Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τον ασο της γαλατα σαν πολυ σιγουρο τον εχετε....τι ειναι η γαλατα;καμια μπαρτσελονα;
και επεισης η μπραγκα ειναι ομαδα κηδειας.. :sunglasses:

οποτε μακρια απο αυτο το ματσ..

ειδαμε και χτες που λεγανε ολοι ασσο την μπεσικτας.. :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και επεισης η μπραγκα ειναι ομαδα κηδειας.. :sunglasses:

οποτε μακρια απο αυτο το ματσ..

ειδαμε και χτες που λεγανε ολοι ασσο την μπεσικτας.. :2funny:
και η κλουζ παιζει εκπληξη επισης καμια ανατροπουλα κλπ......παντως για μπενφικα διαφωνω....δεν εχει τυχη να σκοραρει κοντρα στην μπαρτσα οποτε νο γκολ......ουτε η μπαγερν τρωει γκολ απο την μπατε

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.636
Πόντοι
4.125
Πιστεύω οτι τα σημερινά του CL θα είναι φυσιολογικά. Δηλαδή 100 1, 102 1 (Χ), 103 1, 104 1, 105 2, 106 2, 107 2, 108 2. Τώρα αν η Μπενφίκα κερδίσει την Μπάρτσα δεν μπορείς να το προβλέψεις. Ούτε αν σκοντάψει η Μάντσεστερ Γ. Καλά κέρδη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πιστεύω οτι τα σημερινά του CL θα είναι φυσιολογικά. Δηλαδή 100 1, 102 1 (Χ), 103 1, 104 1, 105 2, 106 2, 107 2, 108 2. Τώρα αν η Μπενφίκα κερδίσει την Μπάρτσα δεν μπορείς να το προβλέψεις. Ούτε αν σκοντάψει η Μάντσεστερ Γ. Καλά κέρδη
μιλαμε για την πεθαμενη μπενφικα που μας εστειλε κουβα με την ακαδεμικα;ουτε λογος.....τριαρα θα φαει

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μιλαμε για την πεθαμενη μπενφικα που μας εστειλε κουβα με την ακαδεμικα;ουτε λογος.....τριαρα θα φαει
μαν αποψη μου.. αλλα λαθος λογικη εχεις... η τσελσυ περσυ αν δεν επερνε τσ.λ ουτε γιουροπα λιγκ δεν θα ταν αφου δεν τα πηγε καλα στην πρεμιερ  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
1 ευρω να το γυρισει η σπαρτακ στο ημιχρονο αποδωση 7 βετ365 :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen,   Μπρομαιποκαρνα γκολ-γκολ,    Γιουβεντους γκολ-γκολ,    Βαλενθια=1 Πονταρισμα στην βετ365 3 ευρω Νικη 12 ευρω Μπας και βγαλουμε την σοδα που θα πιω με κανα ποτυρακι ρετσινα στο πρακτορειο προπο :grin: Φυσικα θα κερασω την ρετσινα  απλα θα πιω 1 ποτυρακι Το πρωι ποδυλατο 60 λεπτα :grin: :grin: Φυσικα θα δω το Γιουβεντους Σαχταρ :grin: Τελικο σκορ 2-1  Μπορει να το παιξω στο προποτζιδικο κανα 1ευρω θα δηξει :grin:ΥΓ η Πιτσα γιγας αναβαλετε εσκασα με το σαντουιτς με το αυγο και την παρεα του :grin: Μετρον αριστον :grin:

Επισκέπτης
τσελσα διπλο,μπαρτσα διπλο, γαλατα 1  να δουμε θα βγει αυτο το σημειο  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen toy agen :grin:   143=Ασα-αβαι=χ2 διπλη ευκαιρια,    144=Γκοιας-Μπραγκαντινο=οβερ,    145=Σαο Κατανο-Γκουανταρινγκουετα=1 Πονταρισμα Καρφωτα στην βετ365  3  ευρω   Νικη 11 ευρω Μπας και βγαλουμε το αυριανο βαζακι γυρι που εχει 10 ευρω θα ειμαι και κερδισμενος 1 ευρω :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Άσσος γαλατά  κ βαλένθια. Μπετόν... :grin:
κοιτα που οι τουρκοι κάναν προπονητή τον πεσειρο.... :jerking: να μου κοπεί το χέρι άμα ξαναπαιξω τουρκική ομάδα. Διακατέχονται απο κόμπλεξ. Η φενερ τα ίδια με Μαρσέιγ...βαλτε τα εκατομμύρια στην κωλαρα σας.  :tickedoff: :tickedoff:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μπραβο γιουβεντους ομαδαρα... Ολοι ασσο λεγανε και ομαδαρα και ομαδαρα..

η σαχταρ εχανε τα αχαστα...

Επισκέπτης
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

URL]]

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δε νομίζω να επαιξε κάποιος το 1.30 της Μπάγερν...παντως οι μπουκ πάλι γελάνε εις βάρος μας... :tickedoff: προσοχη στη σίτυ αύριο.... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τριαδα με μπρομα οβερ την μπαγερν και μπαρτσελονα......παλι καλα σωθηκαμε στο παραπεντε......

και δυαδα τσελσι και μπαρτσα διπλο απο ημιχρονο.......

ευτυχως με φωτισε ο θεος και απεφυγα σημειο στην μπαγερν και την γαλατα που δεν την πιστευα κιολας δλδ αλλα δεν ηθελα και να την κοντραρω

επιτελους ταμειο :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δε νομίζω να επαιξε κάποιος το 1.30 της Μπάγερν...παντως οι μπουκ πάλι γελάνε εις βάρος μας... :tickedoff: προσοχη στη σίτυ αύριο.... ;)
02 Οκτ. 12 / 21:06 (EEST) Τριπλό/α

1
    2
    3

Κανονικό
    Κανονικό
    Κανονικό

Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα  –  Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under
    Νόρντζελαντ - Τσέλσι  –  Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under
    Κλουζ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  –  Τελικό Αποτέλεσμα

Πάνω από 2.5 στους 1.60
    Πάνω από 2.5 στους 1.73
    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 1.61

Ήττα
    Νίκη
    Νίκη

€120.00

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera se ligo agen toy agen. Παιδια δεν χρειαζεται να πονοκεφαλιαζουμε Το στοιχημα αν ηταν κατι δεδομενο για κερδος δεν θα υπηρχε.. Γιαυτο υπαρχουν οι μπουκ.. Δεν μας φταιει καμια γιουβεντους καμια μπαγερν Μοναχου.. Το στοιχημα ειναι να παιζεις κατι απο το υποθετικο πλεονασμα αν υπαρχει σημερα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα :grin: Δεν χρειαζεται στεναχωρια αλλα υπομονη και να παιζουμε οπως Μπορουμε δηλαδη τοσα οσα αν χασουμε να χασουμε χωρις να ειναι επιβαριντικο Ξερετε τα γραφω και τα ξαναγραφω οχι μονο για σας αλλα και για μενα ολοι επιρεαζομαστε.. Ειναι δυσκολο να πολεμησουμε τα παθη μας ενα και απο αυτα ειναι ο τζογος αλλα αν δεν μπορουμε να τον αποφυγουμε ας παιζουμε χαλαρα για το μεροκαματο 1-2-3 ευρω Να μην χαλαμε την ζαχαρενια μας.. Αν κανουμε μερικα βασικα πραγματα που ειναι να παιζουμε Μονο σημεια 1--χ-2 και οχι γκολ-γκολ οβερ,και παει λεγοντας θα εχουμε ξεκαθαρη εικονα στο μυαλο μας πρεπει να μην ξερουμε πολλα αλλα τα χρισημα η ευτιχια ειναι στην απλοτητα και οχι στην πολυπλοκοτητα..  Για μενα πρωσοπικα εχω χασει 2 διαμερισματα στο στοιχημα δεν εχει τελος απλα προσπαθω να βαλω μυαλο.. Οσο συζηταω με τον εαυτο μου και με τους φιλους μου απο τα τοσα χρονια εχω καταληξει οτι αν παιζεις οσο μπορεις θα εχεις πιο καλη σχεση με το ταμειο.. Και προπαντων το πιο βασικο η ενα απο τα βασικοτερα.. Δεν υπαρχει χειροτερο πρωταθλημα απο το Αγγλικο σε ολες τις κατηγοριες Αν σταματισουμε να παιζουμε Αγγλια..!!!!  Και συγκεντρωθουμε  Παιξουμε Ελλαδα Ιταλια Ισπανια και μονο σημεια θα εχουμε περισοτερες πιθανοτητες για ταμειο.. Κοιταξτε σημερα τα αποτελεσματα στους αγγλικους αγωνες οι ανθρωποι ειναι η τρελοι η τα στηνουν δεν υπαρχει αλληλουχια απο την πρωτη αγωνιστικη μεχρι την τελευταια...!!! :grin: Συγνωμη που σας πριζω τα @@ :grin: Αλλα ειμαι τοσο κουμαρτζης που πιστεψτεμε οσο μαλακας και να ειμαι καταλαβα οτι η αγγλια δεν πιανετε ουτε με τριπλη που λεει ο λογος δεν υπαρχει συνοχη φορμα προιστορια τιποτα βαθμολογια κινιτρο τιποτα ειναι πολυ απλο μας δινει 5 εθνικες κατηγοριες ο οπαπ αν διαβασετε αυτους που ασχολουντε με την αγγλια θα νομιζεται οτι δραπετευσαν απο κανα τρελοκομειο ετσι οπως μιλανε :grin:  ηρεμια συνεση και προπαντων υπομονη το κυριοτερο αν δεν μας αρεσει η μερα δεν πεζουμε με το ζορι γαμος δεν γινεται :grin: Εμενα ειναι ετσι η τυχη μου που εχω 3 κολλητους που εχουν πρακτορειο προπο με τον εναν ειμαι μαζι του απο την 1 δημοτικου με τον 2 10 χρονια και με τον τριτο κανα 7 τους 2 να αποφυγω τον 1 απο τον διμοτικο δεν μπορω κανω και 30 χιλιομετρα να παω να τον δω.. Οποτε θελοντας και μη ειμαι κολλημενος ενταξει το γουσταρω αλλα καταλαβα οτι δεν εχει χαιρι και παιζω τοσα που να μπορω να αντεξω αν χασω και να κοιμαμε υσιχα :grin:  Να κοψουμε την αγγλια να ασχοληθουμε ομορφα και απλα με τα σημεια μονο και τα πρωταθληματα ελλαδα ιταλια ισπανια υγεια και καλο βραδυ σε ολους :grin:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
kalhmera se ligo agen toy agen. Παιδια δεν χρειαζεται να πονοκεφαλιαζουμε Το στοιχημα αν ηταν κατι δεδομενο για κερδος δεν θα υπηρχε.. Γιαυτο υπαρχουν οι μπουκ.. Δεν μας φταιει καμια γιουβεντους καμια μπαγερν Μοναχου.. Το στοιχημα ειναι να παιζεις κατι απο το υποθετικο πλεονασμα αν υπαρχει σημερα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα :grin: Δεν χρειαζεται στεναχωρια αλλα υπομονη και να παιζουμε οπως Μπορουμε δηλαδη τοσα οσα αν χασουμε να χασουμε χωρις να ειναι επιβαριντικο Ξερετε τα γραφω και τα ξαναγραφω οχι μονο για σας αλλα και για μενα ολοι επιρεαζομαστε.. Ειναι δυσκολο να πολεμησουμε τα παθη μας ενα και απο αυτα ειναι ο τζογος αλλα αν δεν μπορουμε να τον αποφυγουμε ας παιζουμε χαλαρα για το μεροκαματο 1-2-3 ευρω Να μην χαλαμε την ζαχαρενια μας.. Αν κανουμε μερικα βασικα πραγματα που ειναι να παιζουμε Μονο σημεια 1--χ-2 και οχι γκολ-γκολ οβερ,και παει λεγοντας θα εχουμε ξεκαθαρη εικονα στο μυαλο μας πρεπει να μην ξερουμε πολλα αλλα τα χρισημα η ευτιχια ειναι στην απλοτητα και οχι στην πολυπλοκοτητα..  Για μενα πρωσοπικα εχω χασει 2 διαμερισματα στο στοιχημα δεν εχει τελος απλα προσπαθω να βαλω μυαλο.. Οσο συζηταω με τον εαυτο μου και με τους φιλους μου απο τα τοσα χρονια εχω καταληξει οτι αν παιζεις οσο μπορεις θα εχεις πιο καλη σχεση με το ταμειο.. Και προπαντων το πιο βασικο η ενα απο τα βασικοτερα.. Δεν υπαρχει χειροτερο πρωταθλημα απο το Αγγλικο σε ολες τις κατηγοριες Αν σταματισουμε να παιζουμε Αγγλια..!!!!  Και συγκεντρωθουμε  Παιξουμε Ελλαδα Ιταλια Ισπανια και μονο σημεια θα εχουμε περισοτερες πιθανοτητες για ταμειο.. Κοιταξτε σημερα τα αποτελεσματα στους αγγλικους αγωνες οι ανθρωποι ειναι η τρελοι η τα στηνουν δεν υπαρχει αλληλουχια απο την πρωτη αγωνιστικη μεχρι την τελευταια...!!! :grin: Συγνωμη που σας πριζω τα @@ :grin: Αλλα ειμαι τοσο κουμαρτζης που πιστεψτεμε οσο μαλακας και να ειμαι καταλαβα οτι η αγγλια δεν πιανετε ουτε με τριπλη που λεει ο λογος δεν υπαρχει συνοχη φορμα προιστορια τιποτα βαθμολογια κινιτρο τιποτα ειναι πολυ απλο μας δινει 5 εθνικες κατηγοριες ο οπαπ αν διαβασετε αυτους που ασχολουντε με την αγγλια θα νομιζεται οτι δραπετευσαν απο κανα τρελοκομειο ετσι οπως μιλανε :grin:  ηρεμια συνεση και προπαντων υπομονη το κυριοτερο αν δεν μας αρεσει η μερα δεν πεζουμε με το ζορι γαμος δεν γινεται :grin: Εμενα ειναι ετσι η τυχη μου που εχω 3 κολλητους που εχουν πρακτορειο προπο με τον εναν ειμαι μαζι του απο την 1 δημοτικου με τον 2 10 χρονια και με τον τριτο κανα 7 τους 2 να αποφυγω τον 1 απο τον διμοτικο δεν μπορω κανω και 30 χιλιομετρα να παω να τον δω.. Οποτε θελοντας και μη ειμαι κολλημενος ενταξει το γουσταρω αλλα καταλαβα οτι δεν εχει χαιρι και παιζω τοσα που να μπορω να αντεξω αν χασω και να κοιμαμε υσιχα :grin:  Να κοψουμε την αγγλια να ασχοληθουμε ομορφα και απλα με τα σημεια μονο και τα πρωταθληματα ελλαδα ιταλια ισπανια υγεια και καλο βραδυ σε ολους :grin:
εχεις δικιο για την αγγλια οι μικρες κατηγοριες champ 1 kai 2 ελενχονται απο τους μπουκ...αλλα ,μπορεις να τους πολεμησεις με τα δικα τους οπλα εαν γνωριζεις το πως....Επισης στημενα εχει και στην Ιαπωνια πχ ευτυχως σε λιγους αγωνες αλλάκ σε αλλες χωρες.Ξερουν την ψυχολογια του παικτη ξερουν τι θα παιξεις πριν ακομα παιξεις.Βαζουν παγιδες αποδωσεις.Ειναι πολλα τα λεφτα παγκοσμιως.Πως νομίζεται οτι επιβιώνουν οι ομάδες απο τα εισιτήρια μονο?... Υπάρχει τρόπος και ειναι οταν κάποιος λειτουργεί έξυπνα και με την στατιστική αλλα απο την αλλη πλευρά(η οποια χρειαζεται ειδικα μεσα.... και αξιολογηση αποτελεσματων αυτων...) όχι την προφανή(αυτή που βλεπουν ολοι εφημεριδες κτλ) τους τα παίρνεις χοντρα.Οταν μια παρατηρηση-γεγονος-κατι επαναλαμβανεται καθε χρονιά σε ποσοστό πανω απο 60% και αγγιζει εως κ το 85 παυει να ειναι τυχαιο γεγονος κ αποτελει δεδομενο...το οποιο στην συνεχεια το εκμεταλλεύεσαι  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom