Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα...
3 δελτια παιζω σημερα..εχουμε και λεμε  :P
1.ρεαλ β-πονφεραντινα οβερ,ορντουσπορ-γαλατα αντερ,φορτουνα-σαλκε αντερ
2.γκιμαραες-μπραγκα αντερ,φερειρα-μπενφικα 2-3 γκολ,ρεν-λιλ γκ/γκ
3.παντερμπορν-κολωνια γκ/γκ,ρεγκενσμπουργκ-σαν παουλι αντερ,φορτουνα-σαλκε χ ημιχρ,ορντουσπορ-γαλατα χ ημιχρ.
αντε να δουμε,τι θα δουμε. :)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
για αυριο σαββατο,βλεπω το αμβουργο να κανει τον ασσο με το ανοβερο.
καλο φαινεται και το γκ/γκ της φουλαμ με τη μαντσ.σιτυ..
ασσος και η γουλβς με τη σεφιλντ γουεν.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αρχισε το πρωταθλημα Β εθνικης ελλαδος..   ΥΓ.. ο Δωνης απο τις δηλωσεις του καταλαβα οτι εχει εμπεδωσει το πως πρεπει να παιξει Ο ΠΑΟΚ με Τον Αρη και πιστευω οπως μιλησε μπηκε ακριβως στο νοημα και γυρο απο την λεξη τοπικο ντερμπι(αν ειναι ντερμπι :)) Μου εδωσε να καταλαβω οτι καταλαβε τις ιδιαιτεροτητες του παιχνιδιου αυτου τις προκλησεις που θα υπαρξουν απο τον Αρη και ολα τα συνεπακολουθα.. Καταλαβα οτι σκεφτεται και οτι προσεγγισε τον αγωνα καλυτερα απο τον οποιοδηποτε εκαστοτε προπονητη του ΠΑΟΚ. Απο οτι διαβασα  ενσωματωθηκε και γυμναστηκε ο σαλπιγγιδης κανονικα. ξεπερασε την ιωση που ειχε ο σταφυλιδης.. Κοσμο θα εχει βρεξει χιονισει στην τουμπα :grin:.. Τωρα για μενα πρωσοπικα μονο με αυτοκτονια δεν κερδιζει ο ΠΑΟΚ ο Κακος διαιτητης οι αριανοι ιδι διαμαρτυονται Λογικος ασσος 2-0 σκορ για μενα.. :grin: Η αναλυση του ντερμπι αυτης της αγωνιστικης εγινε  Μια που θα παιχτει αυτος ο ασσος :)..   Το οτι δεν αξιζει σαν ποσοστο ειναι το μονο σιγουρο..!!! Και για μενα δεν αξιζει μιλαω για τις οικονομικες δυνατοτιτες μου πρωσοπικα :grin:.. Και δεν θελω να επιρεασω κανενα να το παιξει απλα εκανα μια αναφορα τα του αγωνα.. Να εχει καποιος μια αποψη αν ασχοληθει μαζι του.. :grin: Η σκεψη και το παιξιμο ειναι πρωσοπικη ευθυνη του καθενος.. :grin: Τωρα για οποιον θελει να μαθει και το κλιμα των οπαδων ειναι με το μαχαιρι στα δοντια αφου εχω και κολλητο προεδρο συνδεσμου.. Αλλα και γιατι εδω που μενω βγαινει αυτο το κλιμα το 99% ειναι ΠΑΟΚ.. :) :grin: ΥΓ..2 ο Στεφανος αθανασιαδης χρωσταει ενα καλο ματς με τον συμπολιτη  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Το προγραμμα του Π/Σ/Κ απλα τραγικο χωρις ευκαιριες κατα τη γνωμη μου,παιζουμε αμυνα γιατι τα βαμπιρ ακονιζουν τα δοντια τους.
Σημερα χαλαρο πονταρισμα μονο για την καυλα.
Ρεν-Λιλ g/g στο 1,85
Ρεαλ Μαδριτης Β-Πονφεραντινα over 2,5 1,70
Φορεστ Γκριν-Λινκολν g/g στο 1,80.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το προγραμμα του Π/Σ/Κ απλα τραγικο χωρις ευκαιριες κατα τη γνωμη μου,παιζουμε αμυνα γιατι τα βαμπιρ ακονιζουν τα δοντια τους.
Σημερα χαλαρο πονταρισμα μονο για την καυλα.
Ρεν-Λιλ g/g στο 1,85
Ρεαλ Μαδριτης Β-Πονφεραντινα over 2,5 1,70
Φορεστ Γκριν-Λινκολν g/g στο 1,80.
ετσι οβερ και γκολ/γκολ να τους τα παρουμε γιατι με τα σημεια, σωθηκαμε  :zfuck:

Επισκέπτης
ετσι οβερ και γκολ/γκολ να τους τα παρουμε γιατι με τα σημεια, σωθηκαμε  :zfuck:
Aυτο ειναι το παιχνιδι μου εδω και χρονια,αν παρατηρησεις οποτε ποσταρω εδω το 90% των πονταρισματων μου ειναι σε στοιχημα με γκολ.
Νομος στο τζογο,δεν αλλαζουμε ποτε το παιχνιδι μας.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ έπαιξα στο live. Σε ένα θέλω όβερ Ρεαλ Β και σε άλλο διπλό την Μπενφίκα. Για να δούμε...
Με ένα από τα 2 θα είμαι ευχαριστημένος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλος κουβας και σημερα.....φροντισαν οι πορνες λιλ και σαλκε για αυτο ευτυχως

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν μου λετε ρε μαγκες.. αν και αποφευγω απ την αρχη της χρονιας αυτο το ερειπιο τον παναθηναικο...

το 1.7 δεν αξιζει με τον αστερα? του πουστη δεν θα νικησει μια φορα?

ωστοσο ακολουθει ματσ με τοτεναμ την πεμτη και το διπλο του 2.6 ειναι δωρο.. :zfuck:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
δεν μου λετε ρε μαγκες.. αν και αποφευγω απ την αρχη της χρονιας αυτο το ερειπιο τον παναθηναικο...

ωστοσο ακολουθει ματσ με τοτεναμ την πεμτη και το διπλο του 2.6 ειναι δωρο.. :zfuck:

αν και γαυρος θα τον παιξω τον βαζελο

να σου πω ολα καλα?

δε νομιζω να σε εδειραν παλι οι ρωσοποντιοι?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

και γιατι δεν παιζεις σταμ το διπλο της ΑΕΚ που το βρισκω στην βετ365 το μεσιμερη που ειχα κοιταξει στο 3.. :) Αν αξιζει του παναθηναικου ο ασσος για μενα αξιζει της ΑΕΚ το διπλο 2 φορες πιο πολυ :grin: Η ΑΕΚ ειναι με την θηλια στο λαιμο ειναι ελλαδα ωραιο διπλο κατεμε :grin: γιαυτο το παιχνιδι εχω αποψη.. γιαυτο λεω :grin:.. Για τον παναθηναικο δεν εχω ιδεα :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αν και γαυρος θα τον παιξω τον βαζελο

να σου πω ολα καλα?

δε νομιζω να σε εδειραν παλι οι ρωσοποντιοι?
δεν μπορουν.. ξερω wing chun

ο shifu με εμαθε, που τον εμαθε ο ip man, ο οποιος ηταν δασκαλος του μπρους λι..

Επισκέπτης
χρήστο τι σύστημα παίζεις συνήθως;
πιο πιστεύεις είναι το καλύτερο;
εμένα μ αρέσει να παίζω 6 ματσ 4-5-6

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν παιζω συστημα :) αν παιξω που και που παιζω :) 4-5-6 Αλλα το καλυτερο συστημα ειναι αυτο που σου δηνει την δυνατοτητα να πιανεις οσο πιο λιγες ομαδες γινετε πχ για οπαπ 3-4-5 κοκ προς τα πανω :) Αλλα τα συστηματα ειναι τζαμπα λεφτα απο την στιγμη που μπορεις με 1-2 ευρω να παρει ενα μεροκαματο πονταροντας χωρις αγχος.. ενα συστημα 3-4-5-6 στον οπαπ με χ θα παρεις αν πιασεις 3 χ καπου στα 9 ευρω δηλαδη θα εισαι και μεσα 3 ευρω Και για να πιασεις αυτα τα 3 χ πρεπει να εισαι κολοφαρδος.. Τα χ ειναι το πιο δυσκολο σημειο.. Κοιτα για μενα τα παντα στην ζωη εχουν να κανουν με το μυαλο μας.. Θελει υπομονη παρα πολυ μεγαλη και παρορμητικα ουτε 1 λεπτο τα παντα κατοπιν σκεψης αλλα σκεψης ουσιαστικης και δεδομενης ακομα και στο live αυτο που θα παιξουμε πρεπει να το σκεφτουμε οτιδηποτε απερισκεπτο ειναι καταδικαστεο στο στοιχημα.. Αν δηλαδη εχεις την δυνατοτητα να παιξεις 1 ευρω για να παρεις 100 αλλα αυτο το 1 ευρω δεν θα σου ληψει εχεις μεγαλυτερες πιθανιτητες να πιασεις 7 ομαδες απο καποιον που θα παιξει 50 ευρω μια ομαδα αλλα αυτα τα 50 ευρω θα του λειψουν σε σχεση με εσενα και θα τρεμει με το που τα πονταρει γιατι απο πριν θα εχει παρει μια λανθασμενη αποφαση σε σχεση με τις οικονομικες του δυνατοτιτες.. Το παν ειναι να παιζουμε αυτα που μπορουμε.. Χωρις να μας λειψουν. Για μενα το καλυτερο παιξιμο ειναι να παιζεις οσο μπορεις να παιξεις ιτε συστηματα η οτι θες αρκει να μην σε ζιμιωνει οικονομικα και να εχεις ισυχο το κεφαλι σου.. Τα παντα εχουν να κανουν με την αρμονια μεσα μας στα λογια μας στις πραξεις μας.. ηρεμια το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε και υπομονη αδερφε υπομονη ευκαιριες υπαρχουν χιλιαδες εχει εκατονταδες ματς μιν βιαζεσε παιξε οσο μπορεις να χασεις χωρις να σου λειψουν και θα εχεις καλη σχεσι με το ταμειο.. :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα.  131=κανσας-Σικαγο=γκολ-γκολ,  129=γκουαντιριγκουετα-γκοιας=γκολ-γκολ,  132=τζαγκουαρεσ-κρουζ αζουλ=γκολ-γκολ,  133=λεον-μοντερει=γκολ-γκολ,  Πανιωνιος-ΑΕΚ=2 Πονταρισμα καρφωτα στην βετ365 1 ευρω Νικη 26,50 ευρω μπας και φαμε καμια φασολαδα με φασολια απο πρεσπες :grin:

Επισκέπτης
δεν παιζω συστημα :) αν παιξω που και που παιζω :) 4-5-6 Αλλα το καλυτερο συστημα ειναι αυτο που σου δηνει την δυνατοτητα να πιανεις οσο πιο λιγες ομαδες γινετε πχ για οπαπ 3-4-5 κοκ προς τα πανω :) Αλλα τα συστηματα ειναι τζαμπα λεφτα απο την στιγμη που μπορεις με 1-2 ευρω να παρει ενα μεροκαματο πονταροντας χωρις αγχος.. ενα συστημα 3-4-5-6 στον οπαπ με χ θα παρεις αν πιασεις 3 χ καπου στα 9 ευρω δηλαδη θα εισαι και μεσα 3 ευρω Και για να πιασεις αυτα τα 3 χ πρεπει να εισαι κολοφαρδος.. Τα χ ειναι το πιο δυσκολο σημειο.. Κοιτα για μενα τα παντα στην ζωη εχουν να κανουν με το μυαλο μας.. Θελει υπομονη παρα πολυ μεγαλη και παρορμητικα ουτε 1 λεπτο τα παντα κατοπιν σκεψης αλλα σκεψης ουσιαστικης και δεδομενης ακομα και στο live αυτο που θα παιξουμε πρεπει να το σκεφτουμε οτιδηποτε απερισκεπτο ειναι καταδικαστεο στο στοιχημα.. Αν δηλαδη εχεις την δυνατοτητα να παιξεις 1 ευρω για να παρεις 100 αλλα αυτο το 1 ευρω δεν θα σου ληψει εχεις μεγαλυτερες πιθανιτητες να πιασεις 7 ομαδες απο καποιον που θα παιξει 50 ευρω μια ομαδα αλλα αυτα τα 50 ευρω θα του λειψουν σε σχεση με εσενα και θα τρεμει με το που τα πονταρει γιατι απο πριν θα εχει παρει μια λανθασμενη αποφαση σε σχεση με τις οικονομικες του δυνατοτιτες.. Το παν ειναι να παιζουμε αυτα που μπορουμε.. Χωρις να μας λειψουν. Για μενα το καλυτερο παιξιμο ειναι να παιζεις οσο μπορεις να παιξεις ιτε συστηματα η οτι θες αρκει να μην σε ζιμιωνει οικονομικα και να εχεις ισυχο το κεφαλι σου.. Τα παντα εχουν να κανουν με την αρμονια μεσα μας στα λογια μας στις πραξεις μας.. ηρεμια το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε και υπομονη αδερφε υπομονη ευκαιριες υπαρχουν χιλιαδες εχει εκατονταδες ματς μιν βιαζεσε παιξε οσο μπορεις να χασεις χωρις να σου λειψουν και θα εχεις καλη σχεσι με το ταμειο.. :)

σωστός  :thumbsup:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
:s&m_1:

Βλεπω αγωνιστικη στην ελλαδα μς οβερ

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χθες επιτέλους με ήθελε. Στο ένα έπιασα με αυτογκόλ στο 92' το όβερ και στο άλλο στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα έσωσε την ομάδα του 2 φορές. Ειδικά το πρώτο ήταν αναπάντεχο αφού έπαιξα ένα παρολί ενώ οι αγώνες ήταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και με ένα δεκάρικο έκανα έξτρα κάβα για το ΣΚ. Όβερ 1.5 την Ρεν στο 3.75, όβερ 3.5 την Φορτούνα στο 1.61, όβερ 2.5 την Μετς στο 1.80 και όβερ 2.5 την Ρεάλ Β' στο 1.90.
Σήμερα θα ρίξω κάποια δεκάρικα από τα κέρδη σε τριάδες. Αυτά που ξεχώρισα κάπως είναι Γ/Γ σε Άρσεναλ, Σάντερλαντ, Νυρεμβέργη, Χέρακλες και Τρουά και όβερ σε Χόφενχάιμ, Βέρντερ, Έβερτον, Νόριτς, Φούλαμ, Μάντσεστερ Γ., Παρί, Ουτρέχτη και Γιούβε. Αν βρω ένα ακόμη θα παίξω 5 τριάδες και με μια να είμαι στα λεφτά μου. Ίσως να πετάξω και ένα ευρώ και στα 14 μήπως και βγάλουμε έξτρα κανέναν μισθό... Για σημεία δεν έχω κάποια έμπνευση και μάλλον θα ακούσω και εσάς μέχρι να καταλήξω αν θα παίξω κάτι.
Καλό και κερδοφόρο ΣΚ.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

μέγα λάθος το 4-5-6 και επίσης το 3-4-5.... οι πεντάδες και οι τετράδες δεν συμφέρει να ζητηθούν... το σωστό είναι 4-6 και 3-5...

επειδή θα υπάρχουν διαφωνίες και θέλει πολύ χρόνο να σας εξηγήσω... όποιος παίζει συστήματα ας διαβάσει το λίνκ παρακάτω μην πετάει τα λεφτά του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom