Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 443 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    984

Επισκέπτης
η βερντερ παλι;τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;κουβαδιασε πολυ κοσμο...εριξα μια τριαδα χ2 λυων ασο την λατσιο και την σαο παολο και περιμενω να δω τι σκατα θα παει παλι στραβα :grin: :headbang:

Mήπως τελικά ήρθε η ώρα να αφήσουμε το στοίχημα και να ασχοληθούμε με το χρηματιστήριο ? Αφού όλα τελικά είναι στημένα (πουλημένα).
Άκουσα ακόμα και για κυκλώματα που σου πουλάνε αποτελέσματα μισή ώρα πριν τους αγώνες. Έτσι ΝΑΙ ! Αξίζει να παίζει κανείς στοίχημα !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Mήπως τελικά ήρθε η ώρα να αφήσουμε το στοίχημα και να ασχοληθούμε με το χρηματιστήριο ? Αφού όλα τελικά είναι στημένα (πουλημένα).
Άκουσα ακόμα και για κυκλώματα που σου πουλάνε αποτελέσματα μισή ώρα πριν τους αγώνες. Έτσι ΝΑΙ ! Αξίζει να παίζει κανείς στοίχημα !
μαλλον δεν πρεπει να τρεφουμε ψευτικες προσδοκιες απο το στοιχημα.....να παιζουμε 2-3 ευρω οπως παιζει ο χρηστος και τερμα....

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
kalhspera.     384=Aθλετικ Μπιλμπαο-Μαλαγα=2,    386=Σαρλερουα-Γκενκ=οβερ,    388=Ατλετικο Γκοιανιενσε-Φλαμeνγκο=1,    392=Λιλ-Λυων=2,     393=Ακαδεμικα-Μπενφικα=2,    400=Σπορτ Ρεσιφε-Κοριτμπα=οβερ     Πονταρισμα καρφωτα στον οπαπ 2,10 ευρω Νικη 133 ευρω :grin: μπας και κλασει ο γαιδαρος απο την πουτσα :grin:
μπουχαχαχα,χρηστο εκλασε ο γαιδαρος απ'την πουτσα τελικα?

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
μαλλον δεν πρεπει να τρεφουμε ψευτικες προσδοκιες απο το στοιχημα.....να παιζουμε 2-3 ευρω οπως παιζει ο χρηστος και τερμα....
γαμησε τα,πολλες κομπινες,λιγα λεφτα φιλε...και ας κυνηγαμε μεγαλα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
όχι δεν είμαι από την Κουβα και ας με λένε Κουβανό

Επισκέπτης

Mε 2-3 ευρώ όμως δυσκολεύουν τα πράγματα περισσότερο.
Πρέπει να ρισκάρεις δηλαδή με περισσότερα matches και μεγαλύτερες αποδόσεις για να φτάσεις cota Χ 400 έτσι ώστε τα κέρδη να είναι πάνω από χιλιάρικο
(1.200 euros δηλαδή εάν η απόδοση του δελτίου είναι 400 και παίξεις 3ευρώ)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
όχι δεν είμαι από την Κουβα και ας με λένε Κουβανό
αυτο το ΣΚ εχω γινει πιο κουβανος απο τον καστρο να πουμε με αυτα τα αποτελεσματα.....μαλλι δεν μου μεινε στο κεφαλι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παει κι η λατσιο....αιωνια της η μνημη... :priest:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
η ψοφια η ακαντεμικα εβαλε πρωτη γκολ και τωρα παει για ανατροπη 1/2.....ε ρε στημενα καραστημενα μου φαινεται..... :headbang: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
η ψοφια η ακαντεμικα εβαλε πρωτη γκολ και τωρα παει για ανατροπη 1/2.....ε ρε στημενα καραστημενα μου φαινεται..... :headbang: :2funny: :2funny:

Μου φένεται πως από αύριο θ'αρχίσω να στοιχηματίζω μόνο σε Εγγλέζικες, Σκανδιναυικές, Γερμανικές  και Ολλανδικές ομάδες.

Επισκέπτης
Toυ κουτρουλη ο γαμος εγινε το Σ/Κ.
Ματωσα πραγματικα,τι μονα αποδεκτα,τι δυαδες,τι τριαδες ο κουβας ηταν θεσμος.

Η πλακα ειναι οτι χτες και ενω ειμαι ζαλισμενος απ τη χασουρα ειπα να ριξω ενα μικρο πριν βγω βολτα.Βαζω ακριβες σκορ Γιουβε 2-0 στο live (6,00),over την Σαν Λοεντζο (2,80)και οβερ την Φιγκερενσε (2,00),πριν το ριξω σκεφτομαι ¨Ρε μαλακα Χαρε δεν χορτασες γαμησι σημερα,αστο και παιζεις αυριο¨,ο μαλακας δεν το εριξα και εγινε :jerking: :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης

Η πλακα ειναι οτι χτες και ενω ειμαι ζαλισμενος απ τη χασουρα ειπα να ριξω ενα μικρο πριν βγω βολτα.Βαζω ακριβες σκορ Γιουβε 2-0 στο live (6,00),over την Σαν Λοεντζο (2,80)και οβερ την Φιγκερενσε (2,00),πριν το ριξω σκεφτομαι ¨Ρε μαλακα Χαρε δεν χορτασες γαμησι σημερα,αστο και παιζεις αυριο¨,ο μαλακας δεν το εριξα και εγινε :jerking: :jerking: :jerking:

Άσχετο... ακόμα και όταν σκέφτεσαι, συνομιλώντας με τον ευατό σου, κανείς χρήση του nick του bourdela ?

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1

ωχ μ εχει τυχει...αμα γραψεις κατι ριξτο και οτι γινει..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αντε κλαψτε και την μπενφικα ....που παιζει και με 10 παικτες η ακαδεμικα..... :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom