kalhmera se ligo agen toy agen. Παιδια δεν χρειαζεται να πονοκεφαλιαζουμε Το στοιχημα αν ηταν κατι δεδομενο για κερδος δεν θα υπηρχε.. Γιαυτο υπαρχουν οι μπουκ.. Δεν μας φταιει καμια γιουβεντους καμια μπαγερν Μοναχου.. Το στοιχημα ειναι να παιζεις κατι απο το υποθετικο πλεονασμα αν υπαρχει σημερα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα
Δεν χρειαζεται στεναχωρια αλλα υπομονη και να παιζουμε οπως Μπορουμε δηλαδη τοσα οσα αν χασουμε να χασουμε χωρις να ειναι επιβαριντικο Ξερετε τα γραφω και τα ξαναγραφω οχι μονο για σας αλλα και για μενα ολοι επιρεαζομαστε.. Ειναι δυσκολο να πολεμησουμε τα παθη μας ενα και απο αυτα ειναι ο τζογος αλλα αν δεν μπορουμε να τον αποφυγουμε ας παιζουμε χαλαρα για το μεροκαματο 1-2-3 ευρω Να μην χαλαμε την ζαχαρενια μας.. Αν κανουμε μερικα βασικα πραγματα που ειναι να παιζουμε Μονο σημεια 1--χ-2 και οχι γκολ-γκολ οβερ,και παει λεγοντας θα εχουμε ξεκαθαρη εικονα στο μυαλο μας πρεπει να μην ξερουμε πολλα αλλα τα χρισημα η ευτιχια ειναι στην απλοτητα και οχι στην πολυπλοκοτητα.. Για μενα πρωσοπικα εχω χασει 2 διαμερισματα στο στοιχημα δεν εχει τελος απλα προσπαθω να βαλω μυαλο.. Οσο συζηταω με τον εαυτο μου και με τους φιλους μου απο τα τοσα χρονια εχω καταληξει οτι αν παιζεις οσο μπορεις θα εχεις πιο καλη σχεση με το ταμειο.. Και προπαντων το πιο βασικο η ενα απο τα βασικοτερα.. Δεν υπαρχει χειροτερο πρωταθλημα απο το Αγγλικο σε ολες τις κατηγοριες Αν σταματισουμε να παιζουμε Αγγλια..!!!! Και συγκεντρωθουμε Παιξουμε Ελλαδα Ιταλια Ισπανια και μονο σημεια θα εχουμε περισοτερες πιθανοτητες για ταμειο.. Κοιταξτε σημερα τα αποτελεσματα στους αγγλικους αγωνες οι ανθρωποι ειναι η τρελοι η τα στηνουν δεν υπαρχει αλληλουχια απο την πρωτη αγωνιστικη μεχρι την τελευταια...!!!
Συγνωμη που σας πριζω τα @@
Αλλα ειμαι τοσο κουμαρτζης που πιστεψτεμε οσο μαλακας και να ειμαι καταλαβα οτι η αγγλια δεν πιανετε ουτε με τριπλη που λεει ο λογος δεν υπαρχει συνοχη φορμα προιστορια τιποτα βαθμολογια κινιτρο τιποτα ειναι πολυ απλο μας δινει 5 εθνικες κατηγοριες ο οπαπ αν διαβασετε αυτους που ασχολουντε με την αγγλια θα νομιζεται οτι δραπετευσαν απο κανα τρελοκομειο ετσι οπως μιλανε
ηρεμια συνεση και προπαντων υπομονη το κυριοτερο αν δεν μας αρεσει η μερα δεν πεζουμε με το ζορι γαμος δεν γινεται
Εμενα ειναι ετσι η τυχη μου που εχω 3 κολλητους που εχουν πρακτορειο προπο με τον εναν ειμαι μαζι του απο την 1 δημοτικου με τον 2 10 χρονια και με τον τριτο κανα 7 τους 2 να αποφυγω τον 1 απο τον διμοτικο δεν μπορω κανω και 30 χιλιομετρα να παω να τον δω.. Οποτε θελοντας και μη ειμαι κολλημενος ενταξει το γουσταρω αλλα καταλαβα οτι δεν εχει χαιρι και παιζω τοσα που να μπορω να αντεξω αν χασω και να κοιμαμε υσιχα
Να κοψουμε την αγγλια να ασχοληθουμε ομορφα και απλα με τα σημεια μονο και τα πρωταθληματα ελλαδα ιταλια ισπανια υγεια και καλο βραδυ σε ολους