Επισκέπτης
Καλημέρα !
Γνωρίζει κανεις σε σημερινούς αγώνες ποια ομάδα έχει πουληθεί για να χάσει ?
για σημερα δεν ξερω μαν αλλα χτες ο νιονιος μας πουλησε μαλλον για να βγει ασος και οβερ η λεβαδια.Καλημέρα !
ρε χρησταρα,5 στοιχηματα εχεις παιξει μεχρι τωρα και ουτε μεσημερι δεν ειναι...kalhspera.Agen 314=Μαγιορκα-Βαλενθια=γκολ-γκολ αυτο δεν προλαβα πιο νωρις να το γραψω πιασμενο το pc , 317=Nten χΑΑΓΚ-ΑΓΙΑΞ=οβερ, 361=Αρης-Κερκυρα=1, 380=Μπραν-Ροζενμποργκ=οβερ, 363=Βερντερ Βρεμης-Στουτγκαρδη=1, 384=Αθλετικ Μπιλμπαο-Μαλαγα=2 Πονταρισμα στον οπαπ 2,10 ευρω Νικη 47 ευρω Μπας και βγαλουμε κανα φραγκο..
για σημερα δεν ξερω μαν αλλα χτες ο νιονιος μας πουλησε μαλλον για να βγει ασος και οβερ η λεβαδια.
ωραιος φιλε,μπραβο..το καθαρησε η μαγιορκαη επιλογη μου που δεν την εγραψα εδω γιατι την θεωρησα πολυ ρισκαδορικη να ριξω εναν μονο ασο στην μαγιορκα φαινεται να με δικαιωνει.......2-0
μαν καλο ειναι και το διπλο της αικ και ο ασος της λαχτι με ρισκο αλλα καλη αποδοση το διπλο της ιντερ τουρκου,το διπλο του πας στην βεροια.....το διπλο της ρομα,ακομα και η αρσεναλ μπορει να φερει χ με την σιτι....δεν θελω ειλικρινα να παιρνω ανθρωπους στον λαιμο μου.....αν θες παιξε και κατι απο αυτα που εδωσα το πρωι ως πιο συντηρητικαΓεια σου φιλε !
Από τα λίγα που διαβάζω εδώ διαπιστώνω πως κατά 85% πέφτεις μέσα.
Συνεπώς είσαι αξιόπιστη πηγή για συμβουλές.
Μπορείς να προτείνεις κάνα δυο αγώνες με σεβαστή απόδοση για σήμερα ?
το εριξα και εγω μονο ασσοΜόνο εγώ βλέπω σημερα άσσο Λίβερπουλ? Στο 2.65 αξίζει το ρίσκο. Είναι εντός έδρας, υπαρχει η επέτειος του χιλσμπορο κ η αντιπαλότητα ειδικά μετά τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της μαν γιού για τους νεκρούς. Ελπίζω να δικαιωθω...
Έπαιξα Γκολ (Και οι 2 ομάδες να σκοράρουν) και έληξε 0-0.δεν καταλαβα επαιζεις τους αγωνες να μην μπει κανενα γκολ?
νταξει οι ομαδες για νικες ειναι φαβορι...ποσο πιο σοβαρα μπορεις να παιξειςΈπαιξα κάτι ψίχουλα σε Γ/Γ Λίβερπουλ, Σίτυ, ΟΦΗ, Ουντινέζε, Μπιλμπάο και Βέρντερ και ένα για νίκες Μπορντό, Άρης, Σαο Πάολο, Ουάσινγκτον και Μπενφίκα. Για σοβαρό ποντάρισμα δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Ίσως και να μην παίξω σοβαρά. Θα αποφασίσω μετά το...φαγητό.
Εννοώ φόρτωμα σε ένα με δύο αγώνες, μάξιμουμ τρεις. Παρολί με πέντε (έστω φαβορί) δεν είναι ακριβώς σοβαρό παιχνίδι και δεν βάζεις πάρα πολλά χρήματα.νταξει οι ομαδες για νικες ειναι φαβορι...ποσο πιο σοβαρα μπορεις να παιξεις