορμα προιστορια εδρα φανελα τιποτα :grin: :grin: Σε ολες τις κατηγοριες για μενα ουτε πρεμιερ ουτε τιποτα.. :grin:ΥΓ για να δουμε θα παρει το 20αρικο ο φιλος του ειπα θα τα κανω αναλυψη απο την βετ365 αν βγουν να περιμενει 3 μερες :grin:

δεν βγαινουν 20ε με τραπεζικο εμβασμα απο 365 , αλλα το ελαχιστο ειναι 120ε , και μπορεις να τα παρεις και την επομενη μερα αν κανεις επειγουσα αναληψη ( μια δωρεαν καθε μηνα ) ...

φιλικα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν βγαινουν 20ε με τραπεζικο εμβασμα απο 365 , αλλα το ελαχιστο ειναι 120ε , και μπορεις να τα παρεις και την επομενη μερα αν κανεις επειγουσα αναληψη ( μια δωρεαν καθε μηνα ) ...

φιλικα
htan 125 πηγε τωρα στα 50 ευρω και δεν θα εβγαζα 20 ευρω αλλα 50 για να του δωσω 20 φιλικα χρηστος :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 243=ΑΕΚ-Κερκυρα=1 Πονταρισμα στην βετ365 80 ευρω Νικη 45ευρω καθαρα :grin: μπας και βγαλουμε καμια μπυρα σε κανα μπαρακι το βραδυ σημερα και μετα κανα κωλομπαρο καμια πιπα στο 20αρικο :grin: με καποτα φυσικα :grin: αντε και μπορει και γαμηση :grin: ειμαι γνωστος αν την πω να κατσει πανω και θελησει και οτι δεν θα το πω σε κανεναν.. :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
kalhspera. 243=ΑΕΚ-Κερκυρα=1 Πονταρισμα στην βετ365 80 ευρω Νικη 45ευρω καθαρα :grin: μπας και βγαλουμε καμια μπυρα σε κανα μπαρακι το βραδυ σημερα και μετα κανα κωλομπαρο καμια πιπα στο 20αρικο :grin: με καποτα φυσικα :grin: αντε και μπορει και γαμηση :grin: ειμαι γνωστος αν την πω να κατσει πανω και θελησει και οτι δεν θα το πω σε κανεναν.. :grin:
:2funny: :2funny: εννοείται ότι θα μας το πεις. :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ΑΕΚ κ μονπελιε άσσος...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παρακινδυνευμενο πολυ.
δυσκολα κατα τη γνωμη μου θα κερδισει η αεκ.
καλη επιτυχια παντως.
να σε καλα στο στοιχημα απο την στιγμη που παιζω κατι σκεφτωμε οτι εχω δωσει τα λεφτα και εχουν φυγει απο τα χερια μου δηλαδη τα <<εχασα>> ειναι ρισκο απλα πρεπει να εχουμε αποψη και να την στιριζουμε αυτο που σκεφτομαστε ξερω οτι η ΑΕΚ ειναι για τα σκυλια τις δαμαλτιας αλλα την αλλη εβδομαδα παιζει μεσα στην τουμπα κατι αναλογο με τον αρη που στο καπακι επαιζε μεσα στην τουμπα και νικησε πριν τον αγωνα με τον ΠΑΟΚ κατα πασα πιθανοτητα λογο διναμικης Η ΑΕΚ μεσα στην τουμπα οπως δειχνουν τα πραγματα ειναι πολυ πιθανον να χασει οποτε το ματς σημερα ειναι τελικος γιαυτην αν φερει ισοπαλια θα παει με 2 βαθμους μεσα στην τουμπα λεφτα δεν εχουν για να αγορασουν μαντιλι να κλαψουν θεωρισα οτι αυτο το παιχνιδι ειτε ετσι ειτε γιουβετσι πρεπει να το παρουν. Δεν βαζω κατω την αγωνιστικη κατασταση αλλα παιζω εναν τελικο για την ΑΕΚ με ολα τα δεδομενα που υσχιουν στην ελλαδα εδρα φανελα λιγο ευνια καλος η κακως στην μεγαλη ομαδα δεν βασιζεται το παιξιμο στην αγωνιστικη κατασταση και στην βαθμολογια αλλα καθαρα σε αυτα που ανεφερα ποιο πανω :grin: ΥΓ.. Πρωτιμω 1000 φορες να παιξω και να <<χασω :grin:>> σε εναν τετιο αγωνα λεφτα παρα σε εναν αντιστιχο σε οποιαδηποτε αλλο πρωταθλημα του κοσμου :grin: Αντε αεκαρα μια ζωη μαζι σου μεχρι την αλλη κυριακη πρωτα ο θεος :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: εννοείται ότι θα μας το πεις. :grin:
για εχθες den eipa tipota ομως :2funny: Απο μικρο παιδι Μια ζωη ΑΕΚ :sunglasses: ΑΕΚ Και ας μη γαμησω ποτε..!!! Μονο για σημερα ομως.. :grin: :grin:ΥΓ2.. εχθες σε κωλομπαρο της περιοχης ειδα ελληνικο πραγμα σπεσιαλ ελληνιδα μαλλων παιδια η κρισι ηρθε για τα καλα την λεω εισαι τοσο γκομεναρα και εδω με λεει κρισι.. Δεν πηραζει λεω εσυ να σε καλα να ερχομαστε εδω και να μιλαμε και να γαμαμε ελληνικα :grin: φτανει με τις μαυρες πρεπει να υποστιριξουμε την ελλαδα παιδια... :-* Τερμα με τις μαυρες.. ζητω το εθνος :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
να σε καλα στο στοιχημα απο την στιγμη που παιζω κατι σκεφτωμε οτι εχω δωσει τα λεφτα και εχουν φυγει απο τα χερια μου δηλαδη τα <<εχασα>> ειναι ρισκο απλα πρεπει να εχουμε αποψη και να την στιριζουμε αυτο που σκεφτομαστε ξερω οτι η ΑΕΚ ειναι για τα σκυλια τις δαμαλτιας αλλα την αλλη εβδομαδα παιζει μεσα στην τουμπα κατι αναλογο με τον αρη που στο καπακι επαιζε μεσα στην τουμπα και νικησε πριν τον αγωνα με τον ΠΑΟΚ κατα πασα πιθανοτητα λογο διναμικης Η ΑΕΚ μεσα στην τουμπα οπως δειχνουν τα πραγματα ειναι πολυ πιθανον να χασει οποτε το ματς σημερα ειναι τελικος γιαυτην αν φερει ισοπαλια θα παει με 2 βαθμους μεσα στην τουμπα λεφτα δεν εχουν για να αγορασουν μαντιλι να κλαψουν θεωρισα οτι αυτο το παιχνιδι ειτε ετσι ειτε γιουβετσι πρεπει να το παρουν. Δεν βαζω κατω την αγωνιστικη κατασταση αλλα παιζω εναν τελικο για την ΑΕΚ με ολα τα δεδομενα που υσχιουν στην ελλαδα εδρα φανελα λιγο ευνια καλος η κακως στην μεγαλη ομαδα δεν βασιζεται το παιξιμο στην αγωνιστικη κατασταση και στην βαθμολογια αλλα καθαρα σε αυτα που ανεφερα ποιο πανω :grin: ΥΓ.. Πρωτιμω 1000 φορες να παιξω και να χασω σε εναν τετιο αγωνα λεφτα παρα σε εναν αντιστιχο σε οποιαδηποτε αλλο πρωταθλημα του κοσμου :grin: Αντε αεκαρα μια ζωη μαζι σου μεχρι την αλλη κυριακη πρωτα ο θεος :)
εχεις δικιο 100% σε ολα αυτα που λες.
απλως αυτη τη χρονικη στιγμη η αεκ ειναι διαλυμενη συνθεμελα.δεν υπαρχει τπτ.ουτε προπονητης,ουτε διοικηση.αν επαιζε μεχρι τη περασμενη βδομαδα,με τη κερκυρα θα συμφωνουσα οτι ητανε ψιλοαχαστος ασσος.αλλα τωρα ειναι διαφορετικα νομιζω.
δες το και απο την αλλη πλευρα.η κερκυρα εκτος εδρας ειναι πολυ αδυναμη ομαδα απ οτι μας εχει δειξει μεχρι σημερα.
αν υπαρχει μια ομαδα αυτη τη στιγμη που μπορει να κερδισει η κερκυρα εκτος εδρας,αυτη ειναι η αεκ.
νομιζω τη δεδομενη χρονικη στιγμη δεν μπορει να κερδισει καμμια αλλη ομαδα η κερκυρα εκτος εδρας.
σου ευχομαι και παλι καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα στο πονταρισμα σου.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εχεις δικιο 100% σε ολα αυτα που λες.
απλως αυτη τη χρονικη στιγμη η αεκ ειναι διαλυμενη συνθεμελα.δεν υπαρχει τπτ.ουτε προπονητης,ουτε διοικηση.αν επαιζε μεχρι τη περασμενη βδομαδα,με τη κερκυρα θα συμφωνουσα οτι ητανε ψιλοαχαστος ασσος.αλλα τωρα ειναι διαφορετικα νομιζω.
δες το και απο την αλλη πλευρα.η κερκυρα εκτος εδρας ειναι πολυ αδυναμη ομαδα απ οτι μας εχει δειξει μεχρι σημερα.
αν υπαρχει μια ομαδα αυτη τη στιγμη που μπορει να κερδισει η κερκυρα εκτος εδρας,αυτη ειναι η αεκ.
νομιζω τη δεδομενη χρονικη στιγμη δεν μπορει να κερδισει καμμια αλλη ομαδα η κερκυρα εκτος εδρας.
σου ευχομαι και παλι καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα στο πονταρισμα σου.
διαφωνω με οτι λες , αλλα θα υπερασπισθω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να το λες ;)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
δεν ξερω.
αλλα εαν δεν μπουν χρηματα στο ταμειο,για να κανει καμμια μεταγραφη τον γεναρη,
θα εχει μια παρα πολυ δυσκολη χρονια.

από τώρα την έχει τη κακή και δύσκολη χρονιά.... θα δούμε... προσωπικά πάντως πιστεύω ότι θα κερδίσει σήμερα, λόγο Κέρκυρας, όχι λόγο του εαυτού της... Τα 1.75 που δίνονται έξω στον άσο είναι εξαιρετικά...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Πείτε γνώμες. Έχω να παίξω αρκετό καιρό, οπότε παπάρια θα πιάσω.

Μάντσ. Σίτυ: Άσσο
Μπρέσια: Άσσο
Αμβούργιο: Διπλό
Μπάγερν Μονάχου: Άσσο
Γουέστ Μπρομ: Άσσο
Έβερτον: Διπλό
Τσέλσι: Άσσο
Λιντς: Άσσο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πείτε γνώμες. Έχω να παίξω αρκετό καιρό, οπότε παπάρια θα πιάσω.

Μάντσ. Σίτυ: Άσσο
Μπρέσια: Άσσο
Αμβούργιο: Διπλό
Μπάγερν Μονάχου: Άσσο
Γουέστ Μπρομ: Άσσο
Έβερτον: Διπλό
Τσέλσι: Άσσο
Λιντς: Άσσο

σε γαμάει η έβερτον. Τι στον πούτσο κάνει αυτός ο παπάρας ο Μιραλάς;
εγώ έπαιξα
Βαγιεκάνο - ΛαΚορούνια οβερ
Ατβινταμπεργκ - Γκέτεμποργκ οβερ
Μιραντες - ελτσε 2

είμαι πολύ συγκινημένος γιατί στα 2 πρώτα είμαι κοντά. Κι έχω να πιάσω από το euro

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
την κύκλωσα τη Βαγιεκάνο. Άντε να δούμε παρακάτω

Επισκέπτης